OBS, INGEN BILD!

Nehepp nu ska jag gå upp och kolla hur mycket pengar jag har kvar på mitt kort och sen ska jag gå in i badrummet och borsta mina tänder och sen ska jag gå och lägga mig med en Frida-Tidning. Hoppas att ni har haft en bra och skön dag, själv har jag haft det kanon kul.

/Julia ♥


Strumpor Och En Vattenflaska:



Doma två stumpor får man för 99:-


Sista Dagen I September 2010

Nu så har jag ätit två toost mackor, tagit på mig mitt nattlinne, satt upp mitt hår i en toffs, kollat på Hockey, HV71-Frölunda och det står 1-0 till Frölunda, läst allas bloggar och kollat på Halv Åtta Hos Mig. Sen jag skrev sist har inget specielt hänt så detta inlägget kommer nog att bli lite tråkigt men i alla fall. Efter detta inlägget ska jag gå in på http://stadium.se och kolla på lite idrotts kläder för jag behöver verkligen nya saker till idrotten och sen när fotbollen ska börja inomhus, behöver också ett par nya gympa skor för mina är för små och så är dom fula också hihi. Men skrev sen efter jag kollat på Stadium så lägger jag ut det på bloggen.

/Julia ♥


Teé & Choklad

Nu så ska jag sätta mig framför tv:en och dricka en kopp med vanilj teé och mumsa på lite marabou choklad MYS kommer det att bli och en härlig trött katt jämte sig.

/Julia ♥




Nu Så Är Väskan Packad!


Dagens Sötis Är:

NADJA MISSFELDT:D <3


Dagens Bloggare Är:

http://sawna.bloggplatsen.se
 


Saker Man Verkligen Behöver Köpte Jag

Som ni kanske har märkt så åkte jag in till Stan vid 12.00 med bussen och kom dit vid kvart i ett. Jag träffade Elin, Alice och Ellen där inne så jag gick på Stan med dom och sen frågade Elin om jag ville åka med dom hem så jag inte skulle behöva åka hem med bussen och slösa pengar på det för dom hade även plats i bilen så då åkte jag hem med henne och Alice för Ellen åkte hem med sin Mamma istället. Jag hittade en hel del bra saker som man har väldigt bra nytta till. Jag har redan tagit kort på det och lagt ut på bloggen så där ser ni vad jag köpte. Jag kom hem runt fem tiden och då packade jag upp väskan och tog kort på mina nya saker och ställde dom på sina platser och sen gick jag ner och laddade upp bilderna på datorn och sen läste jag allas bloggar och sen så loggade jag in på blogg.se. Snart ska jag gå upp och packa väskan till imorgon för imorgon åker jag till Pappsen. Men innan jag ska göra det så ska jag skriva lite här på bloggen och logga in på Facebook och radera min mail sen ska jag gå upp och packa resväskan och sätta upp mitt hår i en toffs. Men jag skriver sen efter jag har packat väskan och fixat i ordning i mitt rum och tills imorgon och lite så.

/Julia ♥



När vi gick in på The Body Shop så fick vi varnsin parfym också:D


Vad Jag Köpte:



Hår Spray Från Åhlens, Tanborste Från Apoteket, Tandkräm Från Apoteket!



Ett Paket Svarta Och Vita Strumpor Från JC!



En Vit Tröja Från JC!

Nyckel Knippa Från Åhlens!


Dagens Låt:

Dagens låt är: Taio Cruz med låten Dynamite:]

<-----Taio Cruz:p <3

http://www.youtube.com/watch?v=dIaFNWOafvo


Dagens Fråga:

Tycker ni att jag ska åka in till Stan eller inte?


Hiss & Diss



Jag hissar Alexandras och Majas blogg:D <3

http://alexandraohmaja.blogg.se


Jag dissar när man fryser!


Outfiten Idag Är Den Här↓


Tröja Från H&M!
Jeans Från Ullared!
Strumpor Från H&M!


Studiedag

God Morgon Everybody:*

Vaknade vid tjugo i nio och gick upp och började göra mig i ordning och det blev bara lite enkelt och sen gick jag och sminkade mig och satt upp mitt hår och sen tog jag kort på min outfit och sen gick jag ner och satt på datorn och sen läste jag allas bloggar och sen loggade jag in på blogg.se. Idag vet jag inte vad jag ska göra men det blir väl att bara chilla och ta det lugnt. Jag funderar på att ta 12.00 bussen till stan och bara åka in och äta lunch och sen gå och kolla i lite affärer och se ifall jag hittar någoting specielt men det är inte säkert än. Snart ska jag bre mig en macka och hälla i mjölk i kastrullen och varma mig en kopp med varm choklad mjölk och sen efter det får jag se ifall jag åker in eller inte. Men har ingeting mer att säga så vi hörs sen.

/Julia ♥


676:- Sammanlagt!






Dagens Bloggare Är:

http://dianakrieg.blogg.se
 


Tack Mammsen:D

Kom hem från ishallen för en halv timme sedan ungefär. Var jätte roligt där nere, träffade Elin och Ebba där nere och var med dom och kollade på hockeyn och dom vann med 2-1 riktigt bra. När jag kom hem tog jag på mig pyjamas och packade upp min lilla väska som jag hade med mig och så slängde jag lite kläder i tvätten och så kollade jag bara på vad för kläder som jag ska ha på mig för någoting imorgon och jag vet precis vad jag ska ha på mig, jag kan säga en ledtråd, det är lite slapp och häng i det jag ska ha på mig men det är inte mjukis hihi nu har ni någoting att fundera över. Sen så gick jag och flätade mitt hår för imorgon vill jag ha lockigt hår med och så borstade jag mina tänder och tvättade bort mitt smink och sen smörjade jag in det med body lotion så det inte ska vara torrt imorgon för det tycker jag är så äkligt. Imorgon blir det inte att åka till Växjö för Pappa ringde innan och sa att han kunde fixa lite hår prudukter och sånt till mig för Pappa jobbar inom hår branchen. När jag kom hem så hade Mamma kommnterat i min blogg hihi och skrivit att hon hade beställt hem min jacka som jag hissade idag och jag blev jätte glad och den kommer att vara min vecka 44 då höstlovet börjar så helt perfekt kommer den att komma hem. Har ingeting mer att säga bara att detta är det sista inlägget som jag skriver mycket på dom andra som kommer att komma efter detta är t.ex, Dagens blogg och lite tips och sånt så hoppas att ni har haft en bra dag och en bra kväll och så får vi hoppas att ni får en bra natt med.

/Julia ♥


HOCKEY

Nu så har jag ätit mat och snart ska jag gå upp och fixa mig lite gran och sen ska jag cykla ner till ishallen och kolla på is hockey ska sätta mig vid Ebba och Elin för jag hörde att dom skulle gå tillsammans så jag har några att stå men för det är inte så roligt att stå själv. Men hinner inte skriva mer för hockeyn börjar vid 19.00 och klockan är kvart i så ska börja göra mig i ordning nu.

/Julia ♥


Frida-Tidning

Så här ser min andra Frida-Tidning ut:



Den är på sneden på hoppas att ni ser ändå:D


Köttfärs Soppa

Nu så har jag läst till sidan 30 i Frida-Tidningen och jag ska fortsätta att läsa i den ikväll. Ringde Jossan innan och hon skulle till Braås idag och träna gymnastik och imorgon skulle hon till stan med sin familj så det blir bara att chilla ikväll och imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag kanske ska ta 12 bussen till stan och gå runt lite och kolla ifall jag hittar lite hår prudukter och lite saker man behöver för att hålla sig ren och fräch. Har inte gjort någoting annat sen jag skrev sist så har ingeting särsklit att säga mer än att jag ska äta köttfärs soppa sen mumsigt kommer det att bli. Ska skriva ett sms till Ebba sen och fråga ifall vi ska gå på A-Lags matchen så blir det att kolla på den matchen för första gången för mig i år att vara i Åsedas ishall. Men har ingeting mer att säga för det har inte hänt ett enda dugg sen sist.

/Julia ♥


Dagens Låt:

Dagens låt är: Sterling Knight med låten What You Mean To Me:]

<----Sterling Knight:p <3

http://www.youtube.com/watch?v=kgIN04ke7GI


Marabou Mjölkchoklad:*

Nu så har jag packat upp gympa påsen + packat väskan tills på Fredag, plockat in ren tvätt i gaderoben, druckit ett glas med multivitamin juice, ätit två rader med Marabou mjölkchoklad, laddat upp en bild på datorn, borstat mitt hår, skrivit två inlägg på min blogg, läst allas bloggar och skrivit lite på detta inlägget. Skolan var väldigt rolig idag vi har skrivit väldigt mycket eller jag har skrivit väldigt mycket i alla fall. Först så hade vi Samhäll och då skrev vi några blad och sen hade vi Matte och då skrev jag också några blad och sen hade vi Idrott men då skrev jag ingeting och inte på Lunchen heller men sen på Biologin skrev jag två korsord och sen skrev jag in i min kalander så jag är lite trött i min högra hand så ifall ni märker att det går sackta så vet ni i alla fall varför hihi. Jag är helt själv hemma så jag vet inte vad jag ska göra men det blir väl att blogga lite till och sen logga in på Facebook och MSN och radera mina mail sen ska jag ringa Julia och Jossan och prata lite gran om imorgon och ikväll och ifall vi inte ska hitta på någoting ska jag läsa min Frida-Tidning. Har ingeting mer intressant att berätta så skriver Dagens Sötis och lita sånna saker efter detta inlägget.

/Julia ♥

Jag i Måndags på fotbolls avslutningen:D


Dagens Fråga:

Är blogg.se eller facebook bäst?


Sidor Jag Är Inne På:















+ 15 bloggar men dom fanns inte på google.se!


Hiss & Diss



Jag hissar den här jackan:D <3




Jag dissar att jag har haft en mardröm inatt!


Outfiten Idag Är Den Här↓


Kofta Från H&M!
Jeans Från H&M!
Strumpor Från JC!


Varm Choklad(L)

God Morgon Bloggen:D


Vaknade av väckar klockan vid 06.45 och gick upp och tog ut flätorna ur håret och det var fina lockar så jag kommer att ha dom helt vanligt. Sen så gick jag och tog på mig lite kläder och Dagens Outfit kommer ni att får se efter detta inlägget som vanligt. Sen så gick jag och sminkade mig med puder och maskara och läppglans och sen så tog jag kort på min outfit och sen gick jag ner och läste allas bloggar och sen loggade jag själv in på min blogg på blogg.se. Snart ska jag göra mig lite frukost det får bli en macka och en kopp med varm choklad mjölk i. Sen får det bli att cykla till skolan och vara där till klockan slår 14.00. Har ingeting mer att säga så vi får hoppas att alla får en trevlig och skön dag och inte stressig och dålig.

/Julia ♥


Denna ska jag köpa på Torsdag imorgon då alltså ifall jag åker in till stan:D


Alla Bloggar=Lästa

Nehepp nu så är alla bloggar lästa och jag har raderat alla mina mail så efter detta inlägget ska jag bara logga in på Facebook sen ska jag stänga va datorn för jag börjar bli riktigt trött efter en lång dag. Hoppas att ni har haft en kanon bra dag det har lilla jag haft så då får vi hoppas att ni har haft det med.

/Julia ♥


Dagens Bloggare Är:


http://ttyh.blogg.se




Fruktsallad♥

Nu så har jag tagit på mig pyjamas och gjort flätor i håret för imorgon vill jag ha lockigt hår men jag tror inte att det kommer att bli så fint men ifall det inte blir det kommer jag att sätta upp håret i en toffs. Jag läste till sidan 50 i Julia-Tidningen och då läste jag om lite om hur man ska sköta sitt hår och jag vet inte riktigt men kanske ska jag åka in till Stan på Tordag själv och handla lite hår prudukter bara t.ex värmeskydd, balsam, hår inpackning, glans spray, ett bra hår spray och lite annat ifall jag hittar. Snart ska jag äta lite Fruktsallad ska mumsigt, så skriver Dagens Blogg sen efter detta inlägget.

/Julia ♥




Dagens Sötis Är:

KRISTINA:D <3


Dagens Låt:

Dagens låt är: Ke$ha med låten Take It Off:]

<-----Ke$ha:p <3

http://www.youtube.com/watch?v=edP0L6LQzZE


Detta Åt Jag...

...Till frukost, två ostmackor och en kopp med varm choklad mjölk. P.S jag hade redan druckit av chokladen så det ser inte ut som att det är mycket men jag hade druckit lite innan hihi.


Historia & Biologin Är Check(Y)

Nu så har jag läst klart Biologin läxan och Historia läxan så det är klart och det är riktigt skönt. Har också ätit mat och mitt hår har torkat så efter detta inlägget och några till ska jag gå upp på mitt rum, lägga mig i sängen och läsa mina nya tidningar. Har ingeting mer att säga så vi hörs sen.

/Julia ♥


Vi Kom Två:a:D

Nu så har jag badat ett varmt bad efter att ha frysit hela dagen nästan så nu har jag varma kläder på mig och lent och mjukt hår. Friidrotten gick väldigt bra faktiskt jag tror att våran klass har fått ihop rättså mycket poäng men vi kom två:a på staffeten av tre klasser men det är bra men jag tror att vi skulle kunna vinna om vi skulle tänka lite smartare. Spanskan gick väldigt bra idag också, jobbade klart det andra kaptilet och så spelade jag, Tova, Johanna och Therése ett spel för att vi var klara så det var roligt. Sen så hade vi sy slöjd i 2 timmar och jag han sätta ihop en del och sy lite saker och lite smått så jag han inte sätta ihop delarna men det ska jag försöka på Fredag fast då har vi bara en timme men jag hinner lite gran i alla fall. När jag kom hem från skolan så packade jag upp skol väskan och sen packade jag gympa påsen och sen hoppade jag i badkaret med lilla söta Tyra och badade i en halv timme ungefär och det var allmänt mysigt. Snart ska jag äta lite Makaroner och Falukorv och sen ska jag läsa lite tidningar för min Frida-Tidning har redan kommit så nu har jag både Julia och Frida tidningar att läsa och sen ska jag läsa Historia läxan och Biologi läxan för det ska vara klart tills imorgon. Har ingeting mer att säga så vi hörs sen efter maten. Hoppas att ni har haft en bra dag.

/Julia ♥


Dagens Fråga:

Har ni haft Friidrotts-Dag än?


Hiss & Diss



Jag hissar att vi kom två:a idag på Staffeten:D <3


Jag dissar att vi inte kom först på Staffeten!


Outfiten Idag Är Den Här↓


Tröja Från H&M!
Mjukis Från Fotbollen!
Strumpor Från H&M!


Friidrott Vid 12.15

God Morgon (Gäsp)


Vaknade av väckar klockan vid tjugo i sex och gick upp och var kanon trött så det blev mjukis kläder och inget smink för mig idag riktigt skönt faktiskt. Jag har tagit kort på min mjukis outfit så den kommer att komma efter detta inlägget I Promes. Idag i skolan kommer vi att börja med Spanska och sen kommer vi att ha Sy slöjd i 2 timmar och jag håller på att göra en väska så ska försöka hinna sätta ihop alla delar idag och lite sånt. Sen har vi lunch och sen har vi friidrott tills skolan slutar. Jag tror inte att det blir att åka till Vetlanda idag men kanske en annan dag jag vet inte får prata med Mamma om det. Jag är riktigt sugen på att åka till Ullared nu, för jag behöver ett par mjukis byxor och ett par raggsockor och lite strumpor och sånna nödvändigheter. Har ingeting mer att säga så hoppas att ni får en bra och härlig Tisdag.


/Julia ♥


¡Buenas Noches!

Nu så har jag tagit på mig pyjamas och borstat mina tänder och tvättat bort mitt smink och smörjt in mitt ansikte med body lotion som vanligt. Precis just nu blev jag törstig så ska gå och dricka ett glas med is kallt vatten i och iskalla is bitar sen blir det att läsa en Julia-Tidning och dricka en kopp med vanilj teé och bara mysa. Jag tror inte att jag orkar vara inne på dator mera så detta blir det sista inlägget för denna dagen men imorgon kommer det att komma mer och då har jag lite annat och berätta om också, t.ex hur friidrotts dagen gick och hur skolan va och lite sånt. Och igår sa jag att jag och Mamma och Tyra skulle till Vetlanda men vi får se imorgon ifall vi ska det annars tar vi det på en annan dag i veckan. Hoppas att ni har haft en bra dag.

/Julia ♥


Rexona

Detta deo andvänder jag just nu och jag tycker att det är väldigt bra, luktar väldigt gott också. Så detta deoderant rekomenderar jag verkligen till er som andvänder deoderant.


Dagens Bloggare Är:

http://majssaaan.blogg.se


Coca Cola:*

Kom hem för en halv timme sedan ungefär och det var riktigt roligt innan på fotbolls avslutningen. Vi åt Pizza och sen fick vi lite godis att mumsa och mysa på och det var riktigt roligt men det är tråkigt att fotbollen är slut men lite skönt ändå för att man inte behöver stressa efter skolan för att man ska hinna att blogga, packa till Mamma eller Pappa och packa upp skolväskan och så vidare. Snart ska jag gå upp och tvätta bort mitt smink och fixa mig i ordning lite för kvällen, ta på mig lite mjukis kläder och sätta mig framför tv:en och kolla på en film med en kopp vanilj teé och bara mysa under det varma täcket eller att läsa en Julia-Tidning istället för att kolla på film för jag har inte börjat läsa i min Julia-Tidning än så det blir det nog att läsa istället. Har ingeting mer att säga mer än att innan jag ska börja fixa mig i ordning ska jag göra Dagens Blogg.

/Julia ♥




Dagens Låt:

Dagens låt är: Robyn med låten Dancing On My Own:]

<-----Robyn:p <3

http://www.youtube.com/watch?v=J294A-R1Cjk


Dagens Sötis Är:

TOVA LYRÉN:D <3


Dagens Fråga:

Tycker ni om My Sweet Sixteen som går på MTV?


Hiss & Diss



Jag hissar kanalen MTV:D <3


Jag dissar Måndagar för dom brukar alltid vara så lång tråkiga!


Taylor Swift

Nu så har jag packat upp väskan och fixat mig i ordning lite gran och så har jag packat gympa påsen för imorgon har vi Friidrotts dag men jag ska inte vara med på 400 meter tror jag för jag vill inte det men 800 meter ska jag kanske det eller jag får se imorgon. Skolan gick väldigt bra idag allt gick väldigt snabbt och det har varit väldigt chill, först hade vi Musik och då spelade vi först lite gitarr som vanligt och sen så skulle vi dela in oss i grupper och jag är med Wilma och Jossan och så skulle man välja en låt som man skulle spela upp och vi valde Love Story med Taylor Swift. Sen så hade vi Geografi och dom som var klara med ett papper fick gå ner till Bibloteket och då gick jag ner och satt mig framför datorn och läste lite bloggar och loggade in på Facebook. Sen så hade vi Engelska och vi ska forska om en kändis och jag och Wilma forskar om Taylor Swift och det var riktigt roligt att göra det så vi skrev ut lite bilder och lite fakta så ska vi börja skriva på Fredag för vi har bara Engelska på Måndagar och Fredagar. Sen så hade vi ÄÖ och det var så tråkigt så det är ingeting att ta upp på bloggen. Och det sista hade vi Spanska och då körde vi Bingo och någon annan lek som jag inte kom ihåg vad den hette. Ojsan detta inlägget blev långt så jag slutar skriva nu, skriver Hiss & Diss och sånt efter detta inlägget. Och vid 17.00 har vi avslutnings fest med fotbollen med ifall ni ville veta det igen.

/Julia ♥


Outfiten Idag Är Den Här↓


Tunika Från Gina Tricot!
Leggings Från H&M!
Benvarmare Från Ullared!
Strumpor Från JC!


Avslutnings Fest Klockan 17.00

God Morgon:]

Steg upp vid klockan 06.20 och var väldigt trött kändes inte som att jag hade sovit någoting så jag tänkte trycka på snooze-knappen i tre minuter men efter jag hade tvättat mitt ansikte med vatten blev jag plötsligt pigg. Efter jag hade tvättat mitt ansikte gick jag och tog på mig lite kläder och sen gick jag in badrummet och sminkade mig och sen gick jag och tog kort på min outfit och sen gick jag ner och laddade upp min outfit på datorn och sen läste jag allas bloggar och sen loggade jag in på blogg.se. Idag i skolan kommer vi att börja med Musik och det är lite lång tråkigt just nu för vi gör samma sak hela tiden så det är lite tråkigt med musik just nu. Har ingeting att berätta mer än att jag hoppas att ni får en bra och skön Måndag.

/Julia ♥

 


Alla Bilder Är Borta!

Nu så har jag raderat alla mina bilder på datorn för ingen av dom bilderna lägger jag upp längre så dom kunde jag lika väl ta bort så nu är det klart så det är skönt. På Fredag när jag ska till Pappa så ska jag radera alla mina bilder på min Rosa LG data så jag har det gjort också. Mitt legetimation har kommit också men vi måste åka till Vetlanda och hämta det så på Tisdag ska jag och Mamma och Tyra åka till Vetlanda och hämta det och sen kanske det blir att gå på Stan en runda och se ifall man hittar någoting pratar mer om det imorgon. Börjar bli jätte trött så funderar starkt på att gå och lägga mig för jag har redan varit inne på Facebook och läst allas bloggar så jag ska bara radera mina mail sen så är jag klar med allting på datorn och jag är klar med mig själv också och så har jag valt vad jag ska ha på mig för kläder tills imorgon och packat väskan och så vidare. Men vi hörs imorgon blogg läsare ha en fortsatt trevlig kväll och natt.

/Julia ♥


Dagens Sötis Är:


JOSEFINE SAKSHAUG:D <3


Matchens Lirare Är...

EBBA KARLSSON:D <3


Förlorade Med 3-1:/

Nu så har jag tagit på mig min pyjamas och gjort mig i ordning för kvällen och så har jag packat upp min fotbolls väska och plockat in lite ren tvätt i min gaderob. Som ni ser på min rubrik så förlorade vi med 3-1 men första gången vi mötte dom så förlorade vid med 9-1 och sen näst sista med 4-2 och denna med 3-1 så vi har i alla fall varit väldigt duktiga och dom log först i serien och dom är väldigt tuffa. Efter det här inlägget kommer jag att göra Matchens lirare och jag vet vilken som kommer att bli det var väldigt lätt att välja det. Har ingeting mer att säga mer än att jag hoppas att ni har haft en kanon bra Söndag.

/Julia ♥




Dagens Fråga:

Till dom som spelar fotboll, vilket väder är bäst att spela i, när det regnar eller när det är sol?


Hiss & Diss



Jag hissar skons på Söndag morgona:D <3


Jag dissar att jag inte hittade något Graffiti Nails igår!


Outfiten Idag Är Den Här↓


Tröja Från H&M!
Mjukis Byxor Från Fotbollen!
Strumpor Från Gina Tricot!


Wilma, Högst Upp På Listan

God Morgon Blogg Läsare:D


Vaknade vid halv tio idag, var riktigt skönt att få sova ut för jag går ju upp rättså tidigt när det är skola så det var skönt. När jag hade stigit upp och bäddat sängen sa Mamma att jag skulle ringa Wilma och då ringde jag till henne och då frågade hon om vi skulle hitta på någoting innan vi samlas och vi samlas vid halv tre så efter jag ätit frukost och skrivit lite här och borstat mina tänder kommer jag att åka till Wilma och vara där tills vi samlas. Men innan jag ska till Wilma ska jag också hunnit att ställa in på cykel i garaget så det är näst högst upp på listan. Till frukost ska jag äta skons och dricka en kopp med vanilj teé mums. Men har ingeting mer att säga mer än att efter detta inlägget ska jag göra Dagens Outfit och Dagens Fråga och en Hiss & Diss.

/Julia ♥


GOD NATT

GOD NATT ALLIHOPA:D


Dagens Bloggerskor Är..



http://alexandraohmaja.blogg.se


*Hemma Igen*

Nu så har jag tagit på mig pyjamas och smörjt in mitt ansikte med body lotion och druckit ett glas med kolsyrat vatten och ätit en klementin och snart ska jag gå ner och dricka lite läsk och äta en banan och logga in på facebook och kolla lite gran och sen ska jag radera mina Mail. Det var jätte roligt att va med Wilma och Tova innan vi möttes vid Konsum först och sen cyklade vi runt i byn lite gran och sen åkte vi till Konsum igen och köpte chips och en påse med djungelvrål och sen cyklade vi till rampen och satt där och snackade lite och sen cyklade vi till Konsum igen och köpte dricka och sen cyklade vi runt lite mer och sen så cyklade jag hem för jag började bli trött men nu så är jag pigg igen så nu är jag jätte sugen på att blogga. Efter detta inlägget kommer jag att göra Dagens bloggare eller denna gången är det inte bara en utom två stycken.

/Julia ♥


Dagens Låt:

Dagens låt är: Darin Zanyar med låten Can't Stop Love:]

<-----Darin Zanyar:p <3

http://www.youtube.com/watch?v=Y4JxJLW0g-c


Ikväll Blir Det Att Träffa Tova & Wilma

Nu så har jag pratat lite med Wilma och det blir att träffa hon och Tova vid 19.00 så ska vi mötas vid Konsum så efter några inlägg på min blogg kommer jag att cykla till Konsum och möta dom två godingarna. Var bara det jag skulle säga så vi hörs sen efter jag har kommit hem.

/Julia ♥


Det Har Varit Kanon Kul:D

Kom hem från stan för en och en halv timme sedan ungefär och det har varit riktigt roligt i stan med Tova idag det måste vi göra om söta Tova. Ni har redan sätt vad jag har köpt och hoppas att ni tyckte att det var fina saker. Vi har också fikat på Kladdkaka och druckit varsin Smoothie och det var riktigt gott men sen blev Tova och jag riktigt mätta så om vi skulle äta en sak till skulle vi spricka sa vi hihi. När jag kom hem från stan så packade jag först upp mina saker och väskan och sen tog jag kort på det och sen hoppade jag in i duschen och duschade för jag kände mig jätte skitig och äcklig så det var skönt. Men har ingeting mer att säga nu för jag tror att jag har sagt allt och ifall jag inte har det så kommer jag att skriva det sen.

/Julia ♥



En söt bild på Tova idag när vi drack våran Smoothie:D <3


Outfiten Kväll Är Den Här↓


Tröja Från H&M!
Mjukis Från Fotbollen!
Strumpor Från Lindex!

 


Vad Jag Köpte:



Face Mask Från H&M, Lösögonfrans Böjare Från H&M, Svart Nagel Lack Från H&M!





Britney Spears Fantasy Parfym Från Kicks!



Lång Armad Tröja Från Gina Tricot!

Shal Från Gina Tricot!



Uggs Från Dinsko!



Smoothie Från Wayne´s Coffee!


Dagens Fråga:

Vilken bloggare är bäst, Kissie eller Foki?


Outfiten Idag Är Den Här↓


Kofta Från Gina Tricot!
Jeans Från H&M!
Strumpor Från JC!
Väska Från Hellgrens!


Hiss & Diss



Jag hissar att jag ska åka in till Stan med Tova idag:D <3


Jag dissar MAX för jag gillar bara Mc´donalds!


Stan Vid 09.00

God Morgon Tjejer & Killar:D


Steg upp vid 07.20 och började göra mig i ordning och så la jag i det sista i min väska som jag ska ha med mig till stan. Har tagit kort på min outfit också så den kommer att komma upp efter det här inlägget. Jag ska försöka blogga så mycket det går nu på morgonen innan jag ska gå till Bussen. Har inte så mycket att säga men jag hoppas att ni får en bra och trevlig dag så hörs vi när jag kommer hem från Växjö.

/Julia ♥


Mitt Hello Kitty Nattlinne♥

Nu så har jag tagit bort mitt smink och gjort mig ren och fräsch så nu känner jag mig inte skitig längre och jag har bestämt över vad jag ska ha för kläder också men inte riktigt helt för det kollar jag imorgon så jag kan se vilket väder det är så ifall det är dimmigt och så kommer jag att ha jeans och en tröja och någoting mer och piffa på det med ett halsband och en ring eller någoting sånt och ifall det är sol så kommer jag att ha leggings och en stickad tunika med en fläta på sidan lite enkelt och så där. Men jag var lite glömsk så jag glömde mina pengar hemma hos Pappa men innan jag går till bussen kommer jag att gå förbi Pappa och då kommer jag att gå in och hämta mina pengar så jag kan shoppa rejält hihi skojar bara. Men detta blir det sista inlägget för jag orkar verkligen inte vara mera på datorn så jag ska gå och lägga mig framför tv:en och somna framför en film för jag får inte var för trött tills imorgon när Tovsi och jag ska till Stan.

/Julia ♥


Dagens Bloggare Är..

http://kattistestad.blogg.se




Dagens Sötis Är:

EVELINA LJUNGQVIST:D <3


Dagens Låt:

Dagens låt är: Alicia Keys med låten New York Broken Dawn:]

<-----Alicia Keys:p <3

http://www.youtube.com/watch?v=QuHeK33jCXc


Ska Ta På Mig Pyjamas Nu

Nu så har jag fixat allt tills imorgon förutom att välja och ta fram vad jag ska ha för kläder på mig men jag ska gå upp på mitt rum och gå in på min gaderob och kolla det snart efter jag har skrivit det här inlägget. Efter jag har gjort det ska jag gå och tvätta bort mitt smink och göra mig i ordning för jag känner mig jätte skitig så det ska bli skönt att göra det. Efter jag fixat mig i ordning så kommer jag att göra Dagens Sötis och Dagens Låt och lite sånt som är på kategorierna. Så skriver senare älskade blogg läsare. Ha en fortsatt trevlig kväll.

/Julia ♥


Nu Så Har Jag Fått...

..Hem min första Julia-Tidning i min Julia-Premetion [Stavning]


Nu Är Väskorna Packade!

Nu så har jag packat väskorna tills imorgon och på Söndag:D



Fotbolls Väskan ↑



Shopping Väskan ↑


Nu Ska Jag Äta Tacos:D

Var hos Jossan innan och Julia var där också som sagt och kollade på Camp Rock 2 och den var riktigt bra men han inte kolla på hela för Jossan skulle åka till sin Mormor och Morfar för hennes föräldrar ska åka till Riga idag. Ska äta lite Tacos sen och sen kommer jag att blogga lite mer intressanta inlägg Dagens Sötis och lite sånt men jag ska fixa lite saker sen också packa fotbolls väskan och fixa tills imorgon och fixa och dona och sånt men jag hinner inte skriva mera nu för jag ska äta Tacos nu mums.

/Julia ♥


Dagens Fråga:


Är kladdkaka eller bullar godast?


Kladdis & Hallon Soda

Nu så har jag städat mitt rum lite gran och borstat mitt hår och satt upp mitt hår i en toffs och packat det sista till Mamma och packat upp skol väskan och gympa påsen och läst allas bloggar så nu skriver jag på min blogg. Skolan har gått väldigt snabbt, först hade vi KF-Tid och då pratade vi lite och körde Namnbingo, sen hade vi idrott och vi körde fotbollsbrännboll och det var jätte roligt och sen hade vi ÄÖ och sist hade vi bild. När jag kom hem så fixade jag i ordning det sista och sen gick jag och satt mig framför datorn och snart ska jag cykla hem till Mamma och packa upp och fixa i ordning och sen ska jag ringa Julia och Jossan för vi ska va ikväll och baka Kladdkaka och dricka hallon soda och mysa med varandra, visst låter det mysigt? Men nu har jag ingeting mer att säga så vi hörs senare och hoppas att er dag har varit bra det har min varit i alla fall.

/Julia ♥




Hiss & Diss



Jag hissar att det är Fredag:D <3


Jag dissar att fotbollen är slut för detta året utomhus!


Outfiten Idag Är Den Här↓


Kofta Från H&M!
Jeans Från H&M!
Strumpor Från H&M!


600 Inlägg Med Detta:D

God Morgon:D

Steg upp vid kvart över sex idag för jag fick näs blod så det kom blod på hela kudden och lite på mig så gick upp och bytte fodral på kudden och därför började jag att fixa mig i ordning för jag kunde inte somna om och sen skulle jag även gått upp efter fem minuter. Gick upp och tvättade mig i ansiktet och smörjde in det med body lotion och borstade mitt hår. Gick sedan och tog på mig lite kläder och Outfiten kommer att komma efter det här inlägget. Sen så gick jag och plattade håret och sminkade mig och sen läste jag allas bloggar och sen gick jag in här på blogg.se som jag alltid brukar göra. Snart ska jag göra mig lite frukost rostat bröd och teé får det bli och sen vid halv åtta så kommer jag att cykla till skolan så kommer jag att vara där vid tjugo i åtta eller något sånt. Har ingeting mer att säga mer än med detta inlägget så är det 600 inlägg säg grattis.

/Julia ♥



Gud Vad Trött Jag Är

Blev plötsligt jätte trött efter att ha varit jätte pigg så ska gå och borsta mina tänder efter detta inlägget men först ska jag logga in på Facebook och radera mina mail för jag har redan läst allas bloggar och sånt. Åh gud orkar verkligen inte skriva ett enda ord till men jag hoppas att ni har haft en bra dag i alla fall för det har jag haft mycket skratt och ja, rent ut sagt jätte roligt har jag haft.

/Julia ♥


Saker Jag Verkligen Behöver:


Vantar Från Gina Tricot 39:-


Jacka Från H&M 499:-



Uggs Från H&M 179:-




Just Nu..

..Sitter jag framför datorn och dricker en varm kopp med vanilj teé, gotti:D <3


Dagens Sötis Är:


EBBA KARLSSON:D <3


Gammal bild men hade inga nya:D


Från Och Med Du

Nu så har jag duschat och ätit mat och gjort mig fräsch så nu är jag ren igen och torr utan håret för på träningen så råkade jag skjuta i en boll i vattnet och när jag skulle hämta den var jag tvungen att gå ut på ett träd som hade vällt i vattnet och när jag var i mitten så höll jag fast mig vid en pinne men sen gick den av så jag plumsade i med ena foten så hela fotbolls skon och benskyddet och strumpan blev helt blött men jag fortsätte att träna och jag fick tag i bollen också hihi så klantig man kan va då. När jag kom hem så hoppade jag in på duschen och tvättade mitt hår och sen tog jag på mig lite mjukis kläder och smörjde in mig med body lotion och sen gick jag och åt mat och sen läste jag allas bloggar och sen loggde jag in på blogg.se. Men nu så blev detta inlägget långt så ska fixa lite på bloggen nu istället.

/Julia ♥


Dagens Låt:

Dagens låt är: Tove Styrke med låten Million Pieces:]

<-----Tove Styrke:p <3

http://www.youtube.com/watch?v=Kuft7oCmRqg


Hemma Igen

Nu så har jag packat väskan till Mamma och så har jag packat gympa påsen tills imorgon och så har jag bytt om till fotbolls kläder och satt upp mitt hår i en toffs och gjort mig i ordning. Skolan gick väldigt bra idag var väldigt roligt och så och mycket skratt hihi tack tjejor. Ska snart varma mig en Pan Pizza och sen får det bli att cykla ner till Fotbolls planen och träna fotboll från 17.00-18.30 kommer att bli riktigt roligt men i skolan var jag inte sugen på att Träna men det är jag nu. Jag hade 10.5 poäng på Spanskan idag för jag hade ett stav fel för jag skrev ett e men det skulle vara ett o men jag är stolt i alla fall och Veckan´s ord kändes det som i alla fall att jag hade alla rätt så nu är jag stolt över mig själv så kärleks poäng till det. Men nu har jag ingeting mer att säga så efter detta ska jag göra Dagens Låt och Dagens Sötis och lite sånt.

/Julia ♥


Hiss & Diss



Jag hissar Vintern för den är så otroligt mysig:D <3



Jag dissar Våren för den tycker jag inte om bara Sommaren och Vintern tycker jag om!


Dagens Fråga:


Tycker ni om att tävla mot en vän?


Outfiten Idag Är Den Här↓


Shal Från Gina Tricot!
Kofta Från H&M!
Tröja Från H&M!
Jeans Från H&M!
Strumpor Från JC!


I Wanna Bong Bang Bang Whit You Bady Yo

Good Morning:}

Vaknade som vanligt vid tjugo i sex och idag var jag riktigt trött men jag klarade ändå att bädda sängen och fixa i mitt rum och göra mig i ordning. Och eftersom jag är så trött idag så sminkade jag mig ingeting mer än Puder för när jag är trött älskar jag att klia mig i ögonen hihi kostigt va? Men i alla fall jag platade inte mitt hår heller ifall ni ville veta det. Har nyss läst allas bloggar och laddat upp min Dagens Outfit på datorn så den kommer att komma upp efter detta inlägget. Har nog ingeting mer att säga mer än att jag snart ska göra mig lite frukost för jag är jätte hungrig och så fryser jag också så ska varma mig en kopp vanlij teé så jag blir lite varmare. Ska logga in på Facebook och MSN och radera mina Mail innan jag ska stänga av datorn. Och efter skolan ska jag träna fotboll vid 17.00 och ifall jag inte hinner blogga för jag har annat att göra så vet ni i alla fall varför.

/Julia ♥


Nu Ska Jag Sova

Nehepp nu ska jag gå och borsta mina tänder och förberada mig för sängen. Hoppas att ni har haft en bra dag och till Tova eller Ebba eller Wilma eller Evelina kommentera gärna på min blogg och säg hur det blev i matchen för jag vill gärna veta resultatet var bara det jag ville säga till er. Hoppas att ni har haft en mysig kväll och en bra och mysig dag också så hörs vi imorgon älskade blogg läsare.

/Julia ♥


Dagens Bloggare Är:


http://jossefiness.blogg.se


Just Nu..

..Sitter jag framför datorn och bloggar och äter på min Marabou Polka och ska snart varma mig med en kopp med vanilj teé och fortsätta att kolla på Halv Åtta Hos Mig och sen vid åtta ska jag kolla på IDOL och superstars så jag kommer att skifta mellan ettan och fyran hihi det var allt för mig.

/Julia ♥



Det Hade Ni Nog Redan Listat Ut:]

Ni kanske hade listat ut att jag inte gick på Hockeyn men det var för att jag orkade inte för jag ville hellre vara hemma och ha det varmt istället för att vara i en ishall och frysa. Det var bara det jag ville säga.

/Julia ♥


Detta Ska Jag Mysa På Ikväll↓


Dagens Låt:

Dagens låt är: Erik Grönwall med låten Crash And Burn:]



http://www.youtube.com/watch?v=lYIynSmKlTs


Svaren På Frågestunden!

Vilken är din favorit färg? Min favorit färg är ljus gul:D


Tycker du om fotboll?
Svar ja, eller rättare sagt jag älskar fotboll:D


Vad andvänder du får smink?
Jag andvänder puder från H&M nummer 15 och maskara från KICKS Max Factor 2000 Colorie Curved:D


Vilken är din favorit affär?
Min favorit affär är H&M och så tycker jag om Gina Tricot med:D


  

   


Hiss & Diss

Jag hissar My Sweet Sixten som går på MTV:D <3



Jag dissar när det är kallt på morgonen!

 


Städat Rummet

Nu så har jag packat upp min väska + gympa påse, städat mitt rum, och smörjt in mitt ansikte med body lotion för det var riktigt torrt och mina armar så nu är dom inte torra i alla fall. Det gick jätte bra inne i Växjö idag jag var bara inne på Bupp i 35 minuter och sen åkte Pappa och jag hem och var hemma vid halv fem ungefär. Snart ska jag öva igenom Veckan´s ord och Spanska glosorna så jag kan det och sen vid 19.00 ska jag åka och kolla på när A-Laget spelar match med Tova, Wilma, Ebba och Evelina kommer att bli roligt men innan det ska jag ha gjort några inlägg på bloggen i alla fall. Har redan läst allas bloggar och så och efter detta inlägget ska jag göra dagens sötis och dagens låt och sen kommer jag att logga in på Facebook och kolla lite gran och sen logga in på min Mail och radera mina mail så det är klart. Skolan gick väldigt snabbt idag hände inget specielt mer än att jag hoppade 1.19 på idrotten i höjd och jag hoppade 7 cm längre än vad jag gjorde förra året för då hoppade jag 1.12 så jag är riktigt stolt över mig själv att ha hoppat så högt för jag är ju inte så jätte lång hihi. Men nu har jag ingeting mer att säga så skriver lite mer inlägg sen.

/Julia ♥


Dagens Fråga:


Vilken Årstid är bäst, Sommar eller Vinter?


Outfiten Idag Är Den Här↓


Tunika Från H&M!
Linne Från JC!
Jeans Från Vero Moda!
Strumpor Från Ullared!


I Love The Way You Lie

God Morgon Bloggen:}

Steg upp vid kvart i sju idag och först så bäddade jag min säng och fixade i ordning lite i mitt rum och sen gick jag och fixade i ordning lite med mig satt upp håret i en toffs smörjde in ansiktet med body lotion, tog på mig lite kläder, sminkade mig och plattade mitt hår. Och sen tog jag kort på dagens outfit och sen gick jag in på datorn och laddade upp Dagens Outfit och läste allas bloggar. Snart ska jag äta lite frukost men idag behöver jag verkligen inte stressa för jag har nästan en hel timme på mig att göra mig i ordning innan jag ska gå till skolan. Men nu har jag faktiskt ingeting mer att säga tror jag så jag skriver sen efter jag har varit i Växjö men först när jag kommer hem kommer jag först att packa upp skolväskan och gympa påsen bara så ni vet det bloggläsare.

/Julia ♥


Är Pigg Som En Ärta Men...

...Jag ska snart gå och lägga mig ändå som det vanliga, så jag inte ska vara trött imorgon. Jag har satt upp mitt hår i en toffs, borstat mina tänder, tagit på mig pyjamas, tvättat bort sminket, valt kläder tills imorgon, packat väskan + gympa kassen, läst allas bloggar, bloggat, kollat på tv:e, druckit teé och ätit ostbågar och apelsin bitar så jag är redo för att gå och sova under det varma sköna täcket på min mjuka kudde och dröma härliga drömmar hihi. Hoppas att ni har haft en riktigt bra Tisdag och att alla mår bra själv har min dag varit på topp så kärleks poäng till det. Innan jag ska gå och lägga mig ska jag tänka på lite nya kategorier som jag ska ha här på bloggen men det kommer jag att prata om imorgon.

/Julia ♥


Imorgon direkt efter skolan kommer jag att åka in till Växjö och då kommer jag inte att hinna blogga men sen när jag kommer hem då ni, då kommer ni att få se på bloggning från mig:D


Skippade IDOL Idag Faktiskt


Idag kollade jag faktiskt inte på IDOL för jag fick en kommentar av Wilma och jag valde att kolla på Superstars idag istället hihi så nu vet du det söta Wilma:D <3


Superstars Next

Nu så är Halv Åtta Hos Mig slut så nu blir det att varma en kopp med vanilj teé och äta en skol med ostbågar och ligga under en filt i soffan och chilla och ta det lugnt och ligga och tänka lite gran på morgon dagen och tänka lite om mitt liv och så vidare och kolla på Superstars också på tv:en är ett väldigt bra program för dom som gillar sport och sånt och det gör ju jag och min familj så jag rekomenderar superstars varmt.

/Julia ♥


Dagens Låt:

Dagens låt är: Oskar Linnros med låten Från Och Med Du:]

<-----Oskar Linnros:p

http://www.youtube.com/watch?v=lJaFgeLTYgY


Fruktsallad

Kom hem från Mamma för ett tag sen var och lämnade en sak och åt fruktsallad och grädde och det var jätte länge sedan jag åt fruktsallad så det var riktigt gott. Sen så cyklade jag till Preem och köpte tuggummi för första gången på mitt kort. Jag har också bestämt att jag ska spara alla mina kvitton när jag handlar någoting på mitt kort. Blir inte att va med Julia idag heller för hon va iväg och imorgon hinner jag inte heller för då ska jag till Bupp efter skolan och sen på Torsdagen ska jag träna fotboll men sen på Fredagen har jag nog ingeting specielt för mig så får se då eller så ska jag gå till Unkan och se ifall några ska dit för sen vid 09.00 på morgonen ska jag och Tova till stan så jag får inte vara ute allt för länge på Fredagen där på kvällen. Har inga speciela läxor som jag behöver öva riktigt mycket på för Spanska glosorna kan jag och Svenskan ska jag kolla igenom ikväll och sen har jag läst Biologi läxan och Historia läxan så allt är klart. Men har ingeting mer att säga så skriver mera senare och ikväll är det Halv Åtta Hos Mig och det får man inte glömma bort att titta på eller hur?


/Julia ♥


Den här parfymen  ska jag köpa på Lördag också:D


Dagens Fråga:


Har ni någonsin varit i Stockhom?


Dagens Sötis Är:


ALICE PERSSON:D <3



Hiss & Diss



Jag hissar Frida-Tidningar:D <3


Jag dissar mökret för det är så läskigt tycker i alla fall jag!


Julia, Jag Älskar Dig♥

Har precis packat upp min skolväska och packat min gympa påse så jag har det det klart. Ska ringa Julia sen och fråga ifall vi ska hitta på någoting. Skolan var väldigt rolig idag men det blev ingen fotbolls tunering för gräsmattan var för blöt så vi fick inte spela på den men det kommer nog att bli en annan dag istället. Och jag som hade packat ner allt i väskan så den vägde 100kg ungefär hihi fast det blev lättare sen efter jag hade tagit ut mina böker ur den för dom är väldigt tunga faktiskt. Innan jag ska ringa Julia ska jag göra en Hiss & Diss och Dagens fråga och sötis också. Men nu har jag ingeting mer att komma med.

/Julia ♥ 




Outfiten Idag Är Den Här↓


Kofta Från H&M!
Tröja Från JC!
Linne Från JC!
Jeans Från H&M
Strumpor Från Ullared!


Fotbolls Tunering Today

God Morgon Everybody:D

Vaknade vid tjugo över sex och gick upp och bäddade min säng som såg så skön ut så jag ville lägga mig i den och sova lite till. Gick sedan till toaletten och gick och tvättade mig i ansiktet så jag skulle vakna till och så borstade jag igenom mitt hår så det blev lent och fint. Sen gick jag och tog på mig lite clothes och outfiten kommer att komma här efter detta inlägget. Sen gick jag och sminkade mig och plattade mitt hår och sen laddade jag upp min outfit på datorn och medans det laddade så läste jag allas bloggar och sen loggade jag in på blogg.se. Idag i skolan kommer vi att börja med Spanska det roligaste ämnat som finns och sen kommer vi att ha sy slöjd i 2 timmar och sen vid halv 1 tror jag kommer vi att spela fotbolls tunering och vi kommer att blanda sjuor, åttor och nior får se hur detta kommer att gå men skriver mer om det efter skolan. Ska lägga i två bröd i rostmaskinen nu och sen ska jag lägga på ost och mamelad och varma mig en kopp med vanilj teé gotti.

/Julia ♥


Tack För Alla Kommentarer:D

Först och främst vill jag tacka alla som kommenterar så bra är verkligen jätte glad för det så ett stort tack till er:D Just nu sitter jag och borstar mina tänder och ska snart gå och lägga mig så jag inte ska vara allt för trött imorgon när vi har fotbolls tunering. Hoppas alla har haft en bra start på veckan så får vi hoppas att den fortsätter att vara bra för vem vill inte ha det bra? Jag vill ha det bra i alla fall hihi.

/Julia ♥


Saker Jag Ska Köpa På Lördag










Graffiti Nails

Värkar helt awesome ju, tycker verkligen att det är snyggt för det är väldigt många i min skola som har "Graffiti Nails" och jag tycker det är väldigt snyggt så på Lördag när Tova och jag åker in till Stan så kommer nog Graffiti Nagelacket komma med hem. Jag vill ha det svarta för det passar till alla färger så sen när jag kommer hem kommer jag att måla svart och lila eller rosa snyggt va?




Dagens Bloggare Är:


http://teesseeh.blogg.se



Dagens Fråga:


Tycker ni om mörkret?


Levande Ljus

Nu så har jag ätit lite mat och det var riktigt gott med lite mat så nu är jag mätt i magen i alla fall. Pappa har köpt ostbågar också så ska nog äta det varma mig en kopp med vanilj teé och krypa under en filt och kolla på någoting bra på tv:en. Men innan jag ska kolla på tv:en och chilla ska jag lägga ut Dagens Fråga och hoppas många svarar på den här frågan för det är alltid roligt eller hur?

/Julia ♥


Dagens Låt:

Dagens låt är: Love Generation med låten Love Generation:]



http://www.youtube.com/watch?v=Ql7-zgZ6usY


Fräsch Again:*

Nu så har jag precis kommit ut i duschen så det är riktigt skönt för det spö regnade hela träningen idag så när jag kom hem hade jag maskara över hela ansiktet ungefär och blöt som in i bomben och aa jag kände mig inte så fräsch men det gör jag nu i alla fall. Träningen var jätte rolig idag hoppas att det fortsätter att vara mycket roligt för vi har bara nu på Torsdag och sen på Måndagen med sen slutar fotbollen eller vi har match där på Söndagen efter avslutningen och sen är det slut och sen kommer vi att börja spela inom hus och det är mindre kul tycker i alla fall jag. Men nu ska jag äta lite varm mat för jag är väldigt hungrig och sen ska jag fråga Pappa ifall han kan åka ner till Konsum och köpa halstabletter till mig för jag har väldigt ont i halsen och förkyld har jag blivit också inte roligt men i alla fall ska äta nu skriver dagens lår senare.

/Julia ♥


Dagens Sötis Är:


..WILMA PETERSSON:D <3


Hiss & Diss



Jag hissar att jag har fått träffa söta neger bruna Tova:D <3




Att det regnar ute så jag kommer bli blöt när jag tränar fotboll!



Fotbolls Träning Love It

Nu så har jag packat upp skolväskan och packat i gympa kläderna för imorgon har vi fotbolls tunering i skolan men annars har vi idrott på Onsdagar och Fredagar så hoppas att det går bra med fotbollen imorgon håll tummarna allihopa(Y) Skolan var väldigt rolig idag fick träffa min efter längtade Tova och hon är en riktig neger nu hihi. Men hinner faktiskt inte skriva mer nu för snart ska min Pappa har datorn och innan det vill jag hinna göra Hiss & Diss och Dagens Sötis så skriver senare.

/Julia ♥


Outfiten Idag Är Den Här↓


Kofta Från H&M!
Tröja Från H&M!
Jeans Leggings Från H&M!
Strumpor Från JC!
Skor Från Din sko!


God Morgon! :]

God Morgon! :]

Vaknade vid 06.20 och gick upp och tvättade mig i ansiktet och borstade igenom mitt hår. Gick sedan och tog på mig lite kläder och jag har som vanligt tagit kort på det så Dagens Outfit kommer att komma efter detta inlägget. Idag läste jag i Frida-Tidningen att det är min Turdag och än så länge har det varit bra och det kanske är min turdag för att jag kommer att få pengar på mitt kontokort idag ju hihi happy face. Har redan läst allas bloggar så efter detta inlägget ska jag logga in på Facebook och radera mina mail och sen ska jag göra rostade mackor med ost och mamelad och en kopp med vanilj teé gottis. Jag tror att jag kommer hinna att blogga efter skolan för vi tränar ju fotboll vid 17.00 men jag tror att jag hinner det.

/Julia ♥




Dagens Bloggare Är:


http://baraebbaochtova.blogg.se



Börjar Bli Trött.

Nu så har jag borstat mina tänder och chattat med lite kompisar på MSN så nu börjar jag bli trötter men innan jag ska stänga av datorn ska jag kolla på lite kläd affärer på internet och kolla vad jag ska köpa för lite prudukter när jag åker in till Stan på Lördag och ifall någon vill följa med som sagt hör av er till mig på bloggen eller på min mobil. Hoppas att ni har haft en jätte bra Söndag och att det har varit mysig.

/Julia ♥




Jag Litade På Dig:(

JAG TRODDE VERKLIGEN PÅ ATT DU GILLADE MIG MEN JAG TRODDE VÄL FEL FÖR JAG BETYDER INGETING FÖR DIG JAG ÄR VÄL BARA LUFT MEN JAG ÄLSKAR I ALLA FALL DIG:* <3




Redan Ut Läst :o

Nu så har jag redan läst ut min Frida-Tidning så nu får jag vänta ändå tills den 30 September för då kommer den andra tidningen ut av min Premenation eller hur det stavas, jag har som sagt en premenation på Julia också men dom är inte lika bra som Frida så efter Julia premenationen är slut ska jag bara köpa Frida premenationer istället blev väldigt mycket premenationer i detta inlägget men what ever. Ska snart varma mig en kopp med teé och varma min hals och kolla på tv:en och se vilket parti som vinner. Vilket parti tror ni vinner och vilka hejar ni på? Skriver sen efter jag gjort mig i ordning för kvällen.

/Julia ♥

 

 

 


Ny Duschad

Nu så har jag duschat och smörjt in mig med body lotion och snart ska jag äta mat biff, sås och potatis blir det riktigt gott så efter jag har ätit ska jag göra mig en kopp med teé och fortsätta att läsa min Frida-Tidning. Har ingeting mer att säga så skriver sen efter jag har ätit.

/Julia ♥


Flowers Of Love

Denna parfymen fick jag av kära Mamma:D <3




Duscha På Ska-Göra-Listan

Nu så har jag skrivit klart Historia Läxan så nu är det klart och imorgon ska jag ta hem Biologi boken för vi ska läsa sidorna 40-43 som ska vara klart tills på Onsdag så ska jag läsa det imorgon efter fotbolls träningen så har jag det klart och så ska jag ta hem Spanska boken också så jag kan öva på Glosorna och denna veckan har vi färgerna så det tror jag blir rättså lätt faktiskt. Sen imorgon ska jag öva på veckan´s ord också och sen har vi Redovisning imorgon på våran Engelska saga och jag och min Grupp är klara med våran så det är skönt. Nu så har jag laddat upp mina nya bilder också för det glömde jag säga att jag fick en parfym av Mamma innan så jag har tagit kort på den men det kommer att komma efter detta inlägget. Efter parfym inlägget ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret och sen efter det ska jag smörja in mig med body lotion för jag är jätte torr om mina ben och ta på mig mjukis kläder och så ska jag varma mig en kopp med vanlig teé, MYS.

/Julia ♥


Plugga Historia

Nu så har jag kommit hem från Mamma efter att ha tillbringat hela eftermiddagen där uppe och jag har både hunnit äta lite mat, "lekt" med Tyra, pratat med Mamma, läst Frida-Tidning och ätit blåbärs paj och kollat på Pippi med Tyra hihi. När jag kom hem la jag min Frida-Tidning på mitt rum och sen gick jag och satt mig här framför datorn och gick in på blogg.se och skrev lite gran. Snart ska jag plugga lite Historia. Och imorgon kommer jag att få pengar på mitt Kontantkort 200:- kommer jag att få på det och sen kommer jag att lägga på mer pengar på det för snart kommer vi ju att åka till Ullared och sen funderar jag på att åka till Växjö nästa helg på Lördagen är det någon som är sugen på att följa med så är det bara att kommentera på bloggen eller skriva/ringa på min mobil ni som har mitt mobilnummer. Men nu ska jag plugga historia som sagt.

/Julia ♥



Dagens Låt:

Dagens låt är: Katy Perry med låten Teenage Dream:]

<-----Katy Perry:p <3

http://www.youtube.com/watch?v=0wK-shCo0AY


Dagens Sötis Är:


..TYRA HELLQVIST:D <3




Ska Åka Till Mammsen:}

Blir att åka och hälsa på Mamma en stund nu men först ska hon åka ner till Konsum och handla lite och sen plockar hon upp mig på vägen så det ska bli roligt att få träffa lilla Tyra och "leka" lite med henne och sen har jag sagt till Mamma att jag var sugen på Blåbärs paj så Mamma ska nog baka det efter dom har ätit lunch för det har dom inte gjort än men det har jag. Men skriver sen på datorn när jag är hos Mamma. Och idag skulle jag ju också göra Matchens Lirare men det går ju inte för Matchen är inställd sad face men i alla fall skriver dagens sötis uppe hos Mamma sen och dagens låt.

/Julia ♥


Dagens Fråga:


Vilken sport är bäst, Fotboll eller Friidrott?


Matchen = Inställd:/

Wilma ringde innan och sa att matchen var inställd och jag som var så pigg på att spela fotboll idag:/ Kom hem från Julia för en halv timme sedan och när jag kom hem fick jag packa upp fotbolls väskan då och så packade jag också upp min pyjamas och tanborste och sånt så nu vet jag inte vad jag ska göra kanske ringa till någon kompis ska kanske ringa Tova och fråga ifall vi ska va för det var jätte länge sedan vi va så det blir någ att ringa till Tova. Efter detta inlägget kommer det att komma Dagens Fråga också men nu har jag ingeting mer att säga mer än att jag är jätte sugen på Blåbärs Paj mums vad gott det skulle va att äta det.

/Julia ♥


Hiss & Diss



Jag hissar att jag och min familj, Julias familj och Jossans familj snart ska åka till Lalandia (Danmark) :D <3



Att det regnar så jag kommer frysa när jag spelar fotboll!


Match Vid 17.00

God Morgon:D

Idag vaknade vi eller rättare sagt jag vid 10 i 10 och gick ner och åt frukost och kollade på lite tv:e. Sen så gick vi upp och gjorde oss i ordning och sen läste jag allas bloggar och sen loggade jag in på blogg.se och skrev lite och jag sitter och gör det just nu också. Vid halv två tiden ska jag nog gå hem och äta lite mat och packa i det sista i fotbolls väskan och sen vid 16.00 samlas vi vid klubb stugan och förbereder oss för att spela match på LSK. Idag regnar det så det kommer nog att bli kallt idag när vi spelar fotboll men jag ska packa ner en långarmad så jag inte ska frysa. Idag kommer jag inte att lägga ut dagens outfit för jag har likadana kläder som jag hade igår för det var rent så jag behövde inte ta andra kläder hihi. Och som ni märkte la jag inte ut dagens sötis igår men jag ville ta Julia men jag hade ingen bild på henne så nästa gång ska jag se till att det ska finnas en bild med söta Julia på. Men nu har jag ingeting mer att säga så skriver lite senare.

/Julia ♥


Bik Bok & Gina Tricot!



Trötta Är Vi Allihopa

Nu så har Julia och jag borstat våra tänder och gjort oss i ordning för natten jag har också läst allas bloggar och efter detta inlägget ska jag gå in på Gina Tricot och kolla på lite kläder ifall jag hittar en snygg kofta eller någoting. Ikväll kan vi vara uppe rättså länge för vi samlas inte förens 16.00 imorgon när vi ska spela match mot LSK så kom igen nu tjejor TAGGA. Men nu ska jag som sagt kolla på en kofta, hoppas att ni har haft en jätte mysig lördag så kommer vi att höras av imorgon kära bloggläsare och jag kan säga att jag har haft 70 läsare idag så tack så mycket alla som läser min blogg blir jätte glad för det.

/Julia ♥



Dagens Bloggare Är:


http://fokis.se


Sleep Over [Heart]

Gick till Julia innan och på vägen mötte jag Ebba som hade kommit från stan stannade och pratade lite gran och sen gick jag vidare till Julia. När jag kom dit spelade vi lite Wii och sen satt vi oss vid datorn och snackade och sen åkte vi till hennes Farmor och Farfar och åt lite smörgås tårta och tårta för Julias farbror fyllde år. Sen så gick vi hem och då gick jag hem och packade väskan för ikväll ska jag sova hos Julia och Jossan Pussan kommer också riktigt mysigt kommer det att bli eller hur mina godingar? Har också läst allas bloggar och packat fotbolls väskan men jag har glömt mina benskydd och mina fotbolls skor hemma hos Mamma men jag ska ringa till henne ikväll och fråga ifall hon kan komma med dom till mig. Och sen ska jag skriva ett sms till Therése också och fråga när vi samlas imorgon för det fick vi inte reda på i Torsdags. Men nu ska jag gå till Julia men först ska jag logga in på Facebook och radera alla mina mail. Skriver sen ikväll sötisar.

/Julia ♥


Dagens Låt:

Dagens låt är: Lazee Feat Apollo Drive med låten Calling Out:]

<-----Lazee Feat Apollo Drive:p <3

http://www.youtube.com/watch?v=ROA0CV2EPGY


One Piece

OnePiece Dark Gray
En sådan här vill jag ha i min gaderob:D


Kebab-Talrik

Har nyss ätit en kebab-talrik och drickit en Fanta Exotic och läst allas bloggar så nu är magen mätt i alla fall. Pratade med Julia innan och vid 16.00 ska jag åka till henne kommer att bli riktigt mysigt. Sitter just nu och dricker Fanta Exotic för jag drack inte upp allt innan när jag åt Kebab-Talriken hihi. Ska snart göra dagens låt men först ska jag lyssna på lite låtar och se vilken det blir. Kollade på Teen Mom innan också på MTV och det är riktigt bra tycker jag, tycker ni om Teen Mom?


/Julia ♥

 


Dagens Fråga:


Vilket mobil är bäst?




Eller:


Kolla Vad jag Fick Av Mormor:D

Efter jag hade tagit på mig lite kläder och ätit frukost och borstat mina tänder skrev Mamma ett sms och frågade ifall jag ville följa med till Viserum och hälsa på Mormor och Morfar och det ville jag så då åkte vi dit ut och fikade och pratade lite och då fick jag en body lotion, shampo, balsam, ansikts kräm och tvål här kommer det på bilder och jag behövde verkligen balsam och ansikts kräm så det var väldigt bra:)












Hiss & Diss



Jag hissar att Tova kommer hem idag:D <3




Jag dissar när snön är blöt och äklig för den ska vara hård och fin!


Outfiten Idag Är Den Här↓


Tröja Från H&M!
Linne Från JC!
Jeans Från H&M!
Strumpor Från Ullared!


Sovit Ut, Guttans:*

God Morgon Bloggen:]

Vaknade vid halv nio idag och låg kvar i sängen tills klockan slog 20 i nio då gick jag upp och bäddade min säng och tvättade mitt ansikte och borstade mitt hår och klippte mina tå naglar ifall ni ville veta det hihi. Sen så vattnade jag mina blommor och "städade" lite i mitt rum och sen läste jag allas bloggar och sen så gick jag in här på blogg.se. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men Tova kommer i alla fall hem idag och det är riktigt bra för jag har saknat dig som in i bomben:* Jag kanske ska sova över med Julia och Jossan men ska jag ringa och prata med dom två söta personerna senare under dagen. Sitter fortfarande här med pyjamas men det är helg och då får man har pyjamas hur länge man vill och klockan är bara 09.20 så det är inte så sent ändå. Ska snart äta lite frukost tror jag för min mage kurrar och jag känner att jag är hungrig med skriver senare.


/Julia ♥


Gammal bild, men ska ta lite nya bilder idag!


Orkar Inte:}

Ne men nu orkar jag inte blogga eller vara på datorn mera och inte skriva häller så godnatt kära bloggläsare hoppas att ni har haft en kanon bra dag och att det fortsätter att vara bra:D

/Julia ♥


Visste Ni Att?

`
Efter jul ska jag åka till New York kommer att bli riktigt NICE eller hur? :D <3




Dagens Bloggare Är:


http://kissies.se 


Dagens Fråga:


Vilket program är bäst, IDOL eller Halv Åtta Hos Mig?


Jag Är Entligen Varm, LOVE

Nu så har jag tagit på mig mjukis kläder och tvättat bort mitt smink så nu fryser jag inte häller men jag har tagit med mig hem en galen förkylning så nu är jag förkyld också inte roligt. Innan var det jätte roligt att va med Ebba, Wilma och Alexandra vi hade lite  och kollade på fotboll och dom vann med 7-2 och min bror gjorde ett mål hihi. Sen så frös jag jätte mycket så jag cyklade hem och tog på mig mjukis kläder och tvättade bort mitt smink och sen kollade jag på IDOL och nu sitter jag här och har precis läst allas bloggar. Ska snart kolla vidare på IDOL men först ville jag skriva här på bloggen fast nu har jag ingeting mer att säga så jag kommer med roliga nyheter sen efter jag kollat på IDOL.

/Julia ♥


Saknar sommaren redan! Fast vintern är riktigt mysig också:D <3


Dagens Låt:

Dagens låt är: Molly Sandén med låten Hallelujah:]

<----- Molly Sandén:p <3


Dagens Sötis Är:

..MAJA PALM:D <3



Hiss & Diss


Jag hissar dom älskade helgerna:D <3



Jag dissar skitiga naglar när dom är gröna och svarta under, usch vad äkligt det är!


Hos Daddi:D

Kom hem från skolan vid halv fyra idag och när jag kom hem packade jag på skolväskan och gympa påsen och sen kollade jag på lite tv:e och drack mjölk och mumsade på varma bullar sen så tog jag på mig min ytter kläder och cyklade ner till Pappa och när jag kom till Pappa packade jag upp och gjorde i ordning i mitt rum och fixade och donade lite gran. Vid 18.00 ska jag, Alexandra, Ebba och Wilma kolla på fotboll när min bror spelar det ska bli roligt och sen ska jag cykla hem och kolla på IDOL och bara ta det lugnt och chilla för nu är det entligen helg. Har redan läst allas bloggar så efter detta inlägget ska jag göra dagens sötis, Hiss & Diss och dagens låt så nu är detta inlägget slut så skriver sen ikväll.

/Julia ♥


Outfiten Idag Är Den Här↓


Tröja Från H&M!
Linne Från JC!
Kofta Från H&M!
Jeans Från H&M!
Strumpor Från H&M!


Jag Vill Träffa Min Tova:/

God Morgon På Er:D
 

Vaknade vid tjugo över sex och gick upp och tog på mig lite kläder och jag kommer att lägga ut outfiten efter detta inlägget. Sen så gick jag och sminkade mig och gjode mig i ordning i håret och sen så gick jag ner och la i det sista i resväskan till Pappa. Sen så laddade jag upp dagens outfit på datorn sen läste jag Wilmas, Jossans, Tesses, Josefines bloggar och sen så gick jag in på blogg.se och skrev godmorgon inlägget. Ska snart gå och äta frukost och sen ska jag bege mig till skolan och vi kommer att börja med KF-Tid och sen kommer vi att ha Idrott sen efter det har vi Engelska sen lunch sen ÄÖ och sist bild det tråkigaste. Men nu ska jag skriva klart ifall jag ska hinna lägga upp dagens outfit och läsa klart allas bloggar och logga in på Facebook och radera alla mina mail så skriver sen efter the school.

/Julia ♥


I´am Tired(S)

Nu så har jag läst allas bloggar och varit inne på Facebook och läst och så jag jag också borstat mina tänder och jag är jätte trött så jag orkar inte blogga mer idag så jag säger godnatt nu för jag orkar inte skriva mera för jag vill bara lägga mig i min säng och sova jätte länge.

/Julia ♥


Jag Vill..

..HA HELG(Y)



=



&


Dagens Vill Ha!





Dagens Bloggare Är..


ALLA ÄR DAGENS BLOGG IDAG FÖR ALLA HAR BLOGGAT LIKA BRA:D <3


Dagens Fråga:

Vilken dag är en riktig helg dag för dig, Fredag, Lördag eller Söndag? :D <3


Ny Duschad

Nu så har jag tagit på mig min pyjamas och mitt hår luktar jätte gott och jag har läst någras bloggar så efter det här inlägget ska jag läsa vidare allas bloggar och sen så ska jag äta god mat. Träningen gick jätte bra var väldigt rolig idag så kärleks poäng till det. Kommer att kommer mer inlägg sen efter jag har ätit det kommer att komma dagens fråga och dagens blogg också så läs vidare min blogg så kommer det att kommer lite mer roliga inlägg. Men nu ska jag läsa klart allas bloggar för maten är klar om 5 minuter.

/Julia ♥


Grattis Igen♥

Grattis igen bästa vän hoppas du får en bra dag:D <3







Dagens Låt:

Dagens låt är: Miley Cyrus med låten When I Look At You:D <3

<----- Miley Cyrus:p <3


Snart Ska Jag Cykla Ner

Kom hem från skolan för en timme sen ungefär och allt har gott jätte bra idag i skolan jag hade i alla fall alla rätt på Spanskan och det kändes bra på provet och på Veckan´s ord så jag tror jag har alla rätt på dom läxorna också så det får vi hoppas. Skolan har också varit väldigt rolig idag trodde att det skulle vara lång tråkigt idag i skolan men det var det faktiskt inte så det var skönt. När jag kom hem från skolan packade jag först upp skolväskan sen gick jag upp på mitt rum och hängde väskan på skrivbords stolen och sen gick jag och packade väskan till Pappa och sen åt jag ett päron och sen laddade jag upp dagens outfit och sen så skrev jag lite på bloggen och nu skriver jag lite mer. Ska snart äta lite och sen ska jag cykla ner till fotbolls planen och träna fotboll och sen när jag kommer hem ska jag först duscha sen ska jag blogga och jag kommer att ställa dagens fråga och lite sånt för jag har redan gjort Hiss & Diss, Dagens sötis och lite sånt men nu ska jag äta.

/Julia ♥


En Film jag rekomenderar varmt:D


Outfiten Idag Är Den Här↓


Shal Från Gina Tricot!
Tröja Från H&M!
Jeans Från Vero Moda!
Strumpor Från JC!


Dagens Sötis Är:

EVELINA LJUNGQVIST:D <3



Hiss & Diss

Jag hissar mig själv för jag kan alla Spanska glosor, alla veckan´s ord och allt till Samhälls provet:D <3



Att jag måste stressa efter skolan för att hinna allt som jag vill göra innan fotbolls träningen som börjar vid 17.00 och vi slutar vid 15.15!


Grattis Finaste Tovsi(L)

God Morgon Bloggläsare(L)

Vaknade vid 06.20 idag som alla andra dagar och gick upp och gjorde mig i ordning som alla andra dagar och sen så gick jag och sminkade mig som jag gör alla andra dagar sen tog jag kort på min outfit som alla andra dagar hihi jag gör nästan precis samma saker varje dag på morgonen så det blir ju nästan lite tjatigt på bloggen när jag säger godmorgon inlägget men i alla fall. Idag fyller Tovsi år men hon är på Mallorca men  jag skriver det på bloggen så hon vet sen att jag inte hade glömt bort det så grattis finaste vän:D Ska snart gå och äta en macka och dricka en kopp med vanlij teé och sen ska jag fråga Mammsen ifall jag får åka med henne ner till skolan för det ösregnar just nu och jag vill ju inte vara blöt sen när jag kommer fram till skolan för det tycker jag är äkligt när man är så blöt tycker inte ni också det? Men jag skriver sen efter skolan och ifall jag inte hinner det så kommer jag att blogga riktigt mycket på kvällen.

/Julia ♥


Nu Ska Bloggarn Sova:*

Nehepp nu så ska jag gå och lägga mig och sova och så tycker jag också att jag borde få ett stort + idag för att jag har bloggat väldigt många inlägg idag eller hur kära bloggläsare? Så det ska bli skönt att stänga av datorn efter att ha tillbringat nästan hela dagen framför den så det ska bli riktigt skönt faktiskt. Hoppas att ni har haft en bra och trevlig dag och så får vi hoppas att ni får en trevlig och bra kväll också så ses vi imorgon och jag kan säga att jag har haft 80 läsare idag tack så mycket alla som har läst den kärleks poäng till er:*

/Julia ♥


Jag Och Min Blogg Är Med På...

..Google visste ni det? :D <3


Skånefruar:]

Sitter just nu och kollar på Skånefruar och det är väl lite sudärr bra Svenska Hollywods fruar var bättre än dom andra fruarna eller vad tycker ni kära bloggläsare? :] <3


Tvätt Till Tvätt Maskinen

Nu så har jag tagit på mig min pyjamas, borstat tänderna, tvättat bort mitt smink, smörjt in mig med body lotion i ansiktet, laddat upp nya bilder och läst en blogg så jag har 15 kvar. Funderar starkt på att gå och lägga mig snart men jag är inte trött men jag vill vara pigg imorgon för imorgon har jag rättså mycket saker att göra först så ska jag cykla till skolan vid 07.45 sen ska jag gå till skolan till 15.15 sen ska jag cykla hem och packa upp skolväskan, packa till Pappa, ta på mig fotbolls kläder och blogga och sen ska jag cykla till fotbolls planen sen träna från 17.00-18.30 sen cykla hem och duscha och äta och sen blogga igen för vi har ingen läxa tills på Fredag så det är skönt så det är det jag ska hinna med imorgon och så kommer det säkert att komma in någoting mer för det brukar det nästan göra. Men nu ska jag läsa alla 15 bloggar.

/Julia ♥


Dagens Bloggare Är..



..WILMA PETERSSON:D <3





 


Dagens Låt:

Dagens låt är: Mohombi med låten Bumby Ride:D <3


Jag Är Stolt

Nu så kan jag ALLA läxor och jag kan precis allt till provet så jag är riktigt nöjd och stolt över mig själv just nu. Ska snart gå upp till mitt rum och gå in i min gaderob och ta på mig min pyjamas och sedan gå in på toaletten och tvätta bort mitt smink och sätta upp mitt hår i en toffs och sen ska jag lägga mig i min säng och läsa Frida-Tidningen som jag fick idag på eftermiddagen. Sen så kommer jag att blogga mer och ska försöka göra 10-12 inlägg varje dag och det tror jag att jag hinner för ifall jag hinner kommer jag att göra två inlägg på morgonen först skriva lite och sen dagens outfit, blir det bra tror ni?

/Julia ♥


Dagens Fråga:

Tycker ni om skolan/jobba?


Plugga Spanska Ska Jag Göra Now!

Nu så har jag ätit lite mat och ska snart gå upp på mitt rum och sätta mig vid skriv bordet och plugga lite Spanska glosor och öva lite Samhälls Prov som vi har tills imorgon fast jag kan redan allt men jag vill fortsätta att öva ändå så jag inte glömmer bort det. Efter jag har pluggat ska jag försöka hitta på någoting roligt att skriva här på bloggen kanske dagens fråga eller något liknande jag får se.

/Julia ♥



Balsam behöver jag för det är redan slut men jag har shampot kvar så balsam högst upp på min inköps lista!!


Vet Ni Vad Jag Har Fått Hem?

Jo en Frida-Tidning! Gissa ifall jag är glad för nu har jag entligen någoting att läsa på kvällarna:D <3


Kladdkakan Blev...

..Kanon bra, den var inte för kladdig och inte för torr helt perfekt var den och riktigt god också:D <3


Hiss & Diss



Helt klart hissar jag Kladdkaka med visp grädde mums:D <3



Kissies nya naglar!



Dagens Sötis Är:

ALEXANDRA FRISK:D <3

 


Är Med Wilma

Sitter just nu framför datorn med Wilma och vi har precis pratat med Mamma och frågat ifall vi får baka och vi ska baka Kladdkaka med grädde ska ta kort på det när det är klart så ni får se ifall vi lyckades eller inte. När vi kom hem från skolan så pluggade vi till tills provet imorgon och vi kan allt och så pluggade vi på Veckan´s ord också. Sen så gick jag upp och la i lite ny tvätt i Gaderoben och hängde min skolväska på stolen och sen gick jag ner så kollade vi ifall vi hade alla ingredienser hemma och vi hade allt förutom ägg hemma så det ska vi åka ner och köpa sen efter detta inlägget ungefär. Skolan var väldigt rolig idag först hade vi Samhäll, Matte, Idrott, Lunch och sist hade vi Biologi så dagen gick väldigt snabbt. Men nu så har jag ingeting mer att säga bara att jag ska säga Dagens Sötis och en Hiss och Diss sen.

/Julia ♥







Outfiten Idag Är Den Här↓


Tröja Från H&M!
Byxor Från Fotbollen!
Strumpor Från H&M!


Mjukis Idag:}

God Morgon:}


Vaknade vid 07.45 idag för idag har vi sovmorgon till 08.45 så det var skönt att sova ut lite längre på morgonen. När jag vaknade så gick jag upp och tvättade mig i ansiktet och sen gick jag och tog på mig lite kläder och jag kommer att lägga ut outfiten här efter detta inlägget för det hinner jag idag. Sen så gick jag och plattade mitt hår och sminkade mig och sen tog jag kort på min outfit och sen så gick jag ner och satt mig här framför datorn och ska snart gå och äta en äggmacka och ett glas med Juice i. Har ingeting mer att kommer med så skriver sen efter skolan. P.S jag tycker väldigt synd om http://kattistestad.blogg.se för hon har blivit lurad läs hennes blogg så kommer ni förstå, jag höll nästan på att börja gråta:/

/Julia ♥


Nu Ska Jag Äta En Banan(Y)

Nu så ska jag äta en banan och sen ska jag gå och lägga mig och sova för jag är trött faktiskt så jag orkar inte vara inne på datorn mer men hoppas att ni tycker att jag har bloggat roliga inlägg och inte tråkiga för det vill jag ju inte att ni ska tycka. Hoppas att ni har haft en bra dag, godnatt.

/Julia ♥


Nya Vinter Saker Behöver Jag Bara

Jag kom nyss på att jag behöver lite nya vinter saker också som t.ex: mössa, vantar, långkallsonger, raggsockor, strumpor, långarmade tröjor och lite sånt så det ska jag nog också köpa för mina födelsedags pengar och så behöver jag en jacka och ett par skor också hihi!









Halv Åtta Hos Mig

Nu så har jag ätit lite mat och ska snart sätta mig framför tv:en och kolla på Halv Åtta Hos Mig och sen så får det bli att gå upp och ta på sig pyjamas och fixa sig och sen planare lite för veckan och helgen så jag vet allt som ska hända och så sen så kommer jag att blogga här igen och det är en som har kommenterar på min frågestund och det är jätte roligt men jag vill att det ska bli mera för det är alltid roligt att svara på era frågor så släng in en kommentar så är ni söta:D

/Julia ♥




Yes


"Dags För Att Plugga"


FRÅGESTUND!!

FRÅGA PRECIS VAD DU VILL OCH KOM IHÅG, INGEN FRÅGA ÄR DUM!!


Dagens Sötis Är:


SANNA JOHANSSON:D <3





Hiss & Diss



Jag hissar helgerna för jag kan alltid ta det lugnt och bara chilla då:D <3



Att vi får så fruktansvärt mycket läxor i veckorna!


Outfiten Idag Är Den Här↓


Tröja Från H&M!
Jeans Från H&M!
Strumpor Från JC!


Förlåt Lite Gran!

Förlåt för att jag inte bloggade efter ett tag efter jag hade kommit hem från skolan men jag hade så mycket att göra för först när jag skulle cykla hem från skolan så regnade det så jag var jätte blöt när jag kom hem och då torkade jag av cyklen lite och sen hängde jag upp mina kläder för dom var blöta och sen gick jag upp och åt lite Skons och vanilj teé och sen så gick jag upp på mitt rum och gjorde klart ett Korsord på Spanskan och packade gympa påsen tills imorgon och så och sen tog jag på mig lite mjukis kläder och sen laddade jag upp bilden på min outfit och sen läste jag allas bloggar och sen loggade jag in på blogg.se och skrev här. Så det har tagit sin lilla tid men nu skriver jag i alla fall. Men nu så ska jag skriva klart det här inlägget så jag kan ladda upp dagens outfit så ni får se den också.


/Julia ♥


God Morgon:]

God Morgon:]


Steg upp vid tjugo över 6 idag som vanligt och gick in i min gaderob och tog på mig lite kläder och jag har tagit kort på outfiten så den kommer jag att lägga ut efter skolan. Gick sedan in till badrummet och sminkade mig med Puder och Maskara och läppglans och plattade mitt hår och sen satt jag upp det i en toffs. Sen så tog jag min skolväska och gick ner och hängde upp den och sen satt jag mig här. Ska snart gå och äta lite frukost äggmacka och vanlig teé ska jag äta, mums. Idag i skolan kommer vi att börja med Spanska och sen två timmars sy slöjd så det kommer att bli roligt. Men nu så ska jag läsa alla 16 bloggar.

/Julia ♥


Nu Säger Jag Godnatt:]

Ne nu så ska jag gå upp och lägga mig för snart så kommer jag att bli riktigt trött och då kommer jag inte att orka skriva det sista inlägget här på bloggen så därför skriver jag det nu så godnatt och hoppas att ni har haft en bra start på veckan och så får vi hoppas att den fortsätter att vara bra:)

/Julia ♥


Dagens Sötis Är:


THERÉSE SJÖLUND:D <3


Jag Kan ALLT

Nu så har jag pluggat tills på Förhöret som vi ska ha i Samhäll tills på Torsdag och jag kan allt och det är jag riktigt stolt över men jag ska fortsätta att öva på det så jag inte glömmer bort det. Den här veckan har vi inte så jätte många läxor vi har fått 14 Spanska glosor, 10 Engelska glosor, 10 Veckan´s ord och förhör tills på Torsdagen eller det är inte så mycket mindre än förra veckan en läxa mindre men det kan bli mer för vi har bara haft en Måndag än så länge så det kan komma mer imorgon eller i veckan. Snart så kommer min Julia och Frida Tidningar hem också får vi hoppas för snart behöver jag läsa en tidning så jag har något mer att göra på kvällen än att ligga och kolla på tv:e hela kvällarna. Jag har också tagit kort på alla mina Julia-Tidningar och dom kommer att komma här nedanför om några rader efter jag har skrivit klart. Jag vill bara säga också att jag inte bryr mig om hur många som läser min blogg för jag bryr mig inte om det för jag bloggar för att jag tycker det är kul inte hur många läsare jag har och om jag inte har någon läsare om dagen så tycker jag självklart att det är tråkigt men jag bryr mig inte om det så mycket ändå, jag ville bara säga det!

/Julia ♥


Nu Så Klarar Jag Mig Nog Ett Tag!

Var nyss och kollade i min gaderob och nu så känner jag att jag klarar mig med kläder så nu ska jag inte köpa mer för nu ska jag andvända de kläder jag har jag ska bara åka till Ullared med och sen så får det vara nog att köpa mer kläder för nu har jag nästan för mycket hihi!






Ny Blogg Design:D

Nu så vill jag bara säga att jag har skaffat en ny design och jag hoppas att ni tycker den är fin:D <3


Ren Tvätt Till Gaderoben

Nu ska jag lägga i min rena tvätt i gaderoben och välja vad jag ska ha på mig imorgon men jag tror jag får ringa Jossan igen för jag fattar inte riktigt hur man gör en katogori så hon får hjälpa mig hihi tur att hon är så smart:} Och sen ska jag också göra Dagens Sötis!


Outfiten Idag Är Den Här↓


Kofta Från H&M!
Jeans Från H&M!


Ska Göra Kategorier Strax:]

Har precis ätit lite mat och ska snart göra lite kategorier och sen lägga in mina två nya bilder. Träningen var väldigt rolig idag vi var inte så många idag på träningen vi var fem stycken + mig så 6 personer var vi hihi men det var roligt ändå. Men skriver sen ikväll för nu ska jag fixa lite nytt här på bloggen som sagt.

/Julia ♥


Hiss & Diss



Jag hissar Fotboll för jag älskar verkligen Fotboll:D <3

 


Fokis dåliga uppdatering!


Hemma Från Skolan

Har precis läst någras bloggar så ska snart läsa vidare för jag har några kvar men först ska jag skriva här på min blogg. Skolan var riktigt rolig idag faktiskt allt har gott jätte snabbt och det har varit rent ut sagt jätte roligt. Efter skolan gick jag hem eftersom jag fick skjus till skolan så jag gick väldigt snabbt. När jag kom hem så packade jag upp skolväskan och sen så gjorde jag om min toffs och sen så gick jag och satt mig här framför datorn. Ska snart cykla ner till fotbolls planen och träna men först så ska jag ta mig något att äta så jag inte blir för hungrig. Idag på morgonen tog jag också dagens outfit så den kommer jag att lägga ut ikväll efter träningen och duschen och sen så brukar jag alltid äta efter duschen också.

/Julia ♥


Frukost

God Morgon På Er:*


Vaknade som vanligt vid 06.20 och gick upp och tog på mig mina kläder och sminkade mig och satt upp håret i en toffs och plattade håret lite där fram. Sen så gick jag ner och satt mig framför datorn och snart ska jag äta lite frukost och sen så ska jag fråga Mamma om jag kan åka med henne ner för det bara öser ner med regn och jag har mitt paraply i mitt skåp så det får vi hoppas. Men nu har jag ingeting mer att komma med så skriver sen efter skolan innan jag ska träna fotboll.

/Julia ♥


Måste Tyvärr Sova:/

Nu så ska jag gå och lägga mig för jag är faktiskt trött och jag vill ju inte vara trött imorgon när det är en ny start på en ny vecka i skolan för då vill man ju vara pigg och glad eller hur? Så hoppas att ni har haft en riktigt bra dag och att allt har varit bra och mysigt så sov så gott och dröm sött och snart blir det att åka till Ullared också och det gillar vi var länge sedan jag var där så det ska bli roligt att åka dit med Julia och Jossan:*

/Julia ♥


Matchens Lirare Är...

...JOSEFINE SAKSHAUG:D <3


Dagens Sötis Är:


EBBA KARLSSON:D <3






Ny Tandkräm

Min tandkräm är snart slut så jag behöver snart köpa en ny och ifall ni undrar så köper inte jag min tandkräm själv utan det gör Mamma men jag har den för min själv för den är lite speciel eller så den är för illingar och sånt eller hur det stavas och den vill jag ha och den är riktigt bra också!




Pluggar Samhäll

Kom hem för en halv timme sedan ungefär och tog på mig min pyjamas och valde kläder tills imorgon och det kommer jag att säga imorgon och ifall jag hinner så kan jag ta kort på den så får ni se mig outfit. Innan så var det jätte mysigt med Julia och Jossan och vi snackade och pratade mest och det är alltid roligt. Sen efter vi hade ätit och betalat så cyklade vi till Fotbolls planen och kollade på när Dam-Laget spelade och dom vann i alla fall men jag vet inte hur mycket dom vann med för vi kollade inte på hela bara den sista halvleken. Efter jag hade tagit på mig min Pyjamas och borstat mina tänder så gick jag ner och övade på Samhälls provet som vi ska ha tills på Torsdag och jag kan allt på den första sidan och sen tre frågor på den andra sidan så jag ska öva mer imorgon och sen på Tisdag och Onsdag med så det kommer jag att klara tror jag. Men nu ska jag logga in på Facebook och kolla lite gran så skriver ifall jag har någoting att berätta som är intressant.

/Julia ♥


Pizza Med Mina Tjejor:D

Kom hem från Matchen vid halv fyra ungefär och packade upp fotbolls väskan och sen så gick jag ner och åt lite Blåbärs paj och sen så cyklade jag till Jossan och då läste jag allas bloggar och sen så kom Julia och då ville jag först skriva ett inlägg på bloggen innan vi skulle cykla till Pizzerian. Matchen gick inte så jätte bra vi förlorade med 2-1 men jag tycker att vi var riktigt bra ändå eller det gick inte så jätte bra för mig men backarna va riktigt bra och sen efter Pizzan så ska jag skriva matchens lirare men nu så ska vi cykla ner.

/Julia ♥


Vad Jag Fick + Mer:

Detta Fick Jag När Jag Fyllde År, Och Det Som Inte Är I Kryssat Har Jag Inte Fått Så Det Kanske Jag Ska Köpa För Mina Födelsedags Pengar Som Jag Fick:D

Här kommer min födelsedags önskelista :

1. En sterio (Vit eller Silver) [Check]

2. En cykel (Vit eller Svart) [Check]

3. Pengar. [Dubbel Check]

4. Adidas kofta Blå med Rosa sträck.

5. Miley Cyrus skiva.

6. Gympa skor (Svarta eller Vita)

7. Hår-nålar.

8. Britney Spears parfym fantasi.


Samling 11.00

¡Buenas Tardes!

Det betyder "God Morgon" på Spanska ifall ni inte redan visste det. Har ni sovit gott kära bloggläsare? Jag har sovit jätte skönt och jag hade ställt klockan på 09.25 men jag vaknade vid nio så då gick jag upp och tog på mig lite kläder och satt upp håret i en toffs och lade i borsten i fotbolls väskan så nu ska jag bara äta lite frukost sen så är jag klar för att åka till Åryds. Outfiten idag är: En Rosa Tunika, Svarta Leggings Och Svarta Strumpor. Jag har ingeting mer att säga tror jag för det har inte hänt så mycket eller jo, jag har dammsugt mitt rum och städat lite för det var riktigt mycket damm på mitt golv så nu är det fint och rent. Efter matchen så ska jag ringa Julia och Jossan och fråga ifall dom vill gå med mig och äta Pizza visst låter det mysigt och det är alltid roligt att vara med dom två godingarna:D

/Julia ♥




Dagen Är Slut För Mig!

Nu så ska jag gå och borsta mina tänder och sen så ska jag gå och lägga mig för jag ska upp rättså tidigt för imorgon spelar vi match på Åryds borta igen hoppas att nästa match är hemma för det är så jobbigt att åka bil hela tiden och vi åker inte kort heller utan kanske 5-9 mil varje gång så det är det ända tråkiga med fotbolls matcher att åka så fruktansvärt långt. Hoppas att ni har haft en bra dag själv har jag haft en bra dag har mest varit att ta det lugnt och bara chilla och det kan vara skönt ibland när man har fullt upp i veckorna!


Tycker Inte Ni Den Är Snygg?


Hm...

Vilken tycker ni är snyggast?



Jag kan inte riktigt bestämma mig så kanske köper båda för den första kan man ha med ett svart linne under och det har jag och den sista passar med ett vitt linne och det har jag också så det kanske får bli så.


Min Födelsedags Bok:D

Den här boken fick jag i födelsedags present så nu har jag hela serien så ska börja läsa i den när jag har tid det kommer nog att bli nästa helg ifall jag inte har någoting annat att göra!






11 September

Kom nyss hem från Konsum, har varit där och köpt lite godis tills kvällen. Innan var jag hos Farfar och pratade lite med Pappa, Faster Anneli och hennes man och det var roligt efter det så åkte vi hem till Pappa och jag öppnade mina presenter och jag fick en bok och pengar så det blev jag glad för men jag vet inte riktigt vad jag ska köpa för någoting kanske någoting nytt till mitt nya rum men vi får se. Ska snart gå och packa Fotbollsväskan tills imorgon så jag slipper göra det på morgonen så jag får sova ut lite längre. Men nu har jag ingeting mer att skriva så jag skriver sen istället ifall det har hänt någoting annat roligt att höra.

/Julia♥




Julia Hissar & Dissar




H&M, för nästan hela min gaderob kommer från H&M och jag älskar den affären väldigt mycket kommer nästan aldrig därifrån utan en kasse hihi:) <3


Att Tova ska åka till Mallorca så jag inte kommer få träffa henna på en vecka men det kommer att vara riktigt skönt för henne men tråkigt för mig men hoppas att du får det bra gumman:) <3
 
 


Outfiten Idag Är Den Här↓


Tröja Från JC!
Kofta Från H&M!
Jeans Från H&M!


Smycken

Här kommer två bilder på hur mitt smycketskrin ser ut och hur det ser ut där inne:)




Min Blogg Är..

..3 Månader idag och jag har skrivit 446 inlägg med detta:D <3


Hejdå Älskade Tova:/

God Morgon Mina Älskade Bloggläsare:D


Har ni sovit gott? Själv har jag sovit nästan hela natten vaknat 2 gånger tror jag och varje gång jag vaknade så drog jag alltid upp täcket så det inte skulle åka ner helt automatiskt hihi lite konstigt tycker jag men i alla fall vaknade vid halv 10 idag och log kvar i sängen och kollade lite på tv:e och sen så gick jag och satt på datorn och läste allas bloggar och sen loggade jag in på blogg.se. Ska snart gå och skriva ett hejdå sms till Tova för idag åker hon till Mallorca och jag måste säga hejdå till min älskade vän. Igår träffade jag henne också och då skulle jag säga hejdå men det hände någoting hemma hos Ebba så hon åkte dit och då skulle Mamma åka hem och jag ville inte gå hem så jag åkte med Mamma hem istället men det var inte så klokt att tänka så för jag vill ju såklart säga hejdå till Tovsi. Ska snart gå och ta på mig lite kläder och sen så ska jag äta lite frukost och sen får jag se vad som händer inget särsklit tror jag bara chilldag.


Kommer att sakna dig otroligt mycket kommer att bli tomt utan dig i skolan:/


Ett Till Inlägg Bara

Julia-Tidningar Eller Frida-Tidningar, Vilken Tidning Tycker Du Är Bäst?



Eller:






You Say What? ;o

Kom hem för en halv timme sen ungefär och kvällen har varit riktigt rolig med vänner och mycket skratt. När jag kom hem så tvättade jag bort mitt smink och tog på mig pyjamas och fixade mig och sen gick jag ner och tog upp datorn och satt mig i min säng. Imorgon har jag ingeting bestämt mer än att jag ska hem till Pappa och fira min födelsedag lite och så det kommer nog att bli en rättså chill dag. Ska snart sova tror jag för jag börjar bli trötter men först så ska jag göra lite saker här på datorn och sen så ska jag sova. Hoppas att ni har haft en bra dag, själv har jag haft en kanon bra dag:D

GODNATT SÖTFISAR!






Om Bytt Och Klar!

Kom hem från skolan för 2 timmar sedan ungefär och skolan har varit riktigt seg idag faktiskt eller Engelskan, Lunchen och idrotten och ÄÖ:n var roligt men bilden den sista lektionen var riktigt tråkigt det gillar jag inte för jag är inte duktig på att rita och jag tycker inte om det heller hihi. Vid halv fyra så var jag hemma från skolan och då packade jag först upp gympakassen och sen så körde Pappa upp mig till Mamma och då hade jag fått ett par skor en munk jacka och en tröja och allt passade utan skorna för dom var förtora så jag får kolla efter ett par andra för dom fanns inte i en mindre storlek *suck* men jag får väl hoppas att jag hittar ett par andra skor. Sen så packade jag upp och det tog kanske en timme för jag hade väldigt mycket tvätt att lägga i garderoben också så det är därför jag bloggar rättså sent. Sen så blev det att byta om och sminka om sig för allt smink gick nästan bort på idrotten och just det ja det har jag glömt att säga att våran klass sprang ju idag 2000m och jag fick tiden 08.24 och det är jag stolt över. Ikväll blir det att äta Tacos och sen blir det tjejkväll med mina tjejor ska bli riktigt roligt och mysigt. Men nu har jag ingeting mer att säga så skriver kanske mer ikväll och ifall jag inte hinner göra det mer så kommer jag att blogga väldigt mycket imorgon och imorgon ska vi också fira min födelsedag för jag har inte fått alla presenter än så det ska bli spännande att öppna lite fler presenter för det är alltid kul eller hur:D

Ses Ikväll Eller Imorgon!



ÄLSKAR DIIG<3


Tjejkväll Tonight(L)

God Morgon På Er(L)

Vaknade för en halv timme sedan ungefär och gick upp och gjorde mig i ordning, och det glömmde jag säga att igår kom Mamma upp med mina nya kläder så jag har dom nya jeansen för jag ska berätta min outfit nu och det är: En Svart Vit Tröja, Svart Kofta, Grå-Bruna Jeans Och Svarta Strumpor. Allt annat som jag fick var för stort det var bara dom jeansen som passade som jag har idag och jag fick 2 par jeans en tröja och en shal och shalen hängde så mycket så det var inte snyggt. I håret kör jag naturnellt idag så jag har lockit hår men jag har inte så många själv lockar det är bara lite vid topparna ner till och jag tyckte det var snyggt fösta gången på länge faktiskt men jag har i alla fall smink på mig Puder och Maskara så det kör jag inte naturellt på hihi. Funderar på att skriva klart det här inlägget och sen gå ut med min Fasters hund tror det får bli så efter detta inlägget och att jag har varit en snabbis på Facebook aa, så får det ta och bli och sen när jag kommer hem så lägger jag i 2 mackor med rostatbröd och äter och sen cyklar jag vidare till skolan och det är Fredag idag YES:D

LOVE & PEACE ♣


GOD NATT:*


Pyjamasen Är På

Nu så är IDOL slut så ska snart gå och borsta mina tänder och sen gå och lägga mig med en filt och en kopp med vanilj teé framför tv:en och kolla ifall det är någoting bra på tv:e ska kanske hyra hem en film för det kan vi göra på våran tv:e colt va? hihi skojar bara men det får det nog bli så ska fixa mig i ordning nu så skriver ett till inlägg till innan jag ska sova, hoppas ni har haft en bra dag också:}

 LOVE


Kosta Outlet Is The Best

Snart känner jag att jag vill åka till Kosta Outlet för det är så otroligt roligt där tycker jag finns nästan allt så om man bara går in i en affär så hittar man nästan alltid någoting man tycker om och det är inte allt för dyrt häller så man har nästan alltid råd att köpa det man tycker om. Så dom som inte har varit på Kosta Outlet tycker jag ska åka dit jag lovar ni blir inte besvikna och man kommer inte att komma därifrån utan någoting:)








Snart Blir Det Soppa [Mums]

Nu så har jag precis kollar på Room Raiders på MTV men just nu är det paus så då passade jag på att läsa allas bloggar och skriva på min älskade blogg. Ska snart gå och äta lite soppa och det ska bli mumsigt för ikväll är jag hemma nästan hela kvällen i alla fall till klockan 10 halv 11  så det kan vara skönt så vid åtta ska jag kolla på IDOL och äta min soppa och sen så får jag se vad jag gör kanske kollar på någon bra film eller någoting men nu har Room Raiders börjat igen så ska kolla på det nu.

Puss Från Lilla Mig ♥



Jag Hinner Blogga!

hihi jag han att blogga i alla fall för jag cyklade hem i en raket fart och det första jag gjorde när jag kom hem så packade jag upp skolväskan och la i lite lösa papper i min mapp och sen så gick jag och valde kläder tills imorgon och packade till Mamma och fixat så jag har rättså länge kvar innan jag ska träna så jag hinner skriva detta inlägget och logga in på Facebook och radera min mail och jag har redan läst allas bloggar så efter jag varit på datorn så ska jag varma en Pan Pizza och äta innan jag cyklar till Stena Parken. Men nu har jag ingeting mer att säga så jag säger hejdå nu så hörs vi ikväll.


Min Faster Kommer Idag;D

God Morgon Mina Söta Bloggläsare;D

Vaknade som vanligt idag också vid 06.20 och gick upp och bäddade min säng och städade lite på mitt nattusbord för det var lite stökigt och fixade lite i mitt rum gick sedan och tog på mig lite kläder och outfiten är: en mörk blå tröja, en svart kofta, ljus blå:a jeans och svarta strumpor. Idag ska jag träna fotboll vid fem och innan det så ska jag hinna ta fram kläder, packa till Mamma och packa upp skolväskan och så, så jag tror inte att jag hinner blogga då men ifall jag hinner det så kommer jag ju att göra det men bara så ni vet ifall jag inte gör det. Idag kommer min Faster hit som sagt och det kommer att bli kanon kul för det är det alltid när hon är här. Och på kvällen ska vi åka ut och hämta kräfter så ska vi äta det på Lördag men jag gillar inte kräfter så jag ska nog vara hemma hos Mamma för vi ska ju åka till Mamma imorgon så då vill jag vara hemma hos henne men jag kommer att cykla lite emellan så jag får träffa Anneli. Men nu ska jag fixa lite frukost.

/Julia!



Sovdags För Mig Nu

Nehepp nu så blir det sängen för mig har redan borstat mina tänder så ska bara försöka få av mig halsduken för den varmer så skönt så jag vill inte ta av mig den men jag får väl hoppas på det bästa. Hoppas att ni har haft en bra dag själv har min varit lite långtråkig men vi får hoppas att den bli bättre imorgon.


Dagens Sötis Är..



..JOHANNA SUNESSON! <3




IDOL<3

Sitter och kollar på IDOL just nu med pyjamas och en halsduk för jag fryser lite gran hihi. Men just nu är det paus så jag funderar på att lägga i två rostade mackor i brödrosten och äta lite för jag kännde att jag blev lite hungrig. Men innan jag ska sätta mig framför tv:en igen så ska jag läsa allas bloggar och så och sen innan jag ska säga godnatt inlägget så ska jag säga dagens sötis och det var väldigt lätt att välja. Men ha en fortsatt trevlig kväll med något bra program framför tv:en och en skål med popcorn kanske:*


En Kopp Vanilj Teé

Sitter just nu och har gjort mig en kopp med vanilj teé och kollar lite i IKEA katalogen och ska snart gå och sätta mig framför tv:en och kolla på Halv Åtta Hos Mig men just nu är det paus så då hinner jag skriva lite här så sen efter detta inlägget så ska jag då kolla på Halv Åtta Hos Mig sen ska jag gå och ta fram kläder tills imorgon sen ska jag ta på mig pyjamas och fixa mig i ordning sen så skriver jag här igen bra va?


Duscha Är Bäst♥

Har nyss kommit hem från Mamma, eller jag trodde Mamma skulle vara hemma men det var hon icke så jag gick ner till tvättstugan och tog ett par byxor som jag ska ha imorgon och sen så cyklade jag hem igen eftersom hon inte vad hemma för Mamma har varit i Vetlanda och hon ringde innan och då trodde jag hon va hemma men så var det inte men jag kommer till Mamma på Fredag ändå så det är lugnt. Innan jag cyklade upp till Mamma så duschade jag och det var riktigt skönt för jag kännde mig så ofräsch så nu känner jag mig fräsch igen = riktigt skönt. Och det har jag glömmt att säga att imorgon kommer min Faster Anneli hem till oss, mysigt kommer det att bli:) Nehe jaha nu har jag ingeting mer att säga bara att det blev ingen bio med Julia ikväll för jag känner inte riktigt för det så det får bli i helgen istället för jag tror den gick då med så det får bli att kolla då istället med Jullan:D

LOVE ♦



Sweet Sixteen:*

Sitter just nu och kollar på Sweet Sixten och jag och Julia ska inte va fär jag kom på att hon skulle träna vid 17.00 så vi hinner inte va idag så vi får va i helgen istället. Vet inte riktigt vad jag ska göra ska kanske gå in på H&M och kolla lite gran och sen så får jag se vad som händer och vad jag gör Julia och jag kanske bara kanske ska gå på filmen ikväll men det är bara ett kanske så vi får se sen efter hon har tränat fotboll. Men nu var Sweet Sixteen slut så får kolla på tv:en ifall det var något annat bra.


Julia Sen=BÄST

Nu så har jag kommit hem från skolan eller jag har varit hemma rättså länge och då har jag hunnit med att packa upp skolväskan, läst allas bloggar och sms:at lite med Mammsen och prata med Julia och jag kännde att jag ville kolla på filmen i helgen med Julia istället så vi ska bara va sen lite senare för hon skulle öva på Engelskan för dom hade test imorgon på det. Skoldagen har varit rolig idag har gått väldigt snabbt Samhäll, Matte, Klassfoto + enskilda, lunch och det sista biologi/kemi. Efter skolan cyklade jag hem och packade upp och fixade. Ne men nu så ska jag logga in på Facebook och skriva och läsa lite.

Puss & Hej ♥


Skolfoto Todey

God Morgon Everybody! :]

Vaknade vid kvart i sju idag och gick upp och bäddade min säng och började göra mig i ordning för idag är det skolfoto och min outfit är: En Vit Tröja Med Svarta Sträck, Chinos Och Vita Strumpor. Det är kallt här i lilla Åseda idag med men jag vill inte ha mjukis byxor på skolfotot eller vad säger ni? Och sen har jag också märkt att det bara är kallt på morgonen för sen blir det lagom varmt. Jag har också tagit kort på mitt hår idag men det är mycket snyggare i verkligheten än vad det blev på bild men i alla fall ska snart lägga i mitt rostade bröd i brödrosten så ska jag äta lite sen så ska jag borsta mina tänder och sen cykla vidare till the school. Wilma skrev ett sms också att hon inte kunde gå på bio så det kanske inte bli att gå eller så frågar jag Julia om vi ska gå tillsammans ska nog skriva ett sms och fråga det.

PEACE ♣

Innan:


Ni ser väl utväxten? ;o

Efter:




Jag Är Snäll Mot Daddi:}

Nu så har jag varit så duktig att hjälpt Pappa att plocka in den rena disken där allt ska stå visst är jag snäll? Har också hunnit borsta mina tänder och smörjt in mig mig Body Lotion i ansiktet och kollat klart på fotbollen och det blev 6-0 till Sverige riktigt bra. Ska snart gå och lägga mig tror jag ska bara kolla lite på tv:e bara sen så ska jag gå och lägga mig. Och jag lovade innan att jag skulle ta kort på min nya frisyr men jag ville inte det för jag har lite vågit hår så jag gör det imorgon på morgonen när jag har sminkat mig och plattat mitt hår då ska jag ta kort på det och lägga ut det på bloggen men det är inte så mycket skillnad men jag har i alla fall färgat utväxten så det känns skönt. Men i alla fall nu så ska jag kolla lite tv:e.

Puss & Godnatt ♥




Hiss Och Diss!




Jag hissar Ebbas nya hår färg (brunett) det blev riktigt fint:)


Jag hade ingen bild på Ebba med hennes nya hår färg och på hennes och Tovas blogg hade hon suddat sina ögon så ni inte tror att det är jag så det är hon själv som har gjort det men jag förstår inte varför för hon är riktigt fina ögon även om hon inte har smink:)


Kissies otroligt gammla design...



Kan Alla Läxor, Guttans

Nu så har jag övat både på veckans ord, Spanska glosorna och på Engelska glosorna och jag kan allihopa och tillsammans är det: 43 ord och jag kan allihopa och det är jag riktigt stolt över faktiskt så ett + till mig själv. Har läst allas bloggar och jag är riktigt nyfiken på hur Ebba blev i håret så hon skrev på bloggen att hon skulle lägga ut sina bilder snart så det ska bli spännande och se hur hon blev, jag är 110% säker på att hon blev jätte fin för det är du alltid Ebbsi:) Har också hunnit äta en glassbåt och kollat lite på fotboll för det är: Sverige-Sanmarino och det står 3-0 till Sverige guttans. Hinner inte kolla på Idol idag heller för att Pappa och Alle kollar på fotboll men jag får kolla imorgon istället för det är väl varje dag till Fredagen va eller hur är det? Aja jag kollar annars varje Fredag när det börjar på riktigt och alvar. Kollar ni på Idol föresten, själv tycker jag det är kanon kul men vad tycker ni?


Makaroner & Falukorv

Nu så har jag kommit hem från frissan och jag blev rättså nöjd har precis ätit lite mat och så har jag tagit på mig mjukis kläder och tagit bort mitt smink och packat upp skolväskan så efter detta inlägget ska jag logga in på Facebook och MSN sen ska jag öva veckans ord och Spanska och Engelska glosorna för imorgon kanske jag inte hinner öva så mycket för jag och Wilma ska kanske gå och kolla på filmen: I Rymden Finns Inga Kännslor här i lilla Åseda så jag ska kolla när den börjar så kanske jag hinner öva innan vi ska gå ner men det är inte säkert att vi ska gå imorgon och ifall vi inte hinner imorgon så kommer jag att gå i helgen ifall jag inte har något annat planerat. Ne men nu ska jag logga in på Facebook och läsa lite.



Jag Fryser:/

God Morgon Allihopa:]

Har ni sovit gott? Själv har jag sovit hela natten fast jag har frysit lite och det gör jag fortfarande. Outfiten är ingeting att ta upp bara mjukis kläder idag igen för idag är det mycket fulare väder än vad det var igår och idag ska vi till och med orientera i detta väder usch det kommer att bli blött för det regnar tror jag men vi ska inte löpa förens klockan slår 13.00-14.00 så då får vi hålla tummarna på att det är bättre väder. Igår innan jag gick jag lade mig så kollade jag inte på tv:e utan jag kollade lite i IKEA katalogen och så tänkte jag hur jag ville ha det i mitt rum och jag har hittat: en säng, ett nattus bord, en gaderob, täcke och en årslampa som man kan ha året runt och jag har visat det innan jag får allt det för 4452:- och så har jag hittat ett par gardiner och lite ljuslyktor och en fåtölj ifall min soffa inte kommer få plats för då ska jag ha en vit fåtölj istället. Men nu har jag inget mer att skriva så om så ha en bra skoldag.


Sleep Time

Nu så har jag borstat mina tänder och smörjt in mig med body lotion och kollat lite på tv:e så nu börjar jag bli lite trött faktiskt så funderar starkt på att gå och lägga mig snart men först ska jag skriva klart detta inlägget och sen så ska jag kolla på lite tv:e och sen får det bli att gå och lägga sig för idag har det varit både skola i ungefär 8 timmar sen träning i en timme och sen plugga i en timme och sen mat i en halvtimme och sen duscha och fixa sig ordning och så, så nu är jag trött. Hoppas att ni också har haft en bra dag och att alla tycker att skolan är rolig som har börjat skolan dom flesta har väl det själv tycker jag det är väldigt roligt för på fritiden hinner jag knappt va med mina vänner för vi har så mycket läxor så då träffar jag ju dom i skolan så då hinner jag träffa dom annars så har jag fullt upp hela vardagarna så det är därför jag tycker om helg så mycket för då kan man sova hur länge man vill och va med sina kompisar och bara chilla vad tycker ni om helger är dom stressiga för er eller två chill dagar?

Adios Amigos, Buenas Noches:*




Glassbåt

Sitter framför datorn och äter glassbåt och det är riktigt gott ska snart gå och kolla på Ullared för det har börjat igen och det är alltid roligt att kolla på det så skriver ett till inlägg innan jag ska sova och här kommer två bilder på min goda glassbåt:D 




Dagens Låt:

Dagens låt är: Darin Zanyar Med Låten, Can´t Stop Love[:

<----- Darin Zanyar:p <3


Letters To Juliet

En Film jag verkligen vill se Letters To Juliet den filmen vill jag verkligen se så när det har kommit ut så ska jag hyra hem den eller se den på bio för som sagt den filmen vill jag verkligen se har sätt lite reklam av den så den värkar väldigt bra:D


(Filmen Är För En Person Som Gillar Kärlek Och Drama En Komedi Är Det)


Historia Läxan, CHECK

Nu sitter en ny duschad Julia framför datan med halvblött hår och är mätt i magen och har övat Spanska glosor så man kan allihopa så det är riktigt skönt så kärleks plus till det. Innan jag åkte ner på fotbolls träning så läste jag Historia Läxan och vi skulle bara läsa 2 blad så det gick snabbt. Träningen var väldigt rolig idag men idag var det verkligen inte min dag på träningen för jag var inte så duktig idag men vi får hoppas att jag är bättre nästa träning som är nu på Torsdag. Imorgon ska jag färga mitt hår och jag ska färga det ljusare som jag gjorde innan och jag ska ta en kort på det också sen när jag har kommit hem. Hmm... undra vad jag ska ha på mig på skolfotot som vi ska ta på Onsdag får nog gå och kolla det i gaderoben sen. Ne men nu har jag ingeting mer att komma med mer än att jag ska logga in på Facebook nu så skriver sen ifall jag har något intressant att skriva om, kanske ta lite nya bilder eller nått.



Fotboll Vid 17.00

Nu så har jag tagit på mig mina fotbolls kläder och packat upp skolväskan och läst allas bloggar och bestämt vad jag ska ha på mig tills imorgon och fixat. Ska snart göra en Pan Pizza och sen får det bli att cykla ner till fotbolls planen för vi tränar vid 17.00 och kom gärna och kolla alla som bor i Åseda för det är alltid roligt att kolla på F97 när dom tränar för det laget är ju bäst eller hur tjejor? Dagen har varit väldigt rolig men vi har fått väldigt mycket läxor så nu vet jag varför alla inte tycker om skolan men jag klagar inte jag tycker bara att det är lite mycket här kommer våra läxor: Imorgon ska vi läsa två sidor i historia. Torsdag: 12 glosor i Spanska och 20 glosor i Svenska. Fredag: 10 glosor i Engelska. Men vi får hoppas att det går bra jag ska gå igenom alla läxor och läsa och så efter jag har ätit och duschat. Nehe nu hinner jag inte skriva mer så skriver mer senare efter träningen, duschen och maten!


God Morgon Blogreaders(L)

God Morgon Blogreaders(L)

Vaknade som vanligt idag vid 06.20 och gick upp och bäddade sängen och fixade i mitt rum och lite så. Gick sedan och gjorde mig i ordning och idag är det inget fint väder så outfiten blev: En Vit Tröja, Svarta Mjukis Byxor Och Svarta Strumpor. Jag har också hunnit sminkat mig med maskara och puder och det tar väldigt långt tid för mig att ta maskara så jag tog tiden idag och det tar 3 minuter på varje öga för mig hihi intressant va? Har redan kollat igenom alla 16 bloggar och det var inte så många som hade bloggat så mycket så det gick snabbt, men efter detta inlägget så ska jag göra lite frukost och sen så ska jag cykla vidare till skolan och vi börjar med musik som sagt men efter skolan ska jag träna fotboll och jag ska försöka skriva ett inlägg innan jag ska cykla till fotbolls träningen. Ha en bra dag!

/Julia ♥


Nu Ska Jag Nana:)

Nehepp nu så ska jag gå och lägga mig för jag börjar bli trött efter en bildag kan man säga har nästan åkt bil hela dagen så man kan säga att det har varit en bildag. Hoppas att ni har haft en riktig bra dag eller rättare sagt en riktig bra helg och att alla har mått bra det har i alla fall jag så då får vi hoppas att ni också har haft det bra eller hur:D

Puss & Godnatt


(Avslutar Med En Bild På Mig Som Inte Hade Så Fint Hår Där)


{Myser För Mig Själv}

Sitter har framför datorn med en filt och myser för mig själv och ska snart gå och dricka ett glas med coca cola och sen får det bli och borsta mina tänder och sen krypa under täcket och tänka och sen sova, mysigt. Imorgon är det skola igen och vi kommer att börja med musik och det är roligt men jag tycker faktiskt att skolan har varit rolig enså länge så det är ingeting att klaga på tycker i alla fall inte jag. Men nu så ska jag dricka cola som sagt i mitt Mc´donalds glas som är så fint hihi jag bara skojar det är lagom fint!

Hjärtan Till Er ♥

 


Jag Är Beroende Av..

..Kläder alltid när jag har köpt så känner jag: Nu har jag mycket kläder men sen när man har haft på allting en gång så känns det som att man inte har någoting längre så jag är lite sådärr smått beroenade av kläder så har varit på H&M och kollat lite nu och hittade dessa saker för 555.50 och jag ska köpa allt själv för mina födelsedags pengar och jag har råd och Mamma har skickat efter lite av det som är med.







Nattkräm Från H&M!

Den här nattkrämen andvänder jag från H&M och det jag kan säga är att den är riktigt bra och man får väldigt len hud så man behöver inte oroa sig för att man ska vara torr på morgonen för det är man inte jag har inte varit torr en ända gång och den här prudukt rekomenderar jag väldigt starkt och den kostade 49.90 tror jag så det är rättså billigt för en sådan bra produkt!


Julia Is Home:D

Hejsan Blogg Läsare:D

Nu så är jag hemma och kommer att vara det hela veckan skönt va? hihi skojar bara. Idag spelade vi som sagt match mot Älmaboda/Linneryda/Konga och vi förlorade med 2-3 idag igen men vi var riktigt duktiga och i nästa inlägg ska jag säga vem som bli matchens lirare och det var ett lätt beslut. I Lördags var det riktigt roligt på Sofies 40års fest übermusigt var det och det har varit en riktigt bra helg och jag har hunnit allting det var bara på Fredagen som jag fick stressa men det har gott bra och allt har varit kanon kul. Vi kom hem från Öland vid 12.00 idag så då packade jag väskan och sen gick jag och satt mig framför datorn och då skulle jag egentligen blogga men jag bestämde mig för att läsa allas bloggar först och alla hade bloggat så mycket så jag han inte blogga men jag ska blogga så mycket det går innan jag ska gå och lägga mig men nu har jag inget mer att komma med ska snart gå och ta på mig lite mjukis kläder och äta en Pan Pizza och sen så ska jag skriva här på bloggen om vem som är matchens lirare och som jag sa innan: Ett lätt beslut var det!

Puss /Julia


Gästbloggare Tova!

Heej alla Julias bloggläsare!

Idag är det ju lördag eller ja söndag, blev lite sent idag. Hade tänkt och uppdatera innan men då kom Wilma och Evelina så jag har inte haft tid. Men nu har jag gott om tid, eller nej ska gå o bädda ner mig med en bra skvallertidning alldeles snart. Match imon ju och då får alla Julias bloggläsare önska lycka till:) Min dag har varit bra, först skulle jag och Evelina stå i kiosken nere vid fotbollsplanen var något uttagningläger för 96or där, så det hade vi lovat. Inte så kul efter det stack jag hem satt lite vid datorn, fixa mig och sådär sen vid ungefär 7 kom Wilmis hit o sen lite senare (som vanligt) kom Evelina vi stack ut o satte oss vid en trappa vid folkets hus, ojojoj vad intressant nej nu ska jag sluta skriva. Vi syns ju nästa lördag? Godnatt alla bloggläsare, hoppas ni har haft en jätte bra dag! ♥

/Tova


Hihi, jätte fin bild. Från vänster: Ellen, Sanna, Wilma och Julia, Gammal bild!


"P.S"

Jag glömde säga att jag ska ju åka till Öland idag och då kommer jag inte hinna blogga:/ Så detta får bli det sista inlägget för idag och imorgon kommer det inte att bli något:/ Men på Söndag efter matchen kommer jag att blogga så det ryker om det hihi.


Ha En Trevlig Helg!

 


Öland Vid 16.00:]

God Morgon:]


Vaknade vid tjugo över sex och gick upp tog på mig kläder och jag hade redan bestämt vad jag skulle ha på mig så det skulle kunna gå lite snabbare idag eftersom jag får stressa idag så outfiten blev: En Vit Vanilj Tröja, En Lila Shal Med Blommor, Svart Kofta, Ljus Blå:a Jeans Och Vita Strumpor. Efter jag hade klätt på mig lite kläder så gick jag och sminkade mig med puder och maskara och satt upp håret i en toffs och sen plattade jag toffsen så den skulle bli platt och där fram också. Sen så packade jag i det sista i resväskan och gick ner och la lite smutstvätt i tvättkorgen och sen gick jag och satt mig framför datorn. Men nu hinner jag inte skriva mer för nu måste jag äta lite frukost ifall jag ska kunna få åka bil till skolan!

/Bloggarn ♥


(Svart Vit Denna Gången Den Förra Va Med Färg)


Godnatt:*

Ne men nu så ska jag gå gå och lägga mig men först ska jag skriva klart detta inlägget och logga in på Facebook igen och sen ska jag gå ner och lägga datorn på sin plats sen så ska jag sova. Min dag har varit väldigt bra det var bara nu på kvällen som det blev mycket att tänka på men jag ska tänka på det nu innan jag ska gå och lägga mig hoppas ni också har haft en bra dag sov så gott och godnatt och jag älskar er:* ♥



Nästa År Smäller Det:}

Nästa år så ska vi åka utomlands och när man kollar på dom här bilderna så vill man åka på direkten för kolla bara på dom och njut och dom här bilderna och dröm er bort.










No Music..

..NO LIFE!


Ny Bild Idag:D

Nu så har jag varit och tagit leggitomation och ätit mat och fixat och gjort i ordning i mitt rum och tänkt och packat och fixat och donat så nu sitter jag framför datan och bara chillar. Leggitimationen gick jätte bra blev väldigt nöjd med bilden och hur jag skrev mitt namn så jag blev nöjd med det. Har tagit kort på kortet för jag får inte hem leggitimaionet förens om några veckor. Jag har också prata med Julia om imorgon för imorgon ska vi ju åka till Öland så jag behöver stressa lite efter skolan och det tycker jag inte om för om det är någoting jag hatar är det att stressa så vi får se hur det går med det för Sofie (Julias Mamma) vill helst åka vid 16.00 och vi slutar vid 15.15 och först ska jag hem till Mamma och packa upp skolväskan sen cykla till Pappa och packa upp och fixa i ordning sen packa till Öland men vi får hoppas att allt går som jag har planerat det i huvudet så innan jag ska sova så ska jag ligga i sängen och ligga och fundera på hur jag ska göra. Jag har också läst allas bloggar för jag läste allas i skolan idag också på biblotoket för dom har datorer där men jag loggade inte in på min blogg för det han jag inte för vi skulle börja nästa lektion men jag han läsa allas bloggar i alla fall och jag har läst allas bloggar nu också men nu ska jag logga in på Facebook skriver sen lite senare efter jag har läst och raderat mina Mail som vanligt eller hur hihi!

PEACE ♣


Lite suggit men ni ser lite i alla fall:]


God Morgon(H)

God Morgon(H)


Vaknade vid 06.20 idag som alla andra dagar och gick upp och gjorde mig i ordning och dagens oufit blev: En Svart Kofta, En Rosa Tröja, Chinos Och Vita Strumpor. Jag ska snart äta lite frukost och läsa lite bloggar också men först så ska jag skriva klart här. Har inte så mycket att säga för det har knappt hänt någoting mer än att jag har tagit på mig kläder, sminkat mig, och tagit fram skolväskan och sättit mig vid datan och läst Kissies och Fokis blogg så jag har 14 bloggar kvar hihi. Och så ska jag logga in på Facebook och radera alla min Mail så det är klart. Nehe nu måste jag lägga på ett kol skriver sen efter jag har kommit hem från Vetlanda när vi har varit och kollat på huset och jag tagit mitt legitimation!

Puss & Kram ♥




Två härliga vinter bilder på den sötaste systern i världen!


Första September Today...

Nu så har jag borstat mina tänder och klippt mina tånaglar om ni ville veta dom två roliga sakerna som jag har gjort och så har jag raderat mina Mail och varit inne på Facebook och läst lite och läst alla 16 bloggar så nu börjar jag bli trött efter en stressig dag så nu ska jag stänga av datan lägga mig under täcket med en kopp vanilj teé och sen somna riktigt skönt. Hoppas att ni har haft en bra dag själv har jag haft det lite stressigt men imorgon är en ny dag med nya möjligheter och nya tag så imorgon ska det bli en bättre dag i alla fall. Och det har jag glömt att säga imorgon efter skolan ska jag min bror min Mum och min Syster åka in till Vetlanda och så ska jag ta leggitimation och så ska vi åka och kolla på vårat nya hus.

Good Night Blogreaders Love You ♣

 


Hemma Från Allting = SKÖNT!

Nu så har jag spelat match, duschat, packat upp väskan, övat spanska glosor, läst allas bloggar och kollat på Fångarna På Fortet. Så nu kan jag entligen blogga och jag kan i alla fall säga att vi förlorade med 4-2 men vi var grymt duktiga idag i alla fall för förra gången vi mötte dom så förlorade vi med 9-1 så det är ju mycket bättre. Skolan var rättså rolig idag också hade först samhäll sen hade vi Matte och jag jobbade 15 tal idag så det var inte så jätte bra men jag ska ta hem Matte-boken nästa vecka och jobba lite gran. Sen hade vi idrott och då hade vi fridrott och jag sprang 1280 Meter [Stolt] och så kastade jag kula på 5.50 så det var inte så bra men jag satsar inte så mycket på kula mest på 400 meter och längd för jag är inte så duktig på dom andra grenarna som t.ex: Höjdhopp, 60-80 meter och kula. Men vi ska snart springa 2000 meter på idrotten och det ska bli roligt och se ifall jag klarar det. Sen så hade vi lunch och sen blev det bara att gå igenom lite om Biologi och Kemi sen kom våra Faddrar som vi skulle gå med från 13.00-14.00 och det var rättså roligt faktiskt, vi gick en tipspromenad och snackade och så. Nehe nu ska jag borsta mina tänder och kolla vidare på Fångarna På Fortet så skriver jag sen när det är slut och så!

LOVE ♥


Sovmorgon;D

God Morgon Kära Bloggläsare;D


Vaknade lite annorlunda idag för idag har vi sovmorgon till kvart i nio och det var riktigt skönt att få sova ut lite till på morgonen så det var nice. Har redan läst allas bloggar och så, så jag har nästan ingeting att säga för det har knappt hänt någoting bara att jag ska gå ner och packa idrotts kassen nu så jag måste gå iväg nu men hoppas att ni får en bra dag så hörs vi ikväll efter matchen för jag hinner inte innan för jag ska ju till Växjö!

/Julia ♥


RSS 2.0