STUDY STUDY!

Hallå i stugan!

Själv har jag tagit en liten paus från pluggandet nu. Pluggat geografi i 40 min och kemi i  20 min nu. Men ska snart gå upp igen och placera mig vid skrivbordet med kemi boken ett tag till. Packat x 2, damsugit och pluggat har min dag beståt av idag. Ingen rolig dag direkt om jag säger så. Tänkte också säga till er att jag inte kommer att kunna blogga imorgon. Det är i så fall ifall jag gör några tidinställda inlägg imorgon på morgonen. Annars ska jag försöka att hinna med ett på ÄÖ:n. Nu: Upp på övervåningen.


Nästan hela helgen kommer att vara här! ^__^

31 MARS 2011

Jag kick startade min dag med en god frukost och och ett smile på läpparna. Bättre start kan det nog inte bli. Om jag kick startar med det så fortsätter leéndet hela dagen. Och det har det gjort. Kort dag i skolan. Snabb dag och buss hem vid 13.00. Nu sitter jag här hemma och dricker teé och lyssnar på This Is Our Song. Bra det med. Ikväll ska jag plugga och packa x 2. Packa till pappa och till fotbolls cupen imorgon. Vi åker imorgon direkt nästan efter skolan. Men vi som ska med får sluta lite tidigare för Emilias mamma är så gullig att hon har lagat spaghetti och köttfärs sås till oss innan vi ska åka. Hur snällt? Så en kanon dag blir det imorgon med. Det var allt jag hade på hjärtat. Vi hörs när vi hörs.



JAG VILL SHOPPA, OCH JAG BEHÖVER DET OCKSÅ!


SLEEP WELL

Nu ska jag krypa ner under täcket. Sov så gott alla.


SNYGG JEANS JACKA OM JAG SÄGER SÅ


JÄTTE FINA KLÄDER HAR KOMMIT PÅ..

 

Och


ETT BRA LIV! ♥

Godkväll.

Jag sitter här med ett huvud som är fullt med nya kunskaper, dricker en kopp teé och äter på ostmackor. Det kallar jag ett bra liv. Skola idag som alla andra fem dagar i veckan. Vi började med sovmorgon som jag inte fick, samhäll, matte (som jag tycker har blivit jätte lätt och roligt), idrott och vi avslutade dagen med en lugn kemi lektion. Åka till Växjö direkt efter skolan och ta pass. Jag blev rättså nöjd med kortet och autografen. Men jag kunde blivit nöjdare. Men sånt är livet. Hem. Plugga på och blöta håret. Ingen träning för min del idag. Hann inte hem till den. Kan inte träna nästa vecka på onsdag heller. För då ska jag till Växjö, igen. Nu ska jag upp och lägga mig i sängen med geografi boken och lite papper. Hoppas ni har haft en bra onsdag.



(MOBIL KAMERA)

FÖRE OCH EFTER

Före



Efter



Skillnad?


STUDERING PÅ HÖG NIVÅ

Hello.

Först och främt så vill jag säga förlåt för denna dåliga uppdatering jag har haft igår och även idag. Jag ska försöka att ändra på detta. Men jag tror även inte att det kommer att hända på minst 2 veckor. Jag har nämligen 2 prov nästa vecka. Ett på onsdag och ett på torsdag. Massa läxor har jag också. Imorgon ska jag åka och ta pass och även shoppa lite efteråt. Fotbolls träning har det blivit på onsdagar också så nu är det fullt upp i veckorna. Men jág ska i alla fall försöka med 1-2 inlägg varje dag. Dagen har varit jätte bra. Börjde med spanska, 2h matte, svenska och sist historia. Tisdagar brukar vara tråkiga men denna tisdag var faktiskt rolig och bra. Efter skolan åkte jag och köpte lite smått och gott och sen åka hem och satta sig och plugga i några timmar. Duscha och äta lite. Ska upp och börja plugga nu igen. Ska se ifall jag orkar kolla på Big Brother ikväll. Annars blir det att lägga sig tidigt. Men nu ska jag kolla lite annat på datorn innan jag ska gå upp igen.


Den tidningen till vänster var det min fråga var med i.


JAG KOM MED!

Hello.

Nu sitter jag här hemma med tränings kläderna på. Väntar på att min mamma ska komma hem så hon kan fixa en sak till mig. Idag på träningen går vi på grus. Ska bli helt underbart att få ägna sin tid ute istället för inne. Speciellt i detta fina väder som är idag. Skola = snabb dag. Geografi, simning, svenska och spanska. Riktigt lugn och skön dag. Bara lite stress på simningen med annars var väl allt bra. Tog bussen hem och drog på mig tränings kläderna och packade upp väskan. Bara en jätte rolig sak som jag måste berätta. Igår när jag läste i min Frida tidning så kom jag till sidan då man kan fråga en som heter Lisa om skolan och framtiden och sånt. Och när jag läser andras frågor och är på den sista så läser jag min egna fråga. Kom ni ihåg när jag skrev här på bloggen att jag hade skickat in en fråga om vilken linje jag ska ta m.m. Den kom inte med första gången men det gjorde den nu. Blev jätte glad för det. Men nu hinner jag inte sitta kvar här framför datorn mera. Vi hörs senare ikväll.



Bild på Johanna, mig och Wilma!

KÄR, KÄR, KÄR


STÄLL FRAM KLOCKAN EN TIMME

Glöm inte att ställa fram klockan idag. En timme. Sommartiden har börjat.


HELLCATS

Hello.

Idag har jag varit med Wilma hela långa dagen. Vi har varit på långpromenad, ätit marängswich (stavning), ätit god mat, spelat wii och kollat kläder på H&M på internet. Jätte rolig och skön dag. Sitter och kollar på kläder nu i H&M katalogen. Hittar jätte mycket fint som jag vill ha i min gaderob. Får åka in och stor shoppa någon gång nu i april. Har sparat en hel del pengar nu på mitt konto så får bli stor shopping snart. Behöver väldigt mycket tycker jag. Min gaderob ser rätt tom ut. Ikväll blir det tacos och Hellcats. Packa badkläderna också för imorgon blir det att simma i skolan. Inte ett dugg sugen på att göra det faktiskt. Ska upp och fixa till lite saker tills imorgon och ikväll nu. Hoppas att ni har haft en bra söndag.


INKÖPS LISTA

Bikini

Leggings

Nattlinne

Klänning

Jumpsuit


EARTH HOUR

Godkväll!

Vi i Linneberga ska släcka ner hela huset idag. Gör det ni också. Mellan 20.30-21.30.


STUDERA OCH VINDRUVOR

Hello.

Jag ska gå upp på mitt rum nu och studera matte och G-delen på geografi provet. Lite tråkigt måste man tyvärr ha även om man har helg. Mätt och ren Julia sitter här framför datorn nu. Om ni undrar varför jag åkte till pappa innan var det för att jag skulle duscha. Kan inte göra det här ute i Linneberga för vi har en egen brunn och då kan mitt hår bli grönt om jag duschar här nu när jag har färgat håret. Gick en promenad i skogen innan med mamma och syster. Solen sken på oss och värmde skönt på kroppen. Hem och äta och sola lite i solen. Men blev inget vidare brun. Ska upp och placera mig vid skrivbordet nu.


HUR MÅNGA LINGON FINNS DET I VÄRLDEN

Denna såg jag igår i Växjö med Tova


Och den får 5/5 stjärnor.


PLUGGA OCH SLAPPA

Hello.

Tova och jag tog bussen till Växjö igår och kollade på Hur många lingon finns det i världen. Själv tyckte jag att det var kanon rolig. Vi missade lite av filmen i början för vi glömde bort tiden men det gjorde inte så mycket. Tog bussen hem vid kvart över åtta och var hemma runt nio tiden. När jag kom hem satt jag i en DVD i tven och somnade till den. Var riktigt trött efter en rolig men även stressig dag. Vaknade runt åtta tiden idag och bäddade sängen, fixade lite i rummet och åt frukost. Ska snart åka till Åseda till pappa. Hem till mamma sen igen och börja plugga lite geografi och matte. Denna dag tror jag bara kommer att bestå av att plugga och slappa. Ska fixa lite grejer nu.


Plugg, plugg, plugg...


HUR MÅNGA LINGON FINNS DET I VÄRLDEN

Hello.


Jag sitter på bilden i skolan nu och har ÄÖ. (Detta inlägg är tidinställt) Denna film ska vi tjejer kanske åka och kolla på idag. Inget riktigt bestämt än men vi hoppas på att vi kan göra det. Verkar vara stört skön när jag har sätt den på reklamen på tven.


25 MARS 2011

Godmorgon alla pigga och glada!

Förmodligen sitter jag i skolan nu och har KF tid. Går snart på håltimme och sen vidare på idrott. Avslutar dagen med 2 timmars bild om jag inte väljer att jobba matte istället. Så en timmes bild får det nog bli. Ligger efter lite i matten så måste jobba ifatt. Efter skolan ska jag ringa mamma och be henne komma och hämta mig direkt. Mamma slutar vid 12.00 idag så jag ska be henne att hämta mina väskor hos pappa så jag inte behöver göra det efter skolan. Detta gör jag för att det kommer att bli lite stressigt efter skolan. Jag berättar inte vad det är som kommer bli stressigt än. Det kommer ni att få se och höra klockan efter skolan. Ha en bra fredag.


Bild från Stockholm 2011!

TWILIGHT

Konichiwa!

Har nyss kommit hem från Jossan. Vi kollade på den första Twilight filmen. Jag har sätt dom innan men det var så länge sedan så jag kommer inte ihåg så jätte mycket. Dom filmerna måste man bara se. Ska slänga på mig pyjamasen nu och krypa ner i sängen och läsa och få insperation från veckans Frida tidning. Kolla igenom engelska glosorna till imorgon också. Först ska jag tvätta bort sminket och borsta tänderna. Imorgon väntar en ny dag och nya äventyr. Därför säger jag godnatt och hoppas att ni får en god natt sömn.


Bild från i sommras när jag var på Rix FM i kalmar och stog i kö till
Eric Grönwalls autograf!

TIDINSTÄLLT

Hello.


Detta inlägg är tidinställt så vi får hoppas att det funkar. Jag sitter hemma hos Jossan nu och kollar på Twilight med Johanna och äter kärleks mums. Tänkte att jag skulle visa en produkt som starker håret försvar och gör det lent och att det luktar gott.


ME TODAY


Tröja från Gina Tricot
♥ Jeans från Gina Tricot


BAKA

Hello.

Har nyss kommit hem från skolan. Matte, samhäll, spanska och svenska var mina lektioner idag. Snabb och smidig dag har det varit. Vid klockan två ska jag bege mig till Ålderdomshemmet där Johanna och Therése även kommer att vara. Vi ska kolla på när Jossan sjunger. Efter ska vi tjejer hem till Johanna och baka tror jag var bestämt. Ikväll ska jag inte springa med laget. Jag har ont i halsen och lite små ont i huvudet. Ska nu planera lite saker och lite annat. Hoppas ni får en mysig torsdags eftermiddag.


En bild på Josefine och jag när jag alla alla tjejer sov hos Sofia.
Kolla Jossans blogg här (www.jcsakshaug.blogspot.com).


KEMI

Hello.

Sitter här i pyjamas och har kollat på Sveriges Mästerkock. Kollade bara i början och inte i slutet så jag vet ine vem som åkte hem. Den som vet kan gärna kommentera det så att jag vet. Innan pluggade jag kemi. Jag gjorde en TDS sen fastnade jag och stängde igen boken. Rensade mitt nattusbord och mitt lilla bord innan också. Så nu är det mycket stillrenare och finare. Jag ska gå och borsta mina tänder snart och sen krypa till korgs. Ska lägga mig i sängen med svenska pappret så jag kan läsa igenom det och en Frida tidning. Hoppas att ni har haft en bra onsdag. Godnatt och dröm söta drömmar.


SVERIGES MÄSTERKOCK

Konichiwa!

Skola som en helt vanlig dag idag. Vi började med engelska istället för samhäll idag eftersom våran samhällslärare var ledig. Matte, idrott och kemi sist. Cyklade hem efter skolan och satt mig vid skrivbordet och började att öva in glosorna som är tills på fredag. Cyklade ner till konsum efter jag kunde alla glosor och köpte en Mentos Mint och en Sportlunch. Ska ta fram papper och böcker nu och sätta mig vid mitt skrivbord och studera ett tag. Ikväll ska jag kolla på Sveriges Mästerkock. Väldigt fint väder har det varit idag. Så nu känns det verkligen att våren börjar att komma.


Hade ingen bild som passade till detta inlägg så får bli en bild från förra gången
som jag pluggade till svenska provet om Grekis Mytologi!


DAGENS OUTFIT:


Shal från Gina Tricot
♥ Tröja från H&M
♥ Jeans från JC


MIN NYA HÅRFÄRG

Hello.

Här kommer ett par bilder på min nya hårfärg. 




På den första bilden ser mitt hår lite konstigt ut. Men på riktigt är det helt mörkt.

Kommentera gärna vad ni tycker!


DET ÄR DETALJERNA SOM RÄKNAS ♥

Igår när jag var och färgade mitt hår i Lammhult så köpte jag ett färg shampoo efter. Och jag älskar detaljerna som är på flaskan. Det gör att man blir mycket gladare när man ska ta schampoo i håret. Som sagt. Det är detaljerna som räknas. ♥


HEMMA FRÅN TOVA

Hello.

Har nyss kommit hem från Tova. Vi satt på hennes altan med popcorn och choklad mjölk framför en himmel fullt med stjärnor och en välbehövlig pratstund med Tova, riktigt mysigt var det. Bilder kommer att komma imorgon. Och nu tror ni säkert att det är från när jag var hos Tova men det är det inte. Hade inte med mig kameran dit så tog tyvärr inga kort. Men det är inte helt säkert att det kommer bilder imorgon heller. Har en hel del att göra. En del av sakerna som jag ska göra är att: Plugga veckans ord, plugga engelska glosor och en hel annat som jag inte tar upp på bloggen. Imorgon ska jag cykla till skolan har jag bestämt. Så hoppas på att vädret blir lika fint som det har varit idag. Ska hoppa till sängs nu. Hoppas att ni har haft en bra dag.


Bild från Wilma Petersson's blogg. (www.wilmapetersson.blogg.se)

Från höger: Johanna, Sofia och Tova som jag var hos ikväll! :D


NO BLOG TODAY!


BIG BROTHER


Nu sitter jag här framför datorn och kollar på pyjamaser på H&M. Hittar jätte många fina och söta som jag vill ha i min gaderob. Träningen gick bra idag. Hade Teamtalk efter och det gick också bra. Cup den 1 april blir det i Moheda inomhus på grus. Det kommer att bli super kul att få sätta igång igen. När jag kom hem åt jag och duschade. Blev ingen tjejkväll för vi inte kunde vara hemma hos någon. Satt mig framför datorn sen med chips och juice och har ägnat hela min tid åt datorn hela kvällen. Jag ska borsta mina tänder nu och sen så ska jag få välja mellan två saker. Att se Big Brother nu eller lägga mig i sängen och läsa i den nya Frida tidningen. Jag tror att jag ska slänga mig i soffan och kolla på Big Brother faktiskt. Men det började ju för mer en en kvart sen så nu måste jag skynda mig lite. Hoppas att ni har haft en bra start på dagen.

/Julia ♥


DAGENS OUTFIT:


Tröja från Gina Tricot
♥ Jeans shorts från H&M
♥ Strumpbyxor från Ullared
♥ Armband från Julia i födelsedags present förra året


GRATTIS ALEXANDRA♥

Grattis finaste Alexandra som fyller år idag! Hoppas att din dag blev kanon! ♥

P.S!!! LÄMNA EN KOMMENTAR OCH SÄG GRATTIS NU! :D


TJEJKVÄLL

Hemma från skolan och jag sitter med tränings kläderna på och ska snart dra ner till idrottShallen för att träna fotboll. Skola som vanligt. Geografi, engelska, svenska och sist spanska. Bra dag. Gick snabbt och det var en rolig dag. Dagens outfit kommer att komma ut på bloggen idag. Men den kommer att komma efter fotbolls träningen. Ikväll ska vi tjejer kanske kolla film och mysa lite. Men inget bestämt än. Vi är ju lediga från skolan imorgon. Och imorgon så kommer jag inte att blogga. Så nu vet nI det. Men nu hinner jag inte sitta här framför datorn och dega mera. Vi hörs när jag kommit hem efter duschen.

/Julia ♥


SNÄLLA, SNÄLLA, SNÄLLA

Kan inte jag få vakna upp och se att denna mobil ligger på mitt nattusbord?


2 FRIDA TIDNINGAR SOM VILL BLI UTLÄSTA INOM KORT


DAGENS LÅT:


Talking to the moon med Bruno Mars http://www.youtube.com/watch?v=GfcxjbitcJc

   


EN TREDJE SÄSONG TILL TACK


20 MARS 2011

Nyss ätit lite mat och sitter framför datorn med en läkerol ask. Idag har jag varit med Wilma och vi har hunnit med det ena och det andra. Vi har delat på en pizza, ätit glass, varit ute i det fina vädret, cyklat, varit på datorn och tittat i den nya H&M katalogen. Riktigt bra dag. Så nu längtar jag hur mycket som helst till sommaren. Kvällen igår var super. Verkligen jätte bra. Kom hem runt halv 3 tror jag och somnade direkt. Tack alla som var med som gjorde den AWESOME. Ikväll ska jag kolla på det sista avsnittet av Solsidan och läsa. Har ingeting annat planerat. Men nu så måste jag få tag i en person.

/Julia ♥


Lucia cup 2010!


LOVE AND OTHER DISATERS

Denna såg jag nyss:

Och den får 4/5 stjärnor.


CHECK

Ätit daim tårta
Kollat på Love And Other Disasters
Varit hemma hos mamma och hämtat kläder


DOMMA VILL JAG HA OCKSÅ


VAD TYCKER NI?


Vilken outift ska jag ha ikväll?



Detta

Eller:




Eller detta + en tröja och svarta strumbyxor.


CHECK

Duschat
Städat
Kollat busstider


FULLT SCHEMA

Har redan vaknat och stigit ur sängen. Låg kvar en stund och läste i frida tidningen. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig fräsch. Ta en buss ut till mamma sen och ta hem kläder som jag ska ha på mig ikväll får då bär det av till Alice för party. Har rättså mycket att göra idag. Duscha, äta frukost, städa, åka till mamma, kolla film och äta daim tårta, läsa frida tidning och fixa mig för kvällen. Att äta daim tårta, kolla film och läsa frida tidning är väl inte så jobbigt att göra men det står ändå på mitt schema för dagen. Jag vet inte vad jag ska ha på mig ikväll så det kommer att komma ett inlägg sen om det som ni ska få välja vad ni tycker jag ska ha på mig. Släng då in en kommentar på det inlägget och säg vad ni tycker. Skulle bli jätte tacksam för det. Kollade inte på Love and other disaters igår för att jag var så trött så jag skulle somna framför den. Eller inte om jag tyckte att den var bra men jag var fruktansvärt trött kan jag säga er. Men nu ska jag hoppa in i duschen och stå där och tänka på hur min dag ska se ut. Och lite andra små saker som hör till livet.

/Julia ♥

Min lillasyster är för söt hon! :*


FRIDA TIDNING

Jag sitter påkläd i pyjamas nu och borstar mina tänder och tänker gå och lägga mig i sängen och läsa i frida tidningar. Är faktiskt jätte trött så jag tror att jag ska gå och lägga mig. Godnatt allihopa. Hoppas att ni har haft en mysig fredag och att hela helgen blir det också.

/Julia ♥

Man kan inget annat än att älska jossas smile! :D


VERKLIGEN SUPER GOD


ONE PIECE MYS



Har på mig denna nu och det är riktigt mysigt kan jag säga er!


SKULLE VILJA HA I MIN GADEROB IFALL JAG HADE LITE MONEY





SNYGGING TILL VÄSKA


MENTOS MINT

Sitter hemma hos pappa och äter mentos med smaken mint och är på datorn. Ikväll ska jag inte göra någoting särskillt. Bara vara hemma och äta god mat, massa gott, bl.a: mentos mint, daim tårta och marabou digestive, mumsigt. Hyra hem en film ska jag göra också. Love and other disaters heter den. Kommer att ge betyg på den efter jag har sätt den såklart. Skolan var jätte bra idag. KF-tid, idrott, engelska, ÄÖ och bild. Rolig dag. Efter skolan tog jag bussen hem till mamma och hämtade mina väskor. Jag var dock hemma själv eftersom mamma och Peder har åkt till London. Pappa kom och hämtade mig sen och när jag kom hem packade jag upp och sen satt jag mig vid datorn. Blev sugen på Daim tårta så jag gick ner till Konsum och köpte det som jag ska mysa på ikväll förutom filmen för den hyr jag på tven. Tror att det var allt som jag hade på hjärtat. Vi kommer naturligtvis att höras mer under kvällen. Men jag sätter punkt på detta inlägget nu.

/Julia ♥

Biljetten till slottet. Stockholm, Januari 2011!


DETTA SKA JAG MYSA PÅ IKVÄLL↓

   


         


GRATTIS MAMMA! ♥

GRATTIS VÄRLDENS FINASTE OCH BÄSTA MAMMA! ♥


HISS & DISS


1. Att jag fick MVG på svenska provet.
2. Att vi inte har prov på drygt två veckor.
3. Att det snart är helg.
4. Att jag har fullt schema i helgen.
5. Att allt i mitt liv är helt underbart.



1. Att min mamma ska åka till London över helgen. (Vill med det)
2. Att min mobil inte har haft täckning på nästan hela dan.
3. Att jag var rädd att mamma hade kört i diket.
4. Att jag saknar Julia och Jossan.
5. Och det sista: Att jag har bloggat lite dåligt denna veckan.


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN!

Postat av: :D : 1. Är du kär i någon?
2. Går du oftast hem efter skolan eller följer du med en kompis?, varför?
3. Varför började du blogga?
4. Bedömer du snabbt en person du inte känner?
5. Är det någoting som du skulle vilja ändra på dig själv och ditt liv?

Svar: 1. Jag är inte kär i någon just nu.
2. För det mesta går jag alltid hem eller tar bussen hem direkt. Jag gör det för att jag brukar vara trött efter skolan så då vill jag hem. Eller om vi har ett prov/läxa så då vill jag göra den.
3. Jag började blogga för att mina kompisar gjorde det och att min favortbloggare (www.fokis.se) gjorde det. Jag tyckte att det verkade roligt så jag vill sätta igång med en egen blogg.
4. Jag vet faktiskt inte vad jag ska svara på denna fråga. Nej, tror jag blir mitt svar.
5. Jag skulle vilja ändra på min längd och min röst. I mitt liv skulle jag vilja sluta att vara så pedantiskt som jag är. Men det kommer jag snart och sluta med.



Postat av: ååå : 1. Trivs du i skolan?
2. Tror du att du kommer börja röka?
3. Vill du ha en ny mobil?, vilken?

Svar: 1. Jag trivs väldigt bra i min skola. Men jag skulle kunna trivas bättre.
2. Nej, det kommer jag verkligen inte göra. Det är en sak som jag har bestämt mig för sen jag var liten. Ger fula tänder och kan orsaka till allvarliga sjukdommar.
3. Jag vill gärna ha en ny mobil. Och jag vill ha en Iphone 4 med ett snyggt leopard skal.



Postat av: Anonym : 1. Gillar du din fröken?
2. Skulle du vilja ha din gamla lärare som du hade i mellanstadiet?

Svar: 1. Jag gillar min fröken ibland och ibland kan jag verkligen hata henne.
2. Både ja och nej svarar jag på denna fråga.

Postat av: Anonym : Litar du på allt dina vänner säger?

Svar: JA med stora bokstäver.

Postat av: Den bästa Lollo : Vem skulle du vilja va för någon person över en dag?

Svar: Jag vet faktiskt inte. Jag tror att jag skulle vilja vara Foki, någon av mina kompisar eller en kändis.

Postat av: Tha! : 1. Hur lång är du?
2. Hur mycket väger du?
3. Vad andvänder du för smink?
4. Vilka är dina favorit kläder?
5. När går du och lägger dig och när går du upp?

Svar: 1. Jag vet inte hur lång jag är. Men jag tror att jag kan vara 1.48-1.50 tror jag. En kort männsika är lilla jag.
2. Det vet jag inte heller. Men runt 35-40 tror jag.
3. Jag andvänder: Rouge, fondation, maskara, läppglans och ibland ögonskugga.
4. Jag har väldigt olika favorit kläder.
5. Jag går och lägger mig runt 22.00-23.00. Och jag går upp 06.20 alla dagar förutom på måndagen hos mamma. När jag är hos pappa går jag upp 06.20 på tisdagen, torsdagen och fredagen. På måndagar går jag upp 08.00 hos pappa och 07.55 hos mamma. På onsdagar går jag upp 07.00 hos pappa.
Maybelline Mascara Falsies Mascara Very Black
Postat av: Lollo : 1. Tycker du att det är bättre att bo i Linneberge än i Åseda?

Svar: Jag tycker att det är jätte mysigt att bo här ute lite på landet kan man säga. Och jag tror att jag bor bättre här ute i Linneberga när jag är hos mamma än i Åseda. Men det ända tråkiga är att jag inte kan cykla till skolan sen när våren och sommaren börjar komma. Då kan jag bara göra det varannan vecka.

Postat av: Lisa : 1. Är du duktig i skolan?
2. Tycker du att du är bra på fotboll?
3. Tycker du om din blogg?
4. Läser du Fokis blogg?
5. Läser du Kissies blogg?
6. Läser du Kenzas blogg?
7. Vilken blogg tycker du är roligast att läsa?
8. Hur mycket är du på datorn per dag?
9. Tycker du om att blogga?
10. Vill du ha en kille?
11. Hur ska jag göra för att få en sån bra blogg som dig?
12. Tycker du själva att du skulle passa i brunt hår?

Svar: 1. Jag tycker att jag sköter läxor och prov och sånt. Mer kan jag inte säga själv.
2. Jag kan inte säga det själv.
3. Haha, vet inte vad jag ska säga på denna frågan. Som dom andra två frågorna kanske. Jag kan inte säga det själv.
4. Ja, jag läser Fokis blogg.
5. Jag gjorde det men det gör jag inte längre.
6. Nej det gör jag inte men läser den lite då och då.
7. Jag tycker om alla mina kompisars bloggar och Fokis såklart. Kan inte bara säga en.
8. Jag vet inte. Ropor lite ifall jag har saker att göra eller inte. Runt 1-6 timmar per dag kanske.
9. Jag älskar att blogga.
10. Vem vill inte ha?
11. Ingen aning. Skriv om vad du tycker är intressant och få insperation av andra bloggar t.ex: Fokis och Kenzas (www.fokis.se och www.kenzas.se).
12. Jag tror faktiskt att jag kan göra det.


Postat av: Hellu : Vem är snyggast av dina vänner tycker du?

Svar: Mina vänner är snyggast.


NU TILL HÄLSANS HUS MED TOVSEN


16 MARS 2011

Skola idag. Samhäll, matte, idrott och kemi. På samhällen hade vi förhör och man kunde bara få G och våran geografi lärare rättade dom på direkten och jag fick full poäng. Alltså G. Efter skolan åkte jag och köpte en födelsedags present till mamma som fyller år imorgon. Åkte hem sen och fikade på wienebröd och teé ifall wienebröd stavas så. Ikväll ska jag nog åka till Åseda och simma lite i hälsans hus. Jag ska gå upp och sätta mig i min soffa med en filt och läsa i Frida tidningen som jag fick hem i lördags efter jag har bloggat lite. Jag tror inte att jag har mer att säga nu så jag slutar att skriva nu.

/Julia ♥

Utläst!


15 DAGAR = AVSLUTAD!

Nu sitter jag här ny duschad, mätt i magen, färdig pluggat för dagen och är allmänt glad och trött. Träningen gick bra idag. Var bara lite trött i benen men det gick över snabbt. Åt tacos efter jag hade kommit hem och duschat. Riktigt gott var det även ifall jag åt det i fredags. Har pluggat på spanskan nu och jag tror att det kommer gå bra imorgon på förhöret. Läst alla bladen i kemin och svarat på alla TDS frågor förutom en. Ska prata med min kemi lärare om det imorgon. Ska lära mig dom två sista frågorna på samhälls pappret innan jag ska gå och lägga mig så jag kan det. Skulle och ville egentligen kolla på Familjen Annorlunda men så blev det inte. Istället tillegna tiden åt att sitta vid mitt skrivbord och plugga. Som ni ser har jag slutat göra 15 dagar. Det var för att jag tyckte den var tråkigt så jag slutade. Men nu har jag babblat färdigt. Simma lugnt.

/Julia ♥


OSTBÅGAR OCH TEÉ

Sitter här hemma med tränings kläderna på och äter ostbågar och dricker teé. Skolan gick snabbt och var väldigt roliga lektioner. Känns verkligen som att jag har börjat lyssnat mera så jag fattar mer än jag brukar. Vi började dagen med sovmorgon till halv 10. Geografi, engelska, Entrepenör (Svenska) och avslutade med spanska. Vid fem ska jag träna fotboll med laget. Känns kanon. Efter jag kommit hem ska jag duscha såklart och efter ska jag sätta mig och plugga på, spanska glosorna, samhälls förhöret och kemi läxan. Vi har matte läxa också men jag fastnade på ett tal så jag ska jobba med läxan imorgon på matten när vi har två timmars lektion. Vi har rätt mycket denna veckan tycker jag. Måndag: Entrepenör läxa. Tisdag: Historia läxa och spanska glosor. Onsdag: kemi läxa, matte läxa och samhälls förhör. Torsdag: Veckans ord. Fredag: Inget. Det är ingen läxfri vecka om jag får säga så. Det var allt jag hade på hjärtat.

/Julia ♥

TRAMS! ♥


VILKEN AV HÅRFÄRGERNA TYCKER NI SKULLE PASSA PÅ MIG?




NU STÅR DEN ENTLIGEN I MIN BOKHYLLA



(MOBIL KAMERA)


DETTA FICK JAG MED MIG HEM IDAG:


Från vänster Meg Cabot Airhead, 149:- Lepgloss från H&M, 10:-, Fresh Vanillia, 10:-

(MOBIL KAMERA)


TILL VÄXJÖ! :D

Hörs efter jag har kommit hem! ♥


NY BÄDDAT



(MOBIL KAMERA)


DENNA FICK JAG HEM IGÅR FRÅN H&M↓


SPORT LUNCH

Idag vaknade jag runt halv nio tiden. Bestämde mig för att bädda rent i sängen idag så jag gjorde det. Bild på det kommer att komma upp på bloggen. Efter jag hade bäddat rent tog jag på mig mjukis kläder och sen gick jag ner och åt frukost. Två mackor fick det bli. Igår såg jag Letters To Juliet och den var riktigt bra. Den rekomenderar jag er att se. Den är inte så specielt ny den filmen men jag har aldrig fått en chans att kolla på den. Och igår när vi hyrde den kostade den bara 19 ynka kronor. Sen igår smakade jag en choklad som heter Sport Lunch. Jag har alltid trott att den chokladen var äcklig men den var helt tvärtom, super god var den. Igår när vi åkte in till Vetlanda så gick jag in till en bok affär för att köpa Meg Cabot böckerna. Men dom fanns tyvärr inte. Så då sa mamma att vi kunde beställa dom på internett. Så ska fråga mamma ifall vi kanske kan göra det idag. I eftermiddag ska vi åka till Växjö och äta på Mc'donalds. Är riktigt sugen på det idag. Jag ska nu gå upp och fixa iordning lite gran. Vi hörs snart igen.

/Julia ♥

Jag utanför Cubus på Grand Samarkand.


LETTERS TO JULIET

Denna såg jag igår:

Och den får 5/5 stjärnor.


IMAGINE ME AND YOU

Denna såg jag efter jag kommit hem från Vetlanda:

Och den får 5/5 stjärnor.


VAD JAG HAR FÅTT HEM FRÅN H&M

 


VETLANDA

Jag bloggade inte igår för att jag inte hann vara på datorn. Nästan dirket efter jag kommit hem från skolan kom mamma och hämtade mig. När jag kom hem packade jag upp resväskan, lade in ren tvätt i gaderoben, provade nya kläder som jag hade fått hem från H&M, berättar mer om det senare, fixa iordning innan tjejerna kom ut till mig och ta det lite lugnt. Vid 18.00 tiden kom tjejerna till mig. Vi lagade tacos, snackade en massa, åt massa gott och spelade Wii. Runt halv 11 åkte dom hem och då la jag mig och läste och somnade med boken i händerna. Idag vaknade jag vid åtta och tänkte att jag skulle gå upp så jag inte sover bort hela dagen. Men jag låg kvar och tänkte på vad jag skulle hitta på idag så då somnade jag om igen. Vid 9 tiden kom min lillasyster Tyra upp och väckte mig och kröp ner under mitt täcke, mysigt. Efter hoppade jag in i duschen och efter det sminkade jag mig och sedan vidare till Vetlanda. Där tog vi en fika och gick runt i lite affärer. Hem och lägga sig och kolla på en film och vila lite och äta mat. Mamma, jag och Tyra åkte efter maten och hyrde en film till mig och köpte godis tills ikväll. Filmen som jag hyrde kommer på bild på detta inlägget här nedanför. Men nu så kommer det att komma lite mindre inlägg. Så fortsätt att ha min blogg uppe.

/Julia ♥

TONIGHT!

(MOBIL KAMERA)


INKÖP




Photo one: Påsen solglasögonen låg i
Photo two: Solglasögonen

(MOBIL KAMERA)


IGÅR KVÄLL↓


DAGENS OUTFIT:


Kofta från H&M
♥ Tröja från JC
♥ Jeans leggings från H&M
♥ Raggsockor från farmor


TVÅ SAKER SOM PASSAR PERFEKT I MIN GADEROB!


VILKET PAR ÄR SNYGGAST?

1. ↓
2. ↓


MATTE OCH SAMHÄLL

Har nyss packat till mamma och ätit mat. Ska sätta mig och plugga matte nu hade jag tänkt. Ska göra matte läxan tills onsdag så har jag det gjort. Och plugga matte också. Samhäll ska jag plugga på också. Glömde spanska boken och kemi boken i skolan så får ta hem det imorgon från skolan och börja plugga lite på lördagen eller söndagen. Har ÄÖ imorgon med så då kan jag ju plugga där, hur bra? Ikväll ska jag nog inte göra någoting särskilt. Antigen ska jag hyra hem en film eller ligga och läsa i den nya boken jag lånade idag. Vad skulle ni välja? Och snälla. Kan ni inte kommentera på frågestunden. Vill så gärna ha många frågor som jag kan få ge er svaren på. Får inte så många kommentarer per dag så skulle bli jätte glad för några frågor. Slösa bara en minut på att skriva en kommentar. Allt jag hade på hjärtat.

/Julia ♥


KOMMENTERA PÅ FRÅGESTUNDEN

Jag vill svara på många, många, många frågor!!


DAG 10 - EN PERSON JAG ALLTID VET FINNS FÖR MIG

Jag har väldigt många personer som ställer upp för mig så jag kan inte riktigt bara säga en. Men om jag var tvungen att välja en så skulle det vara mamma. Med mamma kan jag prata om allt mellan himmel och jord. Jag kan också prata med min faster om allt också. Pappa kan jag såklart också prata mycket med och mina kompisar. Men den jag brukar komma till då jag är som mest ledsen är till mamma. För jag är en liten mammegris faktiskt om jag ska vara ärlig. Har alltid velat att ha mamma ska vara hemma och så. Och så är det än idag. När jag var liten och min mamma skulle åka iväg så skulle min farmor ta hand om mig och min bror. Men jag sprang efter bilen som mamma åkte i. Och min farmor var ju inte så värst snabb så hon fick inte tag i mig, haha. Men det blir nog bra så här så jag sätter punkt nu.

/Julia ♥


DOM HÄR SKA VARA HEMMA I MIN BOKHYLLA INOM KORT (ETT MÅSTE)




DENNA BOK LÄSER JAG JUST NU↓


För att den andra boken, Meg Cabot Jagad kommer till biblioteket i april.

Längtar tills att få börja läsa denna eftersom den andra boken, Att Vara Nikki slutade så spännande. Men jag får vänta en månad till. Jag får helt enkelt hålla ut.


UTLÄST


Nu väntar:


PLUGGAR

Sitter här vid mitt skrivbord och pluggar på samhäll, veckans ord och lite spanska. Matte har jag pluggat också. Men jag ligger fortfarande efter. Fastnade på ett tal så då lade jag ihop boken. Men jag kan alla veckans ord, fem frågor på samhället och inte så jätte mycket på spanskan. Men lite kan jag. Hoppade in i duschen som sa jag innan och tog på mig mjukis kläder som jag också sa innan. Efter pluggade jag och sen åt jag god mat. Jag gjorde ett inlägg innan om Dagens Fråga. Och snälla, kan ni inte slänga in en enda ynka kommentar och säga om ni tycker att jag skulle passa i brunt hår. Skulle bli väldigt tacksam för några kommentarer. Dagens outfit kommer inte på bloggen idag. Tog inte kort på den idag på morgonen eftersom mitt batteri i kameran tog slut. Men nu är batteriet full laddat igen. Vid åtta ska jag kolla på Glee tror jag. Har börjat gilla det skarpt. Så ska nog köpa en boxer om Glee så jag kan kolla från början (När jag har pengar). Nu: Plugga vidare lite.

/Julia ♥

Innan

Igår kväll


DAG 9 - VAD JAG SKULLE GÖRA OM JAG VANN EN MILJON

Jag skulle åka utomlands väldigt, väldigt mycket. Shoppat skulle jag göra en hel del. Och om jag hade varit äldre, runt ungefär 25 års åldern och vunnit en miljon skulle jag köpa ett jätte stort och fint hus med en stor pool. Ge bort lite pengar till dom som har det svårt i andra länder. Och sen sätta in pengar på ett konto. Köpa en fin bil skulle jag gjort också. Men chansen att jag skulle vinna en miljon tror jag är ganska liten. Otur har jag rätt ofta så jag tror inte att jag kan vinna en miljon. Men man kan ju alltid hoppas på att man ska göra det. Finns säkert flera saker som jag skulle vilja köpa och ha men kommer inte på det just nu.

/Julia ♥

Länder jag skulle vilja åka till ifall jag vann
En Miljon:

Kroatien

Gran Canaria

Nya Zeeland



Shoppat

Ett stort fint hus med pool.


DAGENS FRÅGA:


Skulle jag passa i brunt hår?


Framsidan av håret

Baksidan av håret

Denna hår färg vill jag ha!


KLADDKAKA

Sitter och äter på en kladdkake bit. Kom hem från skolan för ett tag sen. Samhäll, matte, idrott och kemi var det på schemat idag. Bara kemin och idrotten som var roligt. Har ingeting bestämt idag. Eller kanske ska jag va med Julia och kolla på bio men det är inte bestämt än. Hon skulle smsa mig så då får vi se om det blir det eller inte. Ska nog hoppa in i duschen annars och städa mitt rum lite. Skitigt, skitigt är det. I alla fall golvet och så är det lite dammigt. Plugga lite samhäll och svenska ord också. Och ifall det blir bio så duschar jag när jag kommer hem. Trevligt att veta detta va? Känner att mitt hår är fettigt och att hela jag är skitigt så vill hoppa in i duschen nu. Tror det blir att göra det så tar jag på mig mjukis kläder efter det, bra, bra. Så nu ska jag duscha tror jag. Vi hörs när vi hörs.

/Julia ♥

Winter Picture!


VILL HA JUST NU:

 


 


DAG 8 - EN BILD PÅ MIG SOM LITEN

Här har vi en svart, vit bild på mig som liten:

Lite suddig bild men har inga bilder på mig som liten här på datorn. Men jag har ett kort på mig och min bror hemma hos min mamma som jag kan ta kort på och visa nästa vecka som jag kommer till min pappa. Eftersom datorn hemma hos mamma är seg så lägger jag inte ut bilder där. Så om två veckor kommer ni att få se en bild på mig och min bror Alexander som små.


DAGENS OUTFIT:


Halsband från Åhléns
♥ Kofta från Gina Tricot
♥ Tröja från H&M
♥ Leggings från Gina Tricot
♥ Raggsockor från farmor


DU HAR FÖRÄNDRATS

Kom hem från Julia för ett tag sen. Vi fikade, pratade, var på datorn och bakade. Gick hem runt sju? tror jag klockan var. När jag kom hem åt jag mat och plockade in tvätt. Nu sitter jag här framför datorn och ska snart gå och fixa lite grejer och öva på veckans ord lite gran. Skolan gick snabbt, spanska, två timmars matte, bakade chokladmuffins på matte lektionen så lite mindre än en timmes matte blev det. Svenska provet efter det och det gick galant. Svarade på allt och jag tror faktiskt det kan leda till ett prov med full poäng. Historia efter det och inte lika kul. Nu ska jag lägga in dagens outfit här på bloggen sen ska jag fixa dom där grejerna som jag sa. Vi hörs snart med outiften och dag 8.

/Julia ♥

Stockholm, jag vill tillbaka!!


GREKISK MYTOLOGI, CHECK

Idag vart det skola och det gick snabbt och var en rolig måndag faktiskt. Hem efter skolan och byta om till fotbolls kläderna och äta lite och sen vidare till fotbolls träningen. Var en riktigt skön fotbolls träning idag. Efter kom pappa och hämtade mig så hoppade jag in i duschen. Åt mat och så och sen satt jag mig och pluggade i 1 ½ timme ungefär. Så nu kan jag allt på Grekiska Mytologin. Det är jag faktiskt riktigt stolt över. Så hoppas på ett MVG nu när jag har pluggat så mycket på detta. Ska snart gå och borsta mina tänder. Lägga sig och läsa efter det. Imorgon följer jag med Julia hem, mycket bra. Inga mer läxor denna veckan förutom veckans ord på torsdag och sen börja öva på samhälls förhöret som är nästa vecka på onsdag. Men nu blir det att borsta tänderna som sagt. Ha en godnatt så hörs vi.

/Julia ♥

Här har jag tillegnat 1 ½ timma idag!


DAGENS OUTFIT:


Tröja från Gina Tricot (Den Nya)
♥ Jeans från JC


DAG 7 - FYRA FAVORIT PLAGG JUST NU




 


DAG 6 - MIN FAVORIT FÄRG PÅ VÅREN/SOMMAREN/HÖSTEN/VINTERN

Jag har faktiskt ingen favorit färg men på våren tycker jag om mörkblå som inte är helt mörkblå utan lite mellan blå. Nytt ord. Jag tycker också om, svart på skinnjackor, vita converse och lite sommarfärger så man får en liten sommar känsla och då kan det vara vit och jeans shorts med leggings under. Så på våren gillar jag svart, vitt, jeans shorts, och mellan blå. På sommaren gillar jag ljusa färger. Som rosa, lila, vitt, kanske svart någon gång, jeans (shorts, kjol, capri byxor), turkos och alla möjliga färger. På hösten gillar jag svart och grått väldigt mycket eftersom det är en grå månad. Vintern gillar jag rött, svart, vitt och grått. Det var mina favorit färger på våren, sommaren, hösten och vintern.

/Julia ♥

Svart skinnjacka och vita converse = vår kollektion.



Snygg vår kollektion på H&M!



Jeans shorts.



Sommar färger på ett sommrigt linne.



Vår/sommar väska.


NYA BRUNKRÄMEN


JUST NU:


LOVE LOVE LOVE


FINA VI ÄR!


6 MARS 2011

Har nyss pluggat en hel del och kan snart allt tills provet som är nu på tisdag. Kan skapelsen, gudarnas liv, kartan, Illiaden Och Odysseén och har bara kvar Trojanska Kriget också. Och det ska jag öva på ikväll för jag har tagit en paus från pluggandet en stund. Sitter nu och väntar på att Tova ska komma hem till mig. Vi har inte bestämt vad vi ska hitta på men vi har bestämt en sak i alla fall och det är att vi inte ska sitta framför datorn. Jag berättade inte om hur min dag var i fredags och inte hur den var igår heller för den delen så jag ska berätta det nu. I fredags efter skolan åkte jag hem till mamma och packade i det sista och sen åkte mamma och jag till Apoteket och köpte en brunkräm till mig eftersom min tog slut på morgonen. Sen hem till pappa och packa upp och fixa iordning. Sen vidare till Julia där även Elin var. Vi snackade en massa och sen gick vi ner och kollade på hockey. Gå till konsum och köpa snacks och vidare hem till Julia för att kolla på film. 2012 såg vi och den var jätte bra. Sov hemma hos Julia med Elin och andra dagen blev det Växjö. Hittade en shal, en tröja och en maskara. Tröjan lade jag inte ut på bloggen eftersom den inte fanns på Gina Tricot på internet. Men någon gång i veckan kommer jag att ha på mig den och då kommer ni att få se den. På kvällen efter vi hade kommit hem från Växjö kollade jag och Julia på melodifestevalen och åt god mat och sen hem och lägga sig och läsa lite och sen sova. Ojsan nu blev detta inlägget väldigt långt så sätter punkt här.

/Julia ♥


NU: SOVA!


IMORGON: PLUGGA STEN HÅRT PÅ GREKISKA MYTOLOGIN


DAG 5 - VAD JAG GÖR PRECIS NÄR JAG VAKNAR & SKA GÅ & LÄGGA MIG

Alltid när jag vaknar på morgorna så ställer jag om klockan på alarmet till andra dagen och sen så på mina anteckningar så räknar jag ner till Turkiet så då ändrar jag det numret också. Innan jag ska gå och lägga mig så lägger jag mig alltid och pluggar lite, läser, kollar på mobilen eller ligger bara och tänker eller lyssnar på musik och tänker på vad som händer nästa dag osv. Sen så somnar jag. Det är det första jag gör innan jag somnar och precis när jag vaknar.

/Julia ♥

Läser eller lyssnar på musik

Pluggar. Fast jag brukar göra det i sängen då.


2012

Denna såg jag igår kväll:

Och den får 4/5 stjärnor.


VAD JAG KÖPTE IDAG I VÄXJÖ:

 Maybelline Mascara Falsies Mascara Very Black


DAG 4 - MINA FAVORIT KLÄDER TILL VARDAGS



FAVORIT OUTFIT!


LITE BILDER FRÅN MIN HÄRLIGA PLUGGHELG:



Mjölk & nybakad bulle till pluggandet. Gör det genast mycket GODARE att plugga!



En hel söndag vid skrivbordet fullt med papper och böcker.



Frukost och plugg. Bra start på en bra dag.


SÅ HÄR SER MIN MARS MÅNAD UT↓


KOFTAN JAG KÖPTE I LÖRDAGS↓


LUKTAR DJÄVULSKT GOTT


MELLANMÅL, SPRINGA, VATTENGYMPA

Skolan gick snabbt, matte, samhäll, spanska och svenska. Ta bussen hem och packa upp, packa till pappa och byta om till springkläderna. Tova och jag ska ta en springtur innan vi beger oss till Hälsans Hus för vatten gympa med laget. Har nyss ätit lite mellanmål. Fick bli två mackor och teé. Pluggat har jag gjort också. Kan hela dödsriket nu också. Bara Illiaden och Odysseén och Trojanska Kriget kvar sen så ska jag kunna det. Provet är på tisdag så har några dagar kvar till att plugga. Fick ett sådant blogsug innan så kommer nog bli mycket att jag bloggar nu på eftermiddagen men inte ikväll. Vatten gympan börjar vid 19.30 och jag vet inte när den slutar. Sen när jag kommer hem: Packa upp, plugga och sen Sova. Har inget specielt att göra så kanske bloggar några inlägg sen lägga sig och glo på tve ett tag. Vi hörs snart.

/Julia ♥

Elitfönster cup! :*


MEN INNAN, SPRINGA EN RUNDA MED TOVA


HÄR HITTAR NI MIG IKVÄLL KLOCKAN 19.30 MED MITT LAG↓


DAG 3 - TVÅ LÅTAR JAG ALDRIG KOMMER TYCKA BLIR GAMMLA

What's Left On Me - Nick Lachey


Party In The U.S.A - Miley Cyrus


288 POÄNG AV 300 POÄNG


PÅ HISTORIA PROVET!


RIKTIGT BRA SERIE


SHAMPOO OCH BALSAM JAG ANDVÄNDER JUST NU:


DAG 2 - OM JAG VAR TVUNGEN ATT ÄTA MIN FAVORIT RÄTT VARJE DAG ELLER ÄTA OLIKA MATRÄTTER SOM JAG INTE TYCKER OM

Jag har ingen speciel maträtt som jag har som favortiträtt. Men jag gillar tacos väldigt mycket så jag tror att jag väljer tacos då. Jag vet inte vad jag skulle välja faktiskt. Men om man äter olika maträtter hela tiden så kanske man börjar gilla dom till slut, eller? Och om man äter tacos varje dag så kommer man ju tröttna. Men ifall det det skulle vara om blodpudding, bruna böner och annat som jag inte tycker om skulle jag nog välja tacos. Så det får bli att äta min favorit rätt varje dag. Men jag hoppas verkligen att jag inte kommer att behöva välja mellan dom två förslagen.

/Julia ♥


PRECIS SÅDAN HÄR HÅRFÄRG VILL JAG HA:


PLUGGDAG

Idag hängde Julia med mig hem. Vi har fikat, spelat Wii och haft det jätte roligt och bra. Efter Julia åkt hem åt jag mat och sen gick jag upp och tog fram kläder till morgondagen. Efter satte jag mig och pluggade i 1 ½ timme. Tog på mig pyjamas efter det och gick ner och värmde mig en kopp teé och upp för trappan och börja plugga igen. Så nu kan jag hela Skapelsen och Gudarnas liv. Riktigt roligt är det att plugga på. Ska snart gå upp och borsta mina tänder och fixa mig iordning för natten sen sova. Innan jag ska gå och lägga mig ska jag läsa allas bloggar. Så jag sätter punkt här så hörs vi imorgon.

/Julia ♥

BIG LOVE! ♥


DAG 1 - EN BILD PÅ MIG OCH LITE FAKTA OM MIG

Jag heter Julia Elin Jeanette Widjestål och jag är född 97-09-08. Under hela mitt liv har jag bort i en liten håla som heter Åseda. Jag har en storebror som heter Alexander och blir 15 år i Juni. En lillasyster som är 3 år. Mina föräldrar är skilda och jag bor en vecka hos mamma och en vecka hos pappa och det fungerar bra. Jag tycker väldigt mycket om skolan och försöker och satsar på VG men jag blir jätte glad för MVG. Mitt bästa ämne i skolan är nog samhäll för har haft alla rätt på alla prov vi har haft där. Och mitt sämsta ämne är matte. Har svårt för matte så därför blir det tråkigt. Om jag ska beskriva mig själv så är jag en väldigt prat glad tjej som även kan vara väldigt blyg. Glad är jag för det mesta och snackar inte skit om folk bakom ryggen. Jag gillar verkligen att vara med min vänner. Hinner inte vara så mycket med dom i veckorna så därför är det extra roligt att vara med dom på helgerna. Så är oftast inte hemma så jätte mycket. Jag älskar fotboll och har spelat det sen 8 år tillbaka. Älska att ta det lugnt gör jag också. Att bara sitta hemma och inte behöva passa någon tid och inte behöva plugga. Sitta hemma och dricka teé och tända ljus om kring mig och sitta och läsa, mysigt det. Läsa tycker jag om också. Just nu läser jag Meg Cabot Att Vara Nikki  och det är den andra boken från den andra boken som jag läste under sportlovet. Sen har jag beställt hem så jag får den tredje och sen kommer det att komma en fjärde också. Riktigt, riktigt bra serie är det. Men om ni undrar någoting mer så är det bara att kommentera detta inlägg så ska vi ordna det.

/Julia ♥


VI SÄTTER IGÅNG IGEN!

Dag 01 - En bild på mig och lite fakta om mig.
Dag 02 - Om jag var tvungen att välja mellan att äta min favorit rätt varje dag eller äta olika maträtter som jag inte tycker om.
Dag 03 - Två låtar jag aldrig kommer tycka blir gammla.
Dag 4 - Mina favorit kläder till vardags.
Dag 5 - Vad jag gör precis när jag vaknar och ska gå och lägga mig.
Dag 6 - Min favorit färg på våren/sommaren/hösten/vintern.
Dag 7 - Fyra favorit plagg just nu.
Dag 8 - En bild på mig som liten.
Dag 09 - Vad jag skulle göra om jag vann 1 miljon.
Dag 10 - En person jag alltid vet finns för mig.
Dag 11 - Berätta om min högsta önskan.
Dag 12 - Något jag längtar efter.
Dag 13 - En person som alltid får mig att skratta.
Dag 14 - En låt som får mig att gråta.
Dag 15 - Vad jag andvänder för smink.


RSS 2.0