DAG 14 - BÄSTA SEMESTERN

Alla mina semestrar jag har varit på har varit hur bra som helst. Så jag har ingen direkt favorit. Men om jag ska säga en som var jätte bra vart när jag var på Mallorca i 2 veckor med min faster och hennes man. Dom tre första dagen var vi på hotell och dom andra dagarna/veckan seglade vi runt Mallorca. Och så simmade jag med delfiner och det var helt underbart fint och vackert. Jag har också varit i Grekland Kreta och Cypern. Har inte alls varit utomlands mycket men när jag bli stor ska jag käna mycket pengar och resa jätte mycket. Men den 25 maj blir det att åka till Turkiet i alla fall. Och så ska jag åka till New York också. Men den allra bästa var nog Mallorca. Men dom andra semestrarna var också jätte bra.

/Julia ♥


BILDER FRÅN HELGEN:


























DAG 13 - ÅRSTID DU TRIVS MED

Jag trivs väldigt bra på sommaren. Specielt när jag är på Öland. För där kan man vara precis sig själv. Det kan jag här hemma också men jag är lite extra mig själv på Öland. På Möllstorp. Världens bästa camping är det. Men jag trivs så bra med sommaren. Bästa årstiden som uppkommit. För då kan man bara ta på sig ett par shorts och ett linne med bikinin under och sen bara gå ner till stranden och sola och bli brun och det bästa av allt. Bada. Åh, vad jag älskar att bada. Specielt med Julia och Jossan för vi hittar alltid på något konstigt. Sen alla sena sommarkvällar också. Dom är ju bara bäst. Man sitter på blåa bryggan eller sten bryggan och snackar om allt. Åh, vad allt är underbart på sommaren. Och så kan man bara ta cyklen och cykla till hamnen och bada och till Färjestaden. Sommaren är underbar.

/Julia ♥

Jossan påväg till Ölandsbron

Solbränd efter en promenad med Tyra runt stugorna

SOMMAR:*


HEMMA FRÅN NOTTEBÄCK!

Nu så har jag nyss packat upp allt och så har jag också dammat mitt rum. Satt mig sen här vid datorn och läste allas bloggar. Kvällen igår vart jätte rolig. Vi kollade på två avsnitt av Solsidan sen satt vi mest och snackade och sjöng Singstar. Var ute och gick runt lite också med Sofias hundar som är så himla söta. Tog inte med mig kameran för att jag glömde den men Therése hade med den och hon tog många bilder så efter hon lagt ut dom så kopierar jag dom och lägger ut dom på min blogg. Bra va? Men idag vaknade vi vid 9 tiden och gick upp och åt frukost och sen blev det att sjunga Singstar igen. Och vid 12 kom Therés pappa och hämtade oss. Så nu är jag hemma ensam för mamma är i Vetlanda och handlar. Ska snart sätta mig och plugga lite gran och sen ska jag läsa i min nya Frida tidning. Ska öva Spanska glosor också. Ikväll ska jag kolla på Solsidan och bara ta det lugnt. Men nu ska jag checka in den nya vår katalogen som vi har fått av H&M innan jag ska börja plugga. Ha en fortsatt skön och mysig söndag. Så hörs vi senare.

/Julia ♥

 
 


DAG 12 - FAVORIT FILM

Istället för att skriva om den kommer den på bild här nedanför↓
/Julia ♥

27 DRESSES


DAG 11 - VAD DU GÖR PÅ FRITIDEN

På fritiden brukar jag spela fotboll, umgås med vänner, familj och släkt, plugga, shoppa, gå i skolan och rättså mycket mera. Brukar ungefär göra det som jag skrev. Inte så jätte mycket mera. Skolan är jag nog mest i. Sen så kommer vänner, familj och släkt. Efter det kommer fotboll. Shoppa gör jag rättså ofta. Minst en gång varannan helg tror jag det brukar vara. Eller kanske inte varannan helg men rättså ofta brukar jag åka in till Växjö i alla fall. Ja, det var nog allt. Hoppas ni fick reda på lagom mycket fakta. Om ni undrar mera kommentera detta inlägg.

/Julia ♥


VÄSKAN PACKAD, MAGEN MÄTT, REDO ATT ÅKA! :D

Nu så är väskan packad och jag är redo för att åka till Nottebäck. Ska snart åka och hämta alla tjejer och så åker vi hem till Sofia. Vi ska äta Tacos och massa godis och chips och kolla på alla möjliga filmer. Jag åt Tacos igår med men vi för hoppas att jag är sugen på det ikväll också. Innan så vart vi på Jonssons Möbler. Hittade inga lamp skärmar. Men mamma ska nog in till Vetlanda imorgon och då skulle hon köpa ett par. Får hoppas det för jag vill inte ha julstjärnorna i fönstret mer. När vi kom hem satt jag mig framför tven och spelade Wii och sen kollade jag på tve och sen vart det mat. Riktigt god mat vart det. Kött, sås och potatis. En riktigt söndags middag fast det är lördag. Men nu ska jag läsa dom sista bloggarna och logga in på Facebook och sen så är det dags att åka. Vi hörs troligtvis imorgon. Inte säkert.

/Julia ♥

I WILL HAVE!


LIVE THE LIFE

Förlåt för en sådan dålig uppdatering igår. Men för det första orkade jag inte att vara på datorn och för det andra så ville jag bara sitta i soffan och ta det lugnt. Kollade på många filmer som gick på tven igår. Sen så gick jag och lade mig vid halv 11 halv 12. Och somnade med en gång. Vaknade vid halv nio idag och låg kvar och kollade runt och tänkte. Sen gick jag upp och åt en riktigt bra och god frukost. Åt en talrik med havregryns gröt och en macka med makrill. Super god frukost. Och nu sitter jag här men ska snart gå upp och duscha. Och efter jag duschat, tagit på mig kläder, borstat tänderna och packat nässisären ska jag och mamma åka till Jonssons möbler och köpa lamp skärmar till mig. Sen hem efter det och sätta upp dom om jag hittar några och sen packa det sista tills ikväll. För jag, Jossan, Therése och Johanna ska till Nottebäck och sova hos Sofia. Men nu så måste jag duscha och fixa i ordning. Hörs innan 15.30. För det är då vi beger oss till storstaden Nottebäck.

/Julia ♥

Så här såg mitt rum ut igår, mysigt va? :D


DAGENS OUTFIT:


Tröja från H&M
♥ Hög kjol från Indiska
♥ Halsband från Gina Tricot
♥ Leggings från H&M
♥ Armband från Julia i julklapp


TOVA DU ÄR UNDERBAR! ♥


Jag tänker på den känslan varje dag! Att jag inte passar in. Men efter att ha pratat med dig så försvinner den känslan och jag blir på bra humör. Det betyder att du är en sann vän som ställer upp för mig och det uppskattar jag väldigt mycket. Tack för att du finns fina du. Jag älskar dig! <3


DAGENS LÅT:


Fuldans http://www.youtube.com/watch?v=AUcQTb3ov1o
&
What´s Left On Me med Nick Lachey http://www.youtube.com/watch?v=899a8WlVpNk

Nick Lachey

Fuldans


I DO NOT FIT THERE AND I KNOW YOU DO NOT LIKE IT EITHER

Sitter just nu och pluggar geografi. Pluggade på spanska glosorna innan och jag kan dom helt och hållet nu. Har inte glostestet förens på tisdag men det är bra att kunna dom i förväg. För om man börjar öva dagen innan så kan man dom på glostestet men sen har man glömt bort dom en vecka senare. Geografin kan jag väldigt mycket på. Kan nästan hela överkurs delan och G delen. På överkursen ska jag öva in tre frågor till och på G delen 3 frågor där också. Men innan tog jag en paus från pluggandet och lade mig i soffan med boken som jag brukar läsa. Och jag kan säga er att den boken är så BRA! jag älskar den verkligen. Det händer saker jämt i den. Och sen så skulle jag stanna på ett kapitel för jag skulle återgå till pluggandet men då slutade det så spännande så jag läste ett kapitel till. Boken är väldigt tjock så jag har mycket kvar att läsa, jippi. Men nu så ska jag fortsätta att plugga lite till. Sen ska jag sätta på mig pyjamas och lägga mig och läsa i boken igen. Men ett inlägg kommer nog. Med dagens låt. För den låten har jag lyssnat på hela dagen. Eller två låtar har jag lyssnat på. Så två låtar blir dagens låt. Så fortsätt att läsa min blogg så får ni se vilka låtar jag väljer.

/Julia ♥

Geografi är faktiskt roligt att plugga på! :D


RIGHT NOW


DAGENS OUTFIT:


♥ Tröja från JC
♥ Mjukis byxor från fotbollen
♥ Halsband från min byrå låda
♥ Strumpor från H&M
♥ Armband från Julia i födelsedags present


DAG 10 - FAMILJEN

I min familj har jag en mamma, en pappa, en storebror och en lillasyster. Min mamma heter Jeanette och är 40 år gammal. Hon jobbar som förskolelärare och är världens bästa mamma. Min pappa heter Kent och är 45 år gammal. Han jobbar som försäljare och har ett eget företag som heter KAHF som betyder: Kent Andreas Hair Fashion AB. Och är världens bästa pappa. Min storebror heter Alexander och är 15 år gammal. Han går i skolan än och gör väldigt mycket på fritiden. Han är världens bästa storebror även ifall vi bråkar och är elaka mot varandra. Men sånt kallas syskonkärlek. Jag har också en lillasyster som heter Tyra och är 3 år gammal den 26 februari. Hon går på dagis och är en allmänt busig och söt människa. Ibland kan hon ha vaknat på fel sida och är väldigt tjurig. Då vill man helst inte vara hemma. Men ibland kan hon vara hur gullig och snäll som helst. Det vart om min familj det. Om ni undrar mer. Kommentara då eran fråga.

/Julia ♥

Världens bästa mamma! ♥

En bild på världens bästa syster och mamma! ♥

Världens bästa storebror! ♥

P.S ALLA UNDRAR NU VARFÖR JAG INTE LADE UT EN BILD PÅ VÄRLDENS BÄSTA PAPPA. MEN DET ÄR FÖR ATT JAG HAR INGEN BILD PÅ PAPPA. TYVÄRR! :/


27 JANUARI 2011

Kom hem från skolan för ett tag sen. Skulle varit hem lite efter ett men jag glömde geografi boken i skåpet så det blev att gå raka vägen till skolan igen och upp för alla trappor och hämta boken. Sen hem igen och när jag kom hem packade jag gympa påsen tills imorgon och sen damsög jag mitt rum. Nu så sitter jag här men ska snart lämna datorn och återgå till geografi boken och spanska boken. Denna dag ska jag ängna min tid åt böker. Jag ska bara göra saker som jag måste idag. Tillexempel: Plugga, damsuga [Check], packa gympa påsen [Check], packa till mamma, äta köpe pizza, ta fram kläder till morgondagen, blogga, plugga, läsa Meg Cabot Idolen och lägga sig tidigt. Det är vart min roliga torsdag består av. Men skolan vart rolig idag. Gjorde klart allt i matten så ligger inte efter och fattar en hel del. Samhäll hade vi efter det. Var också rolig. Pratade med min geografi lärare om provet och jag fattar en hel del. Sen spanska och då kollade vi på film och sen lunch. Var soppa och mjuktbröd & frukt och det var jätte gott. Sen sista hade vi svenska och då pratade vi om Grekis Mytologi. Slutade sen vid fem i ett, kärleks poäng till det. Sen hem och damsuga. Men nu ska jag gå och hämta mina böker och ett glas juice och sen börja plugga satan.

/Julia ♥

Vi är så fina så:*


JUST NU:


I WANT TO BE WHAT I WANT, AND YOU SHOULD NOT LAUGH ABOUT IT

Innan så duschade jag och tvättade håret och kroppen och sedan hoppade jag in i min nya mjukis dress som jag fick i julklapp av mamma och hennes sambo. Mjuk och skön som tusan. Efter det satt jag mig vid datorn en stund och sen efter pappa kommit hem åkte vi hem till mamma så jag kunde hämta ett par mjukis byxor och en väska som jag ska ha imorgon till skolan. När vi kom hem sen gjorde jag iordning lite sen satt jag mig och kollade på Bygglov på tven. Skulle egentligen sätta mig och plugga men jag bestämde att jag skulle göra det imorgon efter skolan istället för jag ska prata med min geografi lärare om vissa frågor. Och sen glömde jag geografi boken i skåpet. Så hade bara pappret hemma där det stog vad man skulle kunna inför provet. Så imorgon efter skolan blir det att plugga, plugga och återigen plugga. Efter jag kollat på tven ett tag så åt jag riktigt god mat och sen blev det att sitta framför datorn. Har inte hänt så jätte mycket under tiden jag har varit hemma nu under eftermiddagen och början på kvällen. Mest tagit det lugnt. Ska gå och lägga mig jätte tidigt ikväll för att jag är jätte trött jag är verkligen otroligt trött. Ska sova mint 9 timmar inatt. Jag ska gå och lägga mig vid nio tiden. Men nu ska jag gå och kolla ifall vi har någoting gott i kylskåpet.

/Julia ♥

Boken jag ska läsa i ikväll. Den är jätte bra. Rekomenderas varmt från mig! ;)


DAG 9 - EN SPORT DU SYSSLAR MED

Jag sysslar med den bästa sporten som har uppfunnits. Och då är det såklart fotboll. Jag har hållt på med fotboll sen jag var 5 år. Eller jag spelade inte fotboll när jag vart fem år men det var i den åldern jag började gilla fotboll. Då började jag spela och kolla på fotboll. Jag och min storebror spelade alltid fotboll efter skolan kom jag ihåg. Och så brukade jag alltid kolla på fotbolls matcher. Denna åldern som jag är i idag så spelar jag 9-manna och är höger mittfältare. Jag spelar i laget F97 men dom bästa tjejerna i laget. Förra året kom vi 4 av 6 lag tror jag. Jag vet inte vart vi kom i serien men i alla fall. Vi tränar på måndagar från 17.00-18.00. Vilket jag tycker är väldigt lite. Vi helst träna i en och en halv timme eller två timmar till och med. När det är sommar tränar vi alltid två dagar i veckan och sen är det match någon dag på helgen. Vill träna två dagar i veckan på vintern/våren också men det är fullt bokat i idrotthallen. Men fotboll är intresset jag sysslar med. Hoppas att ni fick reda på lite fakta om mig och fotbollen och det bästa laget.

/Julia ♥

THE BEST TEAM EVER! ♥


DAGENS OUTFIT:


Kofta från Gina Tricot
♥ Jeans leggings från H&M
♥ Strumpor från JC


DUSCHA, PLUGGA, ÅKA TILL MAMMA, PLUGGA!

Nu så sitter jag här hemma och bara tar det lugnt ett liten tag i alla fall. Sen ska jag börja plugga Geografi. Och duscha ska jag hinna med också. Ska också åka hem till mamma och hämta en väska och ett par byxor. Skolan gick snabbt idag. Samhäll, matte, idrott och sista kemi. Allt var roligt idag. Mest matten faktiskt. Jag fattade jätte mycket så jag ligger inte efter längre. Riktigt bra och roligt. Efter skolan gick jag hem och vart helt ensam hemma. Så då blev det att sätta på Fucking Perfect med P!NK på högsta volym. Idrotten var också jätte rolig idag. Det vart Badminton och Sofia. Badminton är inte din grej tror jag. Satsa på någoting annat. När pappa kommer hem ska jag fråga han om vi kan åka till Blomster affären och handla nya blommor till mig. För att mina har dött. Men har ingeting att säga så vi hörs sen med dag 9 och dagens outfit och andra inlägg. Ska gå och lägga mig tidigt idag så inte så många inlägg idag.

/Julia ♥

Bild i repris!


RENSAT RUMMET OCH SLÄNGT GAMLA MINNEN! ♥

Nu så är engelska uppgiften avklarad. Kunde inte en fråga så ska fråga min metor det imorgon. Men alla andra har jag i alla fall svarat på. Har också hunnit med att rensa mitt rum. Så nu är det inte fullt med små saker överallt. På mitt skrivbord står det en gammal datorn som inte funkar. Så nästa helg jag kommer till pappa ska jag ta bort den datorn och sätta dit min datorn som funkar så ska jag göra ett "mini kontor" till mig där jag kan sitta och plugga. Så jag slipper sitta på pappas kontor. Har också tagit på mig pyjamas och tvättat bort sminket. Bara att borsta tänderna med och det ska jag göra snart. Ska gå och lägga mig tidigt ikväll så jag får sova minst i 10 timmar. Allså att jag somnar vid 22.00. Vi har sovmorgon imorgon också så jag får sova en timme längre. Men nu måste jag borsta tänderna sen ska jag läsa Meg Cabolt Idolen. Hoppas att ni har haft en bra tisdag. Min har varit konon. Godnatt.

/Julia ♥

Väldigt fin sjöstjärna tycker jag! ;)


HISS & DISS


*Att jag har gjort klart engelska läxan.
*Att jag vet vad jag vill bli när jag blir stor.
*Att jag har världens bästa vänner.
*Att skolan går bra. 
*Att min januari månad har varit super duper bra.
*Att jag fick VG på kemin.



 
*När man måste gå upp tidigt.
*Att vi har mycket prov.
*Att mina naglar aldrig växer.
*Att jag biter på naglarna.

Sånna här naglar vill jag ha!!


DAG 8 - EN INSPIRERANDE BLOGG

Den blogg som jag mest tycker är inspirerande är http://fokis.se är riktigt bra blogg tycker jag. Foki eller Anchisa som hon egentligen heter bloggar inte så mycket just nu. Det är för att hon och hennes kille ska flytta till Thailand nu på måndag. Åh, vill också flytta dit men jag kan bara drömma vidare. Men på hennes blogg får man se väldigt mycket av hennes vardag och väldigt många saker som jag själv aldrig skulle söka på internet. Hon tar väldigt fina bilder och har en helt egen stil. Skulle själv aldrig kunna ha på min sånna kläder själv men hon passar jätte bra i dom. Inga av mina kompisar tycker om Foki men jag skäms inte att tycka om henne för jag tycker verkligen om henne. Kolla gärna in hennes blogg. Webbsidan är ovanför.

/Julia ♥


NU: ENGELSKA UPPSATS & ÄPPLE

Har nyss skrivit ett brev som jag ska skicka in till Frida tidningen. Jag har frågat en sak om vilken linje jag ska gå om jag vill bli revisor. Jag vill sitta framför en datorn och hålla på med papper och sånt när jag blir stor. Jag vill det just nu i alla fall. Jag kan ju ändra mig under åren tills jag blir 15 men just nu vill jag bli revisor. Så jag har skrivit och frågot om vilken linje jag ska gå och vilka ämnen jag ska satsa mycket på. Hoppas att min fråga blir med på det bladet. Skolan var väldigt lugn idag. Alla var nästan sjuka så det var inte alls många i våran klass. Efter skolan gick jag först hem sen körde pappa mig till Konsum så hoppade jag in där och köpte grädde och sen åkte jag hem till Wilma. Vi snackade en massa och bakade kladdkaka med vispgrädde och så var vi på datorn. Sen vid halv sju åkte jag hem och åt mat och nu sitter jag framför datorn men ska snart lämna den för att jobba engelska. Men sen efter lite engelska pluggning blir det datorn igen. Har nog sagt allt som jag hade att säga så vi hörs sen efter jag har pluggat lite.

/Julia ♥

ÄLSKA, ÄLSKA DENNA PARFYM! :D


JUST NU:


MIN KVÄLL BESTÅR AV HISTORIA BOKEN

Nu så har jag nyss duschat och smörjt in mina torra ben och armar. Ska snart gå och sätta mig med en talrik soppa och ägna min tid åt att läsa i historia boken. Var på fotbolls träning innan och det var jätte roligt men hårt. Trött blev jag i alla fall. Skolan var rätt tråkig idag. Förutom spanskan och håltimmen. Hade 2 timmars håltimme. Gillas mycket. På geografin vart det ganska slapp. Kollade på en film så vi gjorde ingeting. På engelskan skulle man svara på några frågor om filmen vi såg i fredags. Hann inte klart så har det som läxa tills fredag. Men jag glömde den i skåpet så ska jobba med den imorgon. Eller jo, dagen har varit väldigt rolig faktiskt om jag tänker efter. Så vi ändrar på att den varit tråkig och säger att den var rolig istället. Ska börja lyssna mera på lektionerna och inte sitta och prata längre så jag fattar mera sen när det blir prov på det så jag inte behöver sitta och börja plugga 2 veckor innan provet. Men jag har det lite svårt att få in saker och ting i mitt lilla huvud. Det var allt jag hade på hjärtat så vi hörs sen efter Historia boken.

/Julia ♥

Plugga, plugga plugga...


DAGENS OUTFIT:


Tröja från Gina Tricot
♥ Jeans från Gina Tricot
♥ Armband från Julia
♥ Strumpor från Mamma


DAG 7 - SENASTE FYND

Mitt senaste fynd var en fruxo påse som jag köpte påväg hem från Konsum. Hihi, det är riktigt gott godis. Men jag kan ta mitt senaste fynd på kläder istället. Jag var som sagt i stan i igår och hittade en hel del saker. Så dom bilderna har jag redan lagt ut här på bloggen men eftersom dom är mitt senaste fynd så kan jag lägga ut dom igen fast på detta inlägget. Vet att det kommer att bli lite tjatit att se det igen men ifall ni skulle vilja se det jag köpte igen så slipper ni gå ner så långt. Bra va? Men här kommer bilderna. Kommentera gärna vad ni tycker om mina nya grejer.

/Julia ♥








DETTA MÅSTE BLI BRA, DET MÅSTE VERKLIGEN BLI BRA

Har nyss invigit min nya rengöringslotion och den var super bra. Väldigt bra kvalite och sminket går verkligen bort på direkten. Vilken tur att jag hittat en sådan bra kräm. Super stolt just nu. Innan fick jag ta tvål och det är inte bra för då sliter man på huden eller vad man ska säga. Men den var jätte bra i alla fall. Sitter just nu i min pyjamas och en jumper & äter på ett grönt äpple. Innan när jag skulle åka hem till Åseda så hade jag visst kollat fel på busstiderna. Det vart ingen buss som gick fem över fyra så jag fick sitta och vänta på Pressbyrånmen det gjorde ingeting. Var bara skönt att få sitta och varma sig och ta det lugnt. Så jag fick ta 17.55 bussen istället. På bussen sov jag nästan hela tiden så det var ett under att jag stannade där jag skulle. Om inte bussen hade stannat där jag skulle av så skulle jag fått gå jätte långt. Det var tur att den var någon annan som tryckte på stopp knappen. Fick i alla fall med mig väldigt fina saker tycker jag. Provade allt förutom linnet från BikBok för jag hade redan provat en tröja på Bikbok så jag orkade inte gå in och prova den. Men jag tror och hoppas att den passar. Men nu ska jag stänga av datorn. Godnatt alles.

/Julia ♥

BÄST! ♥


NO SHOPPING!!


VAD JAG KÖPTE I VÄXJÖ:


Jeans från Gina Tricot, 199:-

Linne från Bik Bok, 149:-


Linne från H&M, 79.50:-

Tröja från Gina Tricot, 99:-

Armband från H&M, 29:-, Halsband från Åhléns, 79:-

Rengörings kräm från H&M, 59:-

Hygien saker från Apoteket, 38:- sammanlagt.


DAG 6 - SERIE DU GILLAT/TYCKER OM

Innan när Andra Avenyn sändes på svt1 så kollade jag självklart på det. Från början till slut. Men sen hade dom får några tittare på programmet så det slutade att sändas. Vilket jag tycker är jätte tråkigt för det vart det var det man längtade till att få se på tven. Men efter det slutade började jag kolla på väldigt många olika program. Jag kollade på, Halv åtta hos mig, Vem vet mest, The hills, MTV, Cash cab m.m. Väldigt mycket började jag kolla på. Så jag tillbringade väldigt mycket tid framför tven. Jag gillar verkligen The Hills. Jag diggar det hårt. Kollar på det jätte mycket. Önskade mig den boxen i julklapp men det fanns inte. Och när jag var i Stockholm tänkte jag köpa den. Men jag hittade den inte i affären så jag gick fram till kassörskan och frågade om ni hade några The Hills boxar kvar men hon hade sålt den sista på samma dag jag fråga. Lite surt. Men The Hills gillar jag nu och Andra Avenyn gillade jag jätte mycket innan.

/Julia ♥


NEXT: VÄXJÖ CITY

Har nyss gjort mig redo för att åka till Växjö. Eller jag ska först äta frukost och borsta tänderna sen är jag klar. Jag hade ställt klockan på 09.40 men jag vaknade redan vid åtta och låg och kollade på Superman. Sen hoppade jag in i duschen. Och nu har jag nyss sminkat mig och tagit på mig kläder. Outfiten kommer dock inte på bloggen idag. För det är ingeting särskilt att se. Jag ska ta ett bussen till staden och alla affärer stänger vid 16.00 idag för att det är söndag så då gick det en buss vid fem över fyra så då passar det ju perfekt. Somnade inte förens halv 1 halv 2 igår men jag är jätte pigg och glad idag ändå. Känner jag mig i alla fall. Jag ska köpa allt det som jag lade in igår på inlägget: Inköpslista + ett par "fina" mjukis byxor som jag kan ha i skolan. Efter jag kommit hem från stan så kommer jag naturligtvis ta kort på det jag köpt och lägga ut på bloggen så ni får se det. Och när jag la ut allt jag köpte i Stockholm så glömde jag ett linne som jag köpte. Men det är ett sommarlinne som var blått med Peace märket på. Så nu vet nu det. Men nu ska jag äta frukost och lyssa på musik på MTV. Vi hörs sen efter jag kommit hem från Växjö. Ha en bra dag allihopa.

/Julia ♥


INKÖPSLISTA:

1. Svarta jeans från Gina Tricot.
2. Rosa tröja från Gina Tricot.

3. Svart linne från Gina Tricot.

4. Svart cardigan från Gina Tricot.

5. Brunt skärp från Gina Tricot.

6. Grå jumper tröja från Bik Bok.


JAG ÄLSKAR ALLA MINA VÄNNER OCH ALLA VET VILKA DET ÄR! ♥

Nu så sitter jag hemma och börjar bli lite trött och är på datorn. Innan så var jag hemma hos Julia med Jossan. Och vi åt mat, spelade spel, åt efterätt och kollade på Alice I Underlandet. Både Julia, Jossan och jag har sätt den men vi ville se den igen. Eller inte Jossan för hon tyckte den var tråkig men hon var hemma hos sig när Julia och jag valde vilken film vi skulle se. Så Jossan fick kolla på den ändå. Kom hem från Julia för ett tag sen. Pappa kom och mötte mig på vägen eftersom jag blivit mörkrädd. Hihi, lite pinsamt att skriva på bloggen att min pappa får komma och möte mig men sånt är livet. Så pappa och jag tävlade om vem som sparkade på en snöboll längst. Och vi slåg vad om 20 kronor. Och vem tror ni vinner? Jo, jag. Så tjugo kronor rikare är jag nu. Väldigt stolt, hihi. Min dag har varit väldigt tråkig. På förmiddagen och början av eftermiddagen var jag riktigt rastlös. Jag hade verkligen ingeting att göra. Och så hade jag ont i huvudet med. Men det var för jag var hungrig. Så efter maten blev dagen mycket roligare. Julia ringde och sa att jag kunde komma till henne och jag hade inte längre ont i huvudet eller var rastlös. Så vi kan säga att Julia gjorde min dag genom att ringa mig. Men nu ska jag sätta på mig pyjamas och tvätta bort sminket. Efter det ska jag kolla på Fångarna På Fortet. En liten stund i alla fall. Funderar på att åka till staden imorgon själv. Behövs lite till gaderoben.

/Julia ♥

Denna bilden gör mig glad:D


DAGENS OUTFIT:


Tröja från H&M
♥ Halsband från JC
♥ Jeans från H&M
♥ Raggsockor från farmor


DAG 5- VART DU BOR

När jag är hos min mamma bor jag tre ynka kilometer utanför Åseda. Och när jag är hos min pappa bor jag i självaste Åseda. Hemma hos mamma bor jag i ett rött hus och hos pappa i ett gult. I oktober i år så ska jag flytta till Vetlanda med mamma. Jag vet inte riktigt vad gatan heter men jag vet i alla fall hur huset ser ut och vart det ligger. Det ligger väldigt nära stan så det är jätte bra. Eftersom jag bor tre kilometer utan för Åseda så betyder det inte att där jag bor med mamma heter Åseda. Det heter Linneberga. Och hos pappa heter våran gata Karlagatan. Finns inte så mycket mer att säga så jag sätter punkt här.

/Julia ♥

Hemma hos pappa.

Hemma hos mamma.


22 JANUARI 2011

Kollar på reprisen av Let's dance fast just nu är det reklam. Ska va med Julia och Jossan idag, fast just nu är Julia i Kosta så jag får vänta tills hon kommer hem. Men jag tror att jag ska ringa Jossan och fråga om vi ska hitta på någoting innan Julia kommer hem. Vet inte vad vi 3 ska göra idag men det kommer i alla fall bli någoting roligt för det blir det alltid när jag är med dom två. Dagens outfit kommer att komma ut på bloggen idag också, bra va? Idag har jag hunnit med att bädda sängen, damsuga mitt rum, vattnat blommorna, kollat på reprisen av Let's dance, ätit frukost, sminkat mig och tagit på mig kläder för dagen. Tror jag ska kolla på Solsidan nu här på datorn för jag såg inte det i söndags eftersom jag vart på väg hem från Stockholm då. Men nu har Let's Dance börjat igen. Så vi hörs nog snart igen.

/Julia ♥

JAG VILL SHOPPA!


JAG TRODDE DET SKULLE FÖRBLI EN HEMLIGT HET MELLAN OSS

Sitter just nu och läser i den nya Frida tidningen. Eller inte den nya den första Frida tidningen för detta året. Allså nummer 1. Och den är jätte bra. Bästa Frida tidningen jag läst. Kollade på Let's Dance innan men nu kollar jag inte längre för jag tycker inte det är så roligt. Bara dom två första paren som dansar. Ska snart gå och sätta på mig min One piece och tvätta bort mitt smink och sedan gå och sätta mig och läsa klart dom sista bladen i tidningen. Ikväll innan jag ska gå och lägga mig ska jag läsa i min bok som jag lånade från Bibloteket i tisdags. Meg Cabot Idolen heter den. Värkade jätte bra när jag läste den på bak sidan. Innan åt vi en riktigt god kvällsmat. Kött, ungsbakad potatis och brun sås. Riktigt gott var det. Har lagt ut alla bilder här på bloggen nu som jag hade på kameran. Alla förutom en som kommer att komma på detta inlägget + en till som inte blev bra nu när den syndes på bloggen. Så bort med den. Oj, glömde bort att jag laddade upp alla bilder på min dator och inte pappas och jag har stängt av min datorn. Tröga jag säger jag bara. Får bli imorgon istället. Men nu ska jag tvätta bort dagens smink och sätta på mig en mysig Onepiece och sätta mig med en bra tidning. Får bli en bild på boken som jag ska ängna mitt tid åt ikväll innan jag ska sova.

/Julia ♥


ÅH, VILL HA ALLTIHOP











BILDER FRÅN STOCKHOLM & LITE ANNAT


SLOTTET

KYRKAN KRONPRINSESSAN OCH PRINSEN GIFTE SIG I

SOLDAT

SLOTTET

BILJETTEN TILL SLOTTET

SOLDATER

SLOTTET

KYRKAN

KYRKAN

KYRKAN

KYRKAN

KYRKAN

GAMLA STAN

KOM INTE IHÅG VAD DETTA ÄR FÖR NÅGON BYGGNAD

VÄGEN TILL SLOTTET

BYGGNAD

SHOPPING

AKVARUIMET PÅ SKANSEN
 
AKVARIUMET PÅ SKANSEN

AKVARIUMET PÅ SKANSEN

AKVARIUMET PÅ SKANSEN

PLUGGNING

PLUGGNING

OMGJORT I RUMMET FÖR VÅREN

MYSIG KVÄLL I RUMMET MED EN GOSIG KATT PÅ MATTAN

2 FILMER JAG KÖPTE PÅ HEMMAKVÄLL, 19:- ST

OUTFITEN SOM JAG HADE TILL STOCKHOLM

FAVORIT PARFYMEN


VAD JAG KÖPTE I STOCKHOLM:


Chihuahua spargris från Lagerhaus, 39:-

Ljuslykta från Indiska, 49:-

Kudde från Lagerhaus, 129:-

Fotbolls skor väska från Stadium, 50:-

Shal från Indiska, 59:-

Shal från H&M, 30:-

Högkjol från Indiska, 99:-

Tröja från Gina Tricot, 50:-

Inomhus skor från Stadium, 99:-


DAG 4 - FAVORIT SMYCKE

Jag har många smycken som jag tycker om väldigt mycket. Jag brukar variera på smycken för dag för dag. Det ropor vad jag har för kläder på mig. Men mitt allra favorit smycke som passar till alla kläder som befinner sig i min gaderob. Är ett halsband som är köpt på Gina Tricot. En bild på det kommer att komma här nedanför sedan så ni får se det. Det gillar jag skarpt. Jag brukar andvända det väldigt ofta i skolan och utanför skolan. Så det får bli mitt favorit smycke. Väldigt fint är det tycker jag.

/Julia ♥


LADDER 49

Dagen har varit kanon. Började med KF-Tid och då pratade vi först och sen kollade vi på en film som hette Ladder 49. Vi skulle kollat på den på engelskan men eftersom vi inte skulle kunna se hela filmen så valde vi att se den lite på KF-Tiden också. Efter det var det idrott. Då vad det badminton och bordpingis som gällde. Det var väldigt roligt. Engelska blev det sen och då vart det godis film. Riktigt bra film. Den rekomenderar jag varmt. Sen ÄÖ och sist bild. Och bilden var jätte rolig idag. Mer om det en annan dag om vad vi gjorde. Sen åka hem och packa det sista i resväskan och sen packa upp väskan. Och ostmackor och teé blev det att göra innan jag ska åka till pappa. Så dagen har varit jätte bra och rolig. Nästa helg så åker några tjejer ut till Norhult för att sova hos Sofia. Riktigt mysigt ska det bli. Det vi har bestämt än så länge är att vi ska kolla på Screem och barbie filmer efter Screem filmen. Och att vi ska äta något riktigt annorlunda. Nämligen tacos. Mumsigt det där. Och mumsigt på mina tjejer också. Men nu ska jag dricka upp det sista i teé koppen sen vidare till pappa. Vi kommer att höras mera ikväll.

/Julia ♥

 


VG PÅ KEMI PROVET:D

Har nyss kommit ut ur duschen. Kände mig skitig och äcklig efter en dag att städa hela över övervåningen + mitt rum och min egna toalett. Så det blev att duscha och sen kolla på MTV. Nyss har jag druckit en kopp med teé och ska snart gå upp och läsa i min Frida tidning. Om hur dagen har sätt ut har den varit väldigt bra. Har varit lite tjurig i skolan men det är för att jag vaknade av att jag hade en enorm träningsvärk och vart jätte trött. Så förlåt min vänner ifall ni märkt att jag varit tjurig. Men då vet ni då i alla fall varför jag var det så ni inte tror att jag är arga på er. För det är jag verkligen inte. På matte lektionen fick vi reda på våra prov resultat och jag hade som rubriken säger, VG. Jätte nöjd är jag. Men såklart jag skulle vara gladare med ett MVG men VG är bra det med. Hade 20/25. Matten gick bra idag också. Jobbade på och nu fattar jag en del. Sen hade vi samhäll och då fick vi läsa i boken och sen vart det bara att lyssna på Ingemar. Spanska efter det. Lite segt men jag klarade mig. Sen lunch och sist Svenska. Vi pratar om Grekis Mytologi och det tycker jag är väldigt roligt. Tog kvart över ett bussen hem till Linneberga och började genast att städa, packa, lägga i papper i pärmen, duscha och vara på datorn. Det har min kväll beståt av. Jag sa att jag skulle lägga in bilder idag men jag gör det imorgon istället när jag har kommit till pappa. Då blir det mycket inlägg. Men nu blir det tven och läsning.

/Julia ♥




 


DAG 3 - I MIN HANDVÄSKA

För det mesta så ligger min plånbok, läppsyl, kortplånbok, halstabletter/tuggummi, mobil och kamera där i. Jag brukar inte andvända handväska så jätte mycket. För det mesta andvänder jag min väska som jag brukar ha till skolan ibland. Och den är lite större så där i får det plats böker och papper och sånt också. Så jag andvänder bara handväska ibland. Tillexempel när jag ska åka till staden. Annars andvänder jag min mittemellan väska. Och här nedanför kommer det en bild på den↓

/Julia ♥


DREAMING PEOPLE

Sitter och äter på ett grönt äpple. Och det är jätte surt och saftigt också. Riktigt mumsigt. Skolan gick snabbt. Samhäll, matte idrott och kemi. Och sista lektionen vart det då kemi prov. Och det gick bra tror jag. Svarade inte på två frågor så då hade jag 22 poäng av 23 för att få MVG. Men sen efter jag gjort klart provet pratade jag med jossan och då var två frågor som jag hade svarat på fel. Så vi får hoppas att jag får VG i alla fall för annars blir jag riktigt besviken på mig själv. När jag kom hem från skolan satt jag mig och pluggade spanska. Och sen ner och vara på datorn ett tag och chilla lite gran. Vara barnvakt åt Tyra var jag en stund också. Har hunnit med att kolla på tve också och tagit fram kläder tills morgon dagen. Och nyss har jag ätit en selma. Kan det bli en mycket bättre kväll? Ja, det kan det säkert men inte mysigare iaf. Jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll för jag är väldigt trött. Så jag orkar inte skriva mera nu. ¡Buenas Noches!

/Julia ♥


DAG 2 - EN SAK DU LÄNGTAR TILL

Det jag längtar väldigt mycket till är Turkiet som jag ska åka till den 25 maj med släkten. Det var jätte längesedan jag åkte utomlands så det ska bli jätte roligt att få åka dit. En sak som jag också längtar jätte mycket till är såklart sommaren. Alla kvällar/dagar på Öland. Sena sommarkvällar med bästa tjejerna. Och mycket mycket annat längtar jag till. 2011s sommar kommer att bli bäst. Det är så mycket vi tjejer har planerat och med familjen. Alla dagar ska vara fullproppade med äventyr och allt ska vara helt klart bäst. När vi åker till Turkiet så kommer det att bli så härligt också. Mycket sol och bad och jag ska komma hem och vara neger som Evelina kommer att vara nu. Mycket avis på henne. Men jag ska banemig också vara svart.

/Julia ♥


JAG SÅG PÅ DIG OCH DU SÅG PÅ MIG

Nu så sitter jag här hemma och ska snart skala till mig en apelsin och sedan gå upp och plugga det sista innan provet imorgon. Sen ska jag faktiskt gå och lägga mig för jag är jätte trött. Skolan var lite seg idag men matte lektionen gick väldigt bra för mig idag. Jag jobbade så jag inte ligger så jätte långt efter i alla fall. Så imorgon måste jag slita lika mycket som jag gjorde idag med matten som imorgon så jag icke ligger efter mera. Historia lektionen var lite seg idag. För att vi gör samma saker hela tiden. Det har vi gjort sen vi började sjuan. Så det börjar ju bli lite lång tråkigt. Eller lite är det ju inte. Väldigt mycket. Men nu ska jag inte klaga på det inte. Spanska lektionen gick snabbt och lika så med svenskan. Efter skolan satt jag mig direkt ner och pluggade på kemin. Sedan packade jag idrotts väskan och sen satt jag mig och kollade på MTV och på den kanalen var det Sweet Sixteen så det kollade jag på en stund. Och sen iväg och plugga lite mer och sen in i duschen. Och äta mat & sen datorn. Och nu blir det en kopp teé, Frida läsning och en saftig apelsin.

/Julia ♥


DAG 1 - PRESENTERA DIG SJÄLV

Jag heter Julia Widjestål och är född 1997 den 9 Augusti. 13 år är jag som sagt då. Just nu går jag i sjuan på Åseda skolan. Jag har en mamma en pappa och en storebror & en lillasyster. Jag har också en katt som heter Zimba. Jag har världens underbaraste vänner som alltid finns för mig. Med dom kan jag prata om allt mellan himmel och jord. Ni som inte känner dom tycker jag synd om. För sånna vänner hittar man inte vart som helst. Jag älskar er. Det är bara jag i hela världen som heter Julia Widjestål för att min farfar har köpt det efternamnet. Det tycker jag är rätt bra för då är det lite specielare. Tror att jag sätter punkt här eftersom jag ska säga mer under dom andra dagarna om mitt liv. Punkt.

/Julia ♥


15 DAGAR!

1. Presentera dig själv.

2. En sak du längtar till.

3. I din handväska.

4. Favorit smycke.

5. Vart du bor.

6. Serie du gillat/tycker om.

7. Senaste fynd.

8. En inspirerande blogg.

9. En sport du sysslar med.

10. Familjen.

11. Vad du gör på fritiden.

12. Favorit film.

13. Årstid du trivs med.

14. Bästa semestern.

15. Vad du vill bli när du blir stor.


YOU ARE AMAZING

För det första vill jag säga förlåt för den dåliga uppdateringen som jag har haft. Men nu blir det att ändra på det. Alla bilder från Stockholm och saker som jag har köpt kommer förmodligen att komma på torsdag kväll. För att det tar väldigt lång tid att ladda upp bilder och jag har väldigt mycket att göra nu under dom här 3 dagarna. För vi har nämligen prov i kemi på onsdag så måste plugga på det. Sen ska jag rensa ut julen här hemma hos mamma också. Har redan gjort det hemma hos pappa och jag känner att julen är uttråkad nu. Så bort med den. Men idag vart det skola i alla fall. Och vi hade sovmorgon till 09.35 så jag skulle ta 9 bussen eftersom det inte gick någon annan lite senare. Så jag stog och väntade i tjugo minuter att den skulle komma men den kom ju aldrig. Så jag fick gå hem igen så mamma fick komma och hämta mig. Så jag kom försent till den första lektionen men mamma hade ringt till skolan så att dom visste att jag skulle komma sent. Så det gjorde ingeting. Men dom bussarna håller aldrig sina tider så det var väll inget chockande. Men det blev en bättre dag sen. Stockholm resan var jätte rolig iaf. Det vill jag verkligen göra om. Nu har jag nyss ätit och ska snart gå upp och sätta mig i plugga igen. Så nu ska jag göra mig en kopp med teé och gå upp och plugga. Hörs imorgon!

/Julia ♥


Jag är väldigt seriös på denna bild. Men dom i bakgrunden är finast! :*


STOCKHOLM! ♥

Sitter nu i Stockholm i Östermalm och är på datorn. Ska snart gå upp och ta på mig nattlinne och tvätta bort sminket. Sen måste jag tyvärr plugga lite kemi så att jag inte glömmer bort det som jag fick in i huvudet igår. Ikväll har vi kollat på Let's dance och jag tror att jag hejar på Jessica Andersson. Hon var jätte duktig tycker jag. Hejade på Anders Bagge innan men inte längre. Imorgon händer det grejer. Det är väldigt mycket vi ska göra. För det första ska vi gå på stan. Sen så ska vi kanske besöka slottet, gå på vasa museét eller gå till Astrid Lindgrens värld, fast med Tyra. Men det är inte säkert. Jag och Karin kanske går på stan istället. Vem vet vad som händer. Jag ska försöka att hålla bloggen uppe i uppdatering även att jag är i Stockholm. Men bilder vet jag inte hur det blir med det. Kanske får ta bilder från google istället. För jag laddar upp bilderna från Stockholm när jag har kommit hem istället. Men nu ska jag hoppa in i pyjamasen. God natt allihopa.

/Julia ♥


PLUGGNING PÅ HÖG NIVÅ!

Nu så har jag gått igenom allt i kemin. Jag kan en hel TDS, kan dom andra två också men det är några frågor som inte fasnar i huvudet. Sen så har jag övat på ett papper, bara tre frågor på det som jag inte kan ännu. Och så kan jag mina egna frågor som jag har gjort själv, och det sista jag gjorde var lite fakta som jag skrivit ner själv. Just det kom på att jag har övat på egenskaperna med. Och dom kan jag helt. Så ikväll innan jag ska gå och lägga mig ska jag läsa alla blad i kemin. Men jag ska ta med mig alla papper och boken till Stockholm så jag kan öva lite på det i alla fall. Så jag inte glömmer bort det. För jag har ju lite kvar att öva in. Men i alla fall nu så pratar vi om någoting annat. Efter jag kommit till mamma packade jag upp resväskan och sen packade jag till Stockholm. Så nu är det bara nässisaren kvar sen är det klart. Efter lite städning i rummet hoppade jag in i duschen. Och efter duschen tog jag på mig myskläder och började sedan att plugga. Pluggade från 6-7 kanske och sen blev det Tacos. Riktigt gott var det. Sedan upp och plugga igen. Och nu är jag entligen färdig. Har läst allas bloggar så ska bara logga in på Facebook med sen ska jag gå upp och läsa alla blad och sen sova. Så jag hoppas att ni har haft en bra och skön torsdag. Hörs imorgon nog, punkt.

/Julia ♥


I STAND ON MY OWN FEET

Skolan gick snabbt idag, Hade matte, samhäll, spanska och sist hade vi svenska. Alla lektioner vart roliga idag. Det ända som var lite mindre tråkigt va matten men jag har med mig boken hem så blir det att plugga på det lite senare under dagen. Ska snart gå och sätta mig och plugga kemi. Sen ska jag gå ner till konsum och köpa läppsyl. Efter det ska jag åka hem till mamma. Då blir det att packa upp, packa till Stockholm, plugga kemi, plugga matte, duscha och lite andra små saker. Men innan jag ska börja plugga så ska jag damsuga mitt rum. Ska försöka att hinna med det hemma hos mamma också. Fast vet inte om jag hinner det. Har rättså mycket att göra. Angånende dagens outfit kommer den inte kommer ut på bloggen idag. Är ingeting att se för vi i 7C hade ju mysdag så jag har på mig mjukis byxor, en långarmad tröja och en tubshal. Ingeting annat specielt. Men jag ska ta med mig min kamera till Stockhom så bilder kommer det att komma. Ska ta kort på några outfits som jag kommer att ha på mig. Men nu ska här damsugas. Hörs ikväll tros.

/Julia ♥

 


I WAS THINKING SOMETHING COMPLETELY DIFFERENT, YOU SAID RIGHT

Nu så har jag lämnat kemi boken för idag. Ska snart sätta mig framför tven och vila ögonen lite från att läsa. Men efter Halv Åtta Hos Mig blir det att börja plugga matte igen. Sen så blir det inte några flera böker för mig inte. Var ute hos mamma innan och hämtade ett par mjukis byxor tills imorgon. För imorgon har tjejerna i 7C mysdag. Så alla ska ha på sig mjukis byxor. Låter riktigt mysigt. Sen så har jag packat till mamma också. Tvättat bort mitt smink, tagit på mig min onepiece och ätit god mat. Tagit fram kläder tills imorgon har jag gjort med. Och när jag var ute hos mamma låg det en ny Frida tidning på mitt skrivbord så den ska jag ta med mig till Stockholm. Sen ska jag ta med en till bok som jag skulle läst nu över jul lovet men det har inte blivit av. Har bara läst lite i den. Det låg en ny kalender på bordet också som jag hade fått av Frida tidningen. Så den har jag skrivit in i nu med. Så nu har jag 3 kalendrar. En i skolan, en som man kan ta med över allt och en som hänger på vägen. Riktigt ointressant men jag säger det ändå. Nu ska jag gå och göra en kopp med teé.

/Julia ♥


Dagens Outfit: (Enkel Outfit)


Kofta från H&M
♥ Tröja från H&M
♥ Jeans från JC


FUCKING PERFECT

Kom hem från skolan för att ynka litet tag sen. Satt mig här framför datorn på direkten nästan. Ska snart gå och börja plugga kemi. Tycker att den börjar bli dags att börja på det nu. Och ikväll blir det att plugga mera matte. Men jag ska hinna kolla på Halv Åtta Hos Mig först. Det får man ju inte missa nu när man har kollat sens i månsdags. Skolan flöt på och mycket skratt blev det. På idrotten var det bugg som gälde. Det var väl roligt. Men det är mycket roligare att ha vanlig idrott än bugg i alla fall. Imorgon slutar vi skolan redan vid fem i ett. Kärleks poäng till det. Tyckte att torsdagar var jätte tråkiga innan men nu så har vi ju både kort dag och ingen fysik. Riktigt bra. Vid 16.30 imorgon kommer mamma och hämtar mig så sover jag där ute eftersom vi ska till Stockhom på fredag och vi ska åka dit rättså tidigt. Vid 10 ska vi åka. Skönt att få sova ut. Så inget bloggande tror jag inte att det bli. Kankse om jag lånar datorn någon gång. Men inte alls för mycket. Men nu ska jag ladda upp dagens outfit på datorn så ni får se den innan jag börjar plugga.

/Julia ♥


YOU ARE THE BEST! ♥


JUST THE WAY YOU ARE

Snart ska jag krypa ner under täcket och sova. Men först tänker jag blogga lite om vad jag har gjort nu under kvällen. För det första har jag ätit mat. Sen har jag läst två blad i kemi boken. Inte alls mycket men jag ska börja riktigt imorgon istället. Sen så har jag kollat på Halv Åtta Hos Mig, Cash Cab och så har jag kollat lite på Skärdgårds Drömmar men det är nog inget jag kommer att fortsätta att kolla på. Efter det pluggade jag matte med pappa eftersom jag låg efter. Men det gör jag inte längre. Och jag låg inte efter för att jag inte jobbade. Utan för att jag tyckte att det var svårt. Men nu så har pappa förklarat ett sätt för mig så nu fattar jag det galant. Efter vi pluggat klart matten kollade vi på Cash Cab då och efter det programet vart slut kollade vi på Skärdgårds Drömmar. Sen gick jag och satt mig här och började bli trött. Ska nog gå och lägga mig efter detta inlägget. Så vi hörs imorgon mina fina läsare. Hoppas att ni har haft en bra tisdag.

/Julia ♥



MIN KVÄLL BESTÅR AV DETTA↓


KEMI OCH MATTE!


Dagens Outfit:


Tröja från Gina Tricot
♥ Halsband från Gina Tricot
♥ Linne Från JC
♥ Jeans Från Gina Tricot
♥ Strumpor från mamma i julklapp


I WANT TO BE WHIT YOU, I REALY WANT IT

Kom hem från skolan för en halv timme sedan ungefär. Pappa kom och hämtade mig så jag slapp gå i det kalla vädret. Så det var ju skönt. Vi fick reda på vårat schema idag och det är ett riktigt bra schema. På måndagar har vi sovmorgon till 09.35. Och på torsdagar slutar vi vid 12.55. Tycker jag är ett riktigt bra schema för att vi går till 15.15 varje dag förutom onsdagar för då gå vi till två. Sen så har vi inte syslöjd, fysik/teknik och musik. Vilket som är jätte bra för dom ämnerna är inte roliga tycker jag. Bara musik kan vara roligt ibland. Men eftersom jag värken är bra på att sjunga eller spela något instrument så är det ju inte så roligt. Det enda tråkiga med schemat är att vi har två timmars matte på tisdagar en timme på onsdagar lika dant på torsdagen att vi har en timmers matte. Eftersom jag inte är så bra på matte heller så tycker jag inte det är roligt. Fast det är bra egentligen för då har jag chans att jobba på det så jag bli bra. Och så att jag inte ligger efter. Men jag ska plugga matte ikväll för jag hann inte jobba till det tal som man skulle jobba till. Men nu ska jag gå och bre mig några mackor och varma mig en kopp med teé och sätta mig ner och plugga. Hörs ikväll.

/Julia ♥


LOVE! ♥


Dagens Låt:


Fucking Perfect med P¡nk

http://www.youtube.com/watch?v=-FvXH-K7M8s


I DID IT, AND ONLY IF I WANT, I CAN

Träningen var sten hård idag. Men det är bara roligt tycker jag men det var riktigt jobbigt också. Så nu när jag har kommit ut i duschen så hade jag ont i halsen. Men efter jag har druckit några koppar med teé så går det nog över. Får vi hoppas i alla fall för jag vill inte ha ont i halsen. Det är nog det värsta jag vet. Men nu lämnar vi det ämnet. Har pratat med Tova angående min design och hon sa att hon skulle fixa det ikväll så vi håller tummarna för att det funkar nu. Ska snart gå och äta mackor och dricka teé och sen vid halv åtta blir det att kolla på Halv Åtta Hos Mig som har serie start ikväll. Så det får man ju inte missa. Ska också gå och lägga mig tidigt ikväll. Ska gå och lägga mig vid 10 har jag bestämt. Så om jag sitter och kollar på tven resten av kvällen så kommer jag att bli trött. Men nu ska jag äta goda mackor. Ett till inlägg ska jag försöka att hinna med.

/Julia ♥

Alla mina filmer!


I DID IT

Nu så sitter jag och äter mat och bloggar samtidigt. Ska snart åka ner till fotbolls träningen och träna i en timme. Tycker att det skulle varit längre. Var först hos Julia och då spelade vi Wii och var på datorn och snackade. Sen gick vi hem till Jossan och åt glass och kollade på Det Okända, riktigt mysigt var det. Sen vid kvart i fyra gick jag hem och bytte om till fotbolls kläder och nu sitter jag här. Min blogg design funkar ju inte heller. Vet inte riktigt varför men jag får prata med Tova om det på fotbolls träningen. Jag tycker att jag har bloggat väldigt bra dom senaste dagarna. Och det jag kan säga er är att det inte kommer att bli lika många inlägg nu i veckorna. För nästa vecka på onsdagen har vi Kemi prov så måste öva på det dom senaste dagarna. För jag kommer inte att kunna göra det i helgen för då ska ju jag till Stockholm. Men jag ska ta med mig boken i alla fall och läsa lite då och då. Men nu så måste jag äta upp. Hörs sen efter träningen. Om jag inte har annat för mig.

/Julia ♥


THIS I WILL GET BY

Vaknade av att Jossan ringe till mig idag. Men det var bara bra så jag skulle kunna gå upp och inte sova bort hela dagen. Jossan frågade ifall jag ville vara med henne och Julia idag och ha mysdag och vem tackar nej till det? inte jag i alla fall. Så det blev att gå upp och bädda sängen och sen fixa sig iordning. Så nu är kläderna på och så har jag börjat ta fram kläderna som jag ska ha på mig imorgon när skolan börjar igen. Och jag tror att ni kommer att få se det imorgon. Har inte ätit frukost än och Jossan ringde för en timme sedan ungefär så jag tror att jag måste äta lite nu. Det får bli baguetter. Riktigt mumsigt. Sen vid 17.00 är det träning. Ska bli riktigt roligt att få sätta igång igen. Men nu ska jag som sagt äta. Hörs innan 17.00.

/Julia ♥


REKOMENDERAR DEN VARMT


Riktigt bra locktång är detta. Kommer från Obh Nordica och jag har använt den en hel del men det var ett tag sen jag gjorde det nu. Men denna locktång rekomenderar jag varmt.


SPY KIDS 2 & CHIHUAHUAN FRÅN BEVERLY HILLS

Idag har jag varit med finaste Julia Svahn hela dagen. Vi har kollat på två filmer. En heter Spy Kids 2 och den andra filmen hette Chihuahuan Från Beverly Hills. Riktigt bra filmer dom där. Men både jag och Julia har sätt dom men vi tycker att dom är så bra så dom är värda att se på igen. Sen så har vi varit på datorn och kollat på badkar till doms nya badrum och så kollade vi på isbjörn trosor till Thea. Hihi, eller hur Julia? Vi har ätit hemmagjord Pizza också och den var riktigt god. Och så började vi att kolla på en ny film som hette SALT men jag skulle hem vid åtta så hann inte se den. När jag kom hem satt jag mig vid datorn. Skulle egentligen kolla på Minuten nu men jag vill hellre vara på datorn och blogga om dagen. Dagen har i alla fall varit jätte rolig med Julia. Även ifall vi inte har gjort så mycket så är det bara roligt att få vara med Julia. Men en hel del skratt har det blivit. Detta är bara Julia som fattar. KENT. Haha, ni fattar ingeting om varför jag säger Kent men Julia och jag skrattar stora mängder åt det. Lilla Thea är för go hon. Men nu ska jag kolla några minuter på Minuten.

/Julia ♥
 


I TRY AND TRY, BUT IT IS NOT SO GOOD

Vaknade vid halv 12 idag och låg kvar och kollade på min mobil för jag fattade inte att klockan var så mycket. Det är det längsta jag har sovit på detta jul lovet. Jag var helt chokad. Vet inte riktigt varför. Men det var nog för att jag hade sovit bort halva dagen. Men nu är jag i alla fall vaken och ska snart hoppa in i duschen. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag men det blir förmodligen att ta det lugnt och kolla på det sista avsnittet av Ung&Bortskämd. Eller ringa till en kompis. Jag vet inte riktigt vad jag ska välja av dom två alternativen. Men det kommer jag nog ha bestämt efter jag har duschat. Men nu ska jag hoppa in i duschen som sagt.

/Julia ♥


IS SLEEP TIME

Ikväll så har Tova varit hemma hos mig. Vi har mest snackat och varit på datorn. Och så var vi nere på Konsum och köpte ostbågar, fruxo och sura björnar. Tova gick hem för ett tag sen och efter hon gått hem tog jag på mig pyjamasen och gjorde mig iordning för kvällen. Tog sedan på mig min onepiece. Älskar den verkligen. Den är alltid så varm och skön. En riktigt bra julklapp var det. Fast jag redan visste att jag skulle få den för jag va med pappa och beställde den, hihi. Snart blir det sängen för mig. Är en dag imorgon också. Och jag sa ju att jag skulle lägga mig tidigt ikväll men det ska jag göra imorgon kväll istället. Och det är ett måste. Annars kommer jag aldrig somna på måndag kväll och kommer aldrig att orka gå upp vid 06.20. Så kom igen nu Julia. Gå tillbaka till dina gammla rutiner nu. Men tror faktiskt att det var allt jag hade att säga. Så vi hörs imorgon kära bloggläsare. P.S vill bara säga att idag har jag haft 133 läsare. Tack så jätte mycket alla som har läst den. Det är mitt rekord för läsare nu. Blev helt chokad när jag såg det. Tyckte att 56 var mycket när jag hade det innan. Tack så jätte mycket ennu en gång allesammans. Godnatt alla.

/Julia ♥


WHEN I'M NEAR YOU I FEEL SECURE IN MYSELF

Kollade på lite tve innan som sagt. Blev att titta på Stjärnkockarna och vila ut lite. Ska snart gå och äta kött, klyftpotatis och bearnaisås. Ska bli riktigt mumsigt. Sen så tror jag att jag ska lägga mig i min nybäddade säng och börja läsa i min nya bok. Eller så ska jag sätta mig framför tven igen och kolla ifall det börjar något bra program. Ska fråga pappa ifall han kan köra mig till Konsum så jag kan köpa chips och dipp. För det blev jag riktigt sugen på. Och om det är någon som vill hitta på någoting ikväll så är det bara att ringa till min mobil. Men nu ska jag som sagt äta riktigt god mat. Hörs när vi hörs.

/Julia ♥


BLOGSUG

Jag har verkligen fått blogsug känner jag. Så några mer inlägg kommer det definitivt (stavning) att komma upp. Har inte gjort alls mycket idag. Jag har mest spanderat min tid framför datorn. Har kollat på Ung&Bortskämd och ätit choklad. Annars har min dag varit lugn och skön. Men jag börjar få ont i ögonen efter att ha suttit framför datorn så här länge. Men om jag vilar ett litet tag från datorn så kommer jag att komma tillbaka sen igen eftersom jag är så sugen på att blogga. Ikväll kommer jag att gå och lägga mig tidigt för att jag ska komma tillbaka till mina rutiner igen eftersom att skolan börjar igen på tisdag. Jag tror inte att jag har berättat det men när jag lade ut ett inlägg om hur min Januari månad såg ut så stog det att jag ska till Stockholm nästa helg. Jag har aldrig varit i Stockholm våran kära huvudstad så det ska bli jätte roligt att få åka dit. Men nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på tve ett tag. Så kommer jag tillbaka till datorn lite senare.

/Julia ♥




SMINKET JAG ANDVÄNDER↓

 
 

EGO-PICTURES




(Från när jag var sjuk)


NY BÄDDAT!




IF YOU THINK I DO NOT LIKE YOU, YOU'RE WRONG

Blev precis klar med att ha fixat iordning mig. Dagens outfit kommer förmodligen inte att komma på bloggen idag. Det är för att det är ingeting särskilt att se. Har bara på mig ett par svarta leggings och en grå stor kofta. Ingeting annat. Så då blir det tråkigt att se den outfiten. Tycker jag i alla fall. Vaknade vid nio tiden idag och låg kvar och kollade på Eurpsport. Gick sedan upp och tog på mig onepiecen och satt mig framför datorn. Sen bäddade jag rent i min säng. Så nu har jag ett rent lakan, påslakan och kuddar. Så det ska bli skönt att lägga sig i sängen ikväll. Efter jag bäddat rent i sängen vattnade jag alla blommor i huset och sen damsög jag mitt rum. Sen så satt jag mig framför matbordet och åt frukost. Blev baguetter med mamelad och ett glas juice. Borstade mina tänder sedan och så började jag göra mig i ordning för dagen. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Men ska nog hyra hem en film och bara ta det lugnt. Har ingeting mer att berätta så vi hörs sen.

/Julia ♥


SÅ HÄR SER MIN JANUARI MÅNAD UT↓


I HOPE YOU UNDERSTAND THAT I REALLY LOVE YOU

Idag har jag hunnit med en hel del massa roliga saker. Först så vaknade jag vid 11 tiden och städade lite i mitt rum och packade i det sista till pappa. Gick sedan ner och åt frukost och sen vid 2 så åkte jag till pappa. Packade då upp min väska och sen satt jag mig och kollade på Peak Season på MTV . Efter jag kollat på några avsnitt åt jag mat med min bror och sen gick jag bort till Julia och där var även Jossan. Vi pratade först när jag kom och sen bestämde vi oss att gå ner till Konsum och köpa godis och hyra film. Blev att hyra Flickan Från Ovan. Har redan sätt den med Wilma men Julia hade inte sätt den så jag såg den en gång till. Men den är bara bra så det gör ingeting att se den igen. Sen efter vi kollat klart på filmen och ätit upp allt godis gick jag hem och satt mig framför datorn. Sen så skrev jag lite sms med Tova och så bestämde vi att jag skulle komma till henne och kolla på Let's Dance. Men vi tillbringade vår tid på datorn istället och gjorde en design till mig. Tycker ni att den blev fin? Jag tycker att den blev jätte fin. Tack ennu en gång snyggaste Tova. Kom hem från Tova vid halv 12 tiden och tog då på mig pyjamas och tvättade bort sminket och sedan på med Onepiecen. Så nu sitter jag här framför datorn med en varm onepiece och ska snart gå och lägga mig i min säng. Men först ska jag blogga lite mer. Men vi hörs imorgon bloggläsare. Hoppas att ni har haft en mysig fredag.

/Julia ♥


Hiss & Diss


* Den fina designen fina Tova har gjort till mig!
 
* Ung & Bortskämd avsnitten!

* Läppsyl!



* Att det inte är några roliga i Let's dance iår! (förutom bagge)

* Att skolan redan börjar på tisdag!

* Att jag har blivit mörk rädd!


VINTER BILDER












Gaderoben & Sminket...







NU HAR JAG TILLRÄCKLIGT MED SAKER FÖR ETT BRA TAG!

SÅ NEJ TACK TILL SHOPPING FÖR NÅGRA VECKOR!


Gårdagens Outfit:


Halsband från Gina Tricot
♥ Tröja från H&M
♥ Armband från Mormor
Skärp från H&M
♥ Jeans från JC


FILMERNA JAG FICK I JULKLAPP↓


SOMMAR:*

                    


    

I GO MY OWN WAY UNTIL THE ROAD ENDS

Sitter just nu här framför dator i mammas morgonrock och äter wienegum. Fast bara dom svarta för dom är godast tycker jag. Efter att vi ätit mat innan gick jag upp och läste ut alla mina nya tidningar som jag har fått. En Frida tidning och en Julia tidning. Och så har jag skrivit in i min kalender och packat till pappa. Som jag har sagt förut så är datorn här ute hos mamma seg för att vi har mobilt bredband så dagens outfit kommer att komma imorgon när jag har åkt till pappa istället. Har en hel del bilder som ska komma upp på bloggen. Från ego bilder till vinter bilder. Har tagit kort på januari månad också. Alla filmer jag fått i julklapp. Och lite andra saker som kommer att göra bloggen mycket roligare än vart den är nu i alla fall. Känner att jag börjar bli lite trött så ska nog gå upp och borsta mina tänder och bädda upp sängen och sen kommer jag nog att komma och sätta mig här igen. Det funkar inte att ladda upp bilder heller nu på blogg.se så jag får väl fixa det imorgon istället. Så vi hörs nog sen efter jag har borstat mina tänder. Hoppas att ni har haft en bra trettondagsafton.

/Julia ♥









JAG ÄLSKAR DIG TOVA LYRÉN, DET ÄR EN SAK SOM ÄR SÄKER! ♥


DINNER

Ska snart äta mat med Peders släkt och sen blir det att bara chilla och ta det lugnt. Ska packa till min pappa också för jag åker till honom imorgon. Sen på tisdag börjar skolan igen. Orkar verkligen inte att börja igen. Men jag får väl bita i det sura äpplet. Har inte så mycket att berätta för det har inte alls hänt så mycket under denna dag. Skulle åka till Åseda innan så jag kunde kolla på när min bror spelade hockey men den där förbaskade bussen kom ju aldrig. Stog nog och väntade i 20 minuter i det där kalla vädret. Brr säger jag bara. Och precis när jag tänkte vända mig om och gå så kommer ju bussen och kör förbi mig. Otur är vad det är jag har. Men nu ska jag äta mat som sagt. Vi kommer att höras av ikväll bloggläsare.

/Julia ♥


TIDSFÖRDRIV

Lovar du att vara ärlig? Ja!
Du heter: Julia Widjestål.
Låt som när du är ledsen sörjer till: What´s Left Of Me med Nick Lachey.
Beroende av: Vanilj teé.
Hur imponerar man på dig? Vara sig själv och ärlig för vad man tycker.
Brukar du skratta för dig själv? Aou.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Hej toppentjejen! Vi får inte glömma att komma ihåg varandra! Låt oss skåla för oss. Förlorarna som hade oss o de lyckliga som kommer att möta oss! Sändes bara till de bästa tjejvännerna. Du räknas som en av de 10 häftigaste bland mina vänner! Nu får du välja ut sköna tjejer. Om du blir vald igen, vet du att du verkligen är en av tjejerna. Om du bryter kedjan riskerar du 10 år med hängmage, hängröv, hängtuttar, oönskad hårväxt:*
Var bor du? Åseda oh Linneberga!
Trivs du där? Jadå.
Sprit, cider, vin eller öl: Cider.
Brukar du bli för full? Nej.
Är du allergisk mot något? Nej, riktigt bra.
Hur svarar du i mobilen? Hej, det är Julia eller hallå när det är dolt nummer! 
Antal timmar sömn inatt: 9 timmar ungefär.
Brukar du komma i tid? Ofta gör jag det.
När mår du bra? När jag är med dom som gör mig glad.
När blev du fotad senast? Idag.
Hur känner du dig nu? Trött.
Vanligaste färg på dina kläder: Det varierar från dag för dag.
Vad tycker du om fötter? Brukar inte kolla på fötter så, jag vet inte.
Hade du en bra kväll igår? Si.
Favorit dryck på morgonen: Teé, vatten, multivitamin dryck, varm oboy eller äppel juice.
Rakar du benen? Ja.
När brukar du oftast gå och lägga dig? När det är skola blir det runt 10 halv 11 och sen lyssnar jag på musik så det blir väl runt 11 tiden. Helgerna blir det runt 12-03.
Är du blyg? Det skiftar.
Sysslar du med någon idrott? Ja spelar fotboll som är det bästa som finns. Spelar också lite innebandy och när jag flyttar till Vetlanda blir det att träna på gym.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Det kan stämma.
Har du spytt offentligt? Nej, bara hemma i en hink/toalett/golv när jag har haft magsjukan.
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag? Haha, it's a secret.
Är du nöjd med ditt liv? Jadå, bara ibland allt fallar i bitar. Men det har inte hänt 2011 och ska inte hända heller.
Är du bortskämd? Ja, tyvärr. Eller tyvärr ska jag väll inte säga. Ibland är det roligt och ibland inte för jag känner mig bortskämd. Men jag är bortskämd på att få saker. Inte att mamma eller pappa ska göra saker åt mig.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Whitney Port.
Vad längtar du till? När vi ska till Turkiet i maj, när vi ska till Stockholm nästa helg, när jag ska till New York och självklart till Öland och sommaren.
Har du bra vänner och äkta vänskap? Jag har världens bästa vänner och vänskap.
Vad använder du för shampoo? Olika från, Gliss, Elvital, Sunsilk m.m. Just nu är det Elvital.
Hur gammal är du? 13 år.
Tycker du om någon just nu? Inte på kärleksvis.
Gröna eller röda äpplen: Gröna.
Gillar du golf? Minigolf gillar jag. Men jag har inte testat lång golf. Bara på Wii, hihi.
Vilken tid gick du upp idag? Vid 09.00 för jag skulle till Vetlanda.
Har du sovit i din egna säng inatt? Ja, det har jag.
Har du strumpor på dig nu? Ja, om raggsockor räknas.
Är det okej att gråta? Sjävklart?!
När grät du senast? I måndags.
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Åka utomlands många gånger, shoppat, köpt en Iphone 4 med rosa skal, sparat tills jag blev stor så jag kunde köpa ett stort fint och lyxigt hus, med pool och allting man kan önska sig.
Bär du glasögon eller linser: Ingeting av det.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej, men kan ju få 10 par tröjor på H&M och ett par Jeans från en märkes affär. Så hellre H&M.
Har du piercing? Om hål i öronen räknas. Ja, två på ena och ett på andra. Men jag tål inte öronhängen:S
Vill du gifta dig? Om jag har hittat den rätta, ja.
Vill du ha barn? Ja, en kille först och sen en tjej.
Solar du ofta? När det är sol gör jag det för det mesta.
Är du bra på att laga mat? Hihi, om jag följer ett recept. Men en del maträtter kan jag göra utan recept.
Är du flygrädd? Nej, det är jag verkligen inte. Det är bara äkligt när man flyger upp och ner för då blir det lock i öronen. Fast då brukar jag alltid äta klubba, haha.
Hur vig är du? Inte alls vig är jag.
Är du musikalisk? Nej.
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten eller iskall coca cola.
Favoritglass: Ropor vad det är för väder. Men magnum strawberry white är väldigt god en het sommar dag.
Tandläkarskräck? Nej.
Morgon- eller kvällsmänniska: kvällsmänniska.
Vilken ögonfärg har du? Mörk blå.
Har du gråtit dej till sömns? Ja.
Biter du på naglarna? Ja, tyvärr:/
Röker du? Verkligen INTE!!
Tränar/motionerar du? Jag tränar fotboll men just nu är det uppehåll. Men jag brukar gå från skolan och till skolan och när det är sommar går jag väldigt mycket mellan vänner, havet, husvagnar osv.

     

                                       


Dagens Outfit:


♥ Shal från Ullared
♥ Tröja från Gina Tricot
♥ Linne från JC
♥ Jeans från Gina Tricot


VETLANDA!

Idag har jag varit i Vetlanda och jag har hittat en hel del fina saker till mig själv. Har lagt ut det här på bloggen så kommentera gärna vad ni tyckte om mina inköp så blir jag glad. Kom hem från Vetlanda vid 4-5 tiden. Packade upp sakerna och tog kort på dom nya sakerna och sen gick jag ner och satt mig vid datorn. Har tillbringat resten av kvällen till datorn och tven. Vad jag köpte inlägget tog mig två timmar att göra eftersom att datorn här hos mamma är seg. Men nu är det entligen färdigt i alla fall. Har hunnit med att äta lite god mat också. Och så har jag kollat på Rena Rama Rolf och det programet rekomenderas varmt. Tycker verkligen att det är jätte roligt. Imorgon ska jag först duscha på morgonen och sen ska jag följa med mamma och stå i kiosken med henne i ishallen. Sen vid 2 tiden kommer det gäster till oss och äter mat hos oss. Sen blir det att chilla resten av kvällen. Packa till pappa ska jag göra också. Men nu ska jag gå upp och tvätta bort mitt smink. Kommer inte att stänga av datorn så fler inlägg kommer det att komma ska jag försöka iaf.

/Julia ♥


En bild från när jag var på en vinter promenad!


Vad Jag Köpte:


Jeans från Gina Tricot, 199:-

Jeans Shorts från H&M, 99:-

2 tröjor från H&M, 59.50:- st

Kort strumpor från H&M, 30:-

Skärp från H&M, 49.50:-

Jeans från JC, 499:-

Elvital shampo & balsam från H&M, 49.50:- st

Halsband från JC, 49.50:-

Halsband från Gina Tricot, 99:-

Ring från Lindex, 49.50:-


4 Januari 2011

Sitter hemma hos Wilma just nu och gör inte alls så mycket. Kollade på Jönsonligan innan och åt chips och hade det allmänt mysigt. Wilma sov hos mig inatt också. Så igår åt vi tacos och spelade Wii resten av kvällen och sen gick vi och la oss och kollade på P.S I Love You. Men vi kollade inte klart på den för båda var riktigt trötta. Vaknade vid halv 11 tiden och spelade Wii och gjorde oss sedan i ordning och gick ner och åt frukost och kollade på busstiderna så vi kunde ta en buss till Åseda. Vi såg då att det gick en buss om 10 minuter så vi åt upp maten och bortsade tänder och gjorde oss klara. Men precis efter vi kommit ut från huset och gått halva biten så kommer bussen och kör förbi oss. Riktigt otur hade vi. Och Wilma sa till och med, ska vi inte springa till slutet av vägen. Och då sa jag, ne, det är nog lugnt. Den brukar komma sent. Men då kommer den ju där och kör förbi. Otur i högsta hugg asså. Men vi fick vända om och gå in igen och kolla på en film som gick på tven istället. Sen skulle vi ta en buss vid 10 över tre men den kom ju aldrig så vi stog och väntade i en halv timme på att en annan buss skulle komma men till sist kom den. Så nu är vi varma igen. Imorgon blir det att följa med mamma och syster till Vetlanda. Ska inhandla nya jeans och tröjor hade jag tänkt. Men nu ska Wilma ha datorn. Hörs när vi hörs.

/Julia ♥


En bild på mig när sjuan hade börjat! :*


2 Januari 2011

Det var länge sedan jag skrev här på bloggen så jag tycker att det är dags nu. Jag har som sagt åkt på att bli sjuk. Inte alls roligt men jag är på bättringsvägen i alla fall. På nyår fick jag och familjen dock stanna hemma för att jag fortfarande vart sjuk. Men det är på nätterna som jag mår som dåligast oh på dagarna som jag mår som bäst. Har börjat bli lite mörkrädd nu på sistone också. Tycker jag inte är så bra men det går nog över snart. Hoppas jag. Nu är det iaf 2011 och jag ska se till att det året inte blir som början på 2010 för då vart det inget bra start för mig. Men slutet efter jag börjat sjuan, fyllt 13 och fått lära känna nya perssoner blev livet på top igen. Har fått riktigt bra vänner och jag tycker verkligen synd om dom som inte känner dom. Ni vet vilka ni är. Jag kände dom såklart mycket innan men vi har kommit varandra mycket närmare och det tycker jag är kanon bra. Kärlekspoäng till det. Blir nog att vara med dom här flickorna ikväll och basta hemma hos jossanpussan. Riktigt härligt. Men eftersom jag har varit sjuk får jag se hur jag mår när jag väl satt mig i bastun. Men vi får hoppas på det bästa. Så nu är det ett nytt år med nya mögligheter, nya tag och inga problem. Nu ska jag gå upp och fixa mig. Vaknade nyss och har nyss ätit frukost så ska fixa till mig nu. Hörs när vi hörs.

/Julia ♥


RSS 2.0