DANNY SAUCEDO

HEJ!

Om jag ska beskriva mig själv just nu så är jag trött, riktigt trött faktiskt. Har nog sovit högst 2 timmar inatt på Johannas köks soffa som var rättså hård. Inte så skönt ska jag säga er. Det var ju Olsmässa igår och vid klockan 11 var det Danny och jag tror aldrig att jag blivit så glad att se honom. Skrek och dansade hela tiden. Sjukt kul var det. Fick hans autograf både på ett papper och på mina converse. Fick även en kram och så sa han att jag var den sötaste 13 åringen. Snacka om jag blev glad. Ville ha en tröja också men hade inga pengar till det. Grymt bra kväll var det iaf.


Längtar tills jag får lägga mig i min säng och kolla på Black Swan.


30 JULI 2011

Hello.

Har nyss gjort mig i ordning för att kolla på karnevalen i Åseda. Min kompis Jossan är med så då måste man ju kolla. Fixat kläder tills ikväll har jag gjort också och jag känner mig redo för en dag med massa roligheter. Målade nyss mina naglar med genomskinligt lack. Har bara andra handen kvar också sen är jag klar med första outfiten för idag. Efter jag fixat mig så packar jag min tyg påse & sen drar jag till Åseda som sagt. Hem efter det och äta, duscha, sminka om sig och göra sig fin. När det är klart sticker jag till Åseda igen och då blir det först en kväll hos Tova elr Ebba med tjejorna och sen vidare till parken. Ser ut att bli en kanon dag.


VILKEN FÄRG ÄR SNYGGAST?


EN SAK SOM JAG ÖNSKAR MIG I FÖDELSEDAGSPRESENT


ÖLANDSDJURPARK - DEL 2






























100 ÅRS JUBILEUM

Hej hej!

Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt. Ingen bra uppdatering inte. Det jag kan säga är att jag har haft fullt upp. Har tillbringat hela mina timmar och minuter i Åseda dom senaste dagarna. Det är ju 100 års jubileum här i Åseda så då är det rättså mycket som man kan göra på dagarna. Och då vill jag inte sitta framför en seg dator. Har faktiskt försökt att blogga men internet har varit så segt och har inte funkat för den delen heller. Men ska iaf försöka blogga ett inlägg om dagen. Om inte mer när jag inte har någoting att göra. Nu sitter jag & dricker te och tänker på vad jag ska göra idag. Antingen ta en buss till Åseda. Elr stanna hemma och ta det lugnt. Vet inte riktigt än. Vad skulle ni göra en regnig dag som denna?


Ett annat alternativ är att skriva en önskelista för själv fyller man ju
år om 11 dagar!


DAGENS VILL HA




EN HELT VANLIG DAG MED WILMA


























25 JULI 2011

Hej hej!

Vill börja detta inlägget med att säga förlåt för den dåliga uppdateringen. Men dom 2 sista dagarna på Öland var det fint väder så då ville man hellre vara på stranden än på datorn. Igår kväll när jag kom hem från Öland så kom Wilma till mig. Det blev att äta nachos & köttfärs, frukt och choklad, Hannah Montana och mycket snack. MYS. Efter vi hade fixat oss och ätit frukost bestämde vi oss för att cykla till Åseda. Tog en halv timma dit men det var riktigt skönt att cykla och vinden blåste på oss. Mycket skönt.


ÖLANDSDJURPARK - DEL 1


ELSAS VÄRLD

HEJ!

Blev en till dag med shopping idag. Fick med mig en höst jacka och 2 shalar hem. Mycket, mycket nöjd. Annars har dagen beståt av att chilla. Har läst i min nya bok, Elsas Värld, kollat på Family Gay (mycket kul vet) och varit ute i det fina vädret. Skämt åt sido. Inget fint väder idag. Bara kallt och så blåser det.

CHIHUAHUAN FRÅN BEVERLY HILLS 2

Såg den här idag med Jossan.

Rolig, spännande och chihuahua valparna är riktigt söta. 5/5
stjärnor.


ETT MÅSTE I MIN GADEROB


RIKTIGT NÖJD

Hej hej!

Nu sitter jag här i Jossans husvagn och bloggar från Jossans dator. Som ni kanske förstår eftersom jag sitter i Jossans husvagn är jag på Öland. Mamma, Tyra, jag, Alle och Nahom är här på Öland och har lånat en stuga på Joels Udde. Åkte hit nästan direkt efter jag hade kommit hem från Trelleborg. Blev bara att åka hem från Växjö, packa om väskan med lite andra stuffs och sen dra iväg till Öland. Mamma & jag stack till köpstaden tidigare idag. Fick med mig ett par byxor, en bikini och en bok. Riktigt nöjd.


Jossan & jag på Ölandsdjurpark.


TURKIET - DEL 5




































HÄR ÄR NÅGRA FLER SHOPPING FYND

Mag tröja från H&M, 99:-
Linne från H&M, 69,50:-
Jesus sandaler från Skopunkten (kommer inte ihåg priset)
Ballerina skor från Skopunkten, (kommer inte ihåg priset x2)

19 JUNI 2011

Hello & god morgon!

Har nyss laddat upp alla mina bilder här på bloggen så jag slipper göra det där hemma där internet är så segt. Så nu kan jag både lägga ut Turkiet del 5, bilder från ölandsdjurpark m.m. Bra va? Steg upp redan vid 9 idag. Packade i det sista i resväskan, klädde på mig och åt frukost. Så nu väntar jag bara på att mitt tåg ska gå klockan 14.48. Kommer då vara hemma klockan 16.52 om inte tåget blir försenat. Efter tåget tar jag bussen hem till Åseda. Ska göra några tidinställda inlägg nu. Ha det så bra så hörs vi ikväll. Puss.

SÅ HÄR SER MIN JUNI MÅNAD UT

Bättre sent än aldrig.

TRELLEBORG - GÖTEBORG

Hello.

Solen är riktigt varm idag. Så ska gå och tvätta bort mitt smink nu och sen lägga mig och sola ett tag. Då är klockan runt 4 säkert när jag har solat klart och då kommer Uma hit. Ska bli kul att få träffa henne igen. Runt 11 tiden idag åkte pappa & jag till shopping centret. Fick med mig lite saker hem. Bland annat ett halsband, en tröja, en kofta och 3 par trosor från Gina Tricot. Mycket nöjd. Så tack så mycket pappa. ♥ Ikväll blir det att åka och kolla på fotboll. Trelleborg - Göteborg.
Bild från igår vad min dag bestod av.

SUMMER OUTFITS

- Mag tröja från H&M
- Jeans shorts från H&M
- Linne från H&M.
- Väska från Ullared
- Linne från JC
- Väska från Gina Tricot
- Kjol från H&M
- Klänning från H&M
- Bikini från Stadium
- Skor från Skopunkten
- Byxdress från H&M
- Shorta från H&M
- Linne från H&M
- Jeans shorts från H&M

SAKER JAG HAR BEHÖVT UNDER SOMMARLOVET

1. Body Butter
2. Genomskinligt nagellack.
3. Nagelfil.
4. Filmen Skärgårdsdoktorn.
5. Elsas Mode.
6. Hårspray.
7. Läppsyl som luktar mycket gott.

MINA SENASTE INKÖP

Tröja från Bik bok, 99:-
Tröja från Gina Tricot, 49.50:-
Maskara från H&M, 79:-
Jeans shorta från Cubus, 100:-
Läppsyl från H&M, 39:-
Jeans från Cubus, 199:-
Jeans från Cubus, 199:-
Shampoo & balsam från Ö&B, 10:- st.
Tvål från Ö&B, 15:-
Gulliga näsdukar från Ö&B, 5:-
Våtservetter från Ö&B, 5:-
Bok från Maxi, 69:-
Spring skor från Stadium, 490:-

SKÄRGÅRDSDOKTORN

Hej hej!

Idag har det varit en rejäl slapp dag. Har druckit te, kollat på skärgårdsdoktorn, tagit ett dopp i poolen medans det regnade och ätit en kall & god tacos sallad. En redig chill dag på hög nivå. Resten av dagen blir nog så också. Ska fråga Anneli hur man laddar upp bilder på datorn. Så jag kan göra lite roligare inlägg än om vad jag har gjort hela tiden. Inget fint väder idag heller så då blir man på lite depp humör. Försöker dock att hålla humöret uppe ändå.

ETT KVÄLLS DOPP OCH TACOS

Hello.

Idag har det entligen varit fint väder. Så då blev det att åka och hämta Uma (min kusins barn) i Malmö. Vi låg i poolen nästan hela tiden. Men jag var även ute och sprang 5 ½ km. Uma och jag gick även till City gross. Där köpte vi godis till Moulin rouge. På kvällen blev det ett kvälls dopp och tacos. När Uma och jag skulle gå och lägga oss och skulle kolla på filmen med en stor godis påse så funkade helt plötsligt inte filmen. Så då somnade Uma på en gång och jag låg och läste i en timma.
Min första bild som jag tog med min kamera.

KRUSBÄRS PAJ

Hej hej!

Mätt i magen men en bit krusbärs paj ska få plats i magen också. Efter pajen blir det lite kort spel. Har regnat nästan hela dagen men lite uppehåll har det varit. Anneli och jag tog även en liten tripp till shopping centret. Ett par "spring" skor fick jag med mig hem. Så när jag kom hem blev det att byta om till tränings kläderna och springa 3 ½ km. Den andra delen av dagen har bestått av en dusch, film och läsning.

14 JULI 2011

Hej från Trelleborg!

Resan hit gick bra. Trodde att jag skulle må illa om jag satt och läste men det gjorde jag inte. Så jag satt och läste hela vägen i min nya bok med en kexchoklad. När jag kom ner hit blev det att bädda rent där jag ska sova. Sen blev det även att spela lite kort med pappa. Så då blev jag av med lite små pengar. Ikväll blir det ett kvälls dopp i poolen och sen blir det att äta en god middag. Ser ut att bli en toppen kväll.

MOT TRELLEBORG!

Hej hej!

Just nu sitter jag på tåget påväg till Trelleborg. Resan dit kommer att ta ungefär 2 timmar. Känns lite trist men jag har en mobil med en ny spellista och en bok med mig så jag ska nog klara mig. Har även med mig överförings sladden till kameran så jag kommer att ladda upp mina bilder hos Anneli så jag kan blogga lite om mina senaste plagg och Turkiet del 5. Bra va? Nu ska jag fortsätta att läsa i min favorit bok just nu, Elsas Mode.


KVÄLLSFIKA

Hello.

Mjukis kläderna på och en kopp te i handen. Det kommer resten av min kväll att bestå av också. Har varit i Vetlanda idag. Var och åt pizza med syster och mamma och tog även en fika hos Peder. Vi var även på Maxi och Ö&B och jag hittade lite små saker. Har hittat en bok för 69:-, shampoo & balsam för 10:- st, tvål för 15:- och två nya smaker av tuggummi och läkerol. Har nyss ätit en liten kvällsfika. Te och mackor.


BRÖLLOPS FOTOGRAFEN

Såg den här filmen av 3 stycken igår.

Rolig, spännande och inte alls som jag hade förväntat mig. 5/5
stjärnor.

12 JULI 2011

Hej hej!

Tänker just nu på vad jag ska packa med mig till Trelleborg. Åker dit på torsdag så jag börjar packa imorgon. Måste alltid tänka lite så här innan jag åker för annars glömmer jag en massa saker. Idag har jag mest tagit det lugnt. Varit och hälsat på hos mormor & morfar i Viserum. Tog även ett dopp där i kaffeberget. Ikväll (eller det är kväll nu) så blir det att kolla på massa filmer med många koppar te. När man inte har någoting att göra så är det alltid bra att ha en vän här hemma som alltid står i gaderoben. Min snygga tve.


MINA DAGAR PÅ ÖLAND

Tisdag: Kom till Öland på kvällen. Blev att äta lite gott och sen sova för att på andra dagen gå upp tidigt för massa roligheter.

Onsdag: Gick på Ölandsdjurpark med Julia, Jossan och Ninni. Var där från då det öppnade tills det stängde.



Torsdag: Karaoke och på kvällen blev det en lång pratstund på sten bryggan med ölands bron framför sig med fin fina vänner.

Fredag: Gymma en stund på eftermiddagen och själv blev man av med 168 kalorier. Inte för att jag bryr mig om det men jag tror att jag åt upp 168 kalorier sen på kvällen igen. Sprang iaf på löpband i en kvart. Satt på sten bryggan på kvällen då med med nacho chips och coca cola.



Lördag: Ta några dopp i Färjestaden innan man skulle ta bussen till Borg Holm. I Borg Holm gick vi på Café och åt blåbärs paj och vaniljsås. Ta bussen hem igen och äta pizzor på stranden med sällskap av nästan hela ölands gänget och solnedgången.



Söndag: En hel dag vid stranden och senare på kvällen åka hem. Väldigt lyckade dagar måste jag säga. Saker som måste göras om.


MAMMA MIA

HEJ!

Har nu kommit hem från Öland. Är glad för att vara hemma men inte så glad för att lämna fina Öland. Men blir ju att åka dit flera gånger innan sommaren är slut. Var hur fint väder som helst idag. Solade och brände mig även lite på kinderna. Kom hem runt 7 tiden och packade upp, tog kort på mina inköp, åt korv, duschade och satt mig sedan vid datorn med en godis skål. Ska snart lägga mig i sängen och kolla på Mamma Mia men innan jag ska göra det så ska jag göra ett inlägg om vad jag gjorde på Öland. Hoppas att ni har haft en kanon dag.


By: Julia Widjestål


INTRODUCING ME - NICK JONAS

Hello.

Musik: Introducing Me - Nick Jonas. Ja just det. Det är det jag lyssnar på just nu. Härligt. Bra väder idag igen. Har kunnat sola och bada idag. Både i Färjestaden och här på Möllstorp. Ska även till Färjestaden nu så här på kvälls kvisten. Ska ta ett härligt kvälls dopp. Det ända som är i mitt huvud just nu är musik, killar och brännan på kroppen. Haha, det var allt från mig Julia Widjestål som är så DUKTIG på att sjunga.


WANT TO HAVE IN MY PLÅNBOK!

7 JULI 2011

Hej hej!

En Julia med nackspärr sitter här nu framför datorn i detta varma väder. Har ju till och med kunnat sola och bada idag och det känns väldigt bra. Var även i Kalmar idag. Hittade lite saker på rean. Bilder kommer. Fanns hur mycket fint som helst inne på Bikbok. Men vill inte lägga alla pengar på bara kläder. Utan till någoting annat också. Men vad vet jag inte än. Ska ut och sätta mig på altanen nu med ostbågar och en styck fin vän Julia. Hörs.


By: Julia Widjestål


FAVORIT KÖPEN I TURKIET






VID 15.00 BÄR DET AV TILL ÖLAND

God morgon!

Sitter här nu och har nyss målat tå naglar och naglar. Tårna med turkost och naglarna med genomskinligt. Vädret är monligt idag med det är väldigt kvavt ute så jag har på mig shorts ändå. Vid 15.00 bär det av till Öland. Vet inte hur länge jag ska vara där men runt 5-6 dagar gissar jag på. Vi ska gå på Ölands djurpark någon gång nu i veckan. Antingen imorgon, på trosdag eller på fredag. Det ror helt enkelt på hur vädret är. Så uppdateringen kommer att bli dålig igen. Men jag ska försöka att blogga ett inlägg varje dag iaf. Sköt om er så hörs vi när vi hörs. Puss & kram.


By: Julia Widjestål

4 JULI 2011

Hello.

Inget fint väder idag heller. Så då har man inte på sig shorts och linne som man brukar ha i juli månad. Utan istället har man jeans och en tjock tröja. Haha, kan vi inte få lite sommar väder? Men i alla fall. Snart ska jag hoppa in i bilen och dra till Åseda till Julia. Vi ska planera lite inför imorgon då vi åker till Öland. Whoo! Hoppas bara att det blir fint väder också så man kan dra på sig bikinin och tillbringa alla dagar vid havet. Tjollahopp nu väntar alla på mig för att åka. XOXO.


DIRTY DANCING & P.S I LOVE YOU

I fredags när jag var hemma hela dagen så bestämde jag mig för att kolla
på några filmer som jag inte sätt. På dagen såg jag denna:

Och den får en både att skratta och gråta. Jag gör som jag gör på alla
andra filmer. Ger den 5/5 stjärnor.

På slutet av denna dag såg jag Dirty Dancing

Love, love, love. Helt förälskad i denna film. Åh, den var verkligen hur
bra som helst. Såg även en massa snygga kläder i filmen som är inne
nu: Tillexempel: Dom höga jeans shortsen och mag tröjan. Kan inte ge
någoting annat än 5/5 stjärnor.


NACHOS OCH SALSA





Superduper gott som passar perfekt till kvälls kvisten om man är sugen på någoting starkt och salt. MUMS! 


1 JULI 2011

Hej hej!

Ska börja detta inlägget med att säga förlåt för den dåliga uppdateringen som har varit här på bloggen. Har helt enkelt inte känt för att vara på en seg dator. Så istället har jag läst ut en bok på 158 sidor på 2 dagar. Nu kanske ni undrar vad det är för någon bok som jag blev så beroende av och det är Klass 7B det som gör ondast. Älskar verkligen den serien och jag hoppas och är nästan säker på att det finns några böcker kvar efter denna bok. Så nu har jag bara min SOLO tidning kvar sen så har jag ingeting kvar att läsa. Får gå och köpa mera tidningar helt enkelt. Mjukis kläder är det som gäller idag. Städat och legat i sängen är vad jag har gjort än så länge. Så ska väl snart göra någoting annat. Som tillexempel: Ingen aning. Ska upp på rummet nu och se ifall jag hittar någoting jag kan göra. Hörs senare ikväll.


By: Julia Widjestål

RSS 2.0