JAG VILL INHANDLA HÖST KLÄDER

image description


DUSCHAD BRUD!

image description


MINA VARDAGS SAKER PÅ SÖNDAGAR

image description

HEJ!

Har suttit och pluggat spanska ett litet tag idag. Har fått in rättså mycket i huvudet. Har rätt mycket kvar att plugga in så får ta och sätta mig och plugga lite mer snart. Annars under dagen har min mobil varit min bästa vän, ätit en redig söndags lunch och slappat. Mina vardags saker på söndagar. Efter lite mer plugg av spanska böckerna tar jag mig en runda i skogen. Sprang aldrig igår på morgonen (pga, lathet) så får ta igen det genom att springa både idag och imorgon!


DAGENS STYLE PÅ HÅRET

image description


SATAN I GATAN

image description

Hej hej!

Fredags mys. Tidningar, godis och levande ljus. Det är fredags mys det. Egentligen skulle det passa fint med att sitta och plugga spanska. Men jag orkar faktiskt inte. Och det märker jag för jag får inte in någoting i huvudet. Men hela söndagen och måndagen ska jag sitta och plugga satan i gatan. Matte prov hade jag idag. Gick bättre än jag hade förväntat mig faktiskt. Men ett E är det jag kommer att få. Måste börja satsa mer på matten!


NU TAR JAG HELG!

image description

Nu är denna pluggveckan över. Så nu tar jag helg!


WANT TO HAVE IN MY AUTUMN WARDROBE AND MY ROOM

image description

image description

image description

image description

image description


BRB, DRAR UT PÅ EN JOGGING RUNDA NU!

image description


LIGGA OCH GRUNNA PÅ MITT NYA RUM

image description

Hello.

Pannkakor, sylt och grädde. Det är mitt mellanmål idag. Ska sätta mig med matte och spanska böckerna snart. Efter tar jag mig en runda i skogen med spring skorna. En dusch, True Talent och Vecko Revyn gör mig sällskap ikväll. Ska även ligga och grunna på mitt nya rum. Har fått massa ideér för att få det rum jag alltid önskat. Det är 43 dagar kvar tills vi flyttar och jag längtar.


ONSDAGS MYS

image description

Favorit tidningarna, vindruvor, en varm säng och regnet som musik! ♥


VECKO REVYN OCH H&m WINTER FASHION 2011

image description

HEJ!

Hemkunskap, spanska och svenska är det jag ska plugga på idag. Tven är ju inte min ikväll så då blir det läsning i mina två nya tidningar istället. Vecko Revyn och H&M Winter Fashion 2011. Imorgon kommer min "lön" kan man säga. Så denna månaden ska jag köpa några iphone skal, en mössa och tabletter för hår, hy och naglar.


18 OKTOBER 2011

image description

Hej hej!

En springtur blev det idag. På vägen dit hade jag medvind och hem vägen motvind. Så det var lite tufft. Men jag klarade spring turen idag med, utan att stanna. Ska ta en varm dusch snart med inpackning och keratin shampoo. Efter sätter jag mig med matte boken & några repetitionsuppgifter.


MIN VECKA KOMMER JAG ATT SPANDERA VID SKRIVBORDET

image description

Hello!

Har pluggat sens jag kom hem. Engelska läxa tills idag, historia läxa och spanska glosor tills imorgon, religion läxa tills på onsdag, svenska glosor och hemkunskaps läxa tills på torsdag och matte prov på fredag. Min vecka kommer jag att spandera vid skrivbordet. Låter rätt rimligt va? Ska slänga i mig lite mat nu. Senare blir det True Talent.


NY GRÄDDADE MOROTSKAKOR

image description

HEJ!


Kom nyss hem från en spring tur i skogen. Blir att ta en kall dusch snart och sen kryper jag ner i soffan med mitt täcke och kollar på True Talent med ny gräddade morotskakor. Mycket gott! Dagen har jag spanderat hemma hos Wilma. Lagat mat, ätit glas med smält choklad & vindruvor och myst i våra one piecer.


FRIENDS WITH BENEFITS

Theréses överrasknings present var att vi skulle åka och kolla på bio. & Det blev den här filmen ↓

Rolig, Justin Timberlake är grymt snygg, Mila Kunis, OMG
hur snygg som helst. Grymt bra film. 5/5 stjärnor.

MYS I ONE PIECERNA

Hello.

Sittter framför datorn nu och äter frukost. Var jätte länge sen jag var på datorn. Är mest inne på internet på mobilen. Har ju kommit en blogg.se app men det funkar inte att blogga från den. Lite konstigt det där. Får ta och skriva ett mail om det. Igår kväll var det fotbolls avslutning och unkan. Var riktigt roligt! Dansade, kollade på Danny på ettan, åt godis och skrattade väldigt mycket. Lyckad kväll. Efter frukosten nu blir det att fixa sig lite och äta lunch. Senare under dagen åker jag till Wilma. Blir en heldag med True Talent och mys i one piecerna. Sover även där inatt. Det är så här en lördag ser ut. ♥

image description


NATALIE PORTMAN

 
 
Natalie Portman är en grym skådespelerska & har även ett mycket fint utseende. Kolla bara på den sista bilden. Hon passar till och med utan hår. Det kallar jag ett perfekt utseende.


LITTLE FOCKERS


Little Fockers: En riktigt rolig film som är värd att spendera 1 ½ timma på.

The Other Woman har jag redan sätt och gett ett betyg på.

Kärlek i New York har jag inte sätt än så betyg kommer nog till helgen.


KÄNNER MIG RIKTIGT DUKTIG

Hej hej!

Har precis druckit upp min nyttiga smoothie. Innan det sprang jag även en runda så känner mig riktigt duktig nu. Ska snart upp och ta mig en dusch. Efter det blir det att lägga sig i sängen och tänka på höst och vinter kläder. Hösten börjar ju smyga på så behöver lite speciella saker. Tillexempel: skor, jacka, raggsockor, stickade koftor, stickade scarfsar, vantar och lite sånt. Fick även hem en tub shal och ett par vantar igår. Hade ett förhör idag i skolan på geografin. Fick 23/25 och började plugga igårkväll. Så är riktigt nöjd!


MITT LIV ROCKAR

Hello.

Grym dag! Provet gick jätte bra, partaj ikväll hos Therése med film tema, ny städat rum och snart blir det blåbärs paj. Senare ska jag iväg till Åseda för att fixa mig för kvällen. Annars har dagen varit riktigt bra. Skola som vanligt och hem med bussen och fixa lite saker. Bilder kommer även att tas ikväll så bilder kommer att komma upp. Har inte så mycket mer att säga. Bara att mitt liv rockar riktigt mycket just nu. PUSS! ♥

image description


BILDER FRÅN MIN FÖDELSEDAG










KLADDKAKA

HEJ!

Nyss kollat på True Talent. Snart blir det lite plugg. Efter ska jag nog lägga mig i sängen med biologi boken. Efter skolan idag följde jag med Wilma hem. Hon, jag, Jossan och Therése bestämde oss för att ha pluggdag samt baka en kladdkaka till det. Mycket mysigt. Så då blev det att göra det och sen kom jag hem vid 7. Skola som vanligt idag med. Tisdagar är rättså roliga. Bara förmiddagen som är tråkig. Imorgon så är det elevens val och Wilma, Therése, Sofia och jag ska rida. Så ska fixa lite saker inför imorgon nu. Sen en kopp te för börjar få lite ont i halsen.

image description


RSS 2.0