INSTAGRAM

Hej hej!

Snart så är maten klar och ikväll blir det tacos. Känns som att jag äter det hela tiden men det är iaf gott varje gång. Under min eftermiddag har jag pluggat biologi och spanska. Har även packat ner lite stuffs till Stockholm imorgon. Skolan gick fort idag. Måndagar och torsdagar är bäst så det var en bra dag idag. På hemkunkskapen gjorde vi pasta och pasta sås och kringlor. Allt blev lyckat, mycket bra och gott. Under kvällen blir det TT, te, kringlor och instagram.


Från en kväll då vi tjejer åt tacos! ♥

27 SEPTEMBER 2011

Hello.

Min eftermiddag har bestått av plugg och packning. För ikväll blir det nämligen att åka till Nottebäck och sova hos Sofia med massa fina vänner. Kommer bli riktigt mysigt och roligt. Har ju studiedag imorgon så då får man passa på att sova över med kompisarna när man inte kan i helgen. Nu undrar ni säkert varför jag inte kan i helgen, eller? För dem som vill veta ska jag till Stockholm. Ska också bli jätte roligt. Men nu innan jag drar ska jag äta pannkakor.


By: Julia Widjestål

BARA ETT PAR UGGS TILL VINTERN

HEJ!

Var i Växjö idag igen. Fast idag blev det ingen shopping. Bara ett par uggs till vintern. Var även hos tandläkaren. Det var därför vi skulle in till Växjö idag. Hittade även vinterskorna idag. Köpte dem inte men det är dem som jag vet att jag ska ha. Antigen ska jag ha dem svarta eller dem bruna. Jag tror dem bruna. Riktigt fina var dem. Jag tänker dem bruna skorna till en svart eller en blå jacka. Hm.. får klura lite på det. Skolan var iaf riktigt bra. Gjorde klart en massa och ligger bara lite efter i matten nu. Så det är skönt! Ikväll blev det att kolla en liten snutt på TT. Min bror skulle visst ha tven hela kvällen idag bara för att jag hade det igår. Men imorgon blir tven min iaf.


Hade ingen bild som passade till detta inlägg. Så det får bli en bild på
mig och Julia som dvärgar! ♥


EN DAG I FAGERHULT MED THERÉSE OCH JOHANNA












Haha, Johanna då! ♥


FICK MED MIG MASSA FINT HEM

Hej hej!

Sitter och äter frukost nu. Mycket mysigt att vakna upp glad och sen veta att hela dagen kommer att vara bra. Idag blir det match hemma mot Urshult klockan 15.00. Så kom och kolla när vi kommer att vinna. Igår var det även TC. Det var riktigt roligt. Wilma och jag stog och dansade hela tiden i 4 timmar. Kanske vilade i 15 minuter under hela kvällen, sammanlagt! I förrgår var jag även i stan och shoppade med mamma. Fick med mig massa fint hem. Bland annat: Hög shorts, hög jeans, en tröja, 3 linnen, en ring, hårnålar, toffsar, hårband, puder, leggings och en tub BH. Mycket nöjd! Bilder kommer snarast.


Min frukost idag!

INSPIRATIONS BILDER




22 SEPTEMBER 2011

HEJ!

Har varit trött nästan hela dagen så sängen lockar väldigt mycket just nu. Ska även har en värme filt på magen för i förrgår natt hade jag ont i magen hela natten. Väldigt jobbigt, så vill inte ha den smärtan inatt igen. Annars har dagen varit väldigt bra. Gjorde god mat på hemkunskapen, pluggningen här hemma gick också bra, True Talent är alltid bra och allt känns på topp. Har fått tillbaka mina naglar också så är jätte glad för det. Ska ta en frukt nu och sen krypa ner i sängen med mobilen och spela Scooter XL.


Mina naglar är tillbaka! ♥

BILDER FRÅN RIX FM 2011










































KÄNDE MIG INTE PÅ TOPP

Hello!

Fruktsalladen passade mycket bra i magen. Ska nog gå och ta en skål till. Efter blir det att sova, sova och sova. Ska bli så himla skönt. Är hur trött som helst. Var med 99 - 98:orna idag. Jag kände mig inte på topp efter att ha varit sjuk i 2 dagar men jag försökte iaf. Fick många sparkar på benen så dem är helt slut. Så får vila upp dem nu i 9 timmar. Annars har dagen varit rätt bra. Fick reda på att vi har biologi prov om 2 veckor och matte prov om 4. Så imorgon blir det att börja förbereda sig på biologi provet. Inte så värst kul ska jag säga er..


Får bli en bild på Eric Saade bara för att jag nynade på hans ena låt,
Someone New precis. Bilden är även tagen av mig!

MASSA SKOL ARBETEN

HEJ!

Stannade hemma idag igen från skolan. Så dagen har bestått av massa skol arbeten, lite chill och städning. Väldigt skönt att bara få stanna hemma och göra massa med ärenden. Nu på kvällen blev det TT och popcorn med lillasyster. Alltid mysigt att tillbringa lite tid med henne. Annars under kvällen har jag duschat, spelat spel på mobilen, lyssnat på Rix FM och haft det mysigt. Huvudvärken är borta och imorgon blir det skola igen. Så välkommen till rutinerna igen Julia.


By: Julia Widjestål


BILDER SOM FÅR EN ATT LÄNGTA TILLBAKS TILL SOMMAREN















ALLA BILDER ÄR TAGNA AV MIG! ♥


FAVORIT BÖCKERNA






Och snart kommer även den tredje boken!


KRÖP NER I SÄNGEN OCH SOV TILL 11

HEJ!

En sjuk tjej sitter här nu. Så har varit hemma från skolan hela dagen. Under dem timmarna har jag kollat på film, läst ut min bok, mobil bloggat, ätit glass och ätit kall tacos. Det kallar jag en redig chill dag. Fick migrän i ögonen idag på morgonen. Så märkte det precis när jag skulle äta frukost. Så istället för att äta frukost gick jag upp och tvättade bort sminket, tog på mig pyjamasen och kröp ner i sängen och sov till 11. Mycket skönt. Ska nog stanna hemma imorgon och vila ut mig ordentligt och fixa i ordning massa saker. Bland annat: Fundera på hur mina 2 rum ska se ut i Vetlanda, vad jag ska ha på mig på TC och massa andra saker. Ska även plugga matte, samhäll, hemkunskap och biologi. Så jag behöver nog stanna hemma en dag till!


By: Julia Widjestål

MITT NYA ANTECKNINGS BLOCK


EN DAG I VÄXJÖ

Hello.

Kläder valda tills imorgon, mätt i magen, plånbocken full med pengar och väskan packad för imorgon. Jag känner mig redo för en dag i Växjö för shopping, god mat och världens bästa sällskap. Har lite saker som står på listan. Tillexempel: skin shorts, leggings, TC kläder och kläder tills på lördag, för då är det nämligen fest hemma hos Tova. Ska bli jätte roligt. Så hela fredagen, lördagen och söndagen är propp fulla. Har inte berättat om söndagen så gör det nu. Vid 11.00 är det gudstjänst och sen samlas vi vid 14.00 så då blir det att fara till Sandsbro och komma hem med 3 poäng. Ser ut att bli en kanon helg!


By: Julia Widjestål

BESTÄLLT!


HÖST ÖNSKELISTA


DANNY SAUCEDOS AUTOGRAF


I LOVE YOU DANNY! ♥


TRÖTT, TJURIG OCH ALLMÄNT UTTRÅKAD

HEJ!

Jag låtsas som att ingeting har hänt och börjar berätta om min dag istället. Skolan har inte varit på topp idag. Har varit trött, tjurig och allmänt uttråkad. Tog bussen hem och satt mig och kollade i den nya H&M katalogen. Massa fint hittade man där. Får ta och åka in snart till stan med tjejerna. Kvällen ser inte ut att bli så mycket roligare än dagen. Ska sitta fastklistrad framför skrivbordet och plugga på en massa saker. Bland annat: samhäll, svenska, hemkunskap och engelska. Rolig kväll va? Men innan kvällen börjar lida mot sitt slut ska jag ta en kopp te och lugna ner mig med en bra bok ♥. Lite bättre iaf!


Böcker jag läst under den senaste tiden. Ska nu ikväll börja med
Öppna ditt hjärta. Dem andra har jag redan läst ut!


6 SEPTEMBER 2011

Hej hej!

VG i orientering nu då. Väldigt nöjd med det eftersom jag var väldigt nervös inför detta. Men det gick iaf. Efter skolan följde jag med Therése hem en stund. Vi tittade på tve & tryckte i oss lite godis. Mycket gott! Hem efter det och sätta sig och plugga på glosorna som är tills på torsdag. Kan 10 av 15 så ska plugga in dem sista imorgon. Resten av kvällen ska jag äta, kolla på någoting som är på tven och ladda upp mina bilder från Iphonen. Annars har dagen varit riktigt bra! ♥


HÖSTENS SMYCKE: EAR CUFF


ERIC SAADE


1. Timless

2. Hearts In The Air

3. Me And My Radio

4. Made Uf Pop

5. Popular (Remix)

6. Someone New

7. Killed By A Cop

8. Big Love

9. Stupid With You

10. Echo


SVAR PÅ TAL

 


Kommentar: Skriver du till och med ner när du ska byta ringsignal? :o

Svar: Det var i början av januari som jag började skriva när jag skulle byta ringsignal. Hade en annan kalender som det stod i att man skulle skriva i vilken ringsignal man hade. Så då skrev jag i det i denna kalender också.


SÅ HÄR SÅG MIN AUGUSTI MÅNAD UT↓


VÄRLDENS HÄRLIGASTE MAN

HEJ!

Har bara suttit hemma idag och pysslat med mig själv. Har målat naglarna och tvättat håret. Har även gjort ett par andra saker. Tillexempel packat upp väskan från konfirmationen, kollat på Världens Härligaste Man där Danny var med, valt kläder tills imorgon och fått hem min nya mobil. Den sista och den andra punkten var dem bästa idag. Så innan jag ska krypa till korgs ska min bror hjälpa mig med Iphonen. Konfirmations lägrat var rättså roligt. Det ända som var lite tråkigt var när vi hade en lektion som varade i 1 timma. Då blev det lite lång tråkigt. Annars har det varit jätte roligt!


By: Julia Widjestål


BILDER & FILMER FRÅN ALLA MINA MYS KVÄLLAR










TRÄNINGS TIPS FRÅN VECKO REVYN




SÅ HÄR SÅG MIN JULI MÅNAD UT↓


1 SEPTEMBER 2011

Hej hej!

Väskan är packad och jag är ny duschad. Nu kanske ni undrar vad jag har packat till. Jo ni förstår, imorgon sticker jag och alla andra komfimander på konfirmations läger. Ska faktiskt bli riktigt kul. Känns det som nu i alla fall. Ska vara där från imorgon tills på söndag. Så det innebär att det blir dålig uppdatering. Kommer också att få vara ledig från skolan så det känns rätt skönt. Ikväll blir det te, popcorn och TT. Och sen avslutar jag kvällen med att lyssna på Danny Saucedo ♥. För skivan med han kom hem idag. HAPPY!


By: Julia Widjestål

RSS 2.0