TVILLINGSJÄLAR

Hello.

True Talent kväll blev det ikväll. Kollade på det igår också och inte på Robinson som jag sa. Så jag får kolla på Robinson en annan dag när jag har tid. Efter skolan åkte mamma och jag in till Växjö. Var först på sjukhuset och sen blev det Grand Samarkand. Där hittade jag en shorta & en stickad tröja. Hittade även en kofta och ett par hög jeans. Men det får jag köpa en annan dag. När plånboken har mer pengar i sig. Börjar bli jätte trött. Så ska snart lägga mig i sängen med engelska glosorna och boken tvillingsjälar.


Dagen börjar lida mot sitt slut. Så då blir det plugg i sängen.

SKIVAN ÄR BESTÄLLD


DAYVIEWS

HEJ!

Nu så har skolan satt igång på riktigt. Har redan fått lite läxor. Men det är bara skönt att ha kommit in i vardags rutinerna igen. Har pluggat i någon timma efter jag kom hem med bussen från skolan. Har även hunnit med att äta och pratat med Therése om att Danny svarat på en kommentar på bilddagboken (eller dayviews som det nu heter). Resten av kvällen ska jag välja kläder tills imorgon, kolla på Robinsson och göra klart hemkunskaps läxan.


FÖDELSEDAGS PRESENTER:






















IPHONE 3


ROBINSSON

Hej hej!

Kanon dag idag verkligen. Har beställt en Iphone 3 och svarta converse. Tränat fotboll, duschat och snart blir det Robinsson. Innan det blir det att stryka byxorna tills imorgon. Är jätte glad verkligen. Internet funkar jätte bra och är inte så segt som det brukar. Jag lyssnar på Danny och då är det också bra. Eller bäst rättare sagt. Glömde ju säga det igår så jag säger det idag istället. Igår när vi var i Växjö så var ju Danny & E.M.D där som sagt. Men efter dem sjungit en låt så stannade Danny kvar på scenen och blev intervjuvad av programledaren. Och då skrek Therése, Jossan, Wilma och jag DANNY och då kollade han på oss och sa: Jag älskar er! Det gjorde verkligen min dag. ♥


HÖST SHOPPING


Poncho från H&M, 149:-



Tröja från Gina Tricot, 149:-



FYRA OUTFITS I ETT INLÄGG


- Hög kjol från Indiska
- Blus från Gina Tricot
(Olsmässan)

- Chinos från Karlsson
- Tröja från Gina Tricot
(Rix FM i Växjö)

- Jeans från JC
- Linne från JC
- Väst från H&M
- Halsband från Gina Tricot
(Rix FM i Kalmar)

- Jeans från Cubus
- Tröja från H&M
(Skol start)


28 AUGUSTI 2011

Hello.

Ny duschad och fräsch. Snart blir det att gå och lägga sig. Men innan blir det att äta varma mackor. Är hur trött som helst. Somnade inte förens vid klockan halv 4 inatt efter vi druckit te. Var hemma hos Wilma igår med Therése, Jossan och Johanna. Vi hade mys med tacos, chips och en full proppad spotify lista med Danny. Var även i Växjö idag och kollade när han och hans band E.M.D spelade. Fick även autografer av killarna. Lyckad dag! ♥


Har ju även Dannys autograf på mina converse!


SOMMAR FRISYRER






JAG BÖRJAR NOG BLOGGA REDAN I HELGEN IGEN

HEJ!

Jag har ett problem. Problemet är så jobbigt att det går ut över bloggen. Problemet är att jag tar jätte många bilder som jag vill lägga ut på bloggen. Men det stora problemet är att jag inte kan lägga ut bilder på bloggen. För det tar ungefär 30 minuter att lägga ut en bild. Och sen när man suttit och väntat i en halv timma så står det sen att webbsidan inte kan visas. Så därför kommer det att hända en liten tråkig sak idag. Min blogg kommer att ligga nere tills jag har någoting att blogga om igen. När jag laddat upp alla mina bilder hos någon av mina kompisar då kan jag börja blogga igen. För jag har skrivit 2 A4 papper fulla med bilder och idéer som jag ska blogga om. Jag börjar nog blogga redan i helgen igen. För då ska jag va hemma hos Wilma. Och då får jag säkert ladda upp mina bilder på hennes dator. Det har jag gjort 2 gånger innan. Så ha det så bra så hörs vi när vi hörs! PUSS till alla mina blogg läsare. ♥


Eftersom detta är lite sorgligt. Så får det bli en knas bild på mig.

DANNY PÅ P3

Hej hej!

Idag så började skolan. Vi har inte gjort någoting speciellt. Bara varit i klass rummet och inte gjort någoting. Efter skolan blev det att åka hem och byta om till fotbolls träningen som börjar vid 5. Så nu sitter jag och äter på nudlar och dricker mjölk. Det ska man göra både innan och efter fotbolls träningen. Så då får jag ju göra det. Vid klockan 18.30 blir det att lyssna på Danny på P3. Så efter träningen får dushen vänta ett tag. För då ska jag sitta och lyssna på Danny i en timma.


Hade ingen passande bild till detta inlägg. Så då får det bli en bild på
mina jeans som jag hade på mig idag.


HA EN REDIG TJEJ KVÄLL

Hello.

Sitter nu och lyssnar på Oskar Linnros - Från och med du. Har nu fixat mig för dagen och packat väskan för kvällen. För ikväll kommer det att bli mys på hög nivå. Vi tjejer ska nämligen ha en redig tjej kväll. Först vid klockan 16.00 ska vi kolla på fotboll. Efter där ska vi äta Thai mat. Sen avslutar vi kvällen med att bada tunna. Underbart bra. När kvällen börjar lida mot sitt slut så ska jag sova hemma hos Therése. Ser ut att bli en fruktansvärt bra dag. Ska ta bussen till Åseda om en timma så innan dess ska jag ha hunnit laga mig lite mat.


Jackan jag kommer att bära idag. Det är ju min höst jacka & hösten
är ju redan har så då får man plocka fram höst jackan!

PIPPI TRÖJA



VILKEN MOBIL PASSAR MIG BÄST?



19 AUGUSTI 2011

Hej hej!

Morgonrocken på & snart ska jag lägga mig i sängen med sällskap av Vecko Revyn. Har börjat bli trött väldigt tidigt nu den senaste tiden. Är väl för att det börjar bli höst. Har inte gjort någoting speciellt idag. Bara åkt tåg och buss. Och sen har jag bara varit hemma och haft mjukis kläderna på, ätit tacos (igen) och kollat i IKEA katalogen. Har även lyssnat på favoriten Danny & E.M.D.


FÅTT LITE FÄRG PÅ MIG IGEN

HEJ!

Idag är det entligen fint väder här i Trelleborg. Så nu har jag fått lite färg på mig igen. Har nyss ätit mat och snart blir det att hoppa i poolen. Jag och Julia ska spela vollyboll. Vi måste ju öva innan vi tar en match mot pappsen. Resten av dagen har bara varit chill. Har åkt lite fyrhjuling, spelat kort, solat och ätit choklad. Vi har även badat i någon timma. Ikväll blir det att äta fläskkotlett, pommes och bearnaisesås. Låter som en underbar dag igen. Dagarna blir alltid underbara när man tillbringar dem med Julia. ♥
Här kommer en bild innan jag åkte till Turkiet. Då var man icke så brun.

17 AUGUSTI 2011

Hello.

Här sitter nu en lerig Julia. Jag och Julia har nyss kört fyrhjuling och har nog kört det i drygt en timma sammanlagt idag. Jätte roligt är det. Vi har också hunnit med att dra en sväng till shopping centret, badat i några timmar, gått 3 ½ km och snart blir det också att äta hallonpaj. Sen avslutar vi dagen med ett kvälls dopp, tacos och spel. En mycket bra dag kan man säga.
Här sover jag ↑

HÄR FÅR NI SE EN LITEN BIT AV HUSET↓


THE OTHER WOMAN

Igår kväll kollade jag på den här filmen ↓

Jag gillade den skarpt men den var väldigt sorglig. Men jag
gillar sorgliga filmer så den får 5/5 stjärnor.


VID KLOCKAN 12 GÅR BUSSEN TILL VÄXJÖ

Hej hej!

Nyss ätit frukost och nu borstar jag tänderna. Gick upp vid halv 9 idag och damsög rummet, fixade till mig och packade i det sista i resväskan. Nämligen necessären. Vid klockan 12 går bussen till Växjö. Så jag kan bara ta det lugnt nu i en timma. Så antingen blir det att kolla på tve den timman elr så ska jag vara på datorn. Jag tror att det blir att kolla på tve. Har inte gjort det sens i söndags. Så det kanske är dags att göra det. Men innan jag bänkar mig framför tven ska jag gå in på Danny Saucedos hemsida. Hörs från Trelleborg senare ikväll.


Här är min biljett som tar mig till Trelleborg. Dock är detta en gammal
biljett från förra gången jag åkte ner.


GÅTT I PYJAMAS HELA DAGEN

HEJ!

En ny duschad Julia sitter här nu och tänker på vad jag ska ha med mig till Trelleborg. Jag och Julia sticker nämligen dit imorgon. Har snart packat klart, har bara några saker kvar + necessären. Den blir alltid klar på morgonen. För sminket, tanborsten, alla krämer och sånt andvänder jag ju på morgonen. Idag har jag varit hos Therése hela dagen med Wilma. Vi har bara gått i pyjamas hela dagen och kollat på Danny på Youtube. Vid klockan 5 var det fotbolls träning. Och den var riktigt härlig idag. Efter: En härlig dusch och lite mat i magen. Snart ska jag bre mig några mackor & göra mig en kopp te. Sen så ska jag kolla på The Other Women för det gjorde jag inte igår. För då sov jag hos Therése istället.


Vissa saker som alltid följer med i necessären när jag åker bort ↑

VAD SKA JAG MATCHA DEM MED?


Dem har jeansen vet jag inte hur jag ska matcha. Kan ju såklart andvända vita toppar, svarta och bas färger. Men jag vet inte riktigt iaf denna tröjan passar ↓

Vad tycker DU?


HÖSTLIGHETER



DANNY PÅ KANAL 4

Hello.

Idag är det fotbolls match som gäller. Vi samlas vid 13.30, så innan dess ska jag hinna med att äta, måla naglarna och kolla på Danny på kanal 4. Efter matchen ikväll blir det att kolla på en ny film som jag fyndade på Viserums marknad. The Other Women heter den. Får hoppas att den är bra. Men det tror jag att den är eftersom Natalie Portman har huvudrollen och att det är en drama/komedi.


Eftersom jag & mitt lag ska spela fotboll idag. Så får det bli en bild på
Trelleborg - Göteborg när jag var och kollade på dem.

12 AUGUSTI 2011

Hej hej!

Just nu sitter jag på Öland i keps och jeans. Det betyder att det inte är så fint väder och att jag har en liten dålig hår dag. Eller egentligen är det för att jag inte orkar fixa håret. Men igår nästan direkt efter vi kommit hit så åkte vi till Kalmar. Där kollade vi på Rix FM. Alla artiser hade jag redan sätt förutom Nicke Borg och Sanna Nielsen. Fick några dåliga bilder på Nicke Borg men det är iaf bättre än inget. Ikväll så blir det Kalmar igen. Blir lite shopping men inte alls för mycket. Får bara shoppa för pengarna som jag har kvar sen tidigare. För mina födelsedags pengar ska jag antingen köpa en Iphone för eller massa annat. Vad skulle ni gjort?


SNYGGT HÖST MODE


KVITTONA PÅ MINA REA FYND


Affärerna som jag alltid hittat någoting i när det var REA:

- Bik Bok

- Gina Tricot

- H&M

- Cubus


VÄSKA



MIN TYG PÅSE


EN STOR & GOD FRUKOST

God morgon!

Vaknade vid halv 9 idag och bestämde mig för att gå upp. Packade i det sista i väskan och sen hoppade jag in i duschen. Efter så fixade jag mig och gick sen ner och gjorde en stor & god frukost. Det blir också att åka till Öland idag. WHO! Var rädd att jag inte skulle må bra idag men det gjorde jag. Så idag känner jag mig utvilad, pigg och glad. Mycket bra. Vi åker till Öland vid 4 tiden och då kommer vi att vara framme vid 5 någon gång. Efter vi kommit fram blir det att fixa till håret och sen dra vidare till Kalmar för att spandera timmarna, minuterna, sekunderna och hundradelarna där. TOPPEN!


Min frukost idag, mums.

PIGGELIN

HEJ!

Skulle egentligen har följt med Therése och Wilma idag till Växjö men så blev det inte. När jag var hos Therése så fick jag jätte ont i ögonen och var illamående så Sabina fick köra hem mig. Efter jag sovit i någon timma så flög jag upp ur soffan och spydde. Efter så vilade jag lite och blev jätte hungrig. Så då värmde jag en pan pizza och sen spydde jag upp den. Men tog bara 2 bätt sen så mådde jag illa igen. Nu efter har jag iaf fått i mig 2 bananer och en piggelin. Och snart ska jag äta. Är jätte hungrig efter att inte ätit någon middag.


Och imorgon får vi hoppas att jag mår bra så jag kan åka över Ölands
bron och vidare till Möllstorp. Och på kvällen gå på Rix FM i Kalmar.

2 FAVORIT OUTFITS


En perfekt look till sommaren ↑

och en perfekt look till hösten ↓


NU SÅ ÄR VÄSKAN PACKAD SÅ NU DRAR JAG TILL THERÉSE & WILMA


SHOPPING FYND I KALMAR


Höst jacka från Gina Tricot, 99:-

Halsband från Gina Tricot, 179:-

Roller från Lindex, 7:-


2 SAKER SOM JAG VILL HA TILL HÖSTEN/VINTERN


IT'S MY BIRTHDAY

God morgon!

Har varit vaken sens klockan 5 på morgonen men är även inte trött. Är väl för att jag är så glad för att jag fyller år idag. Så vid klockan 7 kom mamma och Tyra med frukost på sängen och presenter. Efter gjorde jag mig i ordning och städade mitt rum. Idag så kommer jag att ta en buss vid 11.50. Nere vid buss stationen kommer jag att träffa Therése så tar vi sällskap till Wilma. Och vid klockan 4 så ska jag tillbringa några timmar med Julia & Jossan. Ser ut att bli en toppen dag!


Pengar fick man ju med så då kommer det att bli en redig shopping
runda snart.

CHARLIE ST. CLOUD

Igår kväll fick jag entligen se den här filmen

Det var mycket kärlek i men den var inte som jag hade förväntat mig. Så den
får 4/5 stjärnor.

8 AUGUSTI 2011

Hej hej!

Idag så är jag uppe tidigt. Vet inte riktigt varför men det bara blev så att jag vaknade vid 9. Sitter och äter frukost nu och vid halv 11 tar jag en buss till Åseda. Ska tillbringa dagen tillsammans med Therése och Wilma. Får se vad vi hittar på men någoting roligt blir det iaf. Så jag kommer att stanna där tills träningen börjar vid 5. Men kanske slänger in ett inlägg hos Therése elr Wilma sen.


En seriös bild från när jag, Julia & Jossan var i Borg Holm.


BILDER FRÅN MINA 2 FÖRSTA DAGAR PÅ SOMMARLOVET

























Får bli 2 bilder från skolavslutningen också.




TÄNK DETTA TILL ETT ENKELT BAS LINNE & LÅNG KOFTA



SKIT SNYGGT!


SKÄRGÅRDSDOKTORN DAG

God morgon!

Uppdateringen = jätte dålig. Men dom senaste 2 dagarna har jag också haft fullt upp. I fredags var jag i Växjö från 10 på morgonen till 10 på kvällen. Och igår var jag först i Viserum på Viserums marknad från tolv till fyra sen åkte jag in till Växjö igen från fem till tio. Men idag kommer jag att kunna blogga iaf. Men vid klockan 14 idag samlas vi vid Stena parken och spelar match. Så kom och kolla! Vi spelar vid 3. Men efter matchen blir det Skärgårdsdoktorn dag. Det betyder att jag ska kolla på alla Skärgårdsdoktorn avsnitt. Har alla avsnitten här hemma så då kan man ju passa på när det inte är något bad eller sol väder.


FÄRGGLADA/MÖNSTRADE STRUMPOR




SOVIT I TÄLT

HEJ!

Igår kväll efter fotbolls träningen blev det att duscha, packa och göra sig i ordning för att sova i tält med Ebba och Therése. Kom dit runt halv 9 tiden och då tog vi cyklarna till Konsum och köpte godis, läsk, chips och dipp. Efter låg vi i tältet och myste. Fast Ebba låg och pratade med sin pojkvän så då pratade Therése och jag om Danny. Vår nya favorit kille. Somnade efter att vi hört kyrkoklockorna ringa. Åkte hem runt 12 tiden och packade bad väskan, packade upp väskan och fixade lite smått i rummet & gaderoben. Och snart tar jag en glass och sätter mig i bilen och drar till Viås. Senare ikväll blir det att stanna hemma & välja kläder tills imorgon! För då är det Rix FM. Åker in redan vid 09.00 och kommer hem vid 11.


VILKEN OUTFIT ÄR SNYGGAST?




En av dom här två outfitarna skulle jag passa perfekt i.
Man kan ju köpa jeansen och sen dom 2 tröjorna. Skulle
varit ett perfekt shopping fynd för mig.


3 AUGUSTI 2011

Hej hej!

Nyss ätit frukost och nu sitter jag och borstar tänderna. Drar till Fagerhult idag igen med Therése och Johanna. Vi kommer att vara där ute tills fotbolls träningen börjar vid 5. Därför kommer jag att blogga innan jag hoppar in i duschen efter fotbolls träningen. Igår kväll efter när Jossan och jag städat Gölen mådde jag inte alls bra. Hade huvudvärk, mag ont och var illamående. Inte kul. Men efter en iprem och massa vatten mådde jag bra igen. Tur det! Resten av kvällen satt jag och klippte lite till från H&M katalogen och gjorde en insperations bild och lite annat smått & gott som jag vill ha. Samtidigt som jag gjorde det drack jag en varm kopp te. Bra dag!


HIGH SCHOOL STYLE




FAGERHULT

God morgon!

Här sitter jag nu med solglasögonen på och äter frukost. Mamma, Tyra, Thea, Sofie och jag drar till Fagerhult idag för sol och bad. Har med mig en bok som jag kan ligga och läsa medans jag solar. Min bränna har gått bort rättså mycket så då måste man försöka förbättra den. Därför kommer inte bloggen att uppdateras så mycket idag. Så idag skulle det varit perfekt med en iphone som man skulle kunna blogga ifrån. Men ikväll när vi kommit hem blir det att blogga och sen vid 8 blir det att städa Gölen med fotbolls laget (kul).


BLACK SWAN

Igår kväll berättade jag om att jag skulle se Black Swan & det gjorde jag.

Den var lagom läskig för mig, rolig, bra och sorglig på samma gång.
Men den var även riktigt, riktigt bra. Självklart får den 5/5 stjärnor.


VIÅS

Hello.

Den första fotbolls träningen var idag och det var VÄLDIGT jobbigt må jag säga. Var första gången på ett tag och riktigt varmt. När träningen var slut hade jag ont i huvudet och var jätte trött. Men efter duschen och lite rabarber & socker mådde jag bra igen. Skönt det. Resten av hela kvällen har jag suttit med H&M katalogen, mitt kollegieblock och lim. Har suttit och klistrat & skrivit och till sist blev det en liten önskelista med kläder. Bland annat har jag klistrat dit en kofta, ett par hög jeans, rutiga shorts och en väska. + 5 saker till. Allt skulle passa perfekt i min gaderob. Var med Julia även idag. Vi satt och pratade om Danny, var i Viås och tittade på när Tyra badade. En riktigt fin & bra dag har det varit.


Får bli en bild på Tyra när hon var på väg att börja nysa.


RSS 2.0