NORRHULT CITY

Det blir Norrhult för mig! Vid 16.00 ska vi vara nere vid konsum och handla tills ikväll. Vi hörs när vi hörs. Ha en jätte fin och bra valborg.


PEACE ARMBAND


Hemma hos mig nu ligger den nya Frida tidningen. Fick också hem ett
peace armband. Armbandet ser ni där uppe. Riktigt stillrent och fint armband.


NITAR ÄR TUFFT!


Kofta från H&M
♥ Linne från Gina Tricot
♥ Halsband från Gina Tricot
♥ Väska från Gina Tricot
♥ Jeans från JC

Närbild på väskan ↓




Nitar är tufft! ;)


SNYGGT TILL STRANDEN



Enkelt, snyggt och fräscht! ♥


HOGAN KNOWS BEST

Hallå där hemma!

Jag vaknade runt 9 tiden idag men somnade om och sov till 10. Gick upp, bäddade sängen, bytte om och åt sedan frukost. Har lite ont i huvudet idag så jag får se hur jag mår tills ikväll. Jag och alla tjejkompisar ska nämligen till Louise i norrhult och fira valborg men vi får se ifall det blir något för mig. Även ifall jag har ont i huvudet så måste jag plugga. Har pluggat så jag kan hela G-delen och en fråga på överkursen. Jag kunde redan G-delen i torsdags men jag har pluggat på den ändå så jag inte glömmer bort frågorna. Kollade nyss på Hogan Knows Best och åt ett grönt och surt äpple, gott. Nu ska jag sätta mig vid skrivbordet och plugga. Sen får jag se vad jag hittar på för någoting. Ha en bra valborg.


Tagen av mig! :)


NÄRBILD


Här kommer en närbild på tröjan jag hade på mig den 20/4.

Outfiten jag hade den dagen.

MY NEW SKIRT




Älskar mönstret! ♥

KLUVNA TOPPAR?


VINST MED 3-2

Godkväll!

Jag har nu tagit på mig nattlinne, borstat tänderna och smörjt in mina läppar med läppsyl. Har slickat om läpparna hela matchen så dom var helt röda och torra efter, usch. Som rubriken lyder så vann vi med 3-2. Målen gjordes av: 3# Wilma Petersson 10# Tova lyren 8# Johanna Sunesson. Vi var riktigt duktiga idag jämförs med matchen som vi spelade i måndags. Tänkte berätta om dagen idag innan jag ska krypa ner till korgs. Började med KF-tid, idrott, engelska, ÄÖ och sist bild. Efter skolan gick vårat lag ner till klubbstugan och samlades. Åkte sedan vidare till Hjortsberga. Efter matchen åkte vi till Mc'donalds och i bilen efter det så mådde jag jätte illa. Så när jag kom hem öppnade jag ett fönster och stog där i några minuter, jätte skönt var det. Packade upp alla väskor och när jag var klar satt jag mig här. Alla inlägg och bilder kommer imorgon. Orkar inte sitta vid datorn mera. Är jätte trött och mår fortfarande lite illa. Hoppas ni haft en bra dag och ha en fortsatt bra natt. Godnatt.


Hittade en bild jag inte lagt ut på bloggen. Bilden visar mina vita converse.


JAG KLARAR JU ALLT, ELLER HUR?

Hej och hopp!

Har nyss tagit mig en dusch och pluggat på G-delen till geografi provet som är på torsdag. Om en vecka är det så har en vecka på mig allt lära mig rättså mycket. Men det klarar jag. Jag heter ju Julia Widjestål och klarar allt, eller hur? Det gäller att ha självkänsla.. Skola idag och då var det innebandy match som gällde. Förlorade dock med 2-3 men vi var riktigt duktiga ändå. Efter skolan tog jag bussen hem och packade en dubbel väska tills imorgon och en väska till pappa. Direkt efter skolan imorgon blir det match i Hjortsberga med laget. Så det är därför jag packade en dubbel väska. Ett ombyte till idrotten och ett till matchen. Jag har jätte mycket idér om vad jag ska blogga om. Dom inläggen kanske inte kommer imorgon. Det vet jag hur dags jag kommer hem imorgon för Hjortsberga. Annars blir det på lördag. XOXO.


By: Me


SPRING COLORS


Igår när jag berättade om att jag ville ha mörkblått nagellack så fanns ju inte det. Och den sorten av nagellack kostar 39,50:- Och sen när jag tittade lite mer så hittade jag domma nagellackarna för 39,50:- tillsammans. Så då får man 4 stycken nagellack när man annars skulle fått ett för samma pris.

KLASS 7B FEM KYSSAR OCH EN FEST

Hello.

Nu så är tränings kläderna på. Men först ska det hamna lite mat i magen. Ämnerna vi hade i skolan idag var samhäll (fast geografi lektion), matte, idrott och sist biologi. På idrotten fick vi reda på vårat prov resultat och jag fick VG. Tre poäng från MVG så jag är nöjd. Vi har ett prov nästa vecka på torsdagen och det är ett geografi prov. Så efter träningen idag blir det att duscha och sen sätta sig och plugga lite gran på det. Nu så är skolan redan igång igen. Öva veckans ord ikväll också. När jag kom hem från skolan idag packade jag upp idrottsväskan och sen satt jag mig ute och läste i en bok som jag påbörjat att läsa. Den heter Klass 7B fem kyssar och en fest och den är jätte bra. Har inte läst den första boken i serien än. Men jag har beställt den i alla fall. Har läst den andra som heter Den nya klassen och den tredje heter som den jag skrev där uppe, Klass 7B fem kyssar och en fest. Nu så ska jag äta mat. Hoppas att ni har haft en bra onsdag.


Lite suddig bild men hoppas att ni ser boken i alla fall..

(MOBIL KAMERA)

NÅGON AV MINA LÄSARE SOM PROVAT BODY SCRUB?


I så fall, är det bra? Funderar på att köpa det innan resan till Turkiet.

MELLANMÅL

Nu blir det mellanmål. Müsli, vanilj te och ett papper där jag ska planera min budget.


GOING BANANA

Kollade runt på H&M nu och gick in på kategorin kosmetik. Jag söker ett mörkblått nagellack så gick in på nagellvård och tryckte in mig på den sorten av nagellack jag vill ha. En liten bild på den här → . Och när jag letade så hittade jag inte ett mörkblått nagellack, tyvärr. Men jag hittade ett gult nagellack som hette going banana. Defenitivt ett nagellack som jag vill ha. Man blir så glad av båda namnet och färgen.

=


26 APRIL 2011

Hallå i stugan!

Har nyss tagit på mig mjukis byxor och ska snart äta köttfärs limpa och potatis. Första skoldagen idag då på en vecka. Började med spanska, matte, svenska och sist historia. Skolan gick snabbt därför var det en bra dag. När jag kom hem från skolan tog jag på mig bikinin och gick ut och solade en stund. Men solen gick i moln när jag kom ut så det blev en liten snabbis i solen. Har ont i mitt öga, är trött och har lite ont i huvudet. Så jag kanske håller på att börja bli lite sjuk. Men mamma sa till mig nyss att jag kan ha ont i ögat för att jag har kollat upp mot solen med ögonen för mycket. Och så kan det vara med huvudvärken också. Med tröttheten kan jag inte göra någoting åt. Bara att gå och lägga sig tidigt ikväll. Men i skolan får jag ha solglasögonen på så slipper jag nog ha ont i ögat, för vi hoppas i alla fall. Det var allt för mig. Puss och hej.


MITT PÅSKLOV

Fredag: Var bara hemma och hade en myskväll med pappa framför Så ska det låta.

Lördag: Va med Therése och Johanna hela dagen och hade det riktigt bra och roligt.

Söndag: Va med Tova och Wilma hela dagen. Var på fotbolls planen med alla tjejor och körde omkring i kundvagnar, klättrade på tak, satt vid gölen och skrattade.

Måndag: Va med Wilma och Tova igen. Vi åt den första mjukglassen för i år. På kvällen var det fotbolls träning och efter hade vi picknik med hela gänget. Riktigt mysig kväll var det nere vid gölen.


Det vi åt den kvällen.

Tisdag: Tältade och grillade med Therése och Tova.

Tova och jag i tältet.

Köttet och majskolvarna.

Onsdag: Tränade fotboll och va med Tova hela dagen. Kollade på finalen av Sveriges Mästerkock.

Torsdag: Var i Sävsjö hela dagen på Boda borg med Johanna, Wilma och Therése och klarade en bana. På kvällen va jag med Tova och Sofia nere vid skolan och kollade på orienteringen.


Fredag: Målade mina naglar orange. Var hemma hela dagen och läste ut den nya Frida tidningen som jag köpte samma dag. Och åt årets första och enda påskägg.

Målade naglarna orange.

Årets första påskägg.

Lördag: Var i Vetlanda och åt påskbuffé och på kvällen var jag hos Evelina med Tova, Wilma och Ebba kom en sväng också. Grillade kött där också och hade det jätte roligt och mysigt.

Söndag: Var med Wilma och åt dom första kulglassarna för i år.

Måndag: Spelade seriematch men förlorade med 2-5. Målen gjordes av 12# Julia Widjestål och 10# Tova Lyren. Solade och fick en liten rand också. Fast det var inget påsklov denna dag men vi var lediga så jag räknar det som påsklov.

ETT RIKTIGT BRA PÅSKLOV VERKLIGEN! ♥


ÅRETS PÅSKÄGG


MITT EGNA SMOOTHIE RECEPT

Tänkte dela med mig om mitt egna smoothie recept här på bloggen. Så här får ni det.

- Banan

- Hallon

- Blåbär

- Apelsin juice

- Vanilj yoghurt/vanilj glass


SPAGHETTI OCH KÖTTFÄRS SÅS

Hello.

Mamma håller på att laga spaghetti och köttfärs sås. Vid 16.00 ska vårat lag samlas vid fotbolls planen och spela den första seriematchen mot Växjö FF. Ska bli jätte roligt. Känner att det börjar att pirra lite i magen nu. Och det är perfekt väder också. Inte för varmt och inte för kallt, perfekt. Jag steg upp idag vid 10. Tog på mig bikinin idag igen och gick ut och lade mig i solen med bra musik i öronen. In och äta frukost och sen vidare till Viås och doppa fötterna. Kallt är det ordet jag kan säga att det var. Ska upp på mitt rum nu och packa fotbolls väskan. Puss.


En bild tagen av mig!


PERFEKT

Innan så räknade jag hur mycket pengar jag hade i min chihuahua spargris och jag hade 160:- .Därför har jag råd att köpa den 4-delade burken på Åhléns för 159:-. Perfekt.


Min chihuahua spargris ♥

Den 4-delade burken jag vill ha.


FRÄSCHT RUM OCH EN FRÄSCH JULIA

Jag sitter och kollar på bigbrother fast nu så är det paus. Duschade innan och damsög mitt rum så både rummet och jag blev fräscha. Kollade på Hellcats innan också. Bra program det där. Missade det förra helgen men ska kolla på det en annan dag. Imorgon är det första seriematchen som gäller. Ska därför snart gå och lägga mig tidigt. Vi samlas inte förens klockan fyra men det gäller att vara pigg endå. Innan jag ska gå och lägga mig ska jag tvätta bort det oranga nagellacket. Känner för att vara utan nagellack imorgon. Men på kvällen åker det kanske på en ny färg igen. Hm.. vilken färg blir det då? Vi får se vad jag ska ha på mig på tisdagen. Nu så har nog bigbrother börjat igen. Men kommer självklart och sätter mig här igen. Hörs då.


Den vita är min och den lila är Tovas, fina dom är! ♥


DAMSUGA, DUSCHA, HELLCATS

Hej i den härliga värmen!

Mammas sambos lillasyster har varit här nu och hade tagit med sig en familje pizza med kebab så blev att äta det. Riktigt gott var det. Vaknade runt 11 tiden idag som jag gjorde. Tog på mig bikinin på direkten efter jag bäddat sängen och gick ut och satt mig och solade i drygt 20 minuter. Lyssnade på musik och hade det gatt. Men sen slutade det att spela musik för fick ett sms av Wilma. Hon undrade om vi skulle hitta på någoting så mamma körde mig till Åseda till Wilma. Vi satt först och snackade en stund och bestämde oss sedan för att gå ut på deras balkong och sola. Båda två blev sugna på kulglass så vi gick till bakboden och tog årets första kulglassar. Efter det gick vi hem till Wilma igen och tillbringade tiden på deras studsmatta, härligt. Nu så är jag hemma och ska damsuga mitt rum och fixa till det lite. Efter det ska jag duscha och fixa till mig. Vid 18.05 - 19.00 är det Hellcats som gäller. Hoppas att ni har haft en fin söndag.


ANSIKTMASKER


GLAD PÅSK

God eftermiddag!

Har nyss fixat mig och tagit på mig den nya kjolen som jag fick hem igår. Snart åker jag, mamma, syster och bror till Vetlanda och ska vara där och äta påsk buffé och ha det bra. Kommer även att träffa Karin som bor i Stockholm som jag inte träffar så ofta. Ikväll blir det förmodligen att grilla med tjejerna hemma hos Evelina. Men inget riktigt bestämt än. Tova ska höra av sig till mig när allt är bestämt. Vaknade runt halv 11 idag. Fixade i ordning lite i rummet och hoppade sedan in i duschen. Igår kväll kollade på på sex and the city 2 innan jag gick och lade mig och det är en sådan bra film verkligen. Gillar sex and the city filmerna starkt. Men nu hinner jag inte skriva mera ifall jag ska hinna läsa några bloggar. Ha en fin påskafton och glad påsk.


By: Julia Widjestål


DET TOG SIN LILLA TID

Hello.

Kom nyss in från att har varit ute med min lillasyster och cyklat lite. Gick in för jag ville upp på mitt rum och läsa i den nya Frida tidningen som mamma och jag åkte och köpte innan. Eller mamma körde och jag betelade för tidningen. Ville inte att mamma skulle köpa den så köpte den själv. Mamma kom och hämtade mig hos pappa vid halv 3 och då åkte jag hem och packade upp. Packade upp två resväskor, en väska och ett helt berg med tvätt. Så det tog sin lilla tid. Hade fått hem några plagg från H&M också. Det var bara en blommig hög kjol som passade. Det andra satt inte snyggt och ett par mjuka shorts var för stora. Den blommiga kjolen kan jag visa upp antingen ikväll eller imorgon. Ska upp på mitt rum igen nu och äta chips och läsa i Frida tidningen.


ORANGE




Nagellacket är från H&M, 29:-

DAGENS OUTFIT:


Tröja från Gina Tricot
♥ Leggings från H&M


LÅNGFREDAGEN 22 APRIL 2011

God morgon!

Vaknade runt halv 11 idag men jag låg kvar i sängen ändå för det var så varmt under täcket. Idag vet jag inte vad jag ska göra. Men ska snart fixa mig och sen åka till mamma. Julia och Jossan kom hem från Polen igår så ska kanske se vad dom ska hitta på idag. Men först hem till mamma och packa upp. Fint väder idag igen. Vet inte hur mycket grader det är men solen är i alla fall framme och himlen är blå med knappt några moln på. Hinner inte sitta här mer för har lite saker som jag ska göra. Ha en fin vår dag.


HUR TRÖTT SOM HELST

Godkväll!

Kom hem från att har varit nere vid skolan och kollat på orienteringen som hålls här i Åseda. Bestämde mig för att cykla hem för var hur trött som helst. Tur att jag har Tova och Sofia som cyklar en bit med mig hem. Är ju mörkrädd så det är därför dom följde med mig en bit. När jag cyklade till Tova innan så smög jag in jätte tyst och sen knackade jag på dörren inifrån och då trodde Tova att det var utifrån så jag gömde mig när Tova kom ner. Så Tova tog på sig sina skor och gick ut och kollade och då gick jag upp och gömde mig. Och efter Tova kommit in så kom hon aldrig upp så jag tänkte att jag skulle gå ner och gömma mig igen och sen skrämma henne. Men när jag skulle gå ner för trappan så knarade det så då hörde Tova det och gick upp. Men jag smet in och gömde mig igen och skrämde henne sen. Men Tova är ju inte rädd för något så hon blev inte så rädd i alla fall. Men det var även roligt för jag frågade Tova ifall hon blev rädd och då sa hon att hon blev lite rädd. Så där fick jag dig Tovsen. Nu så har jag borstat tänderna och fixat mig för natten så ska krypa till korgs nu. Undra hur många gånger jag har gäspat idag egentligen? kanske 100 gånger? Är i alla fall jätte trött så godnatt.


Bild tagen av mig den 19 april.


FÖRBÄTTRAS SENARE IKVÄLL

Sticker till Tova snart så uppdateringen förbättras senare ikväll!


SPETS LEGGINGS



VI KLARADE EN BANA

Hello.

Nu så har jag kommit hem. Eller det var någon timme sen. Dagen har varit jätte rolig. Fast vi klarade bara en bana av ungefär 25 stycken banor, hihi. Inte så bra men det var i alla fall jätte roligt. När jag kom hem duschade jag. Efter det packade jag väskorna till mamma tills imorgon och sen smsade jag Therése och frågade ifall inte hon, jag och Johanna kunde kolla på Eva & Adam boxen ikväll men hon har inte svarat än. Ska gå och fylla på mitt glas med coca cola nu. Och så ska jag ringa Therése och Johanna. Puss.


FAVORIT VÄSKAN BÄR JAG IDAG


Tröja från Gina Tricot
♥ Leggings från Bikbok
♥ Väska från H&M

Närbild på väskan



TIDINSTÄLLDA INLÄGG

I'm up!

Vaknade av väckarklockan vid kvart i nio och gick upp och bäddade sängen. Tänkte att jag hinner att skriva ett litet inlägg här på bloggen innan jag ska börja klä på mig kläder och börja sminka mig. Som sagt åker vi tjejer till Boda Borg idag så därför kommer det inte bli så mycket bloggning. Men efter jag har ätit frukost och borstat mina tänder hinner jag kanske göra några tidinställda inlägg. Om jag inte hinner det så vet ni varför. Nu så hinner jag inte sitta här mera. Men jag ska ta kort på dagens outfit och lägga ut här. Och försöka att hinna med det innan vi åker och hämtar tjejorna. Ha en jätte bra dag.


Bilden är tagen från när vi alla tjejer hade picknink vid gölen.

BODA BORG

Godkväll!

Nu så är det bestämt. Imorgon åker Wilma, Therése, Johanna och jag till Boda Borg hela dagen. Pappa kör oss dit vid 10.15 och då är vi där runt 11 tiden. Då checkar vi in och har det svettigt, klurigt, lätt och roligt. Efter vi gjort det i några timmar ska vi slå oss ner och äta Taco buffé, gott. När vi ätit klart tar vi en buss till Vetlanda och där kommer Therése's mamma vara och där efter kommer vi att åka hem igen till lilla Åseda. Ser ut att bli en kanon dag. Träningen gick bra idag den också. Och allt har varit bra idag. Varit med Tova hela dagen och vi har suttit vid datorn, jag har kollat när Tova klippt sig, ätit choklad och varit mera på datorn. Kollade på Sveriges Mästerkock innan också och Louise vann, riktigt bra för jag och pappa hejade på henne. Nu så sitter jag och packar väskan tills imorgon och tänker vad jag ska ha på mig imorgon också. Man får ju inte ha för varma kläder. Och inte för kalla heller för den delen ifall det är kallt utomhus. Men hoppas att det är fint väder. Kör nog på leggings och någon tröja. Jag får se när jag kollar i gaderoben. Puss.





APELSIN SKAL


VAD SKA FINNAS I MINA KATEGORIER?

 SMINK?

 MODE?

 KÄNDISAR?

 SKÖNHETS TIPS?

 DAGENS MAKE-UP?

 HAIR STYLE?

 TRÄNING?

 INSPIRATION?





GÅRDAGENS OUTFIT


Tröja från Bikbok
♥ Shorts från H&M
♥ Converse från London


FÖRE OCH EFTER BILD


Före

Efter

ROCKAR LOSS




EVA & ADAM

Tjenamors!

Kanon kväll igår verkligen. Grillade kött och det blev hur bra som helst. Till var det hasselbackspotatis, bearnaisesås och majskolvar, riktigt gott var det. Ebba kom upp en stund också och vi åt marabou choklad med smaken apelsin. Det har verkligen blivit min favorit smak nu på marabou choklad. Vi cyklade till konsum och köpte lite smått och gott och cyklade vidare till skolan. Där satt vi en stund och snackade och åt allt gott vi köpte. Efter det cyklade vi upp till Therése och hämtade Eva & Adam boxen som vi skulle ha i tältet och kolla på. Vi cyklade hem till mig sen och bytte om och fixade till oss för att gå ut till tältet. Vi låg där en stund och sen skulle Ebba hem men innan hon åkte hem så tog hon ut chips och dipp som vi hade köpt innan. Vi vräkte i oss det och gick in och borstade tänderna och ut till tältet sen igen. Vi kollade då på Eva och Adam men Therése somnade och efter det somnade även Tova. Så jag låg kvar och kollade på fem avsnitt och försökte att somna jag med. Men det gick inte så jag gick in och la mig i min säng och somnade på direkten. Tova och Therése kom in till mig sen vid halv 6 och väkte mig. Men vi somnade om sen och sov till halv 11 tror jag klockan va. Nu så har Therése och Tova åkt hem och jag sitter och bloggar. Ojojoj, långt inlägg så sätter punkt här.


Tova och jag i tältet.

Allt vi köpte.

Grillmästarna Therése och Tova.

Mums.

BILDER FRÅN IGÅR










TÄLTA

God eftermiddag!

Ska snart äta en sen middag. Therése, Tova och Johanna ska sova hos mig ikväll. Vi ska tälta på mig trädgård. Mysigt. Dagen började genom att jag cyklade till Tova. Vi satt på hennes balkong och sen tog vi cyklarna till brunnsparken och tog lite kort. Efter blev vi sugna på glass så vi cyklade ner till konsum och köpte det. Mumsigt. Vi bestämde oss för att cykla upp till Therése och Johanna efter det och satt oss på Therése's altan och tog kort och hade det bra. Cyklade hem till mig och hämtade pengar och vidare till konsum och köpa ägg. Hem till Tova och hämta tältet vi ska ha och upp till mig och sätta upp det. Ska strax äta som sagt. Alla bilder jag tagit under dagen kommer att komma i mellan rum. Ett vid varje inlägg så jag har lite bilder jag kan lägga ut på bloggen. Det var det jag hade på hjärtat. Eller en sak till. Vilket underbart väder det är.


Allt gott vi åt igår! ;)


VARIERA MIG LITE

God morgon solstrålar! ♥

Vaknade runt 10 tiden och gick upp och satt mig direkt här vi datorn. Sitter fortfarande här med nattlinne men ska snart gå och fixa till mig. Idag är det fint väder igen och det gillas stort. Vet inte riktigt vad som händer idag. Har inte pratat med Tova och Wilma idag men vi skulle tältat igår men det blev ingeting så det kanske blir att göra det idag. Jag får ringa till dom sen och höra med dom. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig idag. Hade leggings i söndags och måndags så känner att jag kanske skulle variera mig med någoting annat. Men jag hittar ingeting annat. Jag får väl kolla vad som finns i min gaderob. Så ska gå och klä på mig kläder nu. Ha en bra dag i detta fina väder.


Innan min makover på mitt sminkbord!


SOLO MODE


En tidning jag ska börja köpa och läsa lite då och då.

SÅ HÄR SER MIN APRIL MÅNAD UT↓


DEN FYRA DELADE BURKEN FRÅN ÅHLÉNS


Det är denna bruk som jag vill ha, måste bara vänta tills jag har pengar..

DETTA VAR MIN LOOK IDAG


Linne från JC
Linne från Gina Tricot
♥ Halsband från Gina Tricot
♥ Shorts från H&M
♥ Leggings från JC


EN KANON KVÄLL TILL

Hello.

Har nyss kommit hem från en kväll nere vid gölen. En kanon kväll idag igen. Vi köpte massa godis, läsk m.m och tog cyklarna och filtarna ner till gölen och satt där och snackade. En kväll man sent kommer att glömma. Det har varit en bra dag idag med Tova och Wilma. Vi satt på rampen i den härliga vår varmen och åt mjukglass. Träningen gick bra innan också. Mitt lår låste sig inte och jag orkade mer den här gången. Det gjorde jag inte förra veckan. Efter var det möte och vi fick då reda på att våran första seriematch är nu på måndag mot Växjö. Ska bli kanon kul att sätta igång nu igen. Nu sitter jag och äter på en dumle klubba och ska snart gå och hämta kameran och ladda upp dagens outfit som jag hade idag. Tog några bilder ikväll också som kommer att komma ut här på bloggen också. Fast dom kommer imorgn. Hoppas att ni har haft en fin dag.


Solklar hiss till Kenza Zouiten's tatuering!

ÅRETS FÖRSTA MJUKGLASS

Hej sommarvärmen!

Min storebror håller på att göra våfflor till han och mig så ska snart äta det. Efter det sticker jag till fotbolls planen och tränar fotboll en timme. Så skönt att börja på gräs idag. Tog cyklen till Tova innan. Vi spelade spel på mobilen oh spelade in lite videos. Sen kom Wilma upp också. Vi kollade i gamla skolkataloger och sen bestämde vi oss för att cykla ner till preem och köpa mjukglass. Träffade på Therése också, trevlans. Årets första mjukglass var hur god som helst. Jag tog med choklad runt om, mums. Jag skulle tagit med mig kameran men tänkte inte så långt. Ikväll blir det förmodligen picknink vid gölen med Wilma och Tova också. Och då hänger kameran med. Nu så ska jag fixa till mig innan träningen. Ha en underbar dag.


Bild i repris! ♥


18 APRIL 2011

God morgon!

Vaknade runt 9 tiden av att jag fick ett sms av mamma. Men jag låg ändå kvar i sängen och lärde mig någonting nytt. Det jag lärde mig var att spela in en video och sedan att man kan sätta dit bilder, texter och sånt. Så nu är jag stolt att jag kan det. Idag så är det fotbolls träning som gäller vid klockan 17.00 till klockan 18.00. Riktigt härligt ska det bli. Nu så ska jag gå till toaletten och hämta mitt borttagnings medel till naglarna och ta bort det. Jag har inte visat en bild på det men i fredags hade jag på mig en tröja där det står en lång text på. Och texten har olika färger på sig och några bokstäver har lila färg på sig så jag bestämde mig för att ta bort det röda oh måla dit det lila. Idag vet jag inte riktigt vilken färg jag ska välja. Får väl se vad som ligger i gaderoben.


Bort med det röda och dit med det lila.

SOMMRIGT OCH SNYGGT


CYKELBYXOR




SÅ MYCKET JAG VILL HA MEN SÅ LITE PENGAR JAG HAR




KOMMENTARA MED FÖRSLAG


GÖLEN

hejdå toppen dag!

Har nyss kommit hem från en helt toppen dag ute i det sköna vädret. Det började med att Wilma kom till mig. Vi satt och snackade en stund och sen cyklade vi ner till pizzerian och tog en kebabtalrik. Efter vi ätit klart så kom Tova och åt upp resterna. Snackade och cyklade till rampen och satt där och snackade. Cyklade vidare till Preem och köpte lakris snören som var på rean. Cyklade hem efter det och var på dator lite och cyklade sedan vidare till fotbolls planen och mötte alla tjejor. Vi klättrade på tak, skrattade, spelade fotboll, körde varanda i vagnar, satt vid gölen och hade det allmänt bra. Toppen dag verkligen. Nu så är jag hemma och blev hur sugen som helst på chips och dipp efter läst Fokis's blogg. Men pappa sa att vi får äta på det imorgon. Kollade idag hur mycket pengar jag hade på kontot och jag hade 26.60 ynka kronor. Men det räcker i alla fall till en glass om veckan har sånna här fina och sköna dagar. Imorgon blir det inget Boda Borg. Vi sa att vi får ta den en annan dag i veckan för imorgon efter träningen har vi möte så vi måste gå på det. En sak till bara. Imorgon ska Tova fixa en design till mig. Hur snällt?


En bild från en kväll ute hos mig! ;)


TURKIET SIDE

Hit åker jag om 38 dagar!


MY LOOK TODAY


Tröja från H&M
♥ Jeans shorts från H&M
♥ Leggings från Gina Tricot


NÅGON AV DOM HÄR FILMERNA SKA VI TJEJER SE PÅ PÅSKLOVET









Om det är någon av mina läsare som har sätt någon av dom här filmerna
så får ni jätte gärna kommentera och säga vad ni tyckte om den.

CHOKLADBOLLAR♥

Hej!

Jag vaknade för en stund sen och gick upp och fick plötsligt ett sms av Johanna. Hon hade kollat när Boda Borg öppnade och sånt så det blir troligtvis Boda Borg imorgon. Men jag tänkte att jag skulle kolla busstider och sånt nu men jag vet inte vart man ska om man ska till Boda Borg och jag vet inte vart det ligger heller. Hihi, men jag får väl prata med Johanna idag efter hon tränat färdigt. Idag så har jag lite saker som jag ska hinna med att göra med. Jag ska rensa min gaderob, packa i lite kläder i resväskan, planera, se hur mycket pengar jag har på kontot, hämta halsband (tappade mitt igår när jag cyklade hem från Johanna) och skriva upp saker som jag behöver. Nu tänkte jag säga hur min dag var igår också. Efter några samtal med Johanna och Therése bestämde vi oss för att cykla ner till fotbolls planen och spela lite fotboll. Efter det så cyklade vi till pizzerian och delade på en Hawaii och sen cyklade vi till Therése och satt och pratade och åt godis. Vi cyklade sedan upp till Johanna och medans hon åt så kollade jag och Therése på teckningar Johanna ritat, jätte fina var dom. Ut till ett litet rum där vi satt resten av kvällen och skrattade, var på datorn och annat skoj. Kanon dag verkligen. Nu så ska jag äta frukost och sen ska jag hoppa in i duschen och se vad dagen bjuder på efter det.


Gott det skulle va och ha sånna här och mumsa på.

GOOD NIGHT

GODNATT!


UPPDATE

Tänkte bara slänga in ett inlägg och säga att inlägget med hur jag sminkar mig är på min blogg men längre ner just nu. Efter resultatet på naglarna är inlägget så ni inte glömmer bort att se det.


TURKIET 25 MAJ





SÄLLSKAPSSJUK

Gjorde nyss klart historia läxan som jag skulle göra över påsklovet. Skönt att ha det gjort så man inte behöver sitta inne och jobba med den. Försöker att få tag i Therése och Johanna men får inte tag i dom. Jag får väl ringa till dom. Det blir inte Norrhult för mig idag. Jag kände inte riktigt för det. Men är i alla fall fixad och redo till att vara med någon så om det är någon som vill va med mig så är det bara att slå en plingeling till mig. Jag har publicerat inlägget med hur jag sminkar mig men det vill inte komma upp på bloggen. Konstigt. Men det är säkert blogg.se som krabbar igen som det brukar göra. Nu ska jag kolla på lite kläder på H&M och Gina Tricot.


HP:s for life ♥


NORRHULT

Good morning!

Jag har redan vaknat och bäddat sängen. Ville inte sova bort hela dagen så bestämde mig för att gå upp. Jag var uppe till 11 igår och var hur trött som helst så när jag gick och lade mig somnade jag hur snabbt som helst. Skönt. Idag tror jag att det blir Norrhult med tjejerna. Men jag vet inte riktigt än. Måste prata med Tova. Så Tova när du ser detta kan du logga in på MSN så jag kan snacka med dig. Det är fint väder idag så ska nog ut och cykla en stund sen. Det var allt jag hade att säga. Ha en fin dag.


Love you! ♥


MITT "NYA" SMINKBORD






SÅ SKA DET LÅTA

Hello.

Jag sitter här hemma hos pappa nu och kollar på Så ska det låta men kollar inte på det just nu. Tänkte slänga in ett inlägg här på bloggen. Jag har i alla fall gjort några inlägg om det som jag lovade att jag skulle visa. Det är bara resultatet på sminkbordet kvar sen så har jag lovat klart allting. Har mest suttit vid datorn hela kvällen. Men har även ätit en god middag och haft en bra pratsund med pappa. Tänkte berätta om skolan idag. KF-tid, idrott (fotboll, entligen), engelska, ÄÖ och sist bild. Men på bilden blev det mer som en rast. Vi fick vara ute och måla och det var hur skönt som helst. Mamma kom och hämtade mig efter skolan och vi åkte hem och fikade och sen åkte jag hem till pappa. Packade upp och sen tillbringade jag några timmar framför datorn. Hoppade in i duschen efter det och sen åt. Kollade på så ska det låta och nu sitter jag här igen. Nu ska jag varma mig en kopp te och sätta mig framför datorn igen och kolla på några avsnitt av Hellcats. Ha det bra.


RESULTATET

Här kommer resultatet från i tisdags på mina ny målade naglar.





Här är nagellacket som jag andvände till att måla naglarna. Köpt på H&M, 69:-


ROMANTISKT LJUV

Kolla vilken parfym som passar dig bäst. Gör Frida testet i förra veckans Frida tidning.
 


P.S: Hoppas ni ser vad det står!!


JAKE GYLLENHALL


Snyggare då 1999 eller nu 2011?


HUR JAG SMINKAR MIG

Jag börjar med att ta en ansikts kräm för att huden inte ska bli torr.



Efter ansikts krämen tar jag brunkräm och smetar i hela ansiket.



Jag böjer sedan ögonfransarna.



Maskara tar jag efter det.



Ett rosa rouge har jag också på mig för att få naturliga kinder.



Ögonskugga har jag inte varje dag men ibland så händer det att jag har det.



Först så tar jag läppsyl för att läpparna inte ska bli torra sen efter det
tar jag läppglans med hello kitty på, haha.



Efter allt är fixat i ansiktet tar jag ett sprut av min favorit parfym.
Nämligen Britney Spears parfym Fantasy.



P.S: Förre oh efter bilden kommer någon gång i veckan. För jag har inget smink
på mig just nu så jag kan ta en efter bild men det kommer i alla fall att komma
upp en bild på det.


EN LÄXA PÅ PÅSKLOVET


Jag har fått en läxa över påsklovet. Att renskriva allt jag skrivit i min
historia bok och det är rätt mycket. Men är rättså snabb på att skriva
på datorn så det kommer nog att gå snabbt, hoppas jag.

EN SOLIG FREDAG

Godmorgon fredag!

Jag sitter här nu fixat och redo för en solig dag i skolan. Ska snart äta frukost men tänkte först säga förlåt för den fruktansvärda uppdateringen igår. Men jag kan i alla fall säga hur dagen var. Vi började med matte provet och Maria som våran mattelärare heter rättade mitt prov och jag fick G, glad för det eftersom jag har det lite svårt för matte. Samhäll, spanska och sen svenska. På svenskan hade vi ett matte test och veckans ord och det gick bra det också. Vid halv två var det innebandy som gällde. Men vi åkte först hem till Therése och fikade. Cykla till idrotts hallen och byta om och sen träna innebandy. Vårat lag behövde ingen utagning för vi var redan ett fullt lag. Ta bussen hem och packa till pappa. Efter jag packat kom mamma och Tyra hem så då var Tyra och jag ute en liten stund. Vid tjugo över 6 skulle vi ta lagfoto och enskilda foton nere vid fotbolls planen. Hem efter det och göra iordning tills morgondagen. Det var allt som hände igår. Ha en fortsatt bra fredag allihopa.


Bild i repris från när jag hade packat klart för att åka till pappa.

(MOBIL KAMERA)

INNEBANDY UTAGNING

God morgon!

Här sitter jag nu och borstar mina tänder och ska snart åka till skolan. Idag i skolan kommer vi att börja med matte prov. Efter samhäll, spanska och sist svenska där det kommer att vara veckans ord. Efter skolan är det innebandy utagning och sen klockan kvart över 6 ska vi ta kort med fotbolls laget. Fullproppad dag men det är bara kul. Hem efter fotograferingen och packa till pappa och kolla på tve. Jag har också bestämt mig för att inte göra om geografi provet. Jag är nöjd med ett G. Det var allt jag hade på hjärtat. Ha en bra torsdag.


Bio på påsklovet någon?

EN VECKAS PÅSKLOV

Jag sitter här nu ombytt och nyduschad. Åt nyss en god middag så mätt i magen är jag också. Idag i skolan hade vi idrotts prov. Jag svarade på allt och jag tycker att det känns jätte bra. Så om jag får alla rätt så får jag MVG men jag blir ändå jätte nöjd med VG. Började ju faktiskt att plugga igår på riktigt så är jätte nöjd med min insatts i alla fall. Efter skolan åkte jag hem och mormor var här hemma då också. Riktigt skönt att få träffa henne igen. Efter middagen gick jag upp på mitt rum och tog bilder. Bilderna kommer ni att få i ett enda inlägg nästa vecka. Det handlar om hur jag sminkar mig. Så glöm inte att kolla på det. Ni ska få en förre och efter bild också. Min april månad kommer på bild också, resultatet på naglarna och hur det blev när jag gjorde om mitt sminkbord. Men mitt sminkbord kommer att göras om igen i efterhand. Ska köpa en 4 dels burk från Åhléns också som jag kan lägga tofsar, hårnålar m.m i. Imorgon är det bara matte prov och veckans ord sen tar jag en veckas påsklov. Inget direkt planerat än men vi hoppas på att det blir fullbockat ändå.


Bild från en helg med Julia och Elin, kanon helg verkligen! :D


ETT PAR GLASÖGON TILL BARA


Sen är jag redo att åka till Turkiet och sommaren 2011!!!

(MOBIL KAMERA)


MIN NYA TVÅL LUX


Denna köpte jag för ett tag sen. Tog bilden med min mobil och min mobil
slad som jag andvänder för att ladda upp bilder på datorn har gått sönder.
Så det är därför det har tagit sin lilla tid. Men bättre sent än aldrig.

(MOBIL KAMERA)

NAGLARNA ÄR NYMÅLADE

Hello.

Har nyss ätit soppa och ska snart gå upp och sätta mig och plugga det sista för kvällen. Har ju som sagt varit hemma hela dagen. Jag har pluggat, pluggat, varit hos tandläkarn, solat, pluggat, målat naglarna, varit hos Julia, dushat, pluggat och ätit. Det var min roliga dag det. Fast det var roligt att vara hos Julia och säga grattis, prata och vara med henne i alla fall. Jag målade mina naglar i färgen rött och blev jätte glad för resultatet. En bild kommer självklart att komma upp nästa vecka. Då har jag tagit kort på dem med min kamera. Ikväll blir det också att gå och lägga sig tidigt. Annars kommer jag att vara död imorgon. Så upp och plugga nu Julia. Men först några små inlägg här på bloggen.


Någan knas bild från min utflykt till brunnsparken!

TILL ÅSEDA

MOT TANDLÄKARN!


Och solglasögorna är på! ;)

(MOBIL KAMERA)

PLUGGA IDROTT

Godmorgon!

Jag stannade hemma idag från skolan för att plugga och ta det lugnt. Jag har också lite huvudvärk och tänker på allt och alla. Jag gick ner och satt mig här på datorn för att säga det och att jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen igår. Men efter jag hade tränat duschade jag och åt mat sen gick jag upp och pluggade. Efter jag pluggat i några minuter så blev jag hur trött som helst. Tror att jag gick och lade mig vid 9. Vaknade vid 7 idag och bestämde mig för att gå upp och börja plugga på direkten. Därför ska jag gå upp och göra det nu. Men en sak till. Min fin fina vän Julia fyller år idag så jag avslutar detta inlägg med att säga grattis världens finaste. Finns ingen bättre Julia än dig. Love you!


Tar med mig frukosten upp och tänder ljuset på bordet och börjar att plugga!
En bra start på en troligtvis bra dag ;)


DET BRÄNNDE PÅ MAGEN

Hello.

Kom hem från skolan för ett tag sen. Slängde av mig jackan och bara la mig på golvet för det var så fruktansvärt varmt. Men jag klagar inte. Det var en skön känsla när jag la mig på golvet. Det kan jag lova er. Upp och ta på sig fotbolls kläderna och sen ner och äta. Idag hade vi sovmorgon men pappa kunde inte hämta mig idag för han skulle jobba tidigt så jag fick åka med mamma till skolan runt åtta. Jag kollade på film då med klass 7A. Så det var ju bra så jag inte behövde sitta uppe helt själv. Vi fick reda på vårat provresultat idag också på geografi provet och jag fick G. Jag vet inte om jag ska göra om det eller inte. Ska i alla fall prata med mamma om det och se vad hon tycker. Den sista rasten innan spanskan var hur skön som helst. Vi alla satt ute och solen var hur varm och skön som helst. Det brännde verkligen på magen. Jag ska nu gå ut och sätta mig i en solstol och se ifall det vill komma någon färg på mig.


Är den påväg? :D


BARNÄNGEN VÅRDANDE Q10

Hello.

Kollade nyss på Hellcats med gårdagens godis och kollade nyss en liten stund på Gossip Girl. Idag har jag suttit vid matbordet hela dagen och pluggat. Har läst alla bladen idrotts boken, gjort klart historia inlämnings uppgiften och gjort några tal på repetitions uppgifterna i matten. Mamma kom hem för en stund sen också med ett nytt schampo och balsam till mig och en god kebab rulle. Så ska sätta mig och äta det nu.

 

NU LAGAS HÄR MAT

Makaroner och köttbullar! ;)


SOLGLASÖGON

Nu så ska jag gå ut och sätta mig på lillasysters nya gunga med en flaska med kolsyrat vatten och idrotts boken. Och ett ny tvättat hår som ska torkas i den härliga vår luften.


Våren är här! :D


IDROTT PROV, HISTORA LÄXA OCH MATTE PROV

God morgon till det fina vädret!

Jag vaknade runt 9 tiden idag och gick upp och bäddade sängen och tog på mig morgon rocken. Nu så sitter jag här och väntar på att sconsen ska blir klara så ska det blir en härlig frukost. Idag så ska jag vara hemma och plugga till idrotts provet och på historia läxan. Matte ska jag också studera. Vi har prov på det på torsdag så jag har tagit hem två papper med repetions uppgifter som jag kan öva på. Jag bloggade inte mera igår för jag åt grillat som sagt och sen placerade jag mig i soffan resten av kvällen. Mamma och jag hyrde hem varsin film också. Jag hyrde hem filmen Himlen är oskyldigt blå men jag kollade inte på den. Får bli att kolla på den idag någon gång. Så nu vet ni varför jag inte bloggade mera.


EN NY BRUNKRÄM OCH EN RING JAG LÄNGTAT EFTER


Brunkräm från Apoteket, 79:-

Ring från Gina Tricot, 129:-

(MOBIL KAMERA)


GRILLA!

God eftermiddag!

Idag vaknade jag runt halv 10 tiden och gick upp och duschade och började fixa mig iordning för att åka till Växjö. En ring och en brunkräm fick jag med mig hem idag. Det var ringen som jag hittade i onsdags. Och brunkräm tänkte jag köpa i måndags men det gjorde jag inte för att det var lite kvar som jag kunde använda. Vi kom nyss hem och ska snart äta en liten lätt middag. Korv med bröd och ikväll blir det att grilla kött. Jag ska gå upp och sätta mig och plugga nu. Men först ska jag läsa lite bloggar. Ha en bra lördag.


FAVORIT SHALARNA


Från vänster: Den första och den andra är från Gina Tricot, 79:- st.
Den tredje är från H&M, 30:- (REA )


ETT MYSIGT FREDAGS TIPS

Nu så har jag rensat och gjort om mitt sminkbord. Men ni får se det nästa vecka som sagt. Tacos är avklarat och godis håller jag på att mumsa på nu. Var inte sugen på att kolla på talang så får bli att kolla på det en annan dag istället. Tänkte ge ett tips om hur man får en riktig mysig fredags kväll för sig själv. Först: Tänd ljus i rummet. Gör det helst i fönster och på bord. Lägg dig i soffan/sängen och ta fram några tidningar/böcker, godis, läsk/te och allt som man är sugen på. Ha det jämte dig så du slipper gå från den mysiga och sköna stunden. Och ligg där en lång stund och bara njut av att det är fredag. Det ska jag gå upp och göra nu. Jag kommer att göra det med ett glas coca cola, en skål med godis och veckans Frida tidning.


Lite suddig bild men vad gör det om 100 år?

TACOS, TALANG OCH GODIS

Hello.

Jag har nu tagit på mig mjukis kläder och fixat och packat upp allt. Jag ska göra om mitt sminkbord sedan också. Självklart kommer det att komma en bild på det. Men det får ni nog inte denna veckan. Jag tror att ni vet varför. Men jag säger det igen. Datorn här ute är seg. Det blir inte att ta på sig den röda dressen och göra en Frida läsares tips idag. Istället blev det en annan dress och andra saker istället. Bland annat tacos, talang och godis. Mysig kväll. Skola idag som alla andra fem dagar i veckan. Började med KF-tid, idrott, engelska, ÄÖ och sist bild. Snabba lektioner. Det var det som jag hade på hjärtat. Ha en mysig och skön fredag.


ULRIK MUNTHER MED LÅTEN BOYS DON'T CRY


Ulrik Munther med låten Boys don't cry. Min favoritlåt för tillfället.


MINA FINA CONVERSE


DET NYA LINNET OCH FAVORIT HALSBANDET


Kofta från H&M
♥ Linne från Gina Tricot (det nya)
♥ Halsband från Gina Tricot
♥ Leggings från JC


ULRIK MUNTHER, JAG ÄR FAST! ♥ ♥



ULRIK MUNTHER IN MY HEART ♥ ♥

HISS


* Resultatet på kemi provet.
* Bilderna som jag tog i brunns parken idag.
* Fredagen börjar närma sig.
* Marabou choklad
* Påsklovet börjar närma sig!

MY LOOK TODAY


Tröja från Gina Tricot
♥ Linne från JC
♥ Jeans från JC


BOYS DON'T CRY

Jag sitter här ny duschad och mätt i magen och lyssnar på Boys don't cry. Super bra låt verkligen. Älskar hans hesa, sköna röst. Var ute och sprang innan också. Riktigt skönt var det. Inget pluggande blir det idag. Bara att ta det lugnt för en gångs skull. Imorgon blir det inget pluggande heller. Men på lördag blir det att plugga. Så det blir antagligen inget Växjö och shoppande. Men jag kollade hur mycket pengar jag hade på kontot och jag hade runt 200-250 kronor. Inte alls mycket så därför kunde jag även inte shoppa väldigt mycket. Därför väntar jag ett tag och shoppar riktigt när jag har mera pengar. Var och fotograferade en massa i brunns parken innan också. Riktigt skönt väder var det och fina kort blev det.


VÅR TECKEN






SPRINGA EN RUNDA

Home from school!

Kom hem från skolan för ett tag sen. Skönt att fått tillbaka min cykel så jag kan cykla igen. Vi hade som sagt prov idag och det gick jätte bra. Känns det som i alla fall. Ett VG hoppas jag på. Vi fick reda på vårat Kemi prov idag också och det fick jag VG på. Det skrev jag innan. Idag så ska jag ut och springa en runda. Men alla i vårat lag ska gå på bio så jag tror att jag springer en liten tur själv då. Har ju redan sätt Hur många lingon finns det i världen så det är därför jag inte ska gå. Nu så ska jag packa till mamma. Ha det bra precis som jag.


Fick en kommentar av en som heter Alice som sa att dom här linnerna var
sköna. Och det är dom verkligen. Hon berättade också att hon hade alla färger.
Det vill jag också ha kan jag säga.

VG PÅ KEMI PROVET


MIN RÖDA MJUKIS DRESS

Godmorgon alla morgontrötta och alla morgonpigga!

Jag har nyss tagit på mig kläder, sminkat mig och ätit frukost. Nu är det bara tänderna som ska borstas sen så ska jag vidare till skolan. Geografi prov och veckans ord är det som gäller idag som jag sa igår. Pluggade på det igår så allting känns jätte bra för prov och läxförhör. Vi kommer att börja med matte, samhäll (geografi prov), spanska och sist svenska. Slutar vid ett så det känns toppen. Ska hoppa in på konsum innan jag går till skolan så jag ska gå och borsta tänderna nu. Hoppas ni får en bra torsdag.


Nära helgen nu allesammans. Ska ta på mig min röda mjukisdress och
ha den hela fredagen och bara mysa. Ska följa en frida läsares tips som
hon hade skickat in för en mysig fredagkväll. Ska prova och se ifall det
är någoting för mig att göra.

ENKEL TRÖJA SOM MATCHAR MED ALLT


En tröja som jag med glädje kan köpa.
Under hundralappen.

YOU IS THE BEST TOVA LYREN ♥



DESIGN!

La in Julias gamla design nu! utan att hon vet om det, hihi busigt! men hon har tjatat om att jag ska göra det i flera månader så kom på att jag kan göra de nu som en liten överraskning, ja-ooo! :) Julia du får säga till om jag ska göra en ny, för den är ju rätt gammal, eller om jag ska ändra något på den eller på sidan! ha de bra, älskar dig! ♥ /Tova


seriöst jag vet inte vad detta är för bild.. men den var lite små gullig!


NÄRBILDER PÅ DET JAG FICK AV MAMMA IDAG



DETTA HÄNGDE MED MIG HEM IDAG


Linne och shal från Gina Tricot för 178:- Tack mamma (L)

HOPPAS PÅ ETT VG

Hallå där hemma!

Jag har nyss duschat och ätit mat och ska sätta mig och plugga geogafi nu. Har varit i stan idag med Mammsen. Var bland annat på sjukhuset och på Gina Tricot och H&M. Fick med mig en shal och ett linne hem. Hittade dock en ring som jag viljat ha hur länge som helst, en kofta och ett par leggings också. Men dom kanske blir mina på lördag ifall jag åker in. Skola. Kemi prov var det som gällde idag och det kändes bra när jag skrev det så hoppas på ett VG. Imorgon är det geografi prov som gäller och veckans ord. Därför måste jag slita mig ifrån datorn och plugga. Vi ses och hörs ikväll.


Ny duschad och en lite lagom fin bild efter det.

DET BLEV:

DENNA↓


PASSAR PERFEKT I MIN GADEROB


VILKEN TYCKER NI?


Vilken tröja ska jag ha imorgon av dom här två förslagen?


Eller:


GAMLA GOA MINNEN MAN SENT KOMMER ATT GLÖMMA

I'm home!

Jag har faktiskt varit hemma ett tag. Jag och Wilma pluggade inte så värst mycket. Vi kollade igenom lite papper/böcker och förhörde varandra. Upp på Wilmas rum och snacka och kolla igenom massa minnen. Gamla goa tider det där. Pappa fick komma och hämta mig för det började att ösa ner regn. Så Wilma får ta min cykel imorgon till skolan. Äta och plugga stog på schemat efter det och nu så har jag en liten paus. Jag ska snart ta fram kläder till morgon dagen och göra mig iordning lite. Sätta mig och plugga lite till sen. Sen så är jag färdig med att plugga kemi. Så då får vi hoppas att det går bra på provet också. Ett VG vill jag lugnt ha efter allt slit och släp med all pluggning jag har tillägnat åt detta.


Iskall mjök och nybakad bulle, MUMS!

EN BILD PÅ JAG IDAG


Shorta från H&M
♥ Skärp från JC
♥ Linne från JC
♥ Leggings från Gina Tricot
♥ Halsband från Gina Tricot


26/30

Nu sitter jag här ombytt och klar för att ta cyklen till Wilma. Vi ska ha en plugg-va-dag. Så nu vet nu vad jag kommer att befinna mig. Skolan gick snabbt och smidigt idag. Spanska, matte, svenska och historia och historian var faktiskt riktigt rolig idag. Första gången jag tycker det. På spanskan hade vi spanska glosor och jag fick 26/30. Väldigt nöjd faktiskt. Jag blandade ihop två ord så det var ju inga "stora" fel. Dagens outfit ska jag lägga in nu också innan jag ska cykla till Wilma. Så jag sätter stop här. P.S! Dagens outfit kommer att vara tidinställt.


En bild på historia böckerna bara för att lektionen var rolig idag.

TJEJER, JAG VET EN FILM SOM VI MÅSTE SE↓

Jag sa att jag skulle gå och lägga mig tidigt. Därför är detta inlägg tidinställt.


ALLT ÄR HELT UNDERBART BRA!

Träningen gick bra idag. Bara att jag blev lite arg på mig själv för att jag blev trött så fort och att mitt lår låste säg. Men det har gått över nu i alla fall. Cykla hem och duscha och studera spanska som sagt. Så nu kan jag alla dom 15 spanska orden. Jag orkar och behöver inte plugga idag på kemin och geografin så jag gör det imorgon istället. Kemin har jag inte alls mycket att öva på. Och inte geografin heller för den delen. Igår kväll blev det lite försent för min del så jag tror att jag ska gå och lägga mig tidigt. Eller tror och tror, jag vet att jag ska gå och lägga mig tidigt. Jag är lite små trött redan nu faktiskt. Men det blir inte att lägga sig än i alla fall. Allt är på plats i livet och allt känns toppen. Allt är helt underbart bra! Det kallar jag lycka. Nu ska jag kolla på lite tv:e och se ifall det är någoting bra på den.


En bild på MAX FOOD bara för att jag är sugen på det.


SPANSKA GLOSOR

Hello.

Träningkläderna på, cyklen redo. Jag är redo för fotbolls träning. Skolan gick snabbt och smidigt idag. Simning, engelska, svenska och avslutade med spanska. Cyklade hem och tog på mig tränings kläderna och satt mig och kollade på tv:e en stund. När jag kommer hem från träningen sen blir det att sätta sig och plugga på spanska glosorna som är tills imorgon. Ja, det var det lilla jag ville säga. Ha en fortsatt bra dag.


TAKEN

Denna såg jag igår som sagt.


Och den får lugnt 5/5 stjärnor.

BEHÖVER INTE STRESSA

Godmorgon!

Jag sitter och äter på baguetter nu och ska snart lägga mig i soffan lite. Jag klev visst upp lite för tidigt idag. Men sånt händer. Vi brukar ha sovmorgon till halv 11 men det fick vi inte idag. Vi ska simma idag igen. Fast det blir bra för jag måste tvätta håret. Efter skolan idag ska jag ta cyklen till Apoteket och köpa en brunkräm. Min tar nog slut idag efter simningen. Träna på grus idag också. Härligt. Kollade på Taken igår också och den var jätte bra. En film som verkligen rekomenderas. Var det någon mer som såg den? Vid 09.00 ska vi vara i elevhallen i skolan så jag behöver inte direkt stressa. Men nu ska jag lägga mig i soffan. Först: Borsta tänderna.


Slut.

KOM IHÅG DET JULIA

HELLCATS KLOCKAN 18.05 - 19.00


LÄKEROL CASSIS

Nu så har jag pluggat i 2 timmar så nu förtjänar jag är paus. (Fast jag har även tagit lite små pauser när jag har pluggat). Jag har läst alla blad i kemi boken, kan alla TDS frågorna och så kan jag snart hela pappret. Ska bara läsa alla blad en gång till och likadant med TDS:n. Anteckningarna ska jag kunna också. Geografi prov har vi nu i veckan också. På torsdag. Men jag kan det mesta. Läsa alla blad några gånger till och alla anteckningar. Jag har även varit på konsum och inhandlat en ny tandborste, lite naturgodis och läkerol Cassis.Snart ska vi äta kyckling och ris och efter ska jag kolla på Hellcats. Det var det jag hade på hjärtat.


Paus från skrivbordet.

PLUGG DAGS

Nu så ska jag sätta mig och plugga i några timmar. Hörs efter jag pluggat.










KEMI, GEOGRAFI OCH SPANSKA

Buenos Días!

Har nyss ätit en stor frukost och pluggat lite på spanska glosorna som är tills på tisdag. Jag sitter och borstar mina tänder just nu och ska snart ta cyklen till Julia. Jag vaknade vid 9 tiden idag men somnade om och sov till klockan 10. Skönt att få sova ut. Men det blir bara att vara med Julia och Jossan en kort stund idag. För jag måste hem sen igen och börja plugga kemi, geografi och spanska. Men nu hinner jag inte sitta här och dega mera. Hoppas ni får en bra och mysig söndag.


Stockholm 2011!


REMEMBER ME

Denna film såg jag idag också med Julia och Jossan


Och den får 5/5 stjärnor.


SMÅ SAKER JAG BEHÖVER OCH VILL HA:




KICK-ASS

Jag såg denna idag med Julia och Jossan


Och den får 3/5 stjärnor.



SKÖN TEMPERATUR

Jag har nu gjort mig redo för sängen och börjar bli lite små trött. Har spanderat hela min dag åt att vara med Julia och Jossan. Vi har gjort allt från att kolla på film till att ligga på en studsmatta med madrasser och filtar. Mysig dag har det varit. Dock tråkigt väder men det har även varit rättså skön temperatur i luften. Jag följde inte med mamma och lillasyster till Vetlanda. Jag åkte hem till pappa direkt och packade upp. Sen tog jag cyklen och cyklade till Julia och Jossan. När jag kom började vi kolla på Kick-Ass sen gick vi hem till Jossan och kollade på Remember Me. Men nu börjar jag bli lite sugen på att kolla på Gina Tricot och H&M så ska titta in en sväng på dom 2 sidorna nu innan jag ska krypa till korgs. Godnatt alla.


Bild från i sommras! :)

VI KOM TILL FINAL

God morgon för min del!

Jag sitter här nyduschad och ska börja med att äta frukost snart. Dagen var jätte rolig och spännande igår. Vi gick till final men vi vann inte. Men det var 96:or som vi mötte och jag tyckte att vi var mycket bättre än dom ändå. Men riktigt bra kämpat alla ändå. Idag ska jag nog följa med mamma och syster till Vetlanda och ta fika. Sen så måste jag hem till pappa och packa upp och sätta igång med pluggningen igen även ifall det är helg.


SUGEN!!


MIDNATTS CUP

Godeftermiddag alla!

Nu sitter jag och mina lagkamrater här i kluppstugan och äter på spaghetti och köttfärs sås. Vi ska snart bege oss till Moheda för Midnatts cup. Ska bli hur roligt som helst. Önska oss lycka till. Men innan vi ska sätta oss i bilarna och köra iväg tänkte jag berätta om dagen. Vi började med KF-tid, idrott (teori), engelska och ÄÖ. Bilden missade vi idag. Ja, allt jag hade att berätta. Vi ses och hörs imorgon.

Hade ingen passande bild till detta inlägg så får bli en bild i repris.


GRATTIS MIN SKATT! ♥

Min katt fyller idag. Allså är han ett skämt. Haha! ;)

 


RSS 2.0