ALIBABA

Hej hej!

En ny duschad Julia sitter har framför datorn nu i Turkiet och har det kanon bra. Sista dagen idag för varan familj har i Turkiet. Aker hem imorgon pa morgonen sa hinner i alla fall ata den goda frukosten en gang till. Vi har legat vid havet hela dagen idag nastan. Nastan lite för varmt dar nere men om man dricker mycket cola sa funkar det att ligga och pressa lite till. Sag att jag skrivit fel pa mitt första inlagg har ifran. Johanna fyllde ju faktiskt 14 ar och inte 13 som jag skrev. Haha. Men alla skriver val fel nagon gang. Snart ska vi ga och ata och sen ska vi ga till en galleria som heter Alibaba. Dar ska jag kopa mig ett par Ray Ban glasögon. Har inte sa mycket mer att saga. Bara att jag langtar efter alla mina fina vanner. Men vi far se till att traffas pa torsdag. Enjoy!


I LOVE IT

SHOPPING IN MY HEART ♥






TURKIET

Hello.

Har sitter jag nu i Turkiet och ar pa datorn. Finns inte A A men det finns Ö sa jag tror att ni vet vad jag menar. Det ar jatte harligt har nere och jag har det super bra. Vill inte aka hem men det ska aven bli kul att traffa alla vanner. Min kompis Johanna fyllde ju aven 13 ar i torsdags sa grattis till dig min fina van. Ikvall blir det att ga pa stan och handla nagra presenter till mina fina vanner. Men vad det ar sager jag inte. Men jag tror att dom kommer att bli glada. Har brant mig lite pa axlarna men det kommer troligtvis att vara borta imorgon. Ska sova med kylmedel eller vad det heter. Har tagit massa med bilder sa det kommer sjalvklart att komma pa bloggen. Jag tror att det var runt 80 bilder men mer ska det bli. Ska upp pa mitt rum nu och duscha och fixa mig för att ga till resturangen. Kommer hit och satter mig en annan gang. Hoppas att ni har det bra dar hemma. Puss.


Min favorit klanning.


HEJDÅ SVERIGE & HEJ TURKIET


ALLT ÄR NER PACKAT

God morgon!

Färdig & fixad för skolan och även redo att åka till Turkiet efter skolan. Ska bara gå till 12 och mamma ska jobba till halv 1 så medans mamma jobbar ska jag gå hem till pappa och säga hejdå och så skulle jag även få en päng. Allt är ner packat och jag hoppas att vi kommer att kunna flyga idag. Ask molnet har lagt sig över Gotland och Tyskland nu så det kanske inte kommer att sprida sig mera. Vi får väl hoppas det. Min outfit idag är en vit tunika, jeans jacka och svarta leggings. En enkel outfit som inte kommer att komma på bild idag. Men jag har tagit en bild med kameran på resväskan och hand bagaget så det kommer att komma upp på bloggen om drygt en vecka. Även med mobilkameran har jag tagit lite bilder. Jag kommer att vara på datorn ibland när jag är i Turkiet men då får det nog bli bilder i repris. Hoppas att ni kommer förstå att det inte kommer bli så bra uppdatering. Nu ska jag äta frukost. Hörs nog med något inlägg efter skolan när jag är hos pappa. Om inte vi gör det så hoppas jag att ni får en bra vecka och att ni får det bäst. XOXO.


Jeans jackan jag bär idag.


SÖNDAGENS DETALJER


Klocka fått från mormor, tröja från Gina Tricot & solglasögon från
Gina Tricot.

DET VITA LINNET


Har tagit kort på det vita linnet nu som jag fick hemskickat av H&M.
Så här ser ni det!

(MOBIL KAMERA)

HISTORIA LÄXA OCH VANILJ TE

God kväll!

Förmodar att nästan alla har hört om vulkan utbrottet? Själv är jag väldigt orolig över att askan ska sprida sig så jag och min familj inte kan åka till Turkiet. Skulle verkligen vara en otursdag för mig då. Men vi får hoppas att vi kan lyfta från Jönköping imorgon klockan 17.00. Nu sitter jag och äter en mini magnum strawberry white. Mumsigt. Snart ska jag göra mig en kopp te och sen upp på mitt rum och göra någoting som jag inte vet än. Jo nu vet jag vad jag ska göra. Jag ska sätta mig och göra klart historian så jag slipper ha med mig den till Turkiet. Man vill ju inte sitta och plugga på semestern. I så fall så kommer jag att göra det på kvällarna. Sent på kvällarna.. Har nyss duschat efter att ha varit med Wilma en stund. Vi bakade en jätte god kladdkaka och kollade på film. När vi kollade på film så råkade jag somna så inte så kul för Wilma att sitta och kolla på film själv. Skolan idag då. Spanska, matte, svenska och historia hade jag idag. Dagen gick i ett lagom tempo och man skrattade väldigt mycket. Kanske lite för mycket! Eller vad säger du Wilma? Nu ska jag göra mig en kopp te som sagt. Men några mer inlägg ska jag försöka att göra i alla fall. Puss & kram.


KLÄDERNA JAG FICK HEM FRÅN H&M


Gult linne från H&M

Turkost linne från H&M

Rosa linne som ser ut som lila på bilden från H&M

+ ett vitt linne och en svart jump suit

SOLKRÄM ♥


Jag vill ha en parfym som luktar solkräm. Jag älskar verkligen lukten.
När man känner att det luktar solkräm är det sommar. ♥


1/6 SAKER SOM JAG FICK HEM IGÅR↓


Bär detta linne även idag. Är beiget och jag gillar det skarpt.

(MOBIL KAMERA)

NYA SAKER TILL GADEROBEN


Balsam och shampoo från Rusta, 10:- st.

Rengörings medel från Rusta, 49,50:-

Rosa linne som ser ut som lila på bilden från Gina Tricot, (REA), har
kostat 99:- nu kostade det 49.50:-

Steps socks från Gina Tricot, 39,50:-

Strand klänning från H&M, 99:-



Liten plånbok som är rosa på bilden men är egentligen mer åt det
oranga hållet från H&M, 29,50:-

(MOBIL KAMERA)

SHOPPING IN MY HEART

Hej hej!

Här sitter jag nu framför min efterlängtade datorn som entligen har fått ett internet som funkar. Försökte hela morgonen att få igång internet men lyckades inte. Och därför betydde det att det inte blev något såkallade "morgon inlägg". Runt klockan 10 åkte mamma och jag till stan och tänkte shoppa det sista till Turkiet. Jag hittade ett shampo och ett balsam, rengörings medel, ett linne på rean, korta strumpor man kan ha i ballerina skor, en strand klänning och en liten plånbok som man kan lägga glasspängar i. Lyckade saker till jag jag. Älskar allt som nu ligger i resväskan till Turkiet och i min fullproppade gaderob. När vi kom hem hade vi även fått ett packet från H&M och där i fanns det en svart jump suit, 4 linnen och ett till mönstrat linne. Fanns också en mörkblå högkjol men det passade inte så den fick vi skicka tillbaka. Lyckad dag. Skulle egentligen gått på bio idag också med Therése, Johanna och Wilma men jag kände inte för det. Istället blir det att kolla på när Julias lillasyster spelar fotbolls match med Julia vid klockan 18.30. Snart så är hallon pajen klar som står och gräddas i ugnen. Efter ska jag upp på mitt rum och packa lite till till Turkiet. Bara 3 dagar kvar nu. LÄNGTAR SÖNDER. Ha en fortsatt bra dag.


By: Julia Widjestål.

21 MAJ 2011

Hello.

Förlåt för den dåliga uppdateringen igår men jag var hos Tova hela kvällen och sov även där så då hoppas jag att ni förstår att det inte blev någon bra uppdatering. Men den blir inte så mycket bättre idag heller. Vid klockan 14.00 så ska jag spela match. Efter det ska jag och några till käka pizza på uteserveringen. Mysigt. Sen på kvällen där ska jag vara hemma och då kan jag nog blogga lite. Skulle bloggat igår lite innan jag åkte till Åseda men då gick det inte att ladda upp bilder på datorn av någon konstig andledning så då fick det inte bli några inlägg. Nu så har jag i alla fall kommit hem från Tova och nu väntar jag på att maten ska bli färdig. Sen åker vi till stena parken och spelar match. Kom och kolla, börjar klockan 15.00. Nu sätter jag punkt här. Chio bella.


By: Julia Widjestål.


SKÖNASTE VECKAN I HELA SJUAN










Den här veckan i skolan har vi inte haft några läxor/prov. Den har varit
hur skön som helst. Nästa vecka har vi bara historia läxa sen så åker jag
till Turkiet en vecka. Och sen när jag kommer tillbaka så har vi lov i några
dagar också. Rättså lång ledighet till mig. Det gillar vi. 5 dagar kvar till Turkiet.

SOLGLASÖGON




CHINOS OCH RANDIGT


- Tröja från JC
- Kofta från H&M
- Chinos från Karlsson


I LOVE THIS TOP



MARABOU CARIBBEAN


Någon som har smakat denna? I så fall. Är den god?

SHE'S THE MAN

Den här såg jag också idag.

Och den får lugnt 5/5 stjärnor.

PIRATES OF THE CARIBBEAN

Denna såg jag idag med Therése, Jossan och Johanna.

Och den får 5/5 stjärnor.

INGRID KNITTED CARDIGAN


Tänk denna när man är brun och fin. Verkligen en cardigan jag vill ha
i gaderoben. Tänk den också på sena sommarkvällar. Ah, så snygg.

PONCHO?



VILKEN FÄRG ÄR SNYGGAST?


KÄRLEKS MUMS

Hello.

Har nyss kommit hem från skolan och ska snart sticka iväg igen till Therése och baka med henne, Jossan och Johanna. Dagen började med matte, samhäll, spanska och sist svenska. Förmiddagen är alltid så tråkig på torsdagar. Riktigt skönt att vi får sluta vid 12.55. Mår jätte bra idag. Har bara haft hosta och förskyldningen håller på att försvinna. Skönt det. Nu så ska jag cykla vidare till konsum och köpa magarin till kärleks mumsen som vi ska baka. Tar självklart kort på dom så jag kan lägga ut här på bloggen sen. Puss & hej.


RABARBER OCH VANILJ


Detta är nu min favorit smak när det gäller smak på te. Älskar verkligen
smaken.

SÅ HÄR SER MIN MAJ MÅNAD UT↓


Tog denna bild väldigt tidigt i maj så jag har skrivit dit väldigt mycket
mer. Men denna får räcka i alla fall.


SÅ HÄR SÅG MIN KVÄLL UT IGÅR↓


Bok, te och mobilen.

VICHY VATTEN

Tänkte bara hoppa in här och säga att jag ska tvätta håret nu och göra mig lite fräsch efter en så kallad "skitig" dag. Ska dricka upp mitt inte så goda vichy vatten sen för min mun. Efter det ska jag lägga mig i min säng och läsa med en god dricka som heter Peachy Peach och en ost macka, mysigt. Så jag säger godnatt nu. Puss och sov gott.

= inte god
= Mycket god (den i mitten).


SILVER MED RINGAR


Ett halsband jag ej andvänt så mycket. Från Karlsson.

MÖNSTRAT


Tröja från Gina Tricot
♥ Linne från JC
♥ Halsband från Karlsson
♥ Jeans från JC


18 MAJ 2011

Hallå hallå!

Hemma efter att ha varit på bakboden i några timmar. Satt där med Jossan och Wilma och åt glass och snackade. Trevligt. Cyklade hem och satt mig här. Blir ingen träning för mig ikväll. Vill vara pigg till lördag då det är match. Och såklart till turkiet som vi snart åker till. Inte så roligt att vara förskyld och hostig då ju. Så jag får ta det lugnt i helgen efter matchen. Skola idag. Hade elevens val som jag berättade i morse. Hade ju som sagt fotbolls tunering och brännboll. Jätte kul var det. Mitt lag i fotbollen kom 3:a av 5 lag. Rättså bra tycker jag faktiskt. Snart ska jag äta lite och plocka fram kläder tills imorgon. Sen ta cyklen igen och cykla ner till fotbolls planen och kolla på när mitt lag tränar. Ska nog stanna kvar sen efter och kolla på när min kompis storasysters lag spelar match. Nu måste jag äta ifall jag ska hinna. Puss & hej.


By: Julia Widjestål.

HAR NOG SOVIT I 12 TIMMAR

God morgon!

Har sovit hur gott som helst inatt. Har nog sovit i 12 timmar eller någoting. Jag gick ju och la mig i sängen igår och läste som jag skrev på bloggen. Men efter läst några kapitel blev jag så trött så jag somnade till klockan var så mycket som 22.00. Så då gick jag upp i sängen. Tog på mig pyjamas, borstade tänderna, åt en macka (var jätte hungrig), var på datorn lite och sen somnade jag och sussade sött igen. Så idag är jag utvilad och pigg, skönt. Sitter här vid datorn fixad och äter frukost. Te och mackor. Samma frukost för mig varje dag. Förutom på helgerna för då kan det variera mellan scons och sånt. Idag har vi också elevens val och då är det fotbolls tunering och brännboll som gäller. Roliga val.. men fotbolls tuneringen blir väl rolig. Ska försöka vara med och göra mitt bästa i alla fall. Har ju sträckt mig i låret och är fortfarande förskyld med massa hosta. Vill ju att det ska vara borta när jag åker till Turkiet om exakt en vecka idag. Längtar sönder. Ha en bra onsdag. XOXO.


By: Julia Widjestål.

PEACHY PEACH


Den här var ett snäpp godare än coconut dream. Den får 5/5 med fast den
var godare än den andra. Bara den tredje smaken kvar nu.


SKÖNT ATT FÅ SLAPPNA AV LITE

God eftermiddag!

En ny duschad Julia sitter här nu och är entligen varm i kroppen igen. Har frusit igenom hela dagen. Dagen var inte alls som jag förväntat mig. Blev att cykla till Näshult istället och den vägen är inte den väg man väljer precis. Uppförs backar hit och dit. Hur jobbigt som helst. Fick cykla själv också eftersom Wilma fick punka på cyklen. En rolig dag har det varit i alla fall. Men det var inte roligt att cykla. Två stycken som var med tog ju sitt första dopp också. Jag säger ordet kallt för det. Nu är jag i alla fall hemma och väntar på att mina ny tvättade mjukis byxor ska torka. Vid 6 ska jag hem till Julia med Jossan och kolla film med massa god saker. Har inte varit med dom godingarna på hur länge som helst så det ska bli roligt. Ska gå och ta en huvudvärks tablett nu och göra mig en kopp te. Sen ska jag lägga mig i min säng och läsa lite. Skönt att få slappna av lite nu efter denna cykel dag.. Puss.


By: Julia Widjestål.

COCONUT DREAM


Smakade denna igår och den var verkligen i min smak. Mums. 5/5

ETT ÄVENTYR TILL MÖRTELEK

God morgon!

Jag sitter här med 2 mackor och juice nu och väntar på att klockan ska bli åtta får då beger jag mig till skolan. Alla elever har elevens val idag så det innebär att Wilma och jag ska dra ut på ett äventyr till Mörtelek. Just nu ser det väldigt kallt ut men jag tycker att jag ser en liten blå himmel. Kanske klarnar upp lite senare under dagen. Vill inte lägga ut dagens outfit idag eftersom jag bara har mjukis kläder på mig. Så nu vet ni att den inte kommer att komma upp på bloggen idag. Det var nog allt jag hade på hjärtat. Ha en fin dag.


By: Julia Widjestål.

LOKA LIKES L.A

Loka är verkligen ett bra vatten. Släcker törsten och smakar super gott. Nu så har det kommit en annan serie. Loka likes L.A. Har köpt Coconut Dream och Peachy Peach. Ger ett betyg på dom imorgon om ifall dom var goda eller inte.


DAGENS FRÅGA


Vilken av dom här klännigarna har den finaste färgen?








MAJA TUNIC



Från  för

DET SVARTA ARMBANDET


Detta var dagens detaljer. Armband från min kompis Julia.

ENKEL OUTFIT


Tröja från Gina Tricot
Jeans från Gina Tricot


KNÄ STRUMPOR



VILL HA, VILL HA, VILL HA


Detta tillsammans blir 88:- så detta följer troligtvis med mig hem på fredag.

ALLT DETTA TILLSAMMANS BLIR 664 KRONOR




Så det är bara till att börja spara..

FREDAGENS DETELJER


Väska från H&M, klocka fått från mormor & ring från Lindex.


PASSAR TILL ALLT


PERFECT SUMMER LOOK


             

WANT TO HAVE IN MY CLOSET




ONT I MITT LÅR

Hallå där hemma!

En ny duschad Julia sitter här hemma nu och har jätte ont i mitt lår. Vet inte vad som har hänt med det men någoting har i alla fall hänt. Helgen har haft både fördelar och nackdelar. Fördelarna var timmarna vi inte hade någon träning. En annan fördel var att jag träffade 3 nya kompisar. Roligt, roligt. Nackdelar var att vi tränade så länge på samma sak och att jag fick ont i mitt lår. Men nu är det i alla fall över och jag är hemma och ska äta mat alldeles strax. Ska snart gå och plocka fram lite kläder tills imorgon och sedan sitta vid datorn igen och checka in lite kläder på Gina Tricot. Absolut min favorit affär, love it. Nu ska jag sluta tjata. Hoppas ni har haft en mysig söndag. XOXO.


SHOPPING ♥


Flipp flopp från H&M, 49,50:-

Jeans jacka från Cubus, 150:-

Prover på shampo & balsam från Apoteket, gratis

x2 leggings från Gina Tricot, 79,50:-

Mjukis shorts från New Yorker, 79,50:-

Cykelbyxor från Gina Tricot, 59,50:-

Solskydd för läpparna från Apoteket, 49,50:-

Klänning från Gina Tricot, 199:-

SVÅRT ATT LÄGGA PÅ EYELINER? JAG HAR TIPSET


14 MAJ 2011

God morgon!

Jag förmodar att jag är den ända som är uppe just nu. Ska på fotbolls läger så jag gick upp 06.45. Ska vara vid klubbstugan vid 8. Har ingen aning om ifall det blir roligt eller tråkigt. Men vi tjejer som ska med får försöka att ha det roligt i alla fall. Tänkte berätta lite om kvällen nu. Det började med att jag tog cyklen till Elin. Där åt vi tacos, snackade och hoppade studsmatta. Drog vidare till konsum och inhandlade godis och choklad. Cyklade vidare till skolan och gungade på den nya pizza gungan, kul kul. En stund på unkan var vi med och sista timmen var vi vid gölen. Bra kväll. När jag kom hem somnade jag på en gång och sov tills klockan skulle ringa. Nu är jag uppe och ska byta om snart. Äta frukost och sen vidare till konsum och köpa tandborste, halstabletter, choklad och läppsyl. Det kommer inte bli någon bra uppdatering under den här dagen. Men ska ska fråga Tova ifall jag får låna hennes mobil och blogga något inlägg. Ifall ni inte hör av mig under dagen så hoppas jag att ni får en bra lördag. Samt en bra söndag. Puss.

'
Från förra gången vi var vid gölen.

DOM HÄR ÄR MINA


Dom följer med mig till Turkiet. 12 dagar kvar nu!

JEANS OCH SKIN


Jeans jacka från Cubus, skin väska från Ullared, halsband från JC
& ringar från Gina Tricot

(MOBIL KAMERA)

12 MAJ 2011

Hej hej!

Nu är jag hemma och har det tråkigt. Sitter och tänker på om jag ska ta en buss till åseda. Vill inte sitta hemma och ruttna. Skolan var rolig idag. Spanska lektionen var roligast för jag fattade mycket på den lektionen. Matte, samhäll, spanska och svenska var lektionerna jag hade idag. Efter skolan skulle jag ta bussen hem men hade visst glömt busskortet idag så fick gå till mamma så körde hon hem mig. När jag kom hem packade jag till utbildnings lägret som är på lördag till söndag och så packade jag till pappa som jag åker till imorgon. Veckans ord och spanska glosorna gick kanon idag. Gissar på fullpoängare på båda förhören. Imorgon har jag bestämt att jag ska va med Julia och Jossan. Har också bestämt att vi ska planera öland och mysa tillsammans imorgon. Hoppas det blir av. Ska gå och se ifall det finns någoting annat att göra än sitta vid datorn. Hoppas ni har haft en fin dag.


SHOPPING ♥


LILLY BIKERPANTS


Dom här fina cykelbyxorna blev mina idag också. 59:- från Gina Tricot.

MIN SKOLAVSLUTNINGS KLÄNNING


Från Gina Tricot. Heter Mona dress och kostade 199:-

MIN BLOGG 11 MÅNADER IDAG♥

Idag så är min blogg 11 månader. Snart ett år.


DAGENS FIKA!


Morots kaka och hallon & blåbär MER, ett perfekt mellanmål! ♥

(MOBIL KAMERA)

GÅRDAGENS DETALJER


Väska från H&M, klocka fått från mormor & halsband från JC.

(MOBIL KAMERA)

MÅNGA IDÉER I HUVUDET

Hello!

Jag har nyss duschat och tagit på mig min röda mjukis dress och skrivit klart en liten packnings lista till fotbolls lägret som är i helgen. Dagen gick snabbt i skolan idag. Började med samhäll, matte, idrott och sist biologi. Bra dag. Efter skolan åkte jag, mamma och syster direkt in till stan så åkte jag till sjukhuset i 35 min ungefär. Åkte till grand samarkand och köpte mig ett par flipp flopp, en jeans jacka, ett linne, en skolavslutnings klänning, ett 2 pack svarta leggings, cykelbyxor, ett 30 läppsyl till Turkiet (14 dagar kvar nu) och så fick jag 3 stycken prover på shampo och balsam. Ett för att man ska få glansigt hår, ett annat för färgat hår och ett till skadat hår. Allt detta kommer att komma på bild. Har tagit kort på det med min kamera så kommer att komma på bloggen på fredag. Tog en god fika också. En morots kaka och en festis. Gud var gott det var med morots kaka. Älskade det innan och det gör jag nu också, mums. Nu dricker jag te och ska sätta mig i min soffa nu och läsa i Meg Cabot Jagad. Sen sova. Men först ska jag blogga lite. Har mycket idéer i huvudet. Puss.


Ett nytt sånt här linne köpte jag idag. Mitt andra gick sönder där
bak i ryggen så fick köpa ett nytt.

(TILL KATEGORIN NEDRÄKNING TILL TURKIET PÅ GRUND AV ATT JAG
 SKREV ATT DET VAR 14 DAGAR KVAR)

11 MAJ 2011

Godmorgon.

Igår bloggade jag inte för att det inte gick att publicera inlägg utan för att mitt internet inte funkade igår. Så det fick bara bli ett inlägg igår. Och idag kan jag inte blogga så mycket heller. Direkt efter skolan åker jag till Växjö så ingen fotbolls träning idag inte. Och direkt efter Växjö så ska jag plugga veckans ord och spanska glosor. Skulle pluggat på spanska glosorna igår men glömde böckerna i skolan, smart Julia.. Så det fick bli en lugn och skön dag igår också med underbart väder. Nu så är jag färdig fixad och klar och ska äta frukost nu. Mackor och te. Idag kör jag på shorts och en nedstoppad tröja. Tar ju så lång tid att lägga upp dagens outfit på datorn med kameran så outfitar får bli när jag är hos pappa. Nu måste jag äta frukost. Ha det bra. XOXO.


PEACE ♣

VILKEN FÄRG ÄR SNYGGAST?












Under 50-lappen. Följer med mig hem på onsdag!

TEAM TALK

Hallå hemma i stugan!

Klockan rinner på och jag ska snart krypa till korgs och läsa några blad i historia boken och även i boken Meg Cabot Jagad. Ska bli jätte roligt att få börja läsa den nu. Så länge som jag har fått väntat.. Tänkte berätta om dagen lite nu då innan jag går upp och lägger mig. Började med att jag inte fick någon sovmorgon. Istället gjorde jag mitt geografi prov och fick provet rättat på en gång och fick VG. Super stolt över det. Geografi lektion efter det och sen, engelska, hemkunskap och sist spanska. Efter skolan tog jag bussen hem och bytte om till fotbolls kläder och gjorde mitt egna smoothie recept. Riktigt gott blev det. Ska börja göra smoothies till mellanmål. Nyttigt med ju! Träning. Tränade en timme och efter var det Team Talk. Hem, duscha och äta och sen sitta resten av kvällen vid datorn. Nu ska jag slita mig från datorn. Hoppas ni har haft en bra måndag.


Hade ingen passande bild till detta inlägg så det fick bli på mitt
Bonus kort från Gina Tricot som jag fick i fredags.

3 VÄSKOR SOM SKA MED TILL TURKIET


16 dagar kvar nu! :)

(MOBIL KAMERA)

DAGENS DETALJER

      
Rosa klocka, fått från mormor & vitt armband, fått från Julia! 

(MOBIL KAMERA)                            

VG PÅ GEOGRAFI PROVET


SMOOTHIE

Nu så dricker jag min hemma gjorda smoothie och ska snart åka till fotbolls träningen. Hörs efter!


9 MAJ 2011

God morgon solstrålar!

Färdig fixad och klar för att gå till skolan till klockan 15.15. Ska bara äta frukost och borsta tänderna först. Jag bloggade igår några inlägg men inga ville komma upp på bloggen. Konstigt det där. Någon mer blogg än min som krånglade igår? Kommentera gärna då så jag vet att det inte bara va min. En ny kategori kommer att komma på bloggen idag. Och den kommer heta Dagens Detaljer. Det första inlägget i den kategorin kommer att komma i eftermiddag eller ikväll. Nu hinner jag inte skriva mera. Ha en fin dag.


Väskan jag bär idag!

BLÅBÄRS PAJ

Nu så väntar jag på att blåbärs pajen ska bli färdig som står och gräddas i ungen. Senare ikväll blir det att kolla på när broden min spelar match hemma. Någon som vill gå? Slå bara en plingeling till mobilen i så fall. Inte damsugit rummet än så ska upp och göra det nu. Duktig tjej.


17 DAGAR KVAR TILL TURKIET

Hej igen!

Jaha nu sitter jag och dricker te och ska gå upp och fixa till mig snart. Sitter här med morgonrock och nattlinne så borde göra det faktiskt. Jag steg upp runt 10 tiden idag och bestämde mig för att städa rummet, plugga och göra smoothie idag. Ska vara riktigt duktig idag och göra saker som behövs. Städat rummet är jag snart klar med. Jag har bäddat sägen, dammat av alla möbler och bytt påse i sopptunnan, intressant va? Bara att damsuga kvar sen så är rummet färdig städat. I torsdags hade vi ju som sagt prov men jag låg hemma och var sjuk så jag gjorde inte provet. Vi har geografi lektion imorgon på morgonen så jag ska fråga min geografi lärare ifall jag kan gör det imorgon. Vore va skönt att ha det gjort. Så det är det jag ska plugga på ifall ni undrade. Smoothie ska göra sen i eftermiddag till mellenmål och sätta mig ute i solen och plugga lite smått. Kan ju det mesta faktiskt. Nu ska jag upp och fixa mig. Ha en bra söndag. P.S. Glömde ju nedräkningen både i fredags och igår så jag gör det på detta inlägget nu. 17 dagar kvar till Turkiet. Därför blir detta inlägg i kategorin nedräkning till Turkiet.


Mitt dofthjärta som luktar så gott.

(MOBIL KAMERA)

GÅRDAGEN

Hello.

Jag vill börja detta inlägg med att säga förlåt för den dåliga uppdateringen igår. Men igår vaknade jag halv åtta. Halv åtta? Rekord tidigt för mig på en lördag. Och då frågade mamma om vi inte skulle åka till mormor och morfar så då blev det att fixa sig lite snabbt och äta frukost och sen åka dit. Så då hann jag inte blogga på morgonen så då vet ni varför. När vi kommit hem från Viserum så duschade jag och gjorde mig fräsch för kvällen och det tog en och en halv timme tror jag. När jag var klar med att duscha så packade jag väskan för kvällen och för att bege mig till Therése där även Tova, Sofia och Ebba var. Åt också där emellan så hann inte blogga då heller. Men efter jag ätit så påbörjade jag skriva ett inlägg men då var klockan kvart i 3 och vi skulle va hos Therése klockan 3 så jag hann inte sitta vid datorn då heller. Och på kvällen var vi i Växjö som sagt på TC och hade det hur kul som helst. Verkligen en kväll som man sent kommer att glömma. Nu sätter jag punkt på detta inlägg så berättar jag mer om dagen efter detta inlägg publicerats.


Bild i repris!

ÄLSKAR VERKLIGEN DETTA LINNE


LOVE, LOVE, LOVE ♥

DET BLEV SHOPPING I ALLA FALL


Från vänster: 4 vår nagellack från H&M, 39.50:-, body splash från
H&M 29.50:-, maskara från H&M, 139:- och tandkräm från Apoteket, 15,50:-

3 pack trosor från Gina Tricot för 99:- tillsammans.

Linne från Gina Tricot, 149:-

Mönstrade tights från H&M, 129:- (Visar det blommiga mönstret när jag
har på mig dem).

Ett välbehövligt vitt linne från JC, 149:-

(MOBIL KAMERA)


LOVE IT



REKLAM BEROENDE TJEJ

Varje gång jag kollade på reklam så blir jag alltid sugen på att köpa det som visas på tven. Och för några dagar sedan såg jag denna fondation från Loréal Paris. Verkar riktigt bra faktiskt.


2 NYA KATEGORIER

Har skapat 2 nya kategorier idag. En heter DAGENS VILL HA och den andra heter NEDRÄKNING TILL TUKIET hoppas ni tycker att det är bra och roliga kategorier.


EN FIN SERIE SOM SKULLE SITTA FINT I NECESSÄREN




 

NEDRÄKNINGEN BÖRJAR NU!

20 dagar kvar tills jag åker till Turkiet!

ARMBAND JAG INTE ANDVÄNT



Hittade detta armband på mitt smyckesträd och insåg att jag aldrig haft på mig det. Shoppade det den 23 januari. Illa.. Det är ju riktigt snyggt till sommaren när man är brun och fin! ♥


INTE SHOPPAT SEN DEN 9/4

God kväll bloggen!

Fick i mig lite mat nyss och det var riktigt gott. Har leget framför tven nästan hela dagen samt varit på datorn och bloggat. Läst i min Frida tidning också och druckit några koppar med te. Ätit halstabletter för min hals som gör så ont när jag sväljer. Innan när jag satt i soffan och läste Frida så kände jag att det droppade någoting från näsan. Jag trodde att det var snor men det var visst näsblod som bara rann och rann. Äckligt, är det ordet jag beskriver det ögonblicket. Det blir nog att vara hemma imorgon från skolan också. Så då missar jag staden med Therése, Tova och Wilma. Jag som hade längtat efter att få shoppa. Inte shoppat sen den 9/4 och det är alldeles för långt. Men men.. så är livet. Tänkte att jag skulle skriva ett sms till någon av tjejerna som ska till stan och fråga ifall dom kan köpa ett par spetsleggings till mig. Skulle bli jätte tacksam för det ifall dom ställde upp på det. Och ifall jag är frisk på lördag så kanske jag får åka in på morgonen där och shoppa tills kvällen. Hoppas, hoppas att jag är frisk. Vill inte missa TC. Nu ska jag sluta babbla och hitta på någoting roligt att blogga om. XOXO.


Den goda maten som vi åt i lördags hos Louise i Norrhult!

88 CRUSH


Mitt nya värmeskydd! (Jag har bloggsug, därför det är så mycket inlägg).


SÅ HÄR MYCKET PENGAR HAR JAG JUST NU


+ mitt konto kort som jag har 184:- på.

NU BLIR DET EN DUSCH!


EN REJÄLT FRÄSCH LOOK



Har redan shortsen så jag behöver bara tröjan till denna fräscha look. Tröjan kostar: 149:-

OR THEM TC CLOTHES

149:-
99:-
SAMMANLAGT: 248:-

DAGENS VILL HA↓


TC CLOTHES?

199:-
69:-

I HENNES SKOR

Den här filmen såg jag idag.

Och av mig får den 4/5 stjärnor.


SJUK


Har åkt på att bli sjuk nu också! Ligger hemma och har ont i halsen, huvudet, kroppen och känner mig lite illamående. Inte ett dugg roligt. Hade ställt klockan på 06.20 idag men tänkte att jag bara skulle ligga och
dra mig lite. Men jag somnade om till 7. Och då farde jag upp i en väldig fart och tänkte att jag hinner till skolan. Men då kom pappa och kände mig i pannan och då hade jag feber. Så gick och la mig i soffan och kollade på tve. Jag sa till pappa till och med att jag ville till skolan även ifall jag var sjuk och göra geografi provet. Men det var bättre att stanna hemma sa pappa då. Pappa är nu iväg och köper halstabletter till mig. Mjölk och lite choklad också. Mjölken ska jag ha till oboy. Även om man är sjuk får man gotta sig med god saker. Nu ska jag lägga mig i soffan igen och se ifall det är någoting bra på tven. Det är det säkert inte..

VÄSKORNA PACKADE FÖR FOTBOLLS MATCH


Drar iväg direkt efter utvecklings samtalet till fotbolls planen så får se
ifall jag bloggar mera idag. När jag kommer hem så är nog klockan ganska
sent. Måste plugga tills provet imorgon..

STRÅHATT







SOL OCH SOMMAR, GIVE ME

Strand väska

Bikini

VERKAR JÄTTE BRA!


VOLUMEN MILLIONEN WIMPERN


Denna vill jag ha i min nässisär! Någon som vet priset på denna maskara?

VÄRMESKYDD


Någan av mina läsare som testat detta värmeskydd? Kommentera gärna då ifall det är bra eller inte!

SÅLD PÅ HUS

Hello.

Hur ska jag börja detta inlägget? Jo, kom hem från skolan för någon timme sen. Var vrålhungrig så åt 4 stora kroppkakor. Gott. Skolan gick snabbt och smidigt idag. Den roligaste lektionen var svenskan. Vi håller på att skriva en egen berättelse där. Och då får man välja en bild och sen ska man skriva en berättelse som kommer upp i huvudet när man ser bilden. Och jag har redan skrivit 3 stora blad. Tog en bild med två boxnings handskar, hihi. Det snabbt när man har bra fantasi. Jag ska snart låsa in mig i mitt rum och plugga på geografin. Vill helst ha VG på det provet så det gäller att plugga, plugga och plugga. Ikväll ska jag vara hemma och kolla på Såld på hus och läsa. Ha en fortsatt bra dag.


Favorit platsen när jag solar! ♥

KERATINBEHANDLING?


Läs www.fokis.se för mer information om keratinbehandling.

BALSAM ÄR HÅRET (ISTÄLLET FÖR LIVET)

Vad vore håret utan balsam?






CROCODILE DUNDEE

Hello.

Sitter här med träningskläderna på och ska snart ta cyklen till stena parken. Ska träna en timme och sen vidare hem och plugga hela långa kvällen. Det jag ska plugga på är: Historia, engelska och geografi. Dagen var som den var. Började med geografi, engelska, hemkunskap och sist spanska där vi kollade på en film. Crocodile Dundee var den filmen vi kollade på. Det vi såg var i alla fall bra så jag tror hela filmen fortsätter att vara bra. Har fått hem både Meg Cabot Jagad och Klass 7B sommaren före sjuan så nu har jag att läsa. Entligen. En Frida tidning ska jag läsa ut också. Nu hinner jag icke skriva mera. Hoppas ni har haft en bra start på veckan.


Detta är inte samma bild som jag hade på detta inlägget: http://juliiawidjestal.blogg.se/2011/april/hogan-knows-best.html#comment

ENTLIGEN ÄR DEN HÄR HEMMA HOS MIG↓


Ska börja att läsa i den när jag läst ut Klass 7B varma händer frusna hjärtan!


H&M






ÅH, vill ha allting! ♥

FRÖS HÄCKEN AV MIG

Hallå hallå!

Nu så håller jag på att välja kläder tills imorgon. Har valt jeans och tröja så är strax klar. När jag är klar ska jag lägga mig och läsa i min bok. Klass 7B varma händer frusna hjärtan är det jag läser nu. Var nere vid fotbolls planen innan och kollade på när min kompis Julia spelade. Deras lag vann med 4-3. Kollade även på när killarna i våran ålder spelade match. Dock förlorade dom med 4-3. Åkte hem efter det eftersom jag frös häcken av mig. Riktigt kallt var det. Städade då mitt rum, tvättade håret och kollade på Hellcats. Var hemma själv så satt mig och pluggande en stund också. Det är så skönt att plugga när man är ensam hemma. Så kan nu den första TDS på geografin. Nu ska jag byta om till pyjamas och sedan lägga mig och läsa. XOXO.




1 MAJ 2011

God eftermiddag!

Har kommit hem från Therése nu. Sov där inatt i hennes husvagn med hon, Wilma och Johanna Mysigt. Var i Norrhult igår också som sagt. Hade det jätte trevligt och roligt med alla tjejer. Vi åt god mat, skrattade, sjöng, kollade på majbrasan och fyrvekerier, åt banan med choklad, massa godis och hade det jätte bra. Kom hem runt halv 11 och efter gick vi hem till Therése och sov där. Vaknade runt 11 tiden idag och kollade på Eva & Adam och åt sedan frukost och kollade samtidigt på Paris Hilton Dubai BFF någoting. Sen gick vi ut i husvagnen igen och kollade på Eva & Adam och samtidigt regnade det på husvagnen, älskar när det gör det. Nu är jag som sagt hemma och ska snart äta mat. Efter maten ska jag plugga in en fråga i huvudet sen ska jag gå till Therése igen. Vi ska gå ner och kollade på när min kompis Julia spelar fotboll. Hoppas vi inte blir för blöta bara. Ha en bra söndag.


Geografi prov på torsdag..


SAKER JAG BEHÖVER


Detta är saker jag behöver. (från vänster)

- Ansiktskräm

- Handkräm

- Tandkräm

- Hårborste (har gått sönder)

- Maskara

RSS 2.0