GOTT NYTT ÅR! :D

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA! :D


Raise Your Voice

Jag har tyvärr blivit sjuk och jag är riktigt ledsen över det faktiskt. För då kommer jag nog inte orka/kunna vara med på nyår imorgon. Och det känns väldigt tråkigt att inte få fira det nya året med familj och vänner. Men jag får i alla fall se hur jag mår imorgon. Har inte gjort så mycket idag. Har kollat på Bröderna Karlsson och Raise Your Voice. Och så har jag kollat på Top Model 13 finalen. Oh det var Nicole som vann. Åh, jag vill så gärna vara frisk. Varför kunde jag inte blivit sjuk efter nyår istället?! Vill färga och klippa mitt hår inom kort tid också. Men nu ska jag nog kolla på Ung&Bortskämd. Hörs kanske senare.

/Julia ♥


By: Julia Widjestål


Min Onepiece! :*




KALMAR! :D

Idag har jag varit i Kalmar med Julia. Hittade en hel del faktiskt. Tror inte att jag lägger ut det på bloggen för det orkar jag inte. Men jag hittade ett halsband, ringar, två tröjor, en stickad tröja och en LDB tvål som var på rea. Men jag har frysit en hel del också. Nästan hela dagen. Och så har jag haft ont i huvudet och halsen. Så när jag väl kunde köpa min efterlängtade halstabletter blev min lilla hals lite bättre i alla fall. Sov hos Julia från tisdags tills idag också så det var därför jag inte bloggade igår. Det ber jag om ursäkt för. Somnade vid 11 tiden och steg upp vid kvart i åtta idag för att vi skulle åka till Kalmar. Men vi var fortfarande jätte trötta så vi snoozade till åtta. Somnade i bilen sen också så blev jag mycket piggare än vad jag var på morgonen. Har nyss tagit på mig mjukis kläder och ska nog snart gå och borsta mina tänder. Ska nog gå och lägga mig sen tror jag eftersom att jag är otroligt trött och inte mår så bra. Har en huvudvärk tablett i mig nu men det går nog snart ut så jag passar på att blogga nu annars kommer jag nog inte att göra det mer. Men nu så ska jag borsta mina tänder tror jag. Hoppas att ni har haft en bra onsdag allihopa.

/Julia ♥


MIN KAMERA! ♥

Sitter just nu här framför datorn och borstar mina tänder. Har nyss gjort mig iordning för att bege mig till Julia och där kommer Jossan också att vara. Tror att det kommer att bli en kanon bra dag med dom två. Jag ska ta med mig min kamera så bilder kommer nog att komma på bloggen senare ikväll ifall jag orkar. Och det tror jag att jag orkar. Vaknade vid tjugo över tio idag. Väldigt skönt att få sova ut. Jag var inte uppe så länge igår heller så jag känner mig utvilad. Min outfit som jag har på mig idag kommer förmodligen också komma på bloggen idag. Men, den syns inte så mycket ändå. Men ansiktet syns och tunikan som jag har på mig. Eller jo, den syns rättså mycket nu när jag kollade. Men nu ska jag borsta klart och sen ska jag ringa Julia. Ska be att pappa kör mig till Konsum också så jag kan köpa halstabletter. Har riktigt ont i halsen. Hörs senare.

/Julia ♥


Internet Check Out












The Messengers 2

Tova och Wilma sov hos mig inatt. Vart uppe till halv 4 tror jag. Vaknade vid 11. Eller jag gjorde det i alla fall och hoppade in i duschen. Efter jag hade duschat hade sömntuterna vaknat. Efter vi gjort oss i ordning lite gran gick vi ner till Bakboden och åt frukost och sen gick vi hem till mig och kollade på The Messengers 2. Den var väl sudärr. Hände inte så mycket men när det väl hände någoting så vart det väl bra. Sen kollade vi lite på tve och sen åt vi mat. Sen så gick vi och satt oss framför datorn och läste lite bloggar. Jag tror att jag håller på att börja bli sjuk faktiskt. För jag har ont i kroppen och när jag ställer mig upp efter att ha suttit ner så får jag ont i huvudet. Men vi får hoppas att det bara är idag. Nu så har Wilma och Tova gått hem och jag är hemma med pappa själv. Vet inte vad jag ska göra nu men jag tror att jag ska ringa till Julia och Jossan. Hihi, kände att det var ett tag sen jag fick prata och va med dom godingarna. Har inte träffat Julia sen julavslutningen och Jossan har jag inte träffat sens i förra söndagen så jag tycker att det är dags att träffas. Men vi hörs nog senare.

/Julia ♥


26 December 2010

Har nyss gjort mig färdig och ska snart äta frukost. Och snart ska jag bege mig till Wilma. Vet inte vad vi ska göra men något kommer vi att hitta på i alla fall. Var uppe rättså länge igår. Till halv tre tror jag. Så jag sov till tjugo i elva idag. Hihi, men det var riktigt skönt att få sova ut. På onsdag ska jag nog följa med Tova till staden och handla lite. Jag tror att jag ska köpa ett Nitendo DS. Och så ska jag köpa hörlurar till min mobil för mina har gått sönder. Och sen får det bli jeans för det har jag inte alls så mycket av. Lite smink ska jag köpa också. Ska börja sminka mig på ett annat sätt. För jag har sätt ut så här ganska länge nu och det är roligt att ändra på sig lite. Eller vad säger ni? Men nu så lämnar vi det ämnet. Igår firade vi "julafton" på pappas sida och det jag fick med mig hem var: En onepiece, pengar, choklad, en bok, mera pengar och påslakan. Nöjd med mina paket. Men nu ska jag gå oh äta en god frukost och sen bege mig till Wilma. Puss & kram!

/Julia ♥


STRÅLANDE JUL:D

Sitter hemma hos pappa och äter tomteskum och dricker julmust. Bloggade ingeting igår men det var för att det var julafton och jag ville icke sitta framför datorn då. Istället ville jag sitta och umgås med min fina släkt och öppna fin fina julklappar. Jag fick bland annat: en kamera (den jag lade ut på bloggen), massa filmer, kläder, och lite små saker. Kom hem vid halv 12 tiden och packade upp mina nya saker och sen spelade jag Wii med brodern min. Sen gick jag och lade mig vid ett tiden och somnade på direkten. Vaknade vid 10 i 10 och låg kvar och kollade på alla mina nya saker och sen gick jag och åt frukost, packade väskan till pappa och gjorde mig iordning. Sen åkte jag till pappa och packade upp och sen satt jag mig här. Snart ska vi åka till min farbror och där är även min faster och hennes man. Och Anneli's söta hundar. Kommer nog att få min Onepiece ikväll och pengar. Fick present kort igår också. 500:- på H&M och 300:- på JC. Och så fick jag 500:- av min mormor och morfar också så nu har jag entligen pengar igen. Kommer förmodligen att få det ikväll också. Riktigt nice. Men nu ska jag damsuga mitt rum. Hörs kanske ikväll. Önskar er en mysig kväll.

/Julia ♥


En choklad kopp, 250:-, ett doft hjärta! :D


Julkänslan Är Inom Mig!

Nu så börjar julkänslan krypa in i mig. Julgranen är färdig och är så fin, julstädat i mitt rum, damsugit, vattnat blommor, skurat golvet och dammat. Har hunnit med att spela en hel del Wii också med brodern min, riktigt roligt. Fast jag blir arg på Alle när han retar mig för att jag missar en boll när vi spelade basket. Men han ska inte säga någoting. Jag satt 17 bollar och han satt 2 och så skyllar han på att han inte brukar spela det spelet. Jaja, jag är i alla fall bättre än honom, hihi. Har hinnit ta på mig "julpyjamasen", gjort flätor i håret. Inte för att jag ska ha lockar i håret men iaf. Tagit fram julkläderna också har jag gjort. Men nu så blir det inte några långa inlägg mer för dagen för jag orkar inte skriva så mycket mera. Men jag ska hinna med att göra en Dagens Fråga och kanske, bara kanske en hiss & diss/dagens låt. Vem vet? Kolla in bloggen så kommer du få se, mohaha.

/Julia ♥


Dan Före Dopparedan:*

Idag har jag varit i kosta och handlat lite små saker till mig själv. Blev ett skärp, ett halsband och en väska. Nöjd med mina små köp. Hittade en bok som jag ville ha men jag hade tyvärr inte råd så jag får köpa den när jag har fått pengar. Ska snart gå upp på mitt rum och julstäda lite och sen ska jag plocka upp den rena disken som står i diskmaskinen. Visst är jag duktig? Sen ska vi klä julgranen och bara ha det mysigt med familjen. Och mammas sambo Peder har köpt en Wii också så jag och min bror ska spela det senare ikväll. Jag vet inte om jag tar kort på mina inköp men vi får se. Kanske inte lägger ut dom idag i så fall. Har ni sett den nya reklamen med Elvital shampot och balsamet? Det verkar jätte bra så jag tror att jag ska köpa det nu idag när mamma och jag ska åka och julhandla. Men nu ska jag julstäda som sagt. Hörs senare, ska jag försöka att hinna med.

/Julia ♥


JULMUST! <3


MINI JUL MED FIN FINA VÄNNER! ♥

Vaknade vid kvart i 10 idag. Har hunnit med att duscha, måla naglarna och fixat mig för eftermiddagen för då blir det fika på Bakboden med fin fina vänner, mycket mysigt. Har inte gjort så mycket idag bara tagit det lugnt och försökt ta bort allt damm jag hade i mitt rum och jag lyckas dock inte så bra. Jag brukar ha det rent och så men  nu när solen lyser in i rummet så kommer allt damm fram, gillas inte. Jag har blivit riktigt dålig på att lägga ut dagens outfit. Men det är för att det blir mycket roligare om det inte kommer precis varje dag tycker jag. Som jag gjorde innan. Men julaftons kläderna kommer att komma på bloggen i alla fall och nyårs kläderna. Igår var jag inne i stan igen fast med Jullan istället. Jag hittade lite små saker till mig sjäv och dom sista julklapparna. Så nu är allt det fixat och klart. Men nu så ska jag ta en buss till Åseda tror jag för jag ska till pappa och hämta kläder och sen ska jag köpa halstabletter för jag har ont i halsen. Så hörs kanske senare.

/Julia ♥


Vill Ha↓


Vad Jag Köpte Idag:

                   
                    
    


Julklapparna↓ (+ Några Till Som Inte Är Med På Bild)


Vad Jag Köpte:



Strumpor Från Monki!


4 Advent♥

Idag har jag varit och åkt skidor i Viserum från 10-30-16.00 med mycket bra vänner och det har varit jätte roligt. Igår var jag i stan med Wilma och Tova och jag handlade bara ett par strumpor till mig som kommer att komma ut på bloggen så småning om. Sen handlade jag bara julklappar. Har bara några julklappar kvar som jag ska köpa på Torsdag när mamma och jag ska åka till Kosta och handla det sista innan julafton som är där på fredagen som alla redan visste i think. När jag kom hem från Dackestupet så kollade jag lite på tv:e och åt lussekatter och sen hoppade jag in i duschen och tog en lång och varm dusch. Ska snart gå upp och läsa mina Frida tidning och sen ska jag läsa min nya bok som jag har lånat från bibloteket som jag ska läsa över jul lovet. I fredags sov Wilma hos mig och vi hade det jätte mysigt. Kollade på Robinsson och pratade en massa och hade det allmänt trevligt. Men nu ska jag gå upp på mitt rum och tända ljus och läsa. Hörs imorgon!

/Julia ♥


Fick VG På Fysiken! :D

Glömde att säga att jag fick VG på fysiken igår. Blev jätte glad faktiskt för jag tycker att fysik är svårt så det var riktigt roligt. Och så glömde jag att säga att det var Lucia Cup igår och jag gjorde ett mål på en straff mitt uppe i krysset riktigt glad blev jag och mina fina vänner. Oh sen vann vi Fair Play pokalen och riktigt duktiga är vi Nissarna! Men det var det jag glömde säga. Hejdå tjejer och killar.

/Julia ♥


JULLOV! (L)

Nu så har jag tagit jul lov och det känns helt underbart redan nu. Jag vet att min dag kommer att bli über mysig med Wilma och imorgon kommer det bli ännu mysigare och på söndag kommer det att bli hur bra som helst. Det kommer att bli den bästa helgen ever. Fult packat hela helgen med kanon männsikor runt omkring. Kan det bli så mycket bättre? Låt mig tänka... NEJ! Helt fantastiskt bra allså. Hihi men nu ska jag inte prata om hur underbar min helg ska bli utan om det som har hänt today. Sov hos Jossan igår med Julia och det var allmänt mysigt och trevligt med trevliga oh fina personer. Kollade på Robinson och entligen har Marcus åkt ut. Blev riktigt glad faktiskt. Idag gick Julia, jag och Jossan upp vid 06.00 men vi gick inte upp förens vid kvart över för det var riktigt mysigt under täcket så vi ville inte gå upp. Men efter lite prat gick vi upp och gjorde oss iordning för julavslutning. Vi fikade med klassen och var i kyrkan och lyssnade på många fina röster och sen tillbaka till klassrummet och vara med klassen. Slutade vid 11 tiden och åkte hem och bytte om till mjukis kläder och packade i det sista till mammsen. På tal om mamma ska jag gå och ringa henne nu faktiskt så vi hörs kanske bara kanske ikväll. Ha en trevlig & mysig dag.

/Julia ♥


15 December 2010

Har nyss pluggat klart på fysiken och jag tror att det kommer att gå lysande imorgon när vi har provet. Vi kommer att ha det på morgonen så om jag övar igenom det på morgonen och innan lektionen börjar så kommer det nog gå super bra. Skolan gick snabbt och bra idag. På samhällen gjorde vi ingeting. På matten gjorde jag klart allting så jag ligger inte efter längre och det är ju skönt så jag inte behöver jobba matte på jul lovet för vem vill det? Sen hade vi idrott. Lekte lekar och det var väl lite smått roligt. Sen hade vi Kemi och det flöt på och gick bra. Efter skolan åkte mamma, Tyra och jag till Vetlanda och det blev, ett par julavslutnings skor som jag även kan ha till vanliga skoldagar, nagellack vård och en mössa. Tog kort på mössan men det blev inte så bra så jag visar inte den på bild men kanske en annan dag när jag har den på mig. När jag kom hem packade jag julavslutnings väskan för jag ska ju sova hos Jossan imorgon med Julia, mysigt mysigt. Och sen pluggade jag resten och åt mat och nu sitter jag här. Ska snart läsa alla TDS-Frågorna igen och pappret och sen ska jag kolla i den nya H&M katalogen som jag fick när jag handlade där idag. Sen blir det att sova. Hejdå!

/Julia ♥


Vad Jag Köpte:



Röda Lösnaglar (Köptes i lördags) Nagellack Vård!


FYSIK!

Sitter just nu och pluggar på fysiken och det går faktiskt riktigt bra. Jag har läst alla sidor och kan alla TDS-Frågor förutom dom mörk blåa så dom får jag ta tag och öva på lite senare. Men jag ska öva imorgon också efter jag och mamma har kommit hem från Vetlanda efter lite shopping. Skolan var lite seg på morgonen men på eftermiddagen var det roligt. Först hade vi spanska och 2 timmars syslöjd och jag broderade klart min sak som min mormor ska få i julklapp så en julklapp = avklarad. Sen på eftermiddagen var det vollyboll tunering och det vart jätte roligt faktiskt. Fast mitt lag kom sist den första omgången och den andra kom vi näst sist men det var roligt ändå, hihi. När jag kom hem från skolan packade jag gympa väskan igen och sen gick jag och satt mig och pluggade från 16.00 tills nu så jag känner mig duktig. På torsdag sa jag ju att jag skulle sova hos Julia med Jossan men det blir att sova hos Jossan istället och basta och ha ansiktmask och smörja in oss med peeling. Låter som en toppen bra dag. Men nu ska jag äta så vi hörs nog senare ikväll.

/Julia ♥


13 December 2010

Skolan var rättså seg idag men det gick bra ändå för man har underbara vänner som alltid får en att skratta och tänka på annat så då går det ju bra. Kom hem för en timme sen kanske och åt lite och bytte om till fotbolls kläder. Idag är det Tova och Johanna som är tränare så då kommer det att bli riktigt roligt. Sista fotbolls träningen för ett tag nu och det kommer att bli både skönt och tråkigt. Efter träningen ska jag inte duscha (SÅKLART JAG SKA) och sen efter det ska jag plugga satan och så ska jag äta hamburgare och mos. På torsdag ska jag och jossan sova hos Julia för att vi ska fixa i ordning oss tillsammans innan vi ska sluta skolan och få jul lov. I helgen har jag fullt upp. Först på fredagen ska Wilma sova hos mig och sen på lördagmorgon ska vi åka till stan och julshoppa och sen på söndagen ska jag och några till goa tjejer åka till Viserum och åka skidor. Låter som en toppen helg. Men nu måste jag hitta på någoting annat för jag är rastlös. Hejdå ses senare!

/Julia ♥


Internet Check Out




3 Advent 2010

Sitter just nu hemma hos mamma och har fikat på pepparkakor och mjölk men ska snart åka hem till Åseda igen till pappa. Har sovit över med Julia och Jossan tills idag och vi vaknade vid kvart i 11 tror jag. Riktigt skönt att få sova ut. Igår kollade vi på Valentine´s day och den var riktigt bra. Jag följde ju med Julia till Vetlanda och det jag köpte var ett packet lösnaglar bara annars vart det ingeting. Men det var riktigt mysigt att vara inne i stan med Jullan. Jag kommer att ta kort på lösnaglarna såklart så ni kommer att få se dom. Men nu ska jag leka lite med min syster. Vi hörs kanske senare ikväll. Tror inte det för jag måste plugga. Men jag hoppas att ni har haft en bra söndag i alla fall. Och att ni har en bra tredje advent. 12 dagar kvar till Julafton nu!

/Julia ♥


Till Vetlanda! :D

Har nyss ätit frukost och kollat på Hotel Gyllene Knorren. Vid kvart i 12 ska jag gå till Julia så ska vi åka till Vetlanda hon, jag och hennes familj. Har också hunnit med att damsuga mitt rum, vattnat mina blommor, duschat och gjort det allmänt mysigt i mitt rum. Lyssnat på den första julskivan också hihi. Igår vann Jay som jag redan tror att alla vet. Tyckte jag var bra men Olle skulle egentligen vinna men så blev det icke. Jag kommer förmodligen att blogga mera sen efter jag har kommit hem. Vi får se hur det blir med det. Ska lämna Fysik boken för idag och plugga satan imorgon istället. Men nu ska jag gå och borsta mina tänder. Vi hörs senare som sagt. Hoppas ni får en bra och mysig lördag!

/Julia ♥


Julklappar Jag Önskar Mig:






I Julklapp Av Mormor↓


Mysdress!

Kofta!

Shorta!

Nattlinne!


Jeans!


Banana With Chocolate = Delicious

Har nyss ätit upp min banan med choklad och jag säger er att det var riktigt gott men jag blev riktigt mätt. Ska snart gå och kolla vidare på Böda Camping för jag glömde kolla på det i måndags. Så ska jag dricka julmyst till det också, riktigt mysigt faktiskt. Ska sätta igång att plugga med också. Glöm inte det Julia. Ska lägga ut det jag ska få i julklapp av min mormor med sedan och en till sak som jag önskar mig. Idag kommer det att bli riktigt mycket bloggning för jag har bloggsug. Men nu måste jag gå och fräscha till mig i munnen efter bananen med chokladen för jag känner mig inte så fräsch in the mouth. Hörs senare!

/Julia ♥


SÖTA JOSSAN! :*


Omgjort↓

SOFFAN↓



BORDET↓



SKRIVBORDET↓


Fredag 10 December 2010

Förlåt för sämst uppdatering men det kommer jag att ändra på nu när jag har en data som inte är seg. Den datorn hemma hos mamma var inte så seg när man bloggade men den var ändå seg så jag ville helst undvika att vara på datorn. Men nu kan jag blogga igen. Har nyss gjort klart har hemma hos pappa. Skulle egentligen hitta på någoting med jossan men det kommer inte att bli av för att hon skulle till växjö. Men jag får väl göra banan och choklad har hemma istället. Men imorgon ska jag i alla fall va men Julia. Kommer bli jätte bra. Så blir att chilla och ta det lugnt ikväll och kolla på IDOL finalen och så ska jag plugga också. Läsa klart alla blad och så ska jag öva på TDS-Frågorna. Men nu ska jag ladda upp mina nya bilder så dom kommer att komma här på bloggen inom kort. Hörs senare bloggläsare. Hoppas ni får en mysig fredags kväll.

/Julia ♥


Onsdag 8 December 2010

Skolan gick snabbt idag. Hade samhäll, matte, idrott, kemi. Allt var roligt och jag ligger inte efter i matten längre nu så det är skönt. Gjorde klart diagnosen idag i skolan för jag gjorde den inte i söndags för jag orkade inte för jag ville hellre vara med Jullan. Imorgon är det Lucia cup igen och då kommer vi att äga ''får vi hoppas'' tror dock inte det men vi får väl hålla tummarna i alla fall(Y) Ska gå upp på mitt rum nu och tända lite ljus och chilla och ha det mysigt lite. Inte ofta man har tid att göra det så man får väl passa på medans man har tid. Ska plugga på fysiken också, tråkigt. I julklapp önskar jag mig P¡nks nya skiva. Den värkar riktigt bra. Har ni sätt den på reklamen? Kollade på Hotell gyllene knorren också och dom som kom ville ju inte ha något färgglatt så hoppas att Isadora tar bort slingerna i håret och kläderna så kommer hon bli JÄTTE söt. Men nu ska jag logga in på facebook efter, chilla sen plugga, på kvällen bonde söker fru sen sova. Hörs senare ska jag försöka.

/Julia ♥



9 Dagar Kvar Till Julavslutning & 16 Dagar Till Julafton! :*


Lev I Nuet, Livet Är För Kort För Att Sörga Hela Tiden! (L)

Jag vet att jag inte bloggar bra men igår funkade inte internet så jag kunde inte vara på datorn på hela dagen men det var rätt skönt ändå faktiskt. Men idag funkar internet och jag kan sätta mig framför den. Efter skolan gick jag till tandläkaren och jag hade inga hål men det andra saken vill jag inte berätta för det är jag fortfarande lite ledsen för än, men en annan gång kommer ni säkert få veta det. Har pluggat lite gran också men sen har jag inte gjort så mycket mera. Imorgon kommer jag inte ha någon sovmorgon. Rättså surt men jag får väl bita ihop. Jag har det i alla fall varannan vecka och det är bra. Är det någon mer än jag som följer Hotel Gyllene Knorren? jag tycker faktiskt att den är bra. Jag tycker Isadora är så söt men hennes klädstil och hårfärg är väl inte så fint men själva hon är söt tycker jag. Vad tycker ni? Den är väl lite långtråkig men det kommer väl att bli bra nu när det blev fullbokat, haha. Ska snart gå upp och lägga mig för jag börjar bli lite trötter känner jag. Denna veckan har vi inga läxor = riktigt skönt & chill. Vi har fysik prov på torsdag nästa vecka så det är bara det jag behöver öva på denna veckan annars är det lugna puckar. Men vi hörs nog imon. Godnatt!

/Julia ♥


Dagens Fråga:

Tycker DU att det passar? Jag tycker inte det!


Tack Alla Fina Läsare! ♥

Idag har det varit en riktigt skön och rolig dag. Har varit ute och grillat korv med familjen och åkt pulka med syster. Hah, men det var mysigt och roligt. Har också satt i julblommor i mitt fönster så nu är det så fint så. Julia kom till mig vid 4 tiden så fikade vi på pepparkakor och mjölk och pratade en massa. Oh så kollade vi på Emil i Lönneberga. Bra program det där. Och en bra tjej är du julia. Har gjort om lite i mitt rum vid soffan för jag tyckte inte att kuddarna som var i soffan passade in med tapeten så har ändrat det nu och tagit kort, så det kommer att komma på bloggen inom kort. Har läst klart kemin läxan också oh efter träningen imon ska jag börja sätta igång med fysiken. Jag vet att det är dålig uppdatering men det är för att datorn är så SEG så jag undviker att sitta vid dator så mycket som jag egentligen gör. Men det är bara skönt tycker jag. Men nu ska jag logga in på facebook så vi hörs innan jag ska lägga mig under täcket. Hoppas ni har haft en mysig 2 advent.

/Julia ♥



LOVE YOU! <3


My Room↓




















JÖNSONLIGAN

Ska nu krypa ner under mitt gosiga täcke och kolla på jönsonligan på kollo för det gick inte att kolla på sex and the city för att min fjärkontroll funkar inte för batterierna är slut. Och jag kan ju inte flytande engelska så jag kommer ju inte att fatta då eller hur? Så det får bli jönsonligan istället. Imorgon är det andra advent också och det är några som kommer att komma till oss och fika. Mysigt. Ska också plugga en hel del också. Har nämligen fysik prov nästa vecka så måste börja sätta igång med det nu. Vi ska läsa 27 sidor:s Men men, ska läsa alla imorgon och så ska jag läsa kemi och jobba klart diagnosen i matteboken så jag icke ligger efter. Dock gör jag det för att matte är så svårt men jag får bita i det sura äpplet och bara gå vidare. Hoppas att ni har haft en mysig och bra lördag så hörs vi imorgon. Då kommer bilder på my new room. Good night! <3

/Julia ♥


Internet Check Out



Teenage Dream

Här var det en riktigt dålig uppdatering. Men det ska jag ändra på under denna kväll. Nu så har jag inredat klart mitt rum. Har bara lite små saker kvar sen så är det färdigt. Idag har jag varit på IKEA. Köpte lite små saker och sånt. Gick också in på shopping huset och köpte en ring och en tröja från gina tricot. Tänkte ta kort på det men jag orkade inte. Så en annan dag kanske. Jag har tagit kort på mitt nya rum men datorn är riktigt seg här ute men jag ska försöka att ladda på dom innan jag ska krypa ner i min säng och kolla på sex and the city 2. Vet inte vad jag ska säga mera men vi kommer iaf att höras mera på denna kväll. Det lovar jag. Ska gå upp och hämta datasladden nu och kolla ifall det går. Hörs!

/Julia ♥

Provade denna idag men den kommer inte hamna i min gaderob!


Ikväll Blir Det Att Inreda Rummet:*

Har nyss ätit soppa och snart kommer mamma och hämtar mig så ska vi åka ut till det nya huset och jag ska börja inreda mitt nya rum. Det kommer bli så roligt att inreda mitt rum. Ska tända massa ljus och göra det så mysigt. Skolan gick bra idag. Var bara lite seg på eftermiddagen. Vi fick reda på våra prov igår också och jag fick 35.5/36. Och det är jag riktigt stolt över. Lite surt att jag hade ett halft fel men det var för man skulle beskriva vad det ordet hette och det hade jag glömt att öva på. Men jag är stolt iaf. Ska packa i det sista till mamma nu och sen ska jag vänta tills mamma kommer. Så vi hörs senare läsare. Och ifall vi inte gör det hoppas jag ni får en mysig fredag. Ha det så bra så hörs vi när vi hörs.

/Julia ♥


Daniel Skulle Inte Åka:/


Just Nu...


NISSARNA! :D

Har nyss packat klart till mammsen och tvättat bort mitt smink. Spelade som sagt cup idag och det gick väl bra? Stog mål först men det gick väl sudärr eller vad säger ni nissarna? Men det var roligt i alla fall det är det viktigaste. Vårat lag gjorde inte en enda mål och förlorade två matcher/2. Men den sista matchen var vi jätte duktiga. Men vi får börja passa mer tjejor. När jag kom hem var jag vrål hungrig så åt två stora talrikar med varm soppa. Vid åtta blir det att kolla på Robinsson och dricka varm choklad mjölk med vispgrädde på. Men nu så plingade det till i mobilen så får väl gå och kolla. Ses senare!

/Julia ♥


"Hotell Gyllene Knorren"

Har nyss kollat på årets julkalender och vad ska man säga? Vet inte vad som kommer att hända men får väl följa några avsnitt och se ifall det händer någoting spännande. Var på öppet hus i skolan innan och det var väl mysigt. Hade först svenska och då gick vi en tips runda (fast inomhus som tur väl va) fikade och lyssnade på när några elever sjöng. Sen sist hade vi syslöjd. Kom hem runt åtta tiden och tvättade håret och gick sen och satt mig vid datorn. Ska snart gå och lägga mig tror jag för jag känner mig trött. Jag orkar inte gå till skolan imorgon men jag vill vara med på Lucia cup så då får jag väl stå ut med en lång tråkig torsdag. Men har riktigt bra vänner som muntrar upp mig så då blir det inte tråkigt. Men ska gå och sätta mig i soffan med en kopp teé nu. Hörs!

/Julia ♥


Min Kväll Ska Vara I Skolan

Kom hem från växjö för ett tag sedan. Packade upp väskan och så packade jag igen för imorgon ska jag och några till tjejer spela innebandy efter skolan. Kommer att bli roligt. Och jag ska stå målvakt. Hih, vi får vi se hur detta kommer att sluta. Ikväll kommer jag att egna min tid åt att vara i skolan till klockan blir 20.00 för det är nämligen öppet hus. Så mamma kommer att komma och hämta mig vid kvart i 6 så ska mamma vara med mig på svenskan och sen ska jag vara själv på syslöjden. Men eftersom mamma kommer strax måste jag ha hunnit med lite andra saker så detta inlägget får inte bli så långt. Vi hade förhör idag som sagt och det gick galant. Man kunde ha 36 poäng och jag tror jag får 35. Och om man fick över 32 poäng får man VG. Så jag tror att jag får det. Men nu ska jag fixa lite andra saker. Vi hörs nog efter jag kommit hem från skolan.

/Julia ♥


RSS 2.0