En Snygg Kofta Från Gina Tricot



Snart Är Jag Som Är Kung

Kvällen igår var alldeles underbar med härliga männsikor och otroligt mycket skratt. Det var ett tag sen man hade ett sådant skratt anfall. Vid 00.00 så åt vi marängswich eller hur det stavas och sjöng för Wilma för då blev hon en 13 årig tjej så grattis söta Wilma. Vi somnade nog vid halv 3 tiden men egentligen vid halv 2 eftersom inatt så skulle man ju ställa tillbaka en timma. Idag så har vi hunnit med att, kolla på Mr.Bean, sjungit Singstar, spelat Super Mario och haft det über mysigt jag älskar er hoppas att ni reda visste det. Har nyss kommit hem från mamma. Har varit där uppe och fikat på nybakta bullar och mjölk riktigt gott. Ikväll vet jag inte vad som händer bara att jag måste plugga på Samhälls-provet och även är det höst lov men jag måste plugga ändå för det är en hel del att ta in i huvudet. Men nu plingade det till i mobilen så vi hörs.

/Julia ♥


Vem Kan Detta Vara?


Bilder Från Igår Och Idag↓


























En Fin Bild Som Jag Tog Igår:D


Film I Glasriket!

Nu så har jag hunnit med att duscha och varit uppe hos min mamma och hämtat min bikini som jag ska ha ikväll när vi ska bada i badtunnan mysigt kommer det att bli. Så nu har jag packat i det sista till Johanna och tagit fram pengarna och så har jag dammsugit mitt rum och tänt levande ljus. Så nu luktar mitt rum fräscht och är hur mysigt som helst. Skulle sätta på musik också men min radio funkade inte. Eller jo den funkade men den pep hela tiden så då fick jag stänga av den. I skolan i fredags så fick vi en biljett som man fick 50% på en bio biljett så det kostar 40:- nu och innan kostar det 80:- så det är ju lite skillnad. Men nu så ska jag kolla på My Sweet Sixteen på MTV så vi hörs sen när jag orkar blogga alltså blir det rättså snart.

/Julia ♥


Outfiten Igår Var Den Här↓


Tröja Från JC!
Linne Från JC!
Jeans Från Vero Moda!
Strumpor Från H&M!


I Can't Find My Way Home Anymore

För det första vill jag säga förlåt för att jag inte bloggade igår men jag hade ingen lust att sitta framför datorn men jag kan berätta vad jag gjorde istället för att sitta på datorn. Igår så sov jag över med Julia och egentligen skulle Jossan också var med men hon skulle till sin Mormor och Morfar. Men först när jag kom till Julia så var vi på datorn och letade efter en jacka till Julia och sen så kollade vi på tv:e och sen så gick vi en runda på byn med Julia's storasyster Mathilda och det var riktigt mysigt. Efter vi hade gått en runda och gått förbi mig så jag kunde hämta mina sov saker så gick vi till Konsum så köpte vi lite godis till kvällen. Och när jag kollade vilka Marabou choklader det fanns så hade det kommit en ny och den har jag tagit kort på så den kommer att komma upp sen på bild här på bloggen. Sen så kollade vi på IDOL och såg vem som åkte ut och det var blev David. Sen så kollade vi en film. Ireene Huss tror jag att det stavas men jag hade sätt den innan men det är riktigt bra ändå så det gör ingeting att kolla på igen. Sen så gick vi och la oss vid 12 tiden ungefär och vaknade vid 8 tiden idag. Vid 11 tiden skulle Julia till Växjö och hon frågade om jag ville följa med men jag orkade inte för jag hade lite ont i huvudet. När jag kom hem packade jag upp och sen så packade jag till Johanna och sen så hoppade jag in i duschen och sen så satt jag mig här. Men nu så blev detta inlägget långt så vi hörs sen efter jag har ätit våfflor. Hoppas att ni hade en bra fredag igår och att lördagen blir bra.

/Julia ♥



Så jag köpte Coca colan men inte Marabou chokladen:D


Everything I Hate, Everything You Do

Skolan har, gick väldigt snabbt idag. Det brukar inte torsdagar göra men det gjorde det idag och Fysik provet gick galant. Svarade på alla frågor förutom en så hoppas på ett VG. Matte provet gick väl sudärr men jag svarade på A-Delen men inte B-Delen så det blir väl bara ett G men jag hade övat och så men det är att jag har lite svårt för Matte men jag ska inte bli mattematik lärare eller någoting sådant så det gör väl inte så jätte mycket ändå. Efter jag kommit hem från skolan hoppade jag in i duschen och sen blev det att sätta sig här och dega. Men nu så ska min tid bestå av Frida läsning så vi hörs när vi hörs.

/Julia ♥



 Old Picture!


Outfiten Idag Är Den Här↓


Tunika Från JC!
Leggings Från H&M!
Benvärmare Från Ullared!
Strumpor Från Kosta!


California Girls

God Morgon Bloggen(L)

Steg upp av väckarklockan som vanligt vid 06.20 och gick sedan och gjorde mig i ordning för skolan. Dagens outfit kommer att komma upp efter detta inlägget. Jag har ju sagt att jag inte ska skriva morgon-inlägg men det var en bloggläsare som skrev en kommentar att hon/han tyckte om mina morgon inlägg och inte ville att jag skulle sluta med dom och då gör jag inte det för jag gör allt för mina blogg läsare. Idag kommer vi att börja med Fysik. Allså kommer vi att börja med Fysik provet nu på morgonen så då tror jag att det kommer gå mycket bättre. Sen kommer vi att ha Spanska och denna veckan hade vi inga glosor så det är skönt. Efter Spanskan har vi.. ne, det kommer jag faktiskt inte ihåg men det säger jag väl efter skolan sen. Men nu ska jag äta ägg mackor och dricka multivitamin juice. Så vi hörs sen efter skolan när jag vill blogga.

/Julia ♥


GARNIER DEODORANT [MINERAL]



Denna prudukt ska komma hem med mig på Onsdag! =D


Veckans Lista:

  





Du Gav Mig Hopp Anonym :o)

Innan så åt jag köttfärs soppa och det var riktigt gott och det var också bra för min hals så nu har jag inte ont i den längre och det är riktigt skönt. Gick sedan upp och läste alla blad i Fysik boken och så övade jag på pappret så nu kan jag alla TDS-Frågor och alla frågor på pappret så på Fysik provet tror jag att det kommer att gå som en dans. Men på matten har jag det lite svårare men jag har i alla fall övat på det och jag kan det mesta men jag ska öva på det innan jag ska gå och lägga mig. Men vi får i alla fall hålla tummarna att det kommer gå bra för det vill jag verkligen att det ska göra. Men nu ska vi inte prata om massa prov utom om någoting annat. Efter jag hade tagit en liten paus från pluggandet gick jag och tog på mig mjukis kläder och så tog jag fram kläder till morgon dagen också. Sen så gick jag och smörjde in min torra ben och sen så smörjde jag in mitt ansikte med min nya ansiktkräm. Smörjde också in mina torra läppar med läppsyl. Men nu ska jag gå upp och kolla på tv:e men innan jag ska det ska jag varma mig en kopp med vanilj teé och mysa på.

/Julia ♥


Svar På Tal!

Kommentar: Jag tycker att din blogg är jätte tråkig!

Svar: Ifall du tycker den är så tråkig så behöver du inte läsa den. Det är ingen som tvingar dig att göra det.


Plugga, Plugga, Plugga

Efter jag kommit hem från skolan satt jag mig och kollade på Wallander Prästen och åt min mjölk choklad och drack multivitamin juice riktigt mysigt och skönt att bara sitta och ta det lugnt ett tag. Efter jag kollat klart på filmen så pluggade jag på Fysiken och sen så övade jag på Veckan's ord och sen så gick jag ner och satt mig här och läste allas bloggar och sen så loggade jag in på min blogg. Snart ska jag äta köttfärs soppa och ost mackor och sen ska jag gå upp och läsa alla sidor i fysiken och öva på matten och sen ska jag kolla på tv:e och chilla lite gran och sen får det bli att gå och lägga sig tidigt för att vara pigg till morgon dagen. Men nu så ska jag göra en "Svar På Tal" så vi hörs om några minuter.

/Julia ♥



Domma hjälper om man har ont i halsen!


Hiss & Diss

*Att jag fick MVG på musiken:D

*Att vi har höst lov nästa vecka:D

*Att jag kan Fysik provet:D




*Att det är så kallt på morgorna!

*Att jag har ont i halsen!

*Att jag har torra ben!


When I Look At You

Sitter just nu i min pyjamas med rent hår och lyssnar på When I Look At You med bästa Miley Cyrus. Innan så var jag barnvakt åt min lillasyster och hennes kompis Thea heter hon för min Mamma och Thea's mamma var på möte så då ställde jag upp att vara barnvakt åt dom. Så vi fikade på choklad bollar och kollade på Madicken och Emil I Lönnerberga och så lekte dom lite för sig själva lite. Och så städade dom Tyra's rum också, visst är dom duktiga? Efter Thea hade åkte hem och Mamma kommit hem så gjorde jag mig i ordning för kvällen och sen gick jag och pluggade på pappret och läste några blad i boken. Så nu kan jag hela pappret och alla Testa Dig Själv frågorna. Så jag ska bara läsa klart alla sidor med sen så har jag övat klart tills Fysik provet. Jag tror faktiskt att det kommer gå bra för jag kan det mesta. Jag kan inte ladda in bilder på datorn. Jag vet inte riktigt varför men jag får väl försöka igen efter detta inlägget men ifall inte dagens outfit kommer att komma upp så vet ni i alla fall varför den inte kom upp. Men nu ska jag göra en Hiss & Diss så vi hörs strax.

/Julia ♥


Random Bild [Igonera Please]


Tusen Gånger Om

Förlåt för den dåliga uppdateringen igår men efter jag hade skrivit klart inlägget så åt jag pankakor och sen så pluggade jag hela kvällen så jag var inte på datorn mer på hela kvällen. Men nu så berättar vi om hur denna dagen har sätt ut istället. Först så började vi med Spanska och då översätte jag klart och sen hade vi syslöjd 2 timmar och sen hade vi lunch, Svenska och sist hade vi Historia. Efter skolan gick jag hem och packade först upp skolväskan och sen gick jag och kollade på Madicken med lillasyster och sen gick jag upp och packade gympa påsen och sen hoppade jag i duschen och sen gick jag ner och satt mig här. Jag tror inte att det blir jätte mycket bloggning idag heller för att jag ska vara barnvakt men jag ska alla fall försöka klämma in två inlägg. Ett med dagens outfit och ett med ett annat. Innan jag ska vara barnvakt ska jag ha lagt in dagens outfit. Jag ska bara hämta sladden och sen är det bara att ladda upp bilden här på datorn. Men nu ska jag äta min Marabou Mjölk Choklad så vi hörs sen mina fina bloggläsare.

/Julia ♥



Jag målade mina naglar i söndags också men jag tog bort det efter ett tag för det blev inte bra!


Inga Mera Morgon-Inlägg

Kom hem från skolan för ett tag sen och när jag kom hem fick jag plötsligt ont i magen så jag satt mig i soffan och pluggade och så packade jag upp min skol väska sen efter magvärken hade gått över. Gick sedan och pluggade lite till och sen gick jag och satt mig här och läste alla 15 bloggar och sen så bloggade jag själv. Skolan har varit väldigt slapp idag med. Hade först musik och idag skulle vi sjunga för Anders som våran musik lärare heter och så skulle man sjunga den låt som jag, Jossan och Wilma hade övat på och så sjung vi Vem Kan Segla För Utom Vind för Anders tillsammans och vi fick MVG riktigt stolt är jag över det för jag är faktiskt inte så duktig på att sjunga. Sen hade vi Geografi och då berättade bara Ingmar en historia så det blev inget jobbande så det var slapp. Sen hade vi Engelska och då skrev vi lite i Engelska boken och läste lite och lyssnade på något band. Sen hade vi lunch och det var köttbullar, potatis och brunsås och det var riktigt gott. Sen hade vi ÄÖ och då övade jag bara på matten och sist hade vi Spanska och då skulle man översätta en text men jag hann inte riktigt klart så jag ska göra klart det imorgon istället. Ska snart äta lite pannkakor och sen ska jag fortsätta att Plugga som vanligt. Pluggning är min fritid nu för tiden. När man gick i 6:an så kunde man va med vänner efter skolan men det kan man ju inte längre för nu består fritiden av PLUGGNING! Men nu ska jag hitta på någoting annat här på datorn så vi hörs senare mina söta bloggläsare.

/Julia ♥


Outfiten Idag Är Den Här↓


Kofta Från Stadium!
Vit Tröja Från H&M!
Jeans Från H&M!
Strumpor Från Kosta!


Inga Mer Google Bilder!

Har nyss ätit Blåbärs Paj och ska snart gå upp och plugga lite gran och sen ska välja kläder tills morgon dagen och fixa i ordning tills imorgon och sen ska jag sätta mig i soffan och ta det lugnt och chilla lite och se ifall det är någon bra film som går på tv:en. Vi åt blåbärs paj istället för äppel paj innan och det tyckte jag var bättre för jag tycker mycket mer om blåbärs paj än äppel paj så det var riktigt mumsigt. Har också bytt design här på bloggen hoppas att ni tyckte den var fin. Men jag tror att jag ska fråga någon ifall någon vill fixa en blogg design till mig så det blir mycket roligare att läsa min blogg. Men nu ska jag plugga så vi hörs nog sen men ifall vi inte gör det så är det för att jag inte orkar vara på datorn så ifall vi inte hörs mer så önskar jag er en mysig kväll så hörs vi imorgon ifall vi inte hörs mer ikväll. Så godnatt för tillfället.

/Julia ♥



En Härlig Bild Från I Sommras:*


Ny Blogg-Design, Vad Tycker Ni?


Det Blev Blåbärs Paj Istället Och Här Nedanför Är Den↓


Hellenius Hörna

Innan så badade jag och det var riktigt skönt. Jag låg nog i badkaret i en timme tror jag och så läste jag ut min Julia-Tidning också så nu har jag ingeting att läsa på kvällarna. Eller jo det har jag nog, min Fysik bok. Kanske inte så roligt att läsa men jag måste ifall jag vill ha alla rätt på provet. Efter jag hade badat tog jag på mig mjukis kläder och borstade mitt hår och smörjde in mina torra händer och armar med body lotion och mitt ansikte med min nya ansikt kräm som jag fick av mamma igår och den är riktigt bra. Sen så gick jag ner och satt mig framför datorn och läste allas bloggar och sen så loggade jag in på blogg.se. Min mamma och min lillasyster Tyra är och badar i Hälsans Hus så efter dom har kommit hem ska vi äta mat sen ska vi äta Äppelpaj och ha det gott. Men nu ska jag kolla vidare på Hellenius Hörs så vi hörs sen.

/Julia ♥



Så Här Såg Det Ut Innan Jag Hoppade I Badkaret Och Slappnade Av!


JUNO

¡Buenos Días!

Vaknade vid 09.00 idag och låg kvar i sängen och tittade på en film som gick på tv:en och den var faktikt rättså bra men jag kom inte ihåg vad det hette. Efter jag hade stigit ur sängen gick jag och tvättade mig i ansiktet och borstade mitt hår. Gick sedan ner och kollade på Ronja Rövadotter med Tyra och det är ett bra program faktiskt så det programet blir man aldrig för gammal för. Sen så åt jag en rejäl frukost med familjen och sen gick jag och satt mig här. Igår så kollade jag på en film till klockan blev 23.30 och filmen hette: JUNO och den var riktigt bra så den rekomenderar jag varmt. Sen efter jag hade kollat klart på filmen så läste jag i Fysik boken så nu har jag läst alla sidor i den. Vi ska läsa från 97-117 så det är skönt att jag har det gjort men jag ska läsa alla sidor två gånger till innan det blir torsdag och vi ska ha provet. Och så kan jag allas TDS-Frågor (Testa Dig Själv) och så ska jag bara öva in ett papper i huvudet också så kan jag den sen. Idag ska jag bara plugga och ta det lugnt och så ska jag ta ett varm bad sen också och ligga och ta det lugnt och läsa i min nya Julia-Tidning. Och sen i eftermiddag ska vi fika på Äppelpaj riktigt mumsigt. Så detta kommer att bli en mysig dag tycker jag även om jag inte ska hitta på någoting särskilt. Men nu har jag berättat allt så vi hörs sen.

/Julia ♥


Min Julia-Tidning↓


Denna Produkt Fick Jag Av Mamma Innan↓


Hallongrottor^^

Kom hem från Kosta för någon timme sedan ungefär och jag hittade inte alls så mycket som jag hade skrivit upp här på bloggen. Ni har nog redan sätt vad jag har köpt så det var det ända som jag hittade så på Onsdag nästa vecka ska jag åka till Växjö med tjejerna och shoppa, äta på china resturang och bada i äventyrs badet så då får jag kolla ifall jag hittar det jag skulle köpa. Julia följde som sagt med till Kosta idag och då blev det mycket roligare och vi tog en god fika också. Varsin hallongrotta och ett glas läsk. Jag drack Fanta och Julia Sprite, riktigt mymsigt var det. Sen innan vi åkte hem så gick vi till Godis affären och jag köpte polkagrisar för det var jag riktigt sugen på. När vi kom hem kollade vi på lite tv:e sen gick jag upp och tog kort på mina saker och sen la jag in det i min gaderob och sånt och sen gick vi och satt oss framför datorn och läste lite bloggar och sen loggade jag in här. Men nu ska jag inte vara på datorn utan hitta på någoting med Julia så vi hörs senare ikväll istället. Hoppas att ni har haft en bra och mysig Lördag.

/Julia ♥


Vad Jag Köpte:



Björn Borg Trosor Från Kosta!



Hår Nålar Från Glitter!



6 Par Strumpor För 100:- Från JC!


Outfiten Idag Är Den Här↓


Tröja Från Gina Tricot!
Linne Från Gina Tricot!
Byxor Från Vero Moda!
Strumpor Från Ullared!

 


Kosta Med Julia(L)

God Morgon:]

Vaknade vid halv nio idag och låg kvar i sängen tills klockan blev nio och sen gick jag och fixade mig i ordning lite gran. Gick sedan ner och satt mig här framför datorn och läste allas bloggar och snart ska jag äta frukost och sen ska Julia, Mamma, Tyra och jag åka till Kosta och shoppa loss. Jag kommer att ta kort på det jag köpt när jag har kommit hem och lägga ut här på bloggen så ni får se det. Imorgon blir det att vara hemma hela dagen och plugga, plugga, plugga på Fysik provet och Matte provet och sen har vi dom två proven på Torsdagen. Håll tummarna för mig att det går bra. Men nu måste jag ladda upp dagens outfit på datorn ifall jag ska hinna göra det så vi hörs sen efter Kosta mina söta bloggläsare.

/Julia ♥


Outfiten Idag Är Den Här↓


Tunika Från H&M!
Linne Från H&M!
Strumpbyxor Från Ullared!
Benvärmare Från Ullared!


Just Nu...

Sitter jag och lyssnar på Gubben I Lådan och kollar på MTV och just nu är det Cribs. Innan så åt jag Tacos och myste och hade det allmänt gott och trevligt med Mamma, Tyra och jag. För Mammas sambo jobbade och min bror Alexander tränade hockey så det blev en tjejkväll och det var mysigt. Efter vi hade ätit Tacos hade Mamma tänt i brasa så då tog jag en sakosäk och tog med mig en H&M katalog och en Ellos katalog och så satt jag där och varmade mig och hade det über mysigt. Ska snart gå ner och göra mig en kopp med vanilj teé och sen gå och lägga mig i min säng och läsa i min nya Julia-Tidning som jag fick idag. Men nu så orkar jag faktiskt inte skriva mer och jag har ingeting roligt att berätta heller så vi hörs sen.

/Julia ♥



THE HILLS, VÄRLDENS BÄSTA PROGRAM ELLER DET SLÅR INTE ANDRA AVENYN:D


Dagens Låt:

Dagens låt är: Daniels Adams-Ray med låten Gubben I Lådan:]

<-----Daniel Adams-Ray:p

http://www.youtube.com/watch?v=71PrWLvO7Z8


15/18 Bloggar

Jag har inte bloggat så mycket idag för att jag inte har orkat sätta mig framför datorn så jag har ängnat min tid åt viktigare saker. Skolan var väldigt rolig idag hade, KF-Tid, Idrott, Engelska, ÄÖ och det sista hade vi Bild och bilden var faktiskt väldigt rolig idag så jag håller just nu på att rita ett rum på bilden. På Engelskan fick vi sitta och lyssna på några som inte hade redovisat klart så det var väldigt slappt. På KF-Tiden gjorde jag klart Matte Diagnosen och på idrotten hade vi någon lek som var jätte rolig. Så dagen har varit väldigt rolig och den har gått snabbt också så det har varit skönt och bra. Efter skolan gick jag hem till Pappa och fixade det sista och packade i det sista och sen körde Pappa upp mig till Mamma och då packad jag upp resväskan och fixade och donade lite. Sen gick jag ner och bara tog det lugnt lite gran och sen gick jag och satt mig här. Jag tror att jag ska gå ner till Pappa sen och hämta alla mina böker och papper för dom glömde jag hemma hos Pappa och ifall jag ska kunna Provet och sånt måste jag ju ha bökerna och papprena. Men nu ska jag gå och ta på mig mjukis kläder och sen ska jag sätta mig och kolla på lite tv:e och ta det lugnt.

/Julia ♥



JAG VILL VARA LIKA BRUN SOM PÅ DENNA BILDERN!


Robinson

Sitter just nu och kollar på Robinson och jag hejar på Bowanga tror jag att det stavas och dom vann Robinson tävlingen riktigt bra. Innan så läste jag i Fysik boken och jag har en hel del kvar att lära mig Jag kan inte så mycket men jag kan lite men ifall jag bara pluggar på det så kommer det nog in i huvudet någon gång. Kollade på Halv Åtta Hos Mig innan också och Inger vann och det tyckte jag var bra för hon "hejade" jag på. Gick sedan och tog på mig pyjamas och fixade mig lite och ska snart gå och göra mig en kopp med vanilj teé och sätta mig och läsa i Svenska boken om Djupläsning, Sökläsning och Översiktsläsning. Sen ska jag krypa under täcket och sova. Men innan jag stänger ögonen ska jag ha hunnit att ändra Alarmljud för jag har Love Story nu och den har jag haft i ett år nu ungefär och den är så jobbig att vakna till nu så jag tror jag ska byta till antingen till: When I Look At You eller You Belong Whit Me vilken tycker ni jag ska ta? Men detta får bli det sista inlägget för idag för jag orkar inte vara på datorn mera för idag så vi hörs imorgon.

/Julia ♥


PLUGGA FYSIK

Nu så har jag nyss ätit mat och ska snart sätta mig i soffan och plugga till Fysik provet som är nästa vecka. Innan så duschade jag och tvättade mitt hår och gjorde mig ren och fräsch och gick sedan och satt mig här framför datorn. Skolan var rättså rolig idag hade Fysik, Spanska, Svenska, Matte och Samhäll så det har gått väldigt snabbt idag. Sen när klockan blev 15.00 gick jag hem och packade upp skolväskan och så packade jag gympa påsen och så packade jag till Mamma också och sen så hoppas jag in i duschen. Sen efter duschen gick jag och satt mig här och läste bloggar och la upp lite bilder här på bloggen och sen så gick jag och åt mat och nu sitter jag här igen och ska snart släppa mig från datorn och gå och göra något vettigare som satt PLUGGA häcken av mig på fysik provet. Vi har det till nästa vecka och den veckan har vi Matte prov också som jag sa igår. Sen efter Höstlovet har vi Samhälls prov sen efter den veckan har vi Svenska prov och sen ska vi ha ett förhör på Samhäll igen och sen så ska vi ha ett Geografi prov också. Mycket pluggning blir det så domma 4 veckorna ska jag vara en Plugghäst och sitta hemma och plugga, plugga & plugga. Men nu ska jag som sagt gå och plugga så vi hörs sen efter jag har någoting intressant att berätta om.

/Julia ♥



DU ÄR SÅ BRA! ♥


Bilder Från Skolan:*






























Outfiten Idag Är Den Här↓


Tröja Från H&M!
Linne Från JC!
Mjukis Från Fotbollen!
Strumpor Från JC!


Snön Är Här = HAPPY FACE

Good Morning(L)

Steg upp vid 06.20 och gick upp och bäddade sängen och fixade i ordning i mitt rum lite och gick sedan och fixade i ordning mig själv tog på lite kläder, sminkade mig och plattade håret och gick sedan och satt mig här och läste allas bloggar men nu läser jag bara 17/18 bloggar för det är en som har tagit bort sin men det gör inte så mycket för hon bloggade inte så mycket ändå. Nu så har snön fallit från himmelen till våra tak och vägar men mina vinter skor är hemma hos Mamma så jag kommer förmodligen att bli blöt men jag ska undvika att gå där det är blött. Men uggs tål även inte så mycket vatten men Mamma har sprutat med någon sak så dom ska hålla lite vatten i alla fall. Men egentligen bodde dom hålla vatten ifall det är vinterskor men det gör dom icke, men dom är i alla fall varma och snygga. Som ni såg igår på bloggen så ska Mamma och jag åka till Kosta på Lördag. Skulle egentligen åka in till Växjö men när Mamma frågade ifall jag ville åka till Kosta med henne så ville jag hellre göra det för det finns så mycket på kosta. Jag ska köpa: En mössa (Och ifall jag inte hittar någon ska jag nog köpa den som jag såg på http://Jankyard.se), smink, strumpor, vantar, halsduk, lite smycken och ett par jeans. Lite stor shopping blir det och det som jag köpte kommer att komma upp här på bloggen sen. Men nu ska jag logga in på Facebook så vi hörs sen efter jag kommit hem från skolan.

/Julia ♥


One Piece

Vilken är snyggast?







(Dom Kostar 1054:-)


Hit Ska Mamma Och Jag På Lördag:D






Snyggisar






Nu Mår Jag Bra:]

Nu så har jag precis kollat klart på Halv Åtta Hos Mig och kollar nu på Grannfäjden eller hur det stavas. Innan så pluggade jag till Matte Provet och så övade jag på Veckan´s ord och Spanska Glosorna med så nu kan jag alla ord och glosor och jag kan en hel del i matten också ska fråga min Matte lärare imorgon om det som jag inte kan och så. Innan så var jag uppe hos Mamma och hämtade mitt smink och ett par mjukis byxor och sen så var jag ute i den friska luften lite också sen så gick jag hem till Pappsen. Skolan gick väldigt snabbt idag och det brukar Onsdagar vara för vi har bara 4 lektioner på Onsdagar, Samhäll, Matte, Idrott och Biologi. Så det var skön dag. När jag gick hem så regnade det jätte mycket så då fick jag ta mitt söndriga paraply och gå hem med men det gick bra ändå men sen när jag kom hem slängde jag det i soptunnan för jag ska köpa ett nytt paraply som är helt istället som skyddar mera till nästa gång som det regnar. Sen när jag kom hem packade jag upp skolväskan och gympa påsen och sen så fick jag huvudvärk och då gick jag och la mig i soffan och kollade på MTV på MY SWEET SIXTEEN och Made. Sen så valde jag kläder till morgon dagen och fixade lite gran. Men nu ska jag kolla vidare på Grannfäjden sen så kommer jag nog hit och sätter mig igen.

/Julia ♥


Outfiten Idag Är Den Här↓


Tröja Från H&M!
Vitt Linne Från JC!
Jeans Från Vero Moda!
Strumpor Från Gina Tricot!


Hiss & Diss

Jag hissar Vakna! Med The Voice:D <3




Jag dissar att vi har så många PROV nu för tiden!


BLOGGPAUS ÖVER DAGEN

Jag tar blogg paus för dagen för jag har ont i huvudet och då orkar jag inte blogga så vi hörs imorgon istället. Hoppas att ni har haft en bra dag och att den fortsätter att vara bra. P.S! Jag lägger i alla fall ut Dagens Outfit här på min blogg det ska jag se till.

/Julia ♥


Ny Resväska & En Mössa

Vecka 44 kommer min vinter jacka hem och det är en helt vanlig svart jacka så därför vill jag piffa upp den med en röd mössa och röda vantar och en röd scarfs till så jag har kollat på http://Jankyard.se och där hittade jag en fin mössa så det är bara halsduk och vantar kvar sen är det klart. Sen så har min röda resväska gått sönder så då tittade jag på det med och då hittade jag en fin. Och ni får se det nu↓














Pluggar Veckan´s Ord!

Innan så duschade jag och sen så cyklade jag upp till Mamma men Mamma var inte hemma för sen när jag kom hem igen kom jag på att hon var på utbildning. Men jag får åka upp imorgon och lämna det jag hade gjort till lilla Tyra. Sen när jag kom hem pratade jag med Mamma i telefonen sen så rensade jag mitt nattusbord och sen så gick jag och pluggade på Veckan´s ord och just nu sitter jag och bloggar och ska snart plugga vidare. Nästa vecka har vi två prov, ett i Fysik och ett i Matte, fysiken tror jag att jag klarar men jag har lite svårt för Matte men jag kan en hel del men när det kommer till svåra uppgifter så kan jag det inte. Men bara jag över så kommer det nog att gå bra, får vi hoppas. Vi har Matte imorgon så jag ska fråga Maria som våran mattelärare heter imorgon ifall jag inte kan och så. Men nu ska jag be att Pappa ska förhöra mig på veckan´s ord så vi hörs.
/Julia ♥


Grattis Finis♥

GRATTIS EBBA KARLSSON:D <3


Dusch Dags Strax

Kom hem från skolan för en halv timme sedan ungefär och när jag kom hem packade jag först upp skolväskan sen så åt jag lite mat sen så gick jag och satt mig här och läste allas bloggar och sen så loggade jag in på blogg.se. Skolan gick väldigt bra idag allt var roligt och så specielt Historia Lektionen eller hur Wilma? Sen efter skolan fick vi ett papper där det stog vad vi hade fått för resultat på ett oförberett prov och jag hade alla rätt, riktigt stolt. Sen så gick jag hem och snart ska jag hoppa in i duschen sen ska jag cykla hem till Mamma och lämna en sak till min lillasyster Tyra för jag har gjort en sak till henne i slöjden men jag berättar sen vad det är jag har gjort. Men nu ska jag fixa lite tills imorgon, Vi Hörs Sen!

/Julia ♥


Outfiten Idag Är Den Här↓


Tröja Från H&M!
Linne Från JC!
Jeans Från H&M!
Strumpor Fråm JC!


Inget Smink Idag(A)

God Morgon Allihopa:}

Steg upp av väckarklockan som jag alltid brukar göra vid 06.20 och gick upp och bäddade sängen och fixade i mitt rum lite. Gick sedan och gjorde mig i ordning men jag hade glömt min nessisär hemma hos Mamma så inget smink för mig idag inte. Sen så tog jag kort på min outfit och så plattade jag mitt hår. Sen så startade jag datorn och läste allas bloggar och sen så loggade jag in på min. Ska snart gå och äta frukost men först ska jag skriva klart detta inlägget och så ska jag logga in på Facebook och MSN också. Idag så kommer vi att börja med Spanska sen har vi syslöjd i 2 timmar sen så har vi lunch sen kommer jag inte ihåg mer. Men jag tror att jag har berättat allt som hade hänt nu på morgonen så vi hörs efter skolan.

/Julia ♥


Röd Mössa & Röda Vantar På Min Köp-Lista!

Nehepp nu så har jag gjort mig i ordning för kvällen och kollat klart på Halv Åtta Hos Mig och Ullared så nu ska jag snart gå och lägga mig ska bara skriva klart detta inlägget och så ska jag logga in på MSN också sen så ska jag gå och krypa ner i min säng och sova tills klockan ringer imorgon. Hoppas att ni har haft en bra start på veckan och att den fortsätter att vara bra. Sov så gott och dröm söta drömmar.

/Julia ♥


Regler För Mig I Veckorna:

Här kommer mina regler för mig som jag ska börja med i veckorna:

1. Inte äta godis i veckorna!

2. Inte dricka läsk i veckorna!

3. Äta frukost/middag/kvällsmat! (Det gör jag redan men jag skriver det ändå)

4. Äta någoting nyttigt varje dag!

5. Dricka teé varje kväll så jag inte får ont i halsen! 






Höst-Plagg





Spanska Glosor

Kom hem från Mamma för en timme sedan ungefär och när jag kom hem tog jag först av mig mina ytterkläder sen så gick jag och pluggade på Spanska Glosorna så nu kan jag dom och så kan jag alla Minns Du Frågorna i historian också. Sen så kollade jag lite på tv:e och sen så gick jag och valde kläder till morgon dagen och så tog jag på mig mjukis kläder också och sen så gick jag och kollade på Vem Vet Mest? lite gran och sen så gick jag och satt mig här och ska snart gå och varma mig en kopp med vanilj teé och sen gå och sätta mig i soffan och kolla på Halv Åtta Hos Mig. Men ifall jag ska hinna kolla på Halv Åtta Hos Mig från början och hinna varma mitt teé så måste jag gå nu så vi hörs sen.

/Julia ♥


History

Nu så har jag nyss ätit lite mat och innan så packade jag upp resväskan och städade och fixade i ordning lite i mitt rum och så läste jag klart Historia Läxan också för den ska vara klar tills imorgon så då är det ju bra att ha det gjort så nu är det klart så det är skönt och bra. Skolan var riktigt rolig idag allt bara flöt på och lektionerna var väldigt roliga så det var roligt. På musiken så spelade jag och Wilma och Jossan våran låt och sen så spelade vi med hela klassen och så lyssnade vi på lite musik också. Sen så hade vi Geografi och dom som var klara med ett papper fick jobba med någoting annat och då frågade vi Ingmar som han heter ifall vi fick gå ut och sätta oss i koridoren och sitta där ute och prata lite och så och då fick vi det så då satt vi där ute i en halv timme ungefär sen dom sista 10 minutrena fick vi gå in så skulle vi ha genomgång på ett papper och jag hade bara några fel men det suddade jag bara bort och skrev till det rätta svaret. Sen så hade vi Engelska och då hade vi våran Redovisning och det gick väl rättså bra. Sa bara lite fel men det gör väl inte så mycket får bara hoppas att jag får ett bra omdöme om det. Sen så hade vi lunch och då var det Tacos, riktigt gott var det. Sen så hade vi ÄÖ och då gick vi till musiken och spelade in en låt med våra instrument som vi hade gjort och det blev väldigt bra faktiskt. Sen sista lektionen hade vi Spanska och då fick vi vara inne på datorn och köra några spel på Spanska. Så dagen har varit väldigt lugn och skön. Ikväll blir det att kolla på Halv Åtta Hos Mig och dricka vanilj teé till det och bara ta det lugnt och ha det skönt. Men nu ska jag gå upp till Mamma och pröva ett par skor som var för små till henne. Så jag skriver sen efter jag har kommit hem från Mammsen.

/Julia ♥


Outfiten Idag Är Den Här↓


Tunika Från H&M!
Linne Från JC!
Leggings Från Ullared!
Benvarmare Från Ullared!
Strumpor Från H&M!


Höst Lov:*

God Morgon På Er:*

Steg upp av väckarklockan vid 06.20 men jag skulle hällre vilja ligga kvar i sängen och sova ut för det har jag inte riktigt fått göra i Danmark även att det var semester för min kära lillasyster Tyra gå ju upp vid åtta tiden och då är det rättså svårt att sova, men jag får vänta tills helgen och snart har vi Höst Lov och det är bara denna veckan och nästa vecka sen så har vi höst lov i en vecka = riktigt skönt. Gick upp och bäddade sängen och började fixa mig i ordning för skolan och outfiten kommer ni att få se efter detta inlägget. Sen efter skolan så kommer jag att först åka hem till Mamma och packa upp skolväskan och så sen så kommer jag att ta min resväska och cykla ner till Pappa och sen packa upp den och fixa lite så jag kommer att blogga sen efter jag är klar med det. Idag i skolan så kommer vi att börja med musik, geografi, engelska [Redovisning], ÄÖ, spanska. Men nu ska jag gå och äta frukost så vi hörs sen efter skolan.

/Julia ♥


Danmark I Bilder↓




































Nu Så Är Jag Hemma:D

Nu så har jag läst allas bloggar, packat upp min resväska, tagit på mig pyjamas, borstat tänderna, fixat mig för kvällen och kollat lite på tv:en så nu kan jag entligen blogga. Kom hem för två timmar sedan ungefär och resan har gått rättså snabbt för jag sov nästan hela vägen så då går det ju rättså snabbt. Idag så vaknade jag och Jossan vid halv nio och gick upp och började fixa i ordning för vid 10.00 skulle man lämna stugan så då fick vi gå upp och börja städa och fixa i ordning och äta frukost. Sen så gick vi och spelade lite spel och sen så åkte vi till båten och tog den till Tyskland och stannade där och gick och var där lite och köpte lite godis och sånt. Sen så åkte vi tillbaka till Danmark och tog bilen och körde hem till Sverige. Så jag har varit i tre länder idag, Sverige, Danmark och Tyskland. Sen när vi kom hem så packade jag upp min väska och fixade i ordning och sen så gick jag och satt mig här. Ska snart ladda upp alla mina bilder här på datorn så ni kan få se dom. Men jag har inte tagit så många men några har jag tagit i alla fall. Sitter just nu och kollar på Titanic men den är snart slut så efter den ska jag nog gå upp och lägga mig och kolla på lite tv:e sen så ska jag gå och lägga mig. Och inatt sover jag hos Mamma också så jag åker till Pappa imorgon after the school. Men detta får bli det sista inlägget som jag skriver så mycket på så vi hörs imorgon bloggläsare hoppas att ni har haft en bra dag.

/Julia ♥


DANMARK!

Sitter just nu och är på datorn och ska snart gå upp och ta på mig min pyjamas och fixa mig för kvällen. Och förlåt för den dåliga uppdateringen men internet har inte funkat så därför har jag inte kunnat blogga men jag bloggar nu i alla fall. Idag så vaknade jag vid halv nio och gick upp och åt frukost och sen gick vi och spelade Badminton och sen gick vi hem och åt hamburgare och sen gick vi till badhuset och badade till klockan blev 17.00! Sen så gick vi och åt på resturang. Och vi åt Pizza buffé och det var riktigt gott och sen gick vi och spelade lite spel och sen gick vi hem. Allt har varit jätte roligt i alla fall och det är jätte härligt här i danmark. Och sen fick jag 23/26 på mitt Biologi prov och om man klarade över 21 så klarade man över VG och det gjorde jag så det tycker jag är jätte skönt. Men jag vill tillbaka till skolan och sätta igång att börja jobba igen för det känns som att jag ligger efter men jag har bara varit borta i två dagar så jag tror inte att det är så mycket men ifall det är det så kommer jag att ta hem och jobba. Men nu ska jag gå och göra mig i ordning för kvällen. Hoppas att ni har haft det bra så länge jag inte har bloggat. Och så säger vi ett förskott grattis till Foki som fyller år imorgon. God natt och sov så gott mina älskade bloggläsare, jag älskar er.

/Julia ♥


Sista Inlägget För 13/10

Nu så har jag och Mamma kollat klart på Halv Åtta Hos Mig och hon fick 20 poäng som var idag. Men jag har inte följt sen i Måndags denna veckan så det var inte så roligt att kolla och så var det inte några roliga deltagare denna veckan heller, tycker i alla fall inte jag. Ska snart gå upp och ta på mig pyjamas och fixa mig för kvällen och sen ska jag gå och kolla ifall det är någon bra film som går på tv:en och sen så ska jag somna för jag ska upp redan vid 06.00 imorgon så då gäller det att vara pigg. Men jag kommer nog att sova i bilen imorgon men först på morgonen ska jag kolla på Sex And The City sen får jag sova vidare. Ifall det inte kommer att komma upp något inlägg imorgon så kommer jag att blogga ett eller två inlägg på kvällen när vi har kommit fram och jag ska ta många bilder. Men nu ska jag gå och klä på mig min pyjamas sen ska jag koka lite vatten och göra mig en kopp med vanilj teé. För jag känner att jag börjar få ont i halsen igen och det vill jag verkligen inte så jag ska göra allt för att jag ska hålla den normal så jag ska dricka vanilj teé hela kvällarna i Danmark och så ska Julia, Jossan och jag dricka varm choklad mjölk också. Hur mysigt kommer inte detta att bli på en skala till 1-10? Jo, 1000. Hoppas att ni har haft en kanon bra dag så hörs vi nog imorgon kära bloggläsare.

/Julia ♥




Hiss & Diss

Jag hissar att jag ska åka till Danmark imorgon:D <3


Jag dissar att jag komma vara ifrån mina vänner!


Jag Älskar Mina Underbara Vänner!

Nu så har jag packat klart allt som gäller kläder och sånt så nu har jag bara tandborsten och min hår borste kvar sen så är jag entligen Färdig att åka till Danmark. Ska snart äta lite mat, kyckling och kladd ris och bearnes sås riktigt mumsigt. Och så har jag valt vad för kläder jag ska ha på mig imorgon och så har jag städat mitt rum och fixat allting. Jag kommer att lägga ut outfiten imorgon innan vi åker tror jag men ifall jag inte hinner det så vet ni det. Men jag tror att jag kommer att hinna det för vi ska åka vid klockan 07.00 på morgonen så då kommer jag att gå upp vid 06.00 och vi ska äta frukost på vägen så vi äter det inte hemma så jag har ju redan valt vad för kläder jag ska ha på mig och jag ska inte sminka mig eller något så jag ska bara klä på mig kläder och sen gå in på datorn då. Men ifall jag inte orkar gå in på datorn så vet ni ifall varför jag inte gör det. Jossan kommer nog att ta med sig sin dator till Danmark så några inlägg kommer det att bli i alla fall. Och på Lördagen där ska vi gå ut och äta på resturang MYS kommer det här att bli, längtar så mycket. Och på vägen dit ner ska jag kolla på Sex And The City 2 så då får jag se den. Men nu så har jag berättat allt så vi hörs sen efter jag har ätit och lite så. Ska göra en Hiss och Diss sen också.

/Julia ♥



Hoppas att ni vet om att ni är helt underbara!


Mitt Mini Spa = Avklarat

Kom hem från skolan för 2 ½ timme sedan ungefär och när jag cyklade hem från skolan körde jag förbi Pappa och hämtade mina bekinisar och ett par mjukus byxor och en väska som jag ska ha med mig till Danmark. Sen så cyklade jag hem till Mamma och packade upp skolväskan och gympa påsen och så ställde jag in cyklen i garaget också. Sen så packade jag lite till Danmark och sen så badade jag och Tyra i badkaret och då tvättade vi våra hår och hade det mysigt och sen så fixade jag mig. Men jag tog ingen ansiktmask eller inpackning för jag orkade inte ha det så jag tog inte det så en annan dag ska jag göra det. Sen så gick jag och tog på mig mjukis kläder och borstade håret och sen gick jag ner och satt mig framför datorn och läste allas bloggar och sen loggade jag in på blogg.se. Ska snart gå upp och packa om min resväska för allt får inte plats så jag ska försöka att göra det lite minde på ett sätt och jag tror att jag vet hur. Provet idag gick SUPER jag är riktigt nöjd med det så nu får vi bara hoppas att jag har alla rätt också. Svarade på alla frågor utan en och sen på en fråga skulle man ge 3 exempel och jag skrev bara två men jag är stolt ändå. Men nu ska jag som sagt gå och packa om min resväska. Men innan jag ska det ska jag logga in på Facebook och radera mina mail.

/Julia ♥


Outfiten Idag Är Den Här↓


Kofta Från H&M!
Tröja Från H&M!
Linne Från JC!
Jeans Från Vero Moda!
Strumpor Från Gina Tricot!


SAMHÄLL

God Morgon! :}

Vaknade av väckarklockan vid 07.10 idag och gick upp och började fixa mig i ordning för den sista dagen för mig i skolan denna veckan. Ska snart gå och äta lite frukost och sen ska jag ta cyklen och cykla till skolan. Idag kommer vi att börja med Samhäll och sen vet jag inte riktigt Matte tror jag och sen har vi idrott och sista timmen har vi biologi provet. Håll tummarna för mig att jag klarar provet nu. Det blir inte att åka till Växjö idag för Mamma måste vara hemma och ta hand om Tyra för hon är sjuk men det gör inte så mycket för jag har en hel del annat att göra än att åka in till Växjö, t.ex: Packa, åka hem till Pappa och hämta lite saker, städa, välja kläder tills morgon dagen, ha mini spa och fixa och dona. Men nu måste jag äta lite frukost. Vi hörs efter skolan sen efter jag har kommit hem och packat upp skolväskan och gympa påsen.

/Julia ♥


Sverige - Holland

Nu så har jag läst klart biologin så nu kan jag allt som jag tror kommer att komma upp på provet så jag ska bara läsa i biologin boken lite mer sen innan jag ska gå och lägga mig och sova. Tog nyss på mig pyjamas och fixade mig för kvällen och så och sen gick jag ner och satt på datorn och läste allas bloggar och samtidigt kollade jag på tv:en och då var det Sverige - Holland och nu får vi hålla tummarna på att Sveriga vinner. Nu så har allt mitt nagellack gått bort så i skolan hade bara några fingrar med nagellack gått bort så jag tog bort allt så nu är dom helt vanliga igen men efter jag har kommit hem från Danmark ska jag måla dom igen. Imorgon har vi sov morgon till 08.45 och jag funderar över när jag ska gå upp men det skriver jag imorgon när jag vet. Det bli nog inte att åka till Växjö imorgon för Mamma måste vara hemma med Tyra så jag får ta min gamla mys-dress som jag har hemma men det gör inte så mycket. Så det blir inte att åka till Bupp heller med jag ska be Mamma att ringa till Amanda och säga att jag kan komma nästa vecka på Onsdagen istället. Men nu så ska jag kolla videre på Sverige - Holland. Skriver imorgon hur resultatet blev. Just nu står det 1-0 till Holland *suck*

/Julia ♥


Packningen Är Snart Färdig!

Nu så har jag packat klart en hel del så nu är det bara nässisären kvar, ett par mjukis byxor, bh:ar och bikinisarna sen så är jag redo att åka till Danmark. Ska snart gå upp och sätta mig och plugga på biologin för imorgon är det prov och jag vi så gärna att det ska kännas bra i kroppen när jag har skrivit klart det. Ikväll ska vi äta hemma gjord potatismos och ungsteckt falukorv, mumsigt. Men nu så ska jag logga in på Facebook och sen ska jag läsa allas bloggar och sen ska jag gå upp och Plugga!

/Julia ♥


Frida-Tidning

Så här ser min Frida-Tidning ut och mitt paket som jag fick med och så fick jag en liten parfym också:D






Packnings-Dags

Kom hem för en halv timme sen ungefär och när jag kom hem packade jag upp skolväskan och sen så hade Tyra och Mamma bakat bullar så jag åt det och drack juice, mumsigt. Skolan har gått väldigt snabbt och bra idag. Wilma och jag jobbade klart G och VG OCH MVG delen på svenskan så nu är det klart så det är skönt. Och sen hade vi ett test i Historian och jag kunde alla frågor, skönt det. Dom andra lektionerna var inte något specielt var bara helt vanliga lektioner. Innan idag på morgonen så kom Mamma fram till mig och gav mig min Frida-Tidning och ett paket och jag avslöjar sen vad det var i paketet. Men nu ska jag gå upp och packa till Danmark och sen efter det ska jag plugga biologi. Så vi hörs efter det.

/Julia ♥


Outfiten Idag Är Den Här↓


Svart Linne Från JC!
Tröja Från JC!
Jeans Från H&M!
Strumpor Från Gina Tricot!


Pluggade Biologi Hela Kvällen Lång!

God Morgon Bloggen(L)

Först vill jag säga förlåt för den dåliga uppdateringen igår men efter jag hade duschat och ätit mat så satt jag mig i soffan och pluggade på biologin och sen när jag kollade på klockan var den 21.40 så då gick jag och borstade mina tänder och fixade mig i ordning för kvällen och sen så gick jag och la mig och läste två blad i biologi boken och så läste jag på pappret och sen så somnade jag. Så förlåt för den dåliga uppdateringen men jag vet inte ifall den bli bättre idag men det blir i alla fall 5-6 inlägg i alla fall. Steg upp vid 06.20 och fixade mig i ordning och bäddade sängen och så, gick sedan ner och laddade upp min outfit på datorn och sen så läste jag allas bloggar och sen loggade jag in på min. Ska snart gå och äta frukost. Vanilj teé och ostmackor. Men jag skriver sen efter jag har kommit hem från skolan. Have A Nice Day!

/Julia ♥


Korv Med Bröd:>

Nu så har jag duschat och gjort mig ren och fräsch och så har jag läst i Frida-Tidningen att man ska andväna inpackning minst 1-2 gånger i veckan och jag har gjort det idag och jag ska göra det på Onsdag med så jag ska göra det två gånger i veckan för jag vill verkligen inte att mitt hår ska bli slitet och fult för jag vill hellre har det vårdat och fint eller vad säger ni? Mitt nagellack håller på att gå bort och så tycker jag det är onödigt att måla på nytt nu när jag ska åka till Danmark och bada hela dagarna för då åker det ju bara bort igen så jag kommer att måla om dom sen efter jag har kommit hem från Danmark. Ikväll ska vi äta korv med bröd, mums kommer det att bli för det var länge sedan jag åt. Men nu ska jag läsa biologi. Hörs!

/Julia ♥


Dusch Dags

Kom hem från skolan för en timme sedan ungefär och när jag kom hem packade jag upp skolväskan och fixade lite och se gick jag och fikade lite på kärleks mums och sen gick jag upp och pluggade biologi och så gjorde jag klart Historia läxan också, så nu är det klart = jätte skönt. Skolan har gått väldigt snabbt. Började med Musik och det var faktiskt väldigt roligt idag men det är inte mitt bästa ämne ändå. Efter musiken hade vi gegrafi och jag jobbade med Wilma och Sofia och vi gjorde klart ett papper och sen hade vi Engelska och då gjorde jag och Wilma klart våran fakta om Taylor Swift. Sen hade vi ÄÖ och då var jag med Josefine och Sofia och då experenterade vi och vi hann klart med allt och det sista hade vi Spanska och då körde vi en lek så dagen har varit kanon bra och det är skönt att man har gjort klart allt man ska så jag inte behöver ta med mig någoting till Danmark. Ska snart gå upp och duscha och göra mig ren och fräsch och sen ska jag plugga vidare på biologin. Kanske inte blir så mycket bloggning idag för jag måste plugga på biologin istället för att sitta på datorn. Men jag kan allt på biologin men jag vill fortsätta att öva ändå. Men vi hörs sen.

/Julia ♥


Bubbleroom!

Foki är modell på Bubbleroom denna veckan så jag tänkte visa kläderna!

Måndag:



Tisdag:

VILA Imillo Short Dress Sky Grey

Onsdag:

VILA Isabella Dress Black/Vanilla

Torsdag:

VILA Ovalia Short Dress Black/Dusty Black

Fredag:


Outfiten Idag Är Den Här↓


Kofta Från H&M!
Tröja Från H&M!
Jeans Från H&M!
Strumpor Från JC!


Music On MTV

God Morgon Blogg Läsare!

Steg upp av väckarklockan vid 06.20 och gick upp och bäddade sängen och sen gick jag och fixade mig i ordning för skolan. Jag tror redan att ni vet det men jag har slutat att andvända puder nu för tiden för alltid när jag har haft den så får jag alltid utslag på ena kinden men jag tvättar alltid bort sminket riktigt på kvällen innan jag ska gå och lägga mig så jag tar bara lite puder under mina ögon så påsarna inte ska synas så mycket. Sen så gick jag ner och satt på datorn och tv:en och satt på kanal 75 där MTV är och så lyssnade jag på lite musik och sen läste jag allas bloggar och sen loggade jag in på blogg.se. Idag i skolan kommer vi att börja med Musik, jag är inte så duktig på gitarr så det är inte så roligt att ha musik tycker inte jag i alla fall. Men nu ska jag gå och koka mig en kopp med vanilj teé och bre mig en macka med ost. Hörs sen.

/Julia ♥


Nu Ska Jag Läsa Biologi(Y)

Nu så har jag borstat mina tänder och fixat mig för kvällen så nu ska jag bara gå ner och hämta min biologi bok och läsa i den innan jag somnar. Hoppas att ni har haft en mysig söndag. Även ifall jag inte har hittat på så mycket idag så har denna dagen varit riktigt bra ändå, det har varit än lugn och skön dag och allt har varit rent ut sagt jätte bra. Jag tänkte bara säga vad jag ska göra nu på Onsdag för jag har en hel del att göra på den dagen så jag berättar det nu: Först så kommer jag att gå upp vid 07.00 och fixa mig lite och så, sen kommer jag att vara i skolan från 08.45-14.00. Sen direkt efter skolan kommer jag och Mamma åka in till Växjö och när vi kommer dit kommer jag att vara på Bupp till 16.00 sen kommer vi att åka till H&M och köpa en mys-dress till mig och sen åker vi hem och då ska jag ta kort på det jag köpte och sen kommer jag att packa i det sista till Danmark, sen ska jag ha mitt mini spa med ansikts mask osv och sen ska städa mitt rum och välja kläder till morgon dagen och sen ska jag fixa och dona. Låter det som jag har en hel del saker att göra? Ja, det tycker jag att det låter som. Men nu har jag berättat allt jag skulle så vi ses imorgon.

/Julia ♥




En Julklapp Jag Önskar Mig Är Denna:

Hela The Hills serien har kommit ut på en box nu och den ska jag antingen köpa nu eller så ska jag önska mig den i julklapp. Men den är väl slut till dess.

 


Tacos:]

Just nu håller Mamma på att laga Tacos och det var riktigt länge sedan jag åt det och så är jag väldigt hungrig också så det ska bli gott och få i sig lite mat och riktigt god mat också. Innan så skrev jag min Packnings-Lista och hoppas att ni såg var det stog annars får ni kommentera så ska jag försöka att bättra ljuset eller någoting. Gick upp och tog på mig lite mjukis kläder och tvättade bort mitt smink innan så nu sitter jag bara och väntar på att maten ska bli färdig. Och sen efter matan ska jag gå upp och sätta mig i soffan och sätta på tv:en och kolla ifall det går någoting bra på tv:en. Vi hörs senare.

/Julia ♥


Min Packnings-Lista!






Julia-Tidningen = Ut Läst:}

Nu så har jag läst ut min Julia-Tidning så nu ska jag bara vänta tills jag får hem min Frida-Tidning. Hoppas jag får hem den innan vi ska åka till Danmark så jag har någoting att läsa på kvällarna ifall jag inte ligger och skrattar med Julia och Jossan hihi. Jag hittade inget block på mitt rum innan när jag skulle skriva min packnings-Lista för jag har tagit med mig mitt block till skolan så det ligger i mitt skåp just nu, men jag ska fråga Mamma och fråga ifall hon har något block jag kan skriva i och sen lägga ut här på bloggen. Så nu ska jag fråga Mamma och varma mig en kopp med vanilj teé och gå upp på mitt rum och skriva och dricka teé, mysigt. Och sen ska jag ta på mig lite myskläder och lägga mig framför tv:en och se ifall det är någon bra film som man kan ligga och kolla på. Min lillasyster är sjuk också så henne kan man inte hitta på någoting roligt med. Som t.ex: gå ut och gå, gå till brunsparken, leka med hennes klosar eller någoting för vad gör man inte för sin syster så hon får det roligt? Men vi hörs sen så får ni se min packnings-lista till Danmark!

/Julia ♥


~En Ny Mys-Dress~

På Onsdag efter skolan ska jag åka in till Bupp och efter jag har varit där inne i en timme ska vi åka till H&M och köpa en ny mys-dress till mig och denna ska vi köpa↓



"Apelsin Krokant"

Har spanderat hela min eftermiddag åt att plugga på biologi provet och jag kan en hel del faktiskt, jag har läst allt man ska och så kan jag hela häftet och så kan jag alla anteckningar som jag har skrivit ner under alla biologi lektionerna vi har haft så jag kan en hel del som sagt men jag ska plugga än så jag inte kommer glömma bort det för som jag sa i förra inlägget, jag vill verkligen ha alla rätt på detta prov, men ifall jag får 1-2 fel så skadar väl det inte så mycket men ifall jag får över 5 fel kommer jag att göra om provet tills jag får alla rätt för jag vill satsa på väldigt höga betyg så jag kan få komma in på vilken linje jag vill sen. Men i sjuan får man ju inga betyg, man får bara ett omdöme men sen i åttan och nian ska jag satsa på MVG. Efter jag hade pluggat lite biologi tog jag cyklen till Preem och köpte en Marabou "Apelsin Krokant" men jag har inte öppnat den än för det ska jag göra efter maten. Efter jag har ätit ska jag gå upp och lägga mig i min säng och läsa i min Julia-Tidning och chilla. Och sen ska jag göra en packnings-Lista till Danmark. Och jag kan ta kort på den sen och lägga ut den här på bloggen så ni får se hur min packnings-Lista ser ut. Hörs sen.

/Julia ♥




Dagens Face Look


Outfiten Idag Är Den Här↓


Tunika Från H&M!
Svart Linne Från JC!
Leggings Från Gina Tricot!
Benvärmare Från Ullared!
Strumpor Från Lindex!


Kvällen Var Helt Underbar♥

Good Morning! :*

Vaknade vid tjugo över åtta idag men jag log kvar i sängen till klockan 9 ungefär. Sen så gick jag ner och åt frukost och jag åt likadan frukost som jag gjorde igår och för er som inte kommer ihåg vad jag åt igår åt jag kaviar mackor och ett glas med multivitamin och det åt jag idag också. Ska snart gå upp och ta på mig lite kläder. Jag kan i alla fall säga att jag ska ha tunika och leggings för det är väldigt fint väder idag, det är 5+ grader och det är ju faktiskt varmt för att vara höst så då får man passa på att vara ute i det fina vädret. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men det kanske blir att ringa en kompis eller vara hemma och plugga. Jag får se för vi har ju prov tills på Onsdag och då känner jag att jag vill ha alla rätt på det provet och då måste jag ju plugga så det kanske bara blir att stanna hemma och plugga och ta det lugnt hela dagen. Ikväll ska vi äta tacos i alla fall, mumsigt som alltid och jag är riktigt sugen på tacos för det var ett tag sen jag åt det så det ska bli riktigt gott. Men jag tror att jag har berättat allt som jag skulle så vi hörs sen.

/Julia ♥



Gammal bild från vänster, Tova, Wilma och jag:D <3


Till Jossan Vid 19.00!

Innan så var jag och min lillasyster Tyra ute och gick och det var riktigt skönt att få frisk luft men sen så kom solen fram och jag hade tagit på mig mössa och uggs och jacka och allt så när jag kom hem la jag mig bara på soffan och log och kollade på MTV och var helt svettig. Sen så åt jag mat och sen så gick jag och Tyra upp och badade i en timme ungefär och sen gick jag och kollade på Tv:e igen på MTV och då var det Crips och så åt jag några djungel vrål till det också, mumsigt. Men nu ska jag äta vanilj glass med hallon och blåbärs sås. Så hörs vi sen efter mitt goda mellanmål. Hoppas att ni har haft en bra eftermiddag.

/Julia ♥


Hösten Är Här^^








Outfiten Idag Är Den Här↓


Tröja Från H&M!
Jeans Från H&M!
Strumpor Från Ullared!


Min Julia-Tidning↓


Film Kväll Med Tjejerna Tonight:D

God Morgon Bloggen:*

Vaknade vid tjugo över nio idag och låg kvar till 10 för Tyra kom upp och kröp under mitt täcke och medans hon kollade på lite tv:e låg jag och läste min Julia-Tidning och det var så mysigt så då log jag kvar ett tag till innan jag gick upp och bäddade sängen och började fixa mig lite gran. Sen så gick Tyra och jag ner och åt frukost och sen gick jag och satt mig här. Ikväll ska jag och tjejorna ha filmkväll och det kommer att bli fruktansvärt roligt får vi hoppas och det tror jag att det kommer att bli också. Innan filmkvällen ska jag har hunnit: Duscha, pluggat, fixat mig i ordning, bloggat. Jag blev väldigt nöjd med mina naglar igår och så har jag bestämt att på julafton ska jag ha rött nagellack och sen måla på mitt vita graffiti nails det kommer att bli snyggt. Men nu ska jag logga in på Facebook och radera mina mail så det är gjort. Hörs sen.

/Julia ♥



Detta åt jag till frukost↑ Två kaviar mackor och ett glas med multivitamin i!


◊Nu Så Orkar Jag Inte Vara På Datorn Mera◊

Nu så har jag tagit på mig min pyjamas och borstat mina tänder och gjort mig i ordning för kvällen. Innan så kollade jag på IDOL men jag kollade inte på hela för jag kännde inte för att sitta och kolla på tv:e så jag gick upp på mitt rum och fundarade lite hur jag vill ha det i mitt nya rum i Vetlanda och hur vad jag ska ta med mig till Danmark och hur mycket jag längtar till den 25 maj för då ska vi åka till Turkiet och vara där i 8 dagar. Åh, jag tror att jag längtar ihjäl mig för det var ett tag sen jag var utomlands. Det var någ 5-6 år sen. Så nu känner jag att jag vill komma bort ett tag och bara ligga och chilla hela dagarna. Och jag har bestämt att jag inte ska blogga den veckan, men jag kommer nog gå till ett internet café och läsa allas bloggar och vara på Facebook och radera mina mail. För den veckan ska vara helt blogg fri och så ska jag bara använda min mobil till att ta kort med ifall jag inte har köpt en kamera för det kanske jag ska köpa för mina pengar som är kvar. Eller så ska jag önska mig det i julklapp eller pengar så jag kan köpa mig en. Men nu ska jag lägga mig i min säng och läsa min Julia-Tidning som kom idag. Jag har tagit kort på den men den bilden kommer att komma upp här på bloggen imorgon så kolla det då. Hoppas att ni har haft en bra och skön Fredag.

/Julia ♥


DENNA VILL JAG HELST HA! :D <3


En Snygg Outfit









Dagens Sötis Är:

DANIELLA SKARPHAGEN:D <3


Grattis Therése!

Grattis Therése! Hoppas att du får en kanon bra dag:D <3


Resultat:

Så här blev resultatet↓


Outfiten Idag Är Den Här↓


Shal Från Gina Tricot!
Tröja Från H&M!
Mjukis Byxor Från Fotbollen!
Strumpor Från JC!


You Is My Angel

Nu så har jag packat upp hela min resväska, fixat i mitt rum, ätit glass, cyklat upp till Mamma, fixat det sista hos Pappa och läst alla 18 bloggar. Skolan var väldigt rolig idag, allt gick väldigt snabbt och det var skönt för jag ville bara hem och ta det lugnt och chilla. Sitter just nu och är lite banvakt åt min lillasyster Tyra och medans hon kollar på Karlsson På Taket är jag på datorn och bloggar. När Mamma kommer hem ska jag måla mina naglar, i färgen lila och sen kommer jag att måla på med mitt vita Graffiti Nails. Hoppas att det blir bra, men ifall det inte blir det så är det ju bara att ta ett medel och ta bort det och börja om från början. Ikväll ska jag bara vara hemma och kolla på IDOL och äta god mat och bara ha det allmänt trevligt med min kära familj. Nehe nu så har jag berättat allt som jag hade på hjärtat så vi hörs sen.

/Julia ♥


Dagens Outfit Blir Sen Efter Skolan!

God Morgon Allihopa:*


Vaknade och steg upp vid 06.20 och började bädda min säng och städa lite i mitt rum för idag är det den sista dagen jag är hos Pappa och då vill jag att det ska vara fint i mitt rum när jag kommer tillbaka så jag soppade golvet och vattnade mina blommor så dom inte ska dö. Så det är därför jag skriver "God Morgon" inlägget nu. Outfiten kommer ni att få se efter skolan för jag känner inte för att vara på datorn så mycket nu på morgonen idag så vi får hoppas att det är okej att ni få se den sen. Sitter just nu och dricker vanilj teé och ska snart göra lite rostade mackor och dricka multivitamin juice till. Idag i skolan kommer vi att börja med KF-Tid, idrott, engelska, lunch, ÄÖ, bild och sen slutar skolan vid 15.15. Men nu måste jag sluta ifall jag ska hinna läsa alla 18 bloggar och logga in på Facebook och radera mina mail innan mitt batteri på datorn är slut. Så vi hörs efter skolan blogg läsare hoppas ni får en bra dag i skolan eller på jobbet.


/Julia ♥


Mini Spa

På Onsdag nästa vecka ska jag ha ett litet mini spa innan vi ska åka till Danmark så man är ren och fräsch innan man kommer dit. Och då kommer jag att ha ansikts mask, måla naglarna med lila nagellack och sen måla på med vitt graffiti nails , och smörja in mig med body butter. Visst låter det som är härlig idé?




Två Nya Bilder Till Skåpet

Dom som vann i Halv Åtta Hos Mig var det äldsta paret och dom som var idag fick 22 poäng och dom som vann fick 25 poäng. När Halv Åtta var slut gick jag och tog på mig pyjamas och sen började Robinson och då kollade jag på det och sen när det var paus gick jag och borstade mina tänder och smörjde in mitt ansikte med body lotion och så gick jag in på datorn och sen började det igen. I nästa paus ska jag göra mig en kopp med vanilj teé för Wilma och jag drack inte det innan så jag ska göra det sen istället för jag tycker att vanilj teé är så fruktansvärt gott. Men ska kolla vidare nu. Ska försöka kommer på någoting mer intressant som jag kan säga till nästa inlägg t.ex: något tips om hår prudukter eller något sånt.

/Julia ♥


Chips & Dipp

Innan så gick jag och Wilma till Konsum och då köpte vi chips, dipp och gräddfil som man har till dippen fast jag tror alla viste det redan men jag säger det i alla fall. När vi kom hem så packade jag till Mamma och så packade jag gympa påsen tills imorgon också. Sen så gick vi och satt oss framför datorn igen och sen åt vi mat, potatis mos och köttbullar och det var riktigt gott. Sen så gick vi och satt oss framför datorn igen. Om en halv timme efter Vem Vet Mest? så ska jag kolla på Halv Åtta Hos Mig och sen kommer jag att gå och fixa mig för kvällen och sen kolla på ROBINSON och äta Chips och dipp = mys och mumsigt. Men jag tror inte att jag har någoting mer att säga så vi hörs i pausen på Halv Åtta Hos Mig.

/Julia ♥


Dagens Låt:

Dagens låt är: Taylor Swift med låten White Horse:]



Wilma Är Hos Mig

Skolan gick väldigt snabbt idag, eller fysiken som vi hade i två timmar var inte så jätte roligt så det gick inte så snabbt. Efter skolan följde Wilma med mig hem och när vi kom hem så packade jag ipp skolväskan och fixade lite och sen hoppade jag in i duschen och medans jag duschade var Wilma på datorn. Och efter jag hade duschat gick vi och satt oss i tv:e rummet och kollade på My Sweet Sixten och läste bloggar. Efter detta inlägget ska vi dricka vanilj teé och skriva ut lite fakta om Taylor Swift men sen vet jag inte vad vi ska göra men vi kommer väl på någoting. Men nu så ska jag varma lite vatten i micron. Och ikväll blir det också att kolla på Robinson och Halv Åtta Hos Mig och idag får vi reda på vilket par som vinner och det blir tyvärr inte Johan och Maria. Och Robinson börjar 20.00 för er som inte visste det för jag lovade att säga det när jag visste eller hur? Och nu gjorde jag det så visst är jag bra på att kommer ihåg saker? Nedå skojar bara.

/Julia ♥


Outfiten Idag Är Den Här↓


Tröja Från H&M!
Svart Linne Från JC!
Leggings Från Vero Moda!
Strumpor Från Ullared!


Kärlek♥

God Morgon Sötnosar(L)

Vaknade av väckarklockan vid 06.20 och gick upp och bäddade min säng och började fixa mig i ordning för den näst sista dagen på skolan för veckan och outfiten kommer ni att få se efter detta inlägget, som ni alltid bruka få göra. Sitter just nu och dricker vanilj teé men det är snart slut så ska snart lägga i två bröd i bröd rosten och dricka ett glas Multivitamin juice. Har ingeting att berätta tror jag bara att idag har jag leggings på mig och det är kallt ute idag men jag har bestämt mig att jag vill ha leggings på mig så då får jag bita ihop och gå med det även ifall jag fyser för ifall man vill vara fin får man lida pin. Men nu så ska jag lägga ut Dagens Outfit och lite sånt så jag hinner det innan jag ska gå iväg to the school.

/Julia ♥


Got2b = Luktar Riktigt Gott 10 Poängare För Det

Nu så är Bode Söker Fru slut så nu ska jag gå och borsta mina tänder och smörja in mig med body lotion och ta Läppsyl på mina läppar och sen gå och krypa ner mig under täcket och sova tills klockan slår 06.20 och sen blir det att gå till skolan och börja med Fysik i 2 timmar = inte kul. Men man får bita ihop och köra på för allt i livet är inte alltid roligt eller hur? Hoppas att ni har haft en skön och mysig dag så hörs vi imorgon kära blogg läsare. Imorgon ska jag nog va med Wilma också och göra våran Engelska Uppgift och vi forskar ju om Taylor Swift så vi ska ta ut lite fakta om henne och sånt. Men nu ska jag sova godnatt.

/Julia ♥


Dagens Fråga:


Tycker ni om att titta på Bonde Söker Fru?


Bonde Söker Fru

Sitter just nu med min pyjamas och en filt och kollar på Bonde Söker Fru och det är riktigt bra, tycker i alla fall jag. Innan så kollade jag på Halv Åtta Hos Mig och dom som var idag var det näst yngsta paret och dom fick 21 poäng så Johan och Maria ligger sist men jag hejar på dom ändå. Dom som ligger först är det äldsta paret med 25 poäng. Just nu så är det en kille som heter Jonas som är med på Bonde Söker Fru och han har jag träffat på riktigt, för när jag var med Julia på Öland så bor han nästan jämte doms stuga så jag har sätt när dom har spelat in och så. Men nu ska jag kolla vidare.

/Julia ♥


¤Halv Åtta Hos Mig¤

Nu så har jag pluggat klart och jag kan alla 7 spanska glosorna, alla 20 svenska glosorna och så kan jag en hel del på Biologin. Sitter just nu och kollar på Vem Vet Mest? och just nu är det final och jag hejar på Ann. Och hon vann nu fick jag se hihi, guttans. Ska snart kolla på Halv Åtta Hos Mig och det började visst nu så ska gå och sätta mig i soffan och lägga mig ner och bara chilla och ta det lugnt.

/Julia ♥


PLUGGA

Skolan idag gick väldigt snabbt, först hade vi Samhäll och då skrev vi klart allt som vi skulle så det är skönt att det är klart, sen hade vi Matte och då jobbade jag och Johanna 24 tal och sen hade vi Idrott och då var det Team Work men vi fick inte ha idrott så länge för att vi skulle ha Fadder Träff eller någoting så vi fick bara ha i 25 minuter *suck* och jag som var så sugen på att ha idrott, men på Fredag har vi det igen. Fadder träffen var väl rättså rolig, vi fick sluta en halv timme innan så då gick jag hem och packade upp skolväskan och fixade till mig lite gran innan vi skulle till Vetlanda och sen vid 14.00 kom Mamma och hämtade oss och så åkte vi in till Vetlanda och hämtade våra legetimation och jag blev väldigt nöjd med mitt. Sen så skulle Mamma in till någon affär och då gick jag in på H&M och köpte ett Graffiti Nails och sen åkte vi till Ö&B och då köpte jag ett Läppsyl för det behöver jag nu till vintern. Och sen åkte vi till Mc´donalds och jag köpte en blåbärs och vanilj paj Mums! och sen åkte vi hem och lämnade min bror och så åkte jag och Mamma till Tempo och hämtade en paket till mig och där i var det två tröjor till mig och dom ha jag redan visat och hoppas att ni tyckte dom var fina. Men nu ska jag plugga och fixa i ordnining tills imorgon. Vi hörs sen blogg läsare.

/Julia ♥


Vad Jag Köpte:



Läppsyl Från Ö&B, Graffiti Nails Från H&M!



En Vit Tröja Med Tryck Från H&M!



En Vanlig Svart Tröja Från H&M!


Outfiten Idag Är Den Här↓


Tröja Från JC!
Linne Från JC!
Jeans Från H&M!
Strumpor Från H&M!


Pigg & Glad Idag!

God Morgon

Steg upp vid 07.00 och gick upp och bäddade sängen och fixade mig i ordning och så tog jag kort på min outfit också. Sitter just nu och dricker vanilj teé och varmer min hals. Idag har vi ju Sov Morgon så jag ska gå till skolan vid tjugo över åtta så kommer den första lektionen börja vid 08.45. Ska snart göra mig lite frukost och sen kommer jag nog att sätta mig framför tv:en och kolla ifall det är någoting bra som man kan kolla på innan man ska gå iväg till skolan. Längtar tills idrotten är idag för vi har Team Work och det är riktigt kul och så är jag jätte sugen på att ha idrott. Efter skolan kommer jag inte kunna blogga direkt för jag ska som sagt till Vetlanda och hämta mitt legetimation så jag bloggar sen efter jag har kommit hem och fixat och så. Men nu ska jag lägga i två bröd i bröd rosten så vi hörs efter Vetlanda.

/Julia ♥



Min Mage Är Helt Full

Min mage är helt full tror jag, ifall jag spänner ut den så går det knappt inte för då gör det ont. Kollade ju på Halv Åtta Hos Mig innan och jag kom på att han hette Johan så jag hejar på Johan och Maria men det går inte så bra för dom, för dom fick 20 poäng igår och det paret som var idag fick 25 poäng men jag hejar på dom ändå hihi. Ska snart gå och fixa det sista innan jag ska gå och lägga mig för idag har jag bestämt mig för att gå och lägga mig tidigt ska nog gå och lägga mig om tio minuter eller någoting sånt. Imorgon har vi Sov Morgon till 08.45 och jag har ställt klockan på 07.00 så jag får sova 35 minuter längre ungefär och det ska bli jätte skönt. Vi kommer att börja med Samhäll imorgon på morgonen och just nu håller vi på att skriva lite frågor som vi ska ha på ett prov som kommer att komma i December. Sen vid 12.00 tror jag att det var ska det vara någoting med våra Faddrar men jag vet inte vad men efter vi har haft det imorgon så kommer jag att säga sen efter jag har kommit hem från Vetlanda för jag ska ju åka in dit och hämta mitt legetimation. Hoppas att ni har haft en bra dag så hörs vi imorgon. Och jag vill bara säga att Jag Älskar mina vänner, ni är helt UNDERBARA!

/Julia ♥


Fräscha Ansikts Masker:






Tips På Fina Färger På Nagellack:










Plugga På Biologin

Sitter just nu och pluggar på biologin och jag kan en del men jag har fortfarande mer att läsa så det är en hel del kvar som jag ska lära mig. Spanska gloserna kan jag helt i alla fall och Pappa har förhört mig också så det är i alla fall skönt att jag kan det. Ska öva lite på veckan´s ord sen också men dom brukar vara väldigt lätta men jag ska kolla på dom i alla fall. Innan jag började plugga så duschade jag och det var riktigt skönt att tvätta håret och göra sig ren och fräsch. Vid halv åtta ska jag kolla på Halv Åtta Hos Mig också och jag tror att jag hejar på det unga paret Maria och jag kommer inte på vad han hette men det säger jag sen efter det är slut. Ska snart äta lite soppa ska bli gott och varma halsen lite gran. Och så har Pappa köpt vanilj teé med så ska dricka det och kolla på Halv Åtta Hos Mig MYS. Men nu ska jag logga in på Facebook och radera mina mail.

/Julia ♥


Hiss & Diss



Jag hissar att jag ska åka och hämta mitt legetimation imorgon:D <3


Jag dissar skolmaten som var idag för kyckligen var så torr!


Pan Pizza

Sitter just nu och äter en Pan Pizza och ska snart gå och plugga på Spanska glosorna men jag kan redan dom men jag vill plugga ändå så jag inte glömmer bort dom. Och sen är jag ju lite trög och glömmer vilka sidor man skulle läsa i Biologin boken och så glömde jag min antecknings bok i skolan också men det är lugnt , får vi hoppas för provet är nästa vecka på Onsdagen men jag måste börja plugga ändå så jag får plugga jätte mycket imorgon och på Torsdag och varje dag som sagt. Kom hem från skolan för tjugo minuter sen ungefär och när jag kom hem packade jag upp skolväskan och fixade lite gran och sen gick jag och varmde en Pan Pizza till mig så sitter och äter det just nu, mumsigt är det. Skolan var en massa kul idag, det är det alltid nu för tiden och det är ju bra eller hur? Men nu ska jag äta upp det sista av Pan Pizzan så hörs vi sen.

/Julia ♥


Outfiten Idag Är Den Här↓


Tunika Från H&M!
Jeans Från H&M!
Strumpor Från H&M!


•Gud Vad Det Är Kallt•

God Morgon Blog Readers(Y)

Steg upp vid 06.20 och bäddade sängen och fixade mig i ordning, vi kör på inget smink idag till skolan för jag är väldigt trött, tror att det blev lite för sent igår men man får skylla sig själv ifall man sitter för länge på the computer. Outfiten kommer ni självklart att få se efter detta inlägget. Usch det är verkligen jätte kallt ute idag. Och jag hade tagit fram leggings och tunika men nae, det får man ha på sommaren nu. Så sitter här framför datorn nu med ett täcke och fryser fortfarande och vanilj teé:t är slut för igår när Pappa skulle åka och köpa det så var det slut i affären också men Pappa ska åka och kolla ifall det finns idag [Hoppas] på det så jag kan varma min hals för jag har fortfarande lite ont i den men min mage är i alla fall bättre skönt det. Men nu ska jag göra frukost till mig. Hoppas att ni får en skön dag i skolan/jobbet.

/Julia ♥


Nu Måste Jag Sova

Nu så har jag fixat i ordning det sista och ska snart gå och lägga mig och sova. Känner att det blev lite sent nu för jag går upp vid 06.20 som ni nog redan vet så då kanske jag ska satsa på att gå och lägga mig vid 21.00-21-30 men i alla fall. Hoppas att ni har haft en kanon bra dag så ses vi imorgon. Sov så gott och dröm söta drömmar. Men innan jag ska gå och lägga mig ska jag läsa några bloggar.

/Julia ♥


Dagens Låt:

Dagens låt är: David Guetta och Kelly Rowland med låten When Love Takes Over:]


http://www.youtube.com/watch?v=xwHmvPPmMto


Dagens Fråga:


Tycker ni om att gå på IKEA?


Halv Åtta Hos Mig:}

Nu hinner jag inte skriva så mycket tänkte bara säga att jag har kommit hem från Julia och det har varit über mysigt så tack så mycket tjejor ni är för goa. När jag kom hem så tog jag på mig lite mjukis kläder och smörjde in mitt ansikte med body lotion och fixade mig lite gran och så. Men nu börjar Halv Åtta Hos Mig så jag kanske hinner slänga in Dagens Fråga i pausen.

/Julia ♥


Hiss & Diss


Jag hissar den fina veckan som Tova gjorde till mig:D <3


Jag díssar att jag har ont i magen!


Förlåt:/

Förlåt för att jag inte bloggade innan men efter skolan så cyklade jag först hem och packade upp väskan och sen så gick jag direkt hem till Julia och där var även Jossan och först när jag kom så kollade vi lite på tv:e och sen så skulle vi baka kladdkaka men vi hade inga ägg så vi fick cykla ner och köpa det och då köpte vi lite smått och gott till oss själva också hihi. Sen så gick vi hem och bakade och den blev riktigt god och bra så efter vi hade ätit så gick vi upp och lyssnade på lite musik och försökte att tända en brasa men det gick ju inte så bra hihi. Ska snart gå hem tror jag för vid halv åtta ska jag kolla på Halv Åtta Hos Mig för det får man ju inte glömma. Och tack Tova för den fina veckan du gjorde till mig den blev riktigt bra jag älskar dig finaste♥ Men nu tror jag att jag har berättat allt som jag hade på hjärtat så vi ses när jag har kommit hem.

/Julia ♥


Så Här Ser Min Vecka Ut:


Outfiten Idag Är Den Här↓


Shal Från Gina Tricot!
Tröja Från JC!
Kofta Från H&M!
Jeans Från Vero Moda!
Strumpor Från H&M!


Vanilj Teé

God Morgon:}

Steg upp vid klockan 06.20 som jag alltid brukar göra och gick upp och bäddade min säng och fixade i ordning lite gran och sen gck jag in på toaletten och tog vatten i ansiktet på mig så jag skulle vakna till lite gran och sen efter jag hade tvättat mitt ansikte tog jag body lotion i ansiktet och så borstade jag mitt hår. Sen gick jag och tog på mig lite kläder och outfiten kommer ni att få se efter detta inlägget. Sitter just nu och dricker en kopp med vanlij teé och ska snart gå och lägga i två bröd i rosten och gå och fixa frukost till mig. Idag vet jag inte vad jag ska göra men det blir förmodligen att bara vara hemma och plugga biologi och sen vid halv åtta blir det att kolla på Halv Åtta Hos Mig och jag säger sen efter programet är slut vem jag hejar på. Nehe nu ska jag gå och lägga min mobil på rummet och lägga plattången på mitt rum och lägga sladden som jag laddar upp mina bilder med på mitt rum. Skriver sen efter skolan och idag har vi ingen fotbolls träning heller = skönt.

/Julia ♥


Nu Ska Jag Nana:]

Ne, nu ska jag gå och borsta mina tänder och göra mig i ordning för kvällen och krypa under mitt varma täcke och äta halstabletter hihi. Hoppas att ni har haft en skön och mysig lördag min har varit kanon rolig, har vunnit en match, varit med bästa tova, och haft det allmänt trevligt.

/Julia ♥


Dagens Bloggare Är:


http://jossefiness.blogg.se


ROBINSON 2010

Såg nyss på tv:en och när det var reklam så kom det upp att ROBINSON har seriestart på Torsdag så det får man inte glömma att kolla på. Och för er som inte vet går det på kanal 4 men tiden vet jag inte riktigt än men när jag vet så ska jag berätta det här på bloggen jag lovar. Men jag gissar på att det börjar klockan 20.00 för det brukar det alltid göra så varför skulle det inte kunna vara i år då.


Clementiner

Sitter just nu och äter clementiner och är på datorn och bloggar. Ska snart gå och ta på mig mjukis kläder och fixa i ordning lite tills imorgon så jag har det gjort för jag känner att jag börjar bli lite trött så det ska bli skönt att ha det gjort sen. Har redan läst allas bloggar och många har bloggat så det är alltid roligt. Detta är till Tova: Tova logga in på MSN så ska jag säga hur jag vill ha det, du vet vad. Men nu så har jag nog berättat allt som jag ska så jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag har jätte ont i halsen och mitt högra öra så jag kanske håller på att bli lite sjuk men det tror jag nog inte det går nog över inatt, får vi hoppas i alla fall. Ska fråga Pappa ifall han kan köra mig till Konsum så jag kan köpa en påse med halstabletter för jag klarar mig nog inte utan det för kvällen och natten eller vad tror ni? Skriver sen igen.

/Julia ♥


Matchens Lirare Är..

..WILMA PETERSSON:D <3


Vinst Med 5-0

Kom hem för tjugo minuter sen och som ner ser på rubriken så vann vi med 5-0 och Wilma gjorde ett mål, Ebba ett, Johanna två och Elin ett och dom var riktigt snygga också. Jag tycker att alla kämpade på idag, alla kämpade till 100% och ingen gav upp en tumme upp till det(Y) Efter jag hade duschat så cyklade jag hem och när jag kom hem packade jag upp fotbolls väskan och sen gick jag och fixade i ordning lite och så smörjde jag in mitt ansikte med body lotion så det inte ska bli torrt för det tycker inte jag om. Snart ska jag äta lite mat, jag kommer nog att äta riktigt mycket för jag är enormt hungrig så jag äter nog upp alltihop, hihi skojar bara med er men jag är i alla fall riktigt hungrig. Men nu ska jag logga in på Facebook.

/Julia ♥




Dags För Fotbolls Match

Nu så ska jag cykla ner till fotbolls planen för vi samlas strax men innan jag ska göra det ska jag köra förbi Konsum och köpa mig en macka så jag får i mig något i magen för vi ska äta sen efter min match. Hoppas att ni får en fortsatt trevlig eftermiddag så hörs vi sen.

/Julia ♥


Dagens Låt:

Dagens låt är: Inna med låten Hot:]

<-----Inna:p <3

http://www.youtube.com/watch?v=eLTYiPgn4mk


Måsten För Mig:


Hår nålar från H&M 19.50:-


Hår snodar från H&M 19.50:-


Ett paraply (För mitt har gått sönder) 79.50:-


Tillsammans: 118.50:-


Färdig & Klar!

Nu så har Tova gått hem och tack för en bra dag Tova jag älskar dig. När Tova hade gått hem gick jag och tog på mig lite kläder och Dagens Outfit kom upp före detta inlägget så förmodligen har ni nog redan sätt den. Efter jag hade tagit på mig lite kläder gick jag in på toaletten och smörjde in mitt ansikte med body lotion och så satt jag upp mitt hår i en toffs och borstade mina tänder. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för vi samlas om två timmar så det är rättså långt kvar så jag har ingeting specielt att göra för jag packade fotbolls väskan igår så jag hade det gjort, jag ska bara packa i en jumper så jag inte ska frysa. Vädret är fint idag men det blåser mycket så det är lite kallt ändå. Men nu ska jag gå och sätta mig framför tv:en och kolla på Dansfeber.

/Julia ♥



Outfiten Idag Är Den Här↓


Tunika Från H&M!
Jeans Från H&M!
Strumpor Från H&M!


Dagens Fråga:


Vilken artist är bäst, Miley Cyrus eller Taylor Swift?


Hiss & Diss



Jag hissar att vi ska spela match idag mot LSK:D <3


Jag dissar att jag ska gå upp vid 06.20 imorgon!


Match Vid 15.00

God Morgon:*

Idag vaknade jag och Tova vid tio över tio ungefär men Tova somnade om medans jag gick in på toaletten för att gå på toa och tvätta ansiktet med vatten och borsta mitt hår och lite sånt så när jag kom tillbaka så hade Tova somnat igen hihi. Men efter jag hade krypit under täcket igen så vaknade hon och då kollade vi på varandras mobiler lite och sen skickade vi lite bilder mellan varandra och lite sånt och sen gick vi upp och skulle äta frukost och vi ska äta: rostade mackor och dricka vanilj teé mumsigt. Sen vid 14.00 samlas vi vid klubb stugan här i Åseda och ska spela match mot LSK och det är den sista matchen så den måste vi vinna nu kom igen nu tjejor. Förlåt för att jag inte gjorde något Godnatt-Inlägg igår men vi orkade inte sitta framför datorn för vi ville hellre sitta och kolla på tv:e och sen blev vi så trötta så vi gick och lade oss. Men nu har jag ingeting mer att säga så hoppas att ni har haft en bra och skön morgon.

/Julia ♥


Nästa: Konsum:]

Innan vid halv fem ungefär så kom Wilma hit till mig och vi spelade monopol och åt chips och dopade det i dipp och det var mysigt det ända tråkiga med det var att jag förlorade hihi men i alla fall. Sen vid 18.00 kom Tova och då gick vi in på datorn och läste lite bloggar och var på Facebook och sen när klockan blev sju skulle Wilma hem och äta och hon sa att hon inte skulle komma tillbaka för hon ville vara hemma sa hon:/ Men sen efter Wilma hade åkt hem så var Tova och jag fortfarande lite till på datorn sen gick vi ner till Konsum och då köpte vi en Ramlösa och en Marabou choklad "Apelsin Krokant" och sen gick vi hem och satt oss framför datorn igen och bloggade och läste lite och sen bloggade jag på min blogg och snart ska vi gå till Konsum och möta Ebba och lite annat trevlig folk och snacka och ha det roligt lite. Skriver sen efter jag har kommit hem och jag hoppas att ni ska få en trevlig kväll.

/Julia ♥


Tova Gästbloggar!

Heej alla Julias bloggläsare!

Hej, nu sitter jag hos Julia Widjestål ♥ Wilma var här innan men hon skulle hem till sin mormor vi får väl se om hon kommer tillbaka. Vi ska strax dra ner till Preem och köpa lite godis, gott! Jag har varit lite dålig på att gästblogga här nu som ni alla har märkt. För att jag har varit utomlands i Mallorca eller inte hunnit med så det blir skärpning här nu på Julias blogg. Nehe nu ska vi dra, vi hörs!

/Tova♥


Tova & Wilma

Åt mat innan som sagt och det var riktigt gott. Blev sugen på något salt så tog cyklen och cyklade ner till Konsum och köpte en påse med salta karameller mumsigt. Snart så tror jag att Tova och Wilma kommer hit ska skriva till dom och fråga när dom kommer efter detta inlägget. Har redan läst allas bloggar men det är inte så många som har bloggat så alla som ser detta logga in på blogg.se eller den sidan ni loggar in på och blogga jätte mycket för jag har ingeting att göra och det är alltid roligt att läsa andras bloggar. Jag ska fråga Tova och Wilma sen ifall vi ska spela monopol sen men kredit kort för det är jag väldigt sugen på att spela och sen får vi se vad kvällen erbjuder det kanske händer något annat roligt som vi vill göra. Men nu ska jag skriva ett sms till dom eller jag ringer till dom istället för det är mycket enklare att prata då tycker jag hihi.

/Julia ♥


Dagens Bloggare Är:


http://gardhem.blogg.se


Bara För Jag Har Tråkigt:

Namn: Julia Widjestål
- Smeknamn: Jullan
- Födelseplats: Åseda
- Ögonfärg: Blå:a
- Hårfärg: Blond
- Längd: 1.48
- Skostorlek: 35/36
- Vikt: 35
- Höger- eller vänsterhänt: Höger
- Stjärntecken: Lejon
- Skor som du bar idag: Mina röda tygskor
- Rädsla: Spindlar
- Målsättning: Vet Inte
- Din första tanke när du vaknade imorse: Att det skulle bli en tråkig dag:/
- När somnade du: 12 tiden
- Pepsi eller Coca Cola: Coca Cola
- McDonalds, Max eller Frasse: Mcdonald´s
- Adidas eller Nike: Adidas
- Choklad eller vanilj: Choklad
- Svär du: Ibland händer det
- Sjunger du: Ja
- Röker du: Nej
- Tror du att du någonsin varit kär: Ja
- Gillar du skolan: Aa för det mesta
- Tror du på dej själv: Aadå
Blir du åksjuk: För det mesta
- Tycker du att du är hälsosam: Ja rättså
- Gillar du åska: Japp, det är mysigt
- Spelar du något instrument: Nej har slutat, har spelat gitarr

Har du under den senaste månaden..
- Gått på dejt: Nej
- Shoppat: Det har jag gjort
- Ätit en hel ask müsli: Hihi nej
- Ätit sushi: Nej
- Stått på scen: Nej
- Blivit dumpad: Nej
- Skejtat: Nej
- Färgat håret: Nej

I framtiden..
- Hur gammal vill du vara när du gifter dej: Runt 30 år
- Namn på barn: Ludwig och Linnéa
- Ditt drömbröllop: Det vet jag inte
Vad vill du bli när du blir vuxen: Antingen vill jag bli barn pysykolog eller barn läkare

- Antal människor du skulle ge ditt liv för: min familj, släkt och mina vänner
- Antal CD skivor du äger: 5-8 st
- Antal piercings: tre hål i öronen på öronsnippen
- Antal tatueringar: 0
- Antal gånger har du varit med i tidningen: 4 gånger
- Antal saker du ångrar: Rättså mycket

Brukar du..
- Titta dej själv i spegeln? Ja
- Gnälla: Ibland
- Skrika: Nae
- Sova: Ja
- Ha ångest: Ibland
- Skada dej själv med flit: Nej
- Vilja dö: Nej
- Drömma mardrömmar: Ja
- Ta droger: Nej
- Försöka vara annorlunda: Nej
- Klä dig i svart: Ja, men inte hela tiden
- Gå till kyrkan: Ne, inte alls mycket
- Gå i skolan: Jappsi
- Röka: Nej
- Ljuga: Nej
- Hata folk: Händer väl
- Lita på folk: Ja

När..
- Åt du senast: För en halv timme sedan ungefär
- Läste du en bok senast: det var nog ett tag sen
- Köpte du något senast: Igår, en burk Ramlösa
- Svor du senast: Länge sedan
- Sjöng du senast: Igår
- Klagade du senast: I förmiddas
- Är det sommarlov: Om 9 månder ungefär

Vem..
- Saknar du:  Julia:/
- Vill du döda: Ingen
- Vill du slå: Ingen
- Vill du kittla: Wilma hihi
- kramade du sist: Pappa
- Vill du prata med: Julia & Jossan  
- Skrek du till sist: Länge sedan
- Vill du vara som: Miley Cyrus eller Taylor Swift
- Sårade dej senast: Hemligt
- Fick du sms från senast: Tova:D
- Ringde dig senast: Mamma
Har du..
- För många vänner: Man får aldrig för många vänner ;)
- Förföljesemani: Fattar inte..
- Tvångstankar: Nää
- Någon annan psysik sjukdom: Nopp
- Skadat någon: På skojj
- Färgat håret: Aa
- Brutit några ben: Nej :D
- Egen dator: Ja
- Gjort bort dig rejält: Haha, ja
- Bra självförtroende: Addå


Last Song

Ni vet redan varför att jag inte har bloggat idag men för er som inte vet det så har inte blogg.se funkat så jag har inte kunnat blogga så mycket med nu har jag redan börjat komma igång igen och jag har en hel del saker att berätta faktiskt. Efter jag hade skrivit god morgon inlägget här på bloggen så gick jag in på min data och skulle kolla ifall det gick att gå in på den och blogga och läsa bloggar men inte gick det så jag pratade med Mamma på Facebook och då frågade hon ifall jag ville komma dit upp och äta rostade mackor och dricka vanilj teé och det ville jag så då tog jag på mig mina ytterkläder och cyklade dit. Jag var där uppe i en timme ungefär och sen cyklade jag hem till Pappa igen och borstade mina tänder och fixade mig lite gran och sen skrev Tova ett sms att jag skulle ringa henne så fort som möjligt så då gjorde jag det och då frågade hon ifall vi skulle hitta på någoting ikväll och det vill man ju inte säga nej till så hon och Wilma kommer att komma till mig ikväll mysigt kommer det att bli. Sen så kollade jag på Last Song och det var riktigt bra jag började gråta för den var väldigt sorlig men det filmen rekomenderar jag starkt. Men nu ska jag äta lite mat så skriver sen.

/Julia ♥


Outfiten Idag Är Den Här↓


Tröja Från H&M!
Mjukis Från Ullared!
Strumpor Från JC!


Dagens Låt:

Dagens låt är: Katy Perry med låten California Girls:]

<-----Katy Perry:p <3

http://www.youtube.com/watch?v=u-ICZlm5v6A


Dagens Fråga:


Vilken stad är bäst, Göteborg eller Stockholm?


Hiss & Diss



Jag hissar att Tova och Wilma kommer till mig ikväll:D <3


Jag dissar att min blogg inte har funkat så jag inte har kunnat blogga så mycket!


Varför Funkar Det Inte?

God Morgon Bloggen(L)

Vaknade vid halv nio idag och låg kvar i sängen tills klockan blev tjugo i nio. Gick upp och bäddade sängen och fixade i ordning och sen tvättade jag mig i ansiktet med vatten och smörjde in det med body lotion och så borstade jag mitt hår så det blev helt tov-fritt. Idag vet jag inte vad jag ska göra men det kanske blir att ringa en kompis och fråga ifall vi ska hitta på någoting roligt. Vädret är lite muligt men ibland sticker solen fram men jag vill att det ska vara molnigt idag för det tycker jag är mysigt. Angående rubriken så är det att jag skulle läsa allas bloggar innan med det gick inte för det kom upp "Sidan du söker kan inte komma fram konstrollera sökningens namn" eller någoting liknade men det kanske funkar snart. Snart ska jag nog gå och klä på mig lite kläder och sen får det bli att äta frukost och sen vid 10.55 går The Hills på MTV så det kanske man ska kolla på. Men nu har jag ingeting mer att komma med så vi hörs senare.


/Julia ♥


Orkar Inte Blogga Mer För Dagen^^

Nu så har jag tagit på mig pyjamas och fixat mig för kvällen så nu ska jag lägga mig i soffan och somna till en bra film och bara ta det lugnt och tänka lite gran och sånt. Hoppas att ni har haft en bra Fredag och att den fortsätter att vara bra ända tills ni somnar hihi. Good night my lovers.

/Julia ♥


Vet Ni Vad?

Jag frågade Pappa innan bara på skoj ifall han kunde köpa mig en Iphone 4 till mig och Pappa sa att han skulle kunna göra det:D Jag blev överlycklig för jag har alltid viljat ha en Iphone men dom är så dyra så jag har aldrig fått det men vi får se när jag får den i sånna fall hör jag ju av mig på bloggen.


PEACE♣

Förlåt för att jag inte bloggade efter jag hade duschat men jag var verkligen inte sugen på att sätta mig framför datorn så jag frågade pappa ifall han kunde köra mig till Konsum så jag kunde köpa lite godis till kvällen och det blev en Riesen påse och en ask med söta bjönar mums. Så när jag kom hem satt jag mig framför tv:en och kollade på Room Raiders på MTV och åt asken med dom söta björnarna i och drack ett glas med coca cola. Sen så åt vi lite mat och det var: Kött, klyftpotatis och gräddsås mumsigt vare och så kollade vi på Vem Vet Mest? och så läste jag mig Frida-Tidning och sms:ade med Mamma för vet ni vad? Mamma och Peder (Mammas Sambo) har betällt en resa till Turkiet nästa år den 25 Maj men Peders släkt, hur roligt kommer inte det bli? Det var riktigt länge sedan jag var utomlands så det ska bli riktigt roligt att åka dit. Men nu har jag faktiskt ingeting mer att säga mer än att jag ska kolla på IDOL nu vid 20.00.

/Julia ♥


Dagens Låt:

Dagens låt är: Marina and the diamonds med låten I Am Not A Robot:]


Dagens Fråga:


Alla borde nästan kommentera på denna fråga. Tycker ni om att det är helg igen?


Hiss & Diss



Jag hissar att jag snart ska hoppa in i duschen:D <3


Jag dissar bild, för jag är så dålig på det!


Dusch Dags Strax(L)

Nu så har jag packat upp skolväskan och gympa påsen, cyklat till Pappa, packat upp res väskan, plockat i ren tvätt i gaderoben, städat i mitt rum och fixat lite, läst allas bloggar och påbörjat att skriva på detta inlägget. Skolan har varit väldigt rolig idag inget specielt har hänt så jag tänker inte skriva så mycket om det mer än att jag fick VG på en bild som jag ritade på bilden och jag tycker det är bra för att vara jag, för jag är inte så jätte duktig på att rita och vi kan inte få MVG i sjuan får då får man bara ett omböme så jag är stolt över mig sjäv för att jag fick VG på det. Idag ska jag inte göra någoting specielt. Skulle egentligen va med Julia och Jossan men Julia skulle bort så vi kunde inte det. Men efter detta inlägget och några till ska jag i alla fall hoppa in i duschen och göra mig ren och fräsch och sen ska jag nog ringa någon kompis och fråga ifall vi ska hitta på någoting. Men har ingeting mer att säga så skriver sen efter min härliga dusch.

/Julia ♥


Så Har Mycket..

..Har jag kvar på mitt kontokort:D


Outfiten Idag Är Den Här↓


Shal Från Gina Tricot!
Kofta Från H&M!
Jeans Från H&M!
Strumpor Från Ullared!


Ingen Maskara Idag:}

God Morgon På Er:]


Steg upp vid 06.20 och gick upp och började fixa mig till skolan. När jag skulle sminka mig så märkte jag att jag inte ville ha maskara på mig för att jag är väldigt trött idag så inget maskara för mig idag, rätt skönt faktiskt. Efter jag hade sminkat mig med puder och läppglans gick jag och tog kort på min Outfit och sen la jag i det sista i resväskan och sen gick jag ner till tvättstugan och la i mitt nattlinne och mina raggsockor så dom blir tvättade tills jag kommer nästa vecka igen. Idag efter skolan ska jag först hem till Mamma och packa upp skolväskan och säga hejdå till Tyra och Mammsen och sen ska jag cykla till Pappsen och först när jag kommer dit ska jag packa upp resväskan och fixa i ordning i mitt rum. Sen ska jag blogga och sen ska jag duscha och göra mig fräsch och sen får vi se vad kvällen erbjuder, jag har ingeting bestämmt än så det kan bli lite vad som hälst. Idag i skolan kommer vi att börja med KF-Tid och sen idrott och jag vet inte vad det är för idrott men det berättar jag sen. Och sen Engelska, lunch, ÄÖ och sist bild och så slutar skolan för denna veckan riktigt snabbt har det gott. Men nu har jag ingeting mer att säga bara att jag hoppas att ni får en bra Fredag.

/Julia ♥


RSS 2.0