NU: SOLSIDAN

Har nyss ätit Thai mat och det var sådär. Sitter här med min morgonrock och nattlinne och är nyduschad. Ska gå upp och kolla på Solsidan snart. Sen plugga lite gran. Göra mig iordning efter det sen sova. Ringa pappa ska jag göra också och fråga ifall han kan komma och hämta mig imorgon eftersom vi har sovmorgon till 09.35 och det går ingen buss och mamma börjar jobba vid 08.20. Innan så tränade mamma och jag Workout på Wii. I tjugo minuter sen hoppade jag in i duschen. Blev riktigt svettig faktiskt. Ska börja göra det en gång i veckan när jag är hos mamma. Man kan välja vilken kropps del man vill träna och jag ska träna ben och mage. Mamma och jag beställde hem sommar kläder till mig också som jag ska ha med mig till Turkiet. Bra dag. Men nu ska jag gå upp och bänka mig framför tven.

/Julia ♥

Sommar väska! Men jag är redan förälskad i den :*


I'M ON THE RIGHT TRACK BABY I WAS BORN THIS WAY

Sitter här i mjukis kläder och har tagit en liten paus från pluggandet. Pluggar Grekisk Mytologi och det är faktiskt roligt så det är jätte lätt att plugga in i huvudet. Har prov på detta nästa vecka på tisdagen och det är väldigt mycket att plugga in. Så jag började med att plugga idag då. Målade mina naglar innan med myrolja också. Idag ska jag baka bullar med Tyra och mamma och plugga. Ikväll blir det Thai mat och solsidan. Så framför solsidan blir det varma bullar och iskall mjölk, mums. Nu så ska jag gå upp med en kopp teé och sen så blir det mat.

/Julia ♥

Bild i repris


MITT STORA FETA GREKISKA BRÖLLOP

Denna såg jag igår kväll:


Och den får 3/5 stjärnor.


Vill Ha↓

 
                   Väska                                                                Shal

26 FEBRUARI 2011

För det första vill jag be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Men orkade inte vara på datorn igår. Och inte idag heller för den delen. Men det ska det bli ändring på. Idag fyller min söta lillasyster Tyra år, grattis bästa syster. Så har firat henne idag och åkt in till stan med Tova. Var på grandsamarkand och kikade lite och jag hittade en turkos tjock kofta, bild på den kommer. Den var på rean och kostade 99:-. Vi skulle kollat på bio men så blev det inte. Hem och ta på sig pyjamas och tvätta bort sminket. Äta korv och bröd efter det. Och nu sitter jag här framför dator och äter ostbågar och väntar till klockan blir 21.30. För då ska jag kolla på Mitt Stora Feta Grekiska Bröllop. Trodde att det var Min Stora Feta Grekisa Semester först men det var det inte. Får kolla på den en annan dag. Men efter jag kollat på filmen så kommer det nog ett inlägg om vilket betyg den får. Om det inte kommer idag så kommer det imorgon. Nu: Läsa bloggar.

/Julia ♥


GRATTIS LILLASYSTER! ♥


TILL VÄXJÖ! :D

Hörs efter jag har kommit hem! ♥


HÄLSANS HUS

Har nyss kommit hem efter att ha simmat några längder i Hälsans Hus. Vart riktigt skönt att få simma lite. Efter simmingen: Basta med inpackning och göra sig allmänt ren. Varit i stan med mamma och lillasyster hela dagen. Shoppat lite gran och kollat på Min Låtsas Fru på bio. Den var riktigt bra. Rekomenderar den varmt. Ett rabattkort också på biografen så jag får kolla på 4 filmer under 4 månader. Riktigt bra. Äta på Max innan bion sen hem vid halv 6 och packa väskan och dra till Hälsans Hus som sagt. Och nu är jag hemma och dricker Loka Citron och ska snart gå och äta mat. Efter ta på mig pyjamas och lägga mig och läsa. Kommer att komma flera inlägg innan jag ska sätta mig och äta. Så ha min sida uppe ett tag till.

/Julia ♥

MIN LÅTSAS FRU

MAX FOOD


MIN LÅTSAS FRU

Denna film såg jag idag:

Och den får 5/5 stjärnor.


TO THE BED

Har nyss fixat mig för att krypa till sängs. Ska lägga mig och läsa lite gran. Har inget planerat för imorgon. Kanske följa med mamma och min syster till Växjö och gå på bio. Vill inte stanna hemma en dag till. Någoting roligt vill jag ska hända på sport lovet. Nu innan jag ska gå och lägga mig ska jag gå in på Växjö's biograf sida och kolla vilka filmer det är som går imorgon. Så ett till inlägg det kanske kommer att komma upp. Om vilken film jag ska se osv. Sköt om er alla.

/Julia ♥


JAG BÖRJAR FÅ RÄTT SÅ LÅNGT HÅR↓


23 FEBRUARI 2011

Kom hem från Kalmar för ett tag sen. Hittade lite nödvändiga saker som jag har lagt ut på bloggen. Åt på donken och tog en Oreo glass till efterrätt, mumsigt. Börjar bli lite hungrig igen så ska gå och göra två kroppkakor. Ikväll blir det bara att vara hemma. Spela kort med pappa och kolla på Sveriges Mästerkock. Pappa köpte coca cola innan så det blir det också och Frida tidning läsning och Meg Cabot Airhead också. Har snart läst ut boken. Har läst mer än halva. Den är super bra som jag har sagt innan. Fem kapitel kvar har jag att läsa. Läst 20 kapitel på drygt en vecka. Men nu känner jag att jag måste äta mat. Börjar få lite ont i huvudet om jag inte äter. Vi kommer att höras mera sen eftersom jag har bloggsug just nu.

/Julia ♥

SHOPPING


LITE BILDER FRÅN IGÅR↓




MÄSTERKOCKEN TOVA

HETA WILMA

TVÅ FIN FINA TJEJOR (L)


VAD JAG KÖPTE I KALMAR IDAG:


Linne och strumpor från JC, 178:- (Presentkort)

2 pack tröjor från H&M, 99:- (Presentkort)

Väska från H&M, 149:- (Presentkort)

Kofta från Gina Tricot, 199:-

Allting blev tillsammans 625:-


SHOPPING


TILL KALMAR! :D

Hörs efter jag har kommit hem! ♥


BÄSTA LAGET, NU VINNER VI DENNA SERIE!


22 FEBRUARI 2011

Sitter här i nattlinnet och dricker choklad mjölk. Har nyss blivit färdig med att har städat hela köket och nästan hela toaletten. Bara damsuga kvar sen färdigt. Måste ju vara lite fint ifall tjejerna kommer ikväll. Ska gå i nattlinne hela dagen tills klockan blir 16.00 för då ska jag börja fixa mig iordning för kvällen. Tror jag ska gå och lägga mig i soffan med en påse Turkiska Pepper och kolla på en film. Men först: Borsta tänderna och fixa mig iordning lite gran i alla fall.

/Julia ♥

Från i söndags! (L)


SOMMAR




DENNA FILM BLIR DET PÅ LÖRDAG↓


JAG VILL HA LAKRIS!

Tränade innan men det var bara fem personer som tränande idag. Eller fem med mig så fyra kan man säga. Vi spelade match hela tiden och det var rätt jobbigt. Fick ont i mitt knä också och kände att jag inte ville springa men ändå ville om ni får står vad jag menar. Hem och ta ett varmt bad och läsa, och tvätta bort det fettiga håret som jag har haft under dagen. Tänkte duscha idag på morgonen men sen kom jag på att det var träningen så då fick jag vänta. Är jätte sugen på lakris. Tror jag ska fråga pappa ifall han vill köra mig till konsum så jag kan köpa lite lakris. Imorgon kommer Wilma och Tova till mig. Vi ska ha film kväll med massa godis och allmänt mycket mys. En film som vi har bestämt att vi ska se är Letters To Juliet. Vi bestämde oss för att se en skräck, en drama och en komedi film. Och Letters To Juliet är en drama film. Sen på komedi film vill jag se Love And Other Disaters. Men nu ska jag fråga pappa om bilresan till konsum.

/Julia ♥

Domma åt jag i Stockholm och dom vart super goda. Och det är dom jag vill ha här hos mig nu.


THE WEDDING DATE

Denna filmen såg jag nyss:

Och den får 4/5 stjärnor.


DU LEVER INOM MIG

Vaknade för en stund sen. Satt i en lugn skiva i radion och satt mig sen här vid datorn. Dagen tror jag kommer spanderas hemma. Eller om jag åker ut till mamma en stund och hälsar på. Vid 5 blir det i alla fall träning ifall det är det idag. Jag tror att det är det. Är sugen på att träna idag. För har även ingeting att göra. Bara läsa i min bok som jag har lånat från biblioteket. Har snart läst halva och den är rätt tjock. Men den är nog den bästa bok jag har läst. Berättar om den en annan dag. Ska snart gå och fixa frukost och göra mig iordning. Eller om jag ska gå i pyjamas hela dagen. Ne, det får bli mjukis byxor. Härlig dag. Ska nog hyra hem en film och kolla på. The Wedding Date kanske? Den är gratis att hyra hem också. Så den blir det nog. Kanske gå ner och köpa någoting gott till det också. Ser ut att bli en rätt bra dag ändå kanske. Undra vad man ska äta till frukost nu då? Mackor och teé? Aa, det får det bli. Ha en bra måndag.

/Julia

Kvällen bestod av detta↑


FILMER JAG VILL SE:


MIN STORA FETA GREKISKA SEMESTER


LOVE AND OTHER DISATERS


LETTERS TO JULIET


GIRS JUST WANT TO HAVE FUN


TRE SYSTAR & EN MAMMA


THE WOMEN


THE WEDDING DATE


MY BEST FRIEND´S GIRL


MITT LIV SOM POPSTJÄRNA


JUST NU:


I COULD NEVER BE YOUR WOMAN

Denna film såg jag igår:

Och den får 5/5 stjärnor.




20 FEBRUARI 2011

Kom hem från Julia för en timme sen ungefär. Packade upp väskan och började fixa mig iordning lite. Har nyss blivit färdig och ska ägna min tid åt datorn ett tag. Tror jag ska fråga pappa ifall jag får hyra hem en film. För jag har egentligen ingeting att göra på datorn. Och det är mycket skönare att ligga i soffan än sitta framför datorn, eller hur? Vid 18.00 ikväll beger jag mig till Wilma för fruktsallad och solsidan med Tova och Evelina. Riktigt mysig söndag. Har ingeting bestämt på sport lovet. Kanske att jag ska följa med Julias och Jossans familj till Kitilsås (stavning). Annars ingeting specilet. Hoppas att det blir någoting jag kan göra så jag inte sitter här hemma och ruttnar. Plugga lite svesnka kanske? det ligger långt ner på listan i alla fall. Nu: Läkerol, en kopp teé och tve tittande istället för datorn.

/Julia ♥


Vill se!


19 FEBRUARI 2011

Sitter här hemma hos Julia. Bli att sova här hemma med henne, mysigt. Har lekt med Julia och Jossan hela dagen. Men Jossan skulle bort nu på kvällen så det blev jag och Julia ensamma. Vi har ätit Panacotta och kollat på Melodifestevalen och jag säger bara så här. Eric Saade är för SNYGG. Men om jag ska vara ärlig också så sjunger han inte så bra. Han är bara snygg. Sitter och äter på Mars och kollar på fotboll. Milan - Tottenham. Och det står 0-0. Men tänkte bara slänga in ett helt onödigt inlägg bara en jag ville säga att jag lever och att livet är på topp. Ska vara social med Julia. Hörs imorgon, godnatt.

/Julia ♥



ETT GOTT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET

Sitter här framför datorn och lyssnar på Sonja Aldéns skiva och dricker choklad mjölk. Kan det bli en mycket bättre start på en lördag? Ska snart hoppa in i duschen och göra mig fräsch. Vaknade vid tio i nio och tänkte somna om. Men jag vill inte sova bort halva dagen så jag gick upp bäddade sängen och gick och åt frukost. Brukar annars äta frukost kanske vid 12 och ibland ingen frukost alls. Men idag kände jag för det. Idag ska jag nog va med Julia och Jossan vilket blir super bra. Min förskylning har inte blivit så mycket bättre. Har fått lite ont i halsen också. Men mina läppar har i alla fall blivit bättre. Har smörjt in dom så fort det jag smörjde in innan hade försvunnit. Så det är ett tips till torra läppar. Köp ett Lip Balsam och smörj in hela tiden. Funkar. Ne, men nu så ska jag duscha. Outfiten kommer nog upp sen.

/Julia ♥


WHEN TWO BECOME ONE

Nu så sitter jag här i mitt döskalle nattlinne och sprutar i nässpray i min näsa. Kan knappt andas. När jag borstade mina tänder för en stund sen så var jag tvungen att pausa en stund för att kunna andas genom munnen. Jobbigt att vara förskyld. Min kväll har beståt av detta:



Bilden förklarar allt vad jag har gjort. Men innan så drog jag till Wilma en stund också. Snackade en stund med henne och det var riktigt skönt att få prata av sig. Hem och äta god kvälls mat och sen dator, godis och coca cola. Pappa frågade mig innan om vi skulle hyra hem en film och det tror jag att jag vill. Så har gjort mig iordning för kvällen nu så nu blir det film. Jag gjorde mig iordning nu innan filmen för att jag vet att jag kommer att bli trött under filmen. Så när filmen är slut är det bara att krypa under täcket och sova. Hoppas att ni har haft en mysig och bra fredag. Min fredag har faktiskt varit väldigt bra.

/Julia ♥

Fotograf: Jag
Kok: Mamma
Dag: Alla Hjärtans Dag

ALLA HJÄRTANS DAG MATEN! ♥


10 SANNINGAR OM MIG SJÄLV

1. Jag brukar alltid låtsas att jag pratar med någon.

2. Jag är mörkrädd.

3. Jag gillar inte att vara ensam hemma för då inbillar jag mig massa saker.

4. Jag gillar inte att äta frukost för jag är aldrig hungrig på morgonen.

5. Jag älskar att läsa böcker.

6. Min idol är Miley Cyrus.

7. Min förebild är Lauren Conrad.

8. Jag tycker om att lyssna på Sonja Aldén.

9. Jag älskar att sätta mig i soffan och dricka teé, tända ljus och läsa tidningar, böcker och plugga.

10. Jag gillar skolan men det kan vara jobbiga dagar och då vill jag bara att den ska försvinna. Vissa hatar skolan men jag står på vad jag tycker. Jag tycker att den är rolig. För då får man träffa vänner och lära sig nya saker.

Jag är som Alfons, jag har en låtsas kompis ;)


18 FEBRUARI 2011

Nu sitter jag här hemma hos pappa. Gör ingeting för tillfället. Är allmänt förkyld bara. Vaknade runt 9 tror jag klockan var. Äta frukost och vara på datorn. Efter det: Upp och packa resväskan och städa hela övervåningen samt min toalett och mitt rum. Hem till pappa efter det och åka och hämta en kebab talrik och en Sevens Nup att dricka till det, mumsigt. Kollade på en film som hette Matilda medans jag åt också, super bra. Sitta på datorn och facebooka efter det. Har ingeting att göra. Skulle varit med Julia och Jossan men så blev det inte. Så jag vet inte vad jag ska ta och hitta på. Men jag hittar säkert på någoting. Ska nog gå ut en runda och försöka ta lite fina kort som jag kan visa här på bloggen sen. Men jag får se om jag vill det. Kanske bättre att stanna inne eftersom jag är så förskyld. Ringa en kompis istället kanske?

/Julia ♥


JUST NU:


BOK JAG HÄMTADE HOS BIBLIOTEKET IDAG:


KLASS 7B DEN NYA KLASSEN

 Nyss hemkommen från en spring tur med några tjejer ur laget. Duschat och ätit spaghetti och köttfärs sås för en stund sen. Skolan var seg idag. Hade elevens val dag hela dagen men hade bara tråkiga saker att göra. Började med 3 ½ timmes ämnesfördjupning. Efter det lunch och dom sista 3 timmarna film. Var ingen specielt bra film så därför blev det tråkigt. Hem efter skolan och byta om till spring kläder sen när till Åseda och springa som sagt. Duscha efter det och nu ingeting. Vanilj teé och en bok kanske? Läser i en bok som heter Klass 7B Den Nya Klassen och den har jag snart läst ut. Väldigt bra bok. Imorgon har vi studiedag så ska sova tills jag vaknar denna gången och inte till väckar klockan. Kanske ska åka till Hälsans hus och simma lite. Inte bestämt mig för om jag vill det eller inte. Hem till pappa sen där efter och sedan se vad kvällen ebjuder. Tror att det är bestämt att va med Julia och Jossan. Hoppas det för det var länge sen jag hittade på någoting med dom två. Men nu måste jag gå och smörja in mina läppar. Dom svider och har sprikor i sig. Så måste ta hand om dom nu ett par veckor.

/Julia ♥


THINGS I NEED:


 
 


HEL DAG I DACKESTUPET!

Varit en hel dag i Dackestupet. Varit jätte roligt. Har bara frusit lite om ett finger på finger toppen annars ingeting mer vilket som är jätte skönt. Ramlade några gånger i liften. Fyra gånger tror jag att det va. Ne, tre gånger var det bara faktiskt. Efter Viserum så åkte jag hem och duschade, städade och åt Mc'donalds mat. Riktigt gott var det. Och till efterrätt en jordgubb och vanilj paj från donken. Mammas sambo tog med det hem till mig och Tyra för jag har namnsdag idag så jag fick bestäma mat och då valde jag donken. Kollat på tve resten av dagen och degat för det mesta. Just nu tänker jag på saker som jag behöver för min mamma ska åka till Ullared i helgen med hennes jobb så då får jag inte följa med. Men det jag ska be mamma köpa till mig kommer jag lägga ut på bloggen. Nu så ska jag ta fram kläder tills imorgon.

/Julia ♥

Bild från idag!


DET BLEV EN DRAMA FILM ISTÄLLET

Blev ingen kopp varm teé och skriva i kalendern och ligga i min soffa och längta sönder mig till den 25 maj. Istället blev det att kolla på en jätte bra film som gick på någon kanal. Vet inte vad den hette men det var i alla fall en drama film. Filmen var nyss slut så har nu bortstat mina tänder och funderar på att gå och lägga mig. Funderar också på att varma mig en kopp teé men det kanske man inte ska göra om man har borstat tänderna. Eller vad säger ni? Jag tror att jag ska göra en kopp teé faktiskt och sen krypa till sängs. Har läst ut alla mina böcker så det kan jag inte ligga och läsa. Eller jag har två böcker att läsa som ligger här hemma på nattusbordet men dom böckerna verkar tråkiga. Och hemma hos pappa har jag 2 till och dom verkar också tråkiga. Men jag har en bok som väntar på biblioteket så den får man väl läsa under sport lovet. Men nu ska jag som sagt göra teé sen sova tills klockan ringer och det ska bli en hel dag i Dackestupet med trevligt sällskap och en termos med varm choklad mjölk, MUMS.

/Julia ♥


15 FEBRUARI 2011

Förlåt fär att jag inte bloggade igår. Men jag har faktiskt en riktigt bra andledning till detta. Jag var tvungen att plugga Historia eftersom vi hade prov på det idag. Och jag hade lite att öva in. Men ska gott göra det idag. Skolan var sudärr idag. Varit trött och tjurig så förlåt mina vänner för detta. Ska gott göra er med detta också. För jag ska nämligen vara super glad imorgon. Men hade som sagt prov och film idag i skolan. Ingeting annat specilet. Efter skolan tvättade jag bort sminket och tog på mig mjukis kläder och kollade efter sommar kläder i den nya H&M katalogen. Hittade super fina kläder där i. Kanske visar det här på bloggen någon dag. Har nyss ätit en god lunch som bestod av köttfärs limpa och potäter. Nu ska jag göra mig en kopp teé och lägga mig i min soffa och skriva i min kalender och längta sönder mig till den 25 maj.

/Julia ♥


Armband jag hittat! :D


YOU ARE NEVER ALONE

Kvällen igår kan inte beskrivas hur bra och dålig den va. Det var jätte roligt i början och slutet men sen så hände en sak som alla redan skrivit på sina bloggar. Så jag behöver inte skriva det på min blogg heller. Men jag tycker jätte synd om dig Tova. Bara så du vet. Finns för dig. Men den sista timmen vart i alla fall bäst. Dansade hela tiden och blev sjukt svettig. Kändes verkligen inte som att jag hade duschat där innan. Kom hem runt halv 1 halv 2 och lade mig och läste lite och somnade sen på direkten. Vaknade runt tjugo över 10 idag tror jag och skulle gå och tvätta mig men märkte att vi inte hade någoting vatten. Så jag fick ta snö och gnugga i ansiktet. Men nu är vattnet i alla fall tillbaka. Har pluggat och druckit smoothie idag. Och tve tittande har det blivit också. Riktigt skön dag har det varit. Ska börja blogga mera. Men helgen har varit fullt upp så har inte viljat vara på datorn. Kanon bra helg verkligen. Men nu blir det Wii spelande. Hörs när vi hörs.

/Julia ♥

Gammal bild!


NY DUSCHAD & EN KOPP TEÉ PÅ DET

Duschade innan och gjorde mig fräsch inför kvällen. Smörjde sedan in mig med min vanilj och äpple body lotion som jag fick i julklapp. Och filade och klippte mina fötter. Så nu känner jag mig allmänt fräsch. Vaknade runt kvart i nio idag tror jag och låg och tänkte på hur jag ska se ut ikväll och så vidare. Upp och äta havregryns gröt och sen duscha som sagt. Och nu sitter jag här och dricker teé och ska snart äta lunch. Kvällen igår började med att jag kom till Tova och sen gick vi vidare till Pizzerian och åt pizza med Jossa, Johanna, Therése, Tova och jag då. Sen vidare till unkan och dansa loss med undebara kill och tjej kompisar. Jag bloggade inte igår för jag ville inte vara på datorn. Men jag har i alla fall fått reda på var jag fick för resultat på mitt matteprov och jag fick G. Och det är jag nöjd med eftersom jag har svårt med matte som jag har sagt rättså många gånger innan. Ska gå upp och sätta mig och plugga lite historia och skriva in i min kalender nu. Sen fixa mig iordning för kvällen och vidare till Växjö för party hela natten lång.

/Julia ♥

Detta linnet ikväll och...

... och denna kjol blir det ikväll! Vad tycks? :D


DAGENS OUTFIT:


Tröja från H&M
♥ Halsband från Gina Tricot
♥ Jeans från Gina Tricot
♥ Strumpor från H&M


VAD JAG KÖPTE I VÄXJÖ IDAG:


Tvål, Body Butter och Tvättboll från The Body Shop, 100:-
Isadora läppglans, Isadora nagellack och Isadora läppstift, 99:-

Linne från Villa, 259, 95:-


SOVA OCH LIGGA OCH LÄSA

Nu så sitter jag och borstar mina tänder och har tränings värk efter att har sprungit runt profilen med Tova och Evelina. Riktigt skönt var det att få frisk luft och få springa av sig. Efter vi springit i en timme så gick vi in och kollade på A-laget. Eller vi kollade inte på matchen utan satt uppe i caféterian och pratade istället. Sen hem och duscha och plugga matte och veckans ord. Kan veckans orden nu helt och hållet och matten för det delen också. Så jag tror att det går bra imorgon. Ska lägga mig i sängen och läsa lite och sova tills klockan ringer imorgon. Hörs på imorgon på kvällen efter staden med Wilma.

/Julia ♥


DAGENS LÅT:


Back 2 life http://www.youtube.com/watch?v=4ggHEybz-ls


PLUGGA, SPRINGA, DUSCHA, PLUGGA

Nu så sitter jag här hemma och dricker loka och tänker på matte provet tills imorgon. Tror att det kommer att gå bra. Vi får hoppas på det bästa. Dagen började med samhäll, matte, idrott och sist biologi. Ganska bra dag. Bara matten som var seg. Idrotten var bäst på länge. Samhäll var också rätt roligt och biologin också. Men inte matten. Det är nog för att jag inte fattar så mycket. Ikväll blir det att springa en runda med Tova och Evelina. Efter: Duscha, plugga matte och historia och äta. Innan ska jag öva veckans ord och lite matte. Men mest ta det lugnt. Imorgon åker jag till stan med Wilma efter skolan så då vet ni varför jag inte kommer blogga. Lägger upp det jag köpte på bloggen efter jag kommit hem och så. Nu så ska jag läsa alla bloggar sen vet jag inte vad jag ska göra. Vänta tills klockan slår sju tror jag.

/Julia ♥

Fruktansvärd dålig bok må jag säga.


KLADDKAKA & BIOLOGI BOKEN

Ska snart gå och äta kladdkaka och läsa i biologi boken en stund. Skolan vart rolig och bra idag. Spanskan har börjat bli jätte rolig. Fattar mycket och så. Så allt flyter på bra på spanskan. Matte i 15 minuter bara sen vidare på teater. Den var väl rättså bra tycker jag. Handlade om missbruk och sånt. Efter det vart det svenska. Blev klar med den Grekiska mytologin saken så bara prov och film sen är det klart. Sista timmen var det historia och den var som den var. Hem efter det och ta upp bökerna och plugga en timme och lyssna på RIX FM på min bästa radio. Mat och Frida tidning efter det. Mycket bra dag. Ska gå och skära upp en bit kladdkaka till mig och sen sätta mig och läsa en stund i biologi boken som sagt.

/Julia ♥


FRIDA TIDNINGAR ÄR BÄST


JUST NU:


DAGENS OUTFIT:


Tröja från H&M
♥ Jeans från H&M
♥ Halsband från JC
♥ Ragg sockor från farmor


HISTORIAN OCH BIOLOGIN ÄR CHECK

Nu så kan jag hela historia läxan förutom den första frågan så jag ska fråga min historia lärare det imorgon. Och biologi läxan kan jag. Ska läsa alla blad två gånger till sen så är den klar. Riktigt skönt att ha det gjort för veckan. Har också läst målen för matte provet och om jag bara över på det kommer det att gå jätte bra det med. Blir glad att få G på det provet eftersom jag tycker att matte är svårt. Ska nu gå och fixa mig iordning för att gå och lägga mig och läsa i Frida tidningen och sedan sova gott.

/Julia ♥

BILD I REPRIS


JUST NU:


ROSA MJUKIS BYXOR FRÅN GINA TRICOT!

Nu så sitter jag här i mina tränings kläder och äter skink mackor. Skolan var vädligt bra idag. Bara geografin som vart lång tråkig. Men vi fick i alla fall reda på våra resultat på provet och jag fick VG. Riktigt nöjd. Så nu är det bara matte prov som är nu på torsdag, historia prov nästa vecka på onsdag, samhälls prov, har vi inte bestämt när det ska vara och svenska prov den 8 mars. Denna veckan har vi jätte mycket läxor och sånt. Idag hade vi ingeting. Imorgon, muntligt prov på G-delen på historian. Onsdag har vi biologi läxa. Torsdag veckans ord och matte prov. Och fredagen ingeting heller. Men jag tycker det är rättså mycket. Alla dagar förutom måndagen och fredagen. Men jag får väl bara stå ut 2 veckor till sen är det lov i en vecka. På fredag ska mina vänner och jag inviga den nya Thai resturangen. Über mysigt kommer det att bli. Ska nu läsa biologi läxan innan jag sticker iväg och tränar en timme. Hörs troligtvis efter duschen. Om inte så sitter jag bänkad framför skrivbordet och pluggar.

/Julia ♥

WANT TO HAVE!


SÅ LÄNGE VI BÅDA ANDAS

Sitter nu och äter på choklad bollar som jag och Wilma bakade innan. Dom blev kanon goda. Snart så är fartet slut där dom log innan. Dagen har varit jätte bra med Wilma. Vi har pratat om allt mellan himmel och jord. Du är en för bra vän du Wilma. Efter Wilma gått hem satt jag mig och läste i min favorit bok som jag har läst i väldigt mycket under ett par veckor. Och nu är den slut läst. Rekomenderas riktigt varmt. Så nu väntar yttligare tre böcker från att bli ut lästa på biblioteket. Och en Frida tidning väntar också. Men den är inte på biblioteket utan på mitt skrivbord. Tänkte läsa i den innan jag somnar och ska sova i 10 timmar. Har sovmorgon till 09.35. Riktigt bra start på veckan. Nu blir det tandborstning.

/Julia ♥

GOD FIKA

BRA BOK


SNART BLIR DOM MINA


JUST NU:


INNAN

EFTER


NY DUSCHAD

Vaknade vid tjugo över 10 idag och gick upp och bäddade sängen och sedan damsög jag mitt rum. Riktigt skitigt vart golvet efter jag tagit ut min gamla datorn. Hoppade in i duschen efter det och stog där länge länge. Riktigt skönt vart det. Efter duschen tog jag på mig kläder och fixade mig iordning och nu sitter jag här. Ska fixa frukost till mig efter detta inlägget och sen kommer Wilma till mig. Vi ska plugga lite historia. Sen ska jag fråga henne om vi kan baka choklad bollar för det är jag jätte sugen på. Igår kväll vart jag hos Tova och åt massvis med godis och kollade på Melodifestevalen. Sen gick vi ut och träffade lite folk. Trevligt vart det. Sen hem vid 12 tiden och sova. Kan bara säga att jag var riktigt trött. Ska nu fixa frukost till mig som sagt. Jag kommer att skriva mera sen ikväll tror jag. Så vi hörs då.

/Julia ♥


HISTORIA


DRÖM HÅR










KOMMER ATT KOMMA FLERA SAKER PÅ, MEN JUST NU↓


I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR

Nu så sitter jag på mitt egna lilla kontor som jag nyss blev klar med. Jätte mysigt och fint är det. Så nu ska jag bara vara på min dator och inte pappas. En bild kommer senare. Kollade på I Rymden Finns Inga Känslor innan och den vart super bra. Rekomenderar den för den som inte har sätt den. Åt en kebab talrik innan och det vart någ den godaste kebab talrik jag ätit på länge. Åt nästan upp en hel. Den hade dom lyckats bra med. Skulle pluggat idag men jag lämnar bökerna tills imorgon. Har haft ont i huvudet och varit lite nere så jag har inte känt för att plugga. Utan att sitta framför tven och vila huvudet, ta det lugnt och dricka coca cola. Ingen outfit kommer idag heller. Varför vet jag inte. Eller jo, jag orkar inte ta kort på den. Ska nu ta kort på mitt nya skrivbord så ni får se hur det ser ut innan jag hittar på någoting annat.

/Julia ♥


RUMMET UTAN JUL STJÄRNOR:




LÄR DIG LIVETS STÖRSTA GÅTA, ÄLSKA, GLÖMMA OCH FÖRLÅTA

Nu så sitter jag här framför datorn och dricker coca cola, äter mentos och små läser i den nya Frida tidningen. Jag har en enorm bloggsug så mycket mera inlägg kommer det att komma. Så följ bloggen hela natten lång. Har bara varit hemma och tagit det lugnt idag. Suttit på datorn nästan hela tiden. Så är lite trött i ögonen men sugen på att sitta framför datorn ändå. Lite mystiskt. Skolan gick snabbt idag. Och hela dagen vart faktiskt rolig. Förutom bilden för den vart lite lång tråkig men resten av dagen var bra. Tog bussen hem vid 3 och sen åkte jag till pappa vid halv 6 tror jag klockan var. Packade upp, bloggade och åt über god mat. Pappa och jag åkte sen ner till konsum och köpte ostbågar och mentos. Gott vart ordet. Ska nu spela lite spel här på datorn. Men vi kommer att höras mera för ska nämligen blogga några inlägg innan jag börjar spela. Och det jag gör just nu kommer på detta inlägget.

/Julia ♥

JUST NU


BRA ANSIKTSMASKER & EN BRA BRUNKRÄM




NI KANSKE VILL SE HUR MIN EGNA LILLA TOALETT SER UT?




SÅ HÄR SER MIN FEBRUARI MÅNAD UT↓


JULIA'S STYLE








3 FEBRUARI 2011

Har nu druckit upp en kopp med teé och läst några bloggar. Kom hem från skolan med bussen för ett tag sen. Provet gick jätte bra idag. Hade alla rätt på G-delen och jag svarade på alla frågor förutom två stycken på överkursen. Så hoppas på VG. Damsög och dammade i mitt rum innan eftersom det var skitigt och damigt. Men nu så är det helt tvärtom. Städat och rent. Hunnit med att packa till pappa och tagit fram kläder tills morgon dagen. Ikväll blir det att springa en runda med laget runt Profilen. Hem och duscha efter det. Ska inte plugga någoting mer idag heller. Inte imorgon heller tror jag. Ska börja plugga matte, biologi, historia och veckans ord på lördag. Så ska bänka mig framför tven med en bok som jag tycker är super bra. Nämligen Meg Cabot idolen. Melodifestevalen börjar på lördag också klockan 20.00 så det måste man ju kolla på. Om det är några som vill kolla med mig på det så smsa eller ring till mig då. Mycket roligare att kolla på någon kompis än att sitta hemma själv ju. Eller vad tycker ni? Men nu så ska jag fika lite. Vi kommer nog att höras mera ikväll om jag inte gör någoting annat som jag förmodligen inte gör.

/Julia ♥


DUSCHAT OCH ÄTIT OCH NU: PLUGGA

Har nyss ätit kvällsmat och ska snart gå upp och sätta mig och plugga. Duschade och var barn vakt innan åt Tyra. Men hon somnade så jag hoppade in i duschen istället. Efter jag duschat blev det myskläder och Hitta Nemo med Tyra. Har tagit det lugnt väldigt mycket idag så måste sätta igång att plugga nu. Men jag kan det mesta kan inte det med longituder och latituder bara. Men jag frågade min geografi lärare ifall jag kunde alla frågor förutom den och även få VG. Då sa han att jag nog kunde det. Snart så är det helg också. Och i helgen har jag ingeting bestämt. Jag ska i alla fall slänga ut min gamla dator och sätta dit den nya och göra mitt skrivbord till ett "mini kontor" så jag kan sitta där och plugga. Men nu ska jag göra mig en kopp teé och sedan gå upp och plugga. Ska lägga mig tidigt ikväll och läsa med.

/Julia ♥


BULLAR OCH MJÖLK

Kom hem från skolan för ett tag sen. Packade upp väskan och sen gick jag ner och satt mig på datorn. En från EF har ringt till och pratat om språk resan. Så jag kommer att få hem en katalog där allt står i när man ska åka och vad det kostar och sånt. Ska nu sätta mig och äta bullar och dricka mjök. Sen upp och plugga på geofrafin och sen ta det lugnt framför tven. Skolan gick snabbt idag. Samhäll, matte, idrott, lunch och sista biologi. Efter lite plugg och tve tittande ska jag duscha och sen ska jag plugga lite mer. Inga outfits denna vecka för att datorn är seg som sagt att ladda upp bilder. Men alla bilder jag tagit kommer att komma i helgen. Men nu så ska jag fika som sagt. Hörs sen lite senare.

/Julia ♥

PUSS!


SPRÅK RESA

Förlåt för en dålig uppdatering men igår så bloggade jag inte så mycket för att jag var tvungen att plugga. Så jag bloggade bara dag 14 och sen tränade jag fotboll sen hem och duscha, äta och plugga. Men idag så har jag inte alls gjort mycket. Jag har ätit köttfärs soppa, pratat med mamma och språk resa jag och några vänner kanske ska med på, mer om det sen, pluggat lite och ätit nybakta bullar. Har mest tagit det lugnt idag efter en rörig dag. I alla fall hisoria lektionen. Efter skolan skakade hela jag och hade ont i huvudet så satt jag mig och tog det lugnt ett tag och efter jag gjort det gick det över. Men angående språk resan så får man välja att åka till: Malta, England, Frankrike, Kalifornien, Tyskland, Florida, Australien och Spanien. Vill inte åka till Tyskland, det är en sak som är säker. Men jag och mina vänner har dock inte bestämt var men det bestämmer vi väl förr eller senare. Har nyss ätit upp en skål med popcorn. Ska börja äta det mer än godis. För efter en stund med en Frida tidning lär man sig mycket. Ska snart gå upp och göra mig iordning för kvällen. Sen lägga sig i sängen och läsa igenom geografi pappret och boken och efter det sova.

/Julia ♥

MALTA

AUSTRALIEN

FLORIDA

SPANIEN

KALIFORNIEN

ENGLAND

FRANKRIKE


DAG 15 - VAD DU VILL BLI NÄR DU BLI STOR

Just nu vill jag bli revisor men det kan ju ändra sig under åren till nian. Men det är inte säkert att jag kan bli revisor för det kanske ska läggas ner. Men vi får väl hoppas på det bästa. Men ifall det inte går att bli revisor kanske jag vill bli. Eller jag vet faktiskt inte. Kanske läkare, eller någoting annat. Eller läkare vill jag inte bli tror jag. I så fall vill jag inte gipsa ben och armar och sånt istället vill jag göra någoting annat. Tillexempel lindra om ett finger eller så. Hihi, jag vet faktiskt inte. Jag har ingen plan B. Men jag kommer säkert på någoting annat som jag vill bli under åren.

/Julia ♥



MEN FÖRST! PLUGGA, PLUGGA, PLUGGA!


RSS 2.0