Nästa: Min Mjuka, Härliga & Varma Säng!

Nu så ska jag gå och lägga mig i min härliga säng och somna med ett leénde på läpparna för jag ha den känslan att allting är hur bra som helst och så vill jag att alla mina dagar ska vara. Men eftersom jag har världens bästa familj och vänner runt omkring mig så får jag det, ÄLSKAR ER! ♥ Pluggade innan som sagt och jag kan allting för det mesta. Det är bara lite jag glömmer bort men jag ska öva igen sen på morgonen så löser väl det sig. Har skrivit önskelistor till alla i släkten också men dom kommer ni att få se en annan dag för jag ska gå och lägga mig nu. Efter skolan imorgon ska jag till växjö också så vi hörs efter jag har kommit hem där ifrån ifall jag orkar blogga. Men det känner jag väl efter jag kommit hem antar jag. Men jag gissar i alla fall på att det kommer att komma upp ett inlägg. Godnatt och sov så sött sötnosar.

/Julia ♥


Någon som har sätt denna? Kommentara i så fall! För jag vill höra ifall den är bra så jag kan önska mig den i julklapp av min kära mamma:*


I Will Always Love You! ♥

Sitter och har huvudvärk och dricker en kopp med varm teé. Efter jag kom hem från skolan la jag mig i soffan för att plugga men jag hann läsa en fråga och sen somnade jag. Vaknade men jag ville sova vidare men jag bestämde mig för att gå upp för det var jag tvungen att göra för jag var tvungen att plugga på samhälls provet. Efter jag lyckas ta mig ut ur soffan pluggade jag så nu behöver jag bara läsa på 2 frågor till sen så kan jag provet. Riktigt skönt ska det bli att inte plugga mer dom har tre dagarna som är kvar av denna veckan. Ska fråga pappa ifall han kan köra mig till konsum så jag kan köpa vispgrädde. Jag är riktigt sugen på att göra varm o'boy och vispgrädde på, mums. Men nu ska jag kolla på tv:en ifall det är något bra.

/Julia ♥


Hiss & Diss


*Att jag kan rättså mycket på provet:D

*Att på fredag ska jag inreda mitt nya rum:D

*Att jag har hemkunskap imorgon:D

*Att det snart är jul:D

*Att jag och mamma ska till A6 på lördag/söndag:D





*Att elevens val dagarna snart är slut!

*Att det är så kallt på morgorna!

*Att man måste gå upp så tidigt på morgonen!


Hemkunskap

Har nyss kommit ut ur duschen och jag kan säga er att den duschen var riktigt skön. Jag hade nästan det varmaste på och jag ville bara stå kvar där hela kvällen lång. Efter jag hade kunnat slita mig ur duschen smörjde jag in hela mig över min torra kropp med body lotion och sen så gick jag och satt mig här. Tränade innan och det var riktigt roligt. Men jag fick ont i foten i början men det gick över efter vi kört igång. Gick hem efter träningen och det var jätte skönt att få frisk luft och frysa lite efter en hård träning. Ikväll blir det pluggning och teé drickande & så blir det tv:en. Imorgon har jag hemkunskap hela dagen igen och då ska vi göra köttbullar och potatismos, smoothie och lussekatter och så blir det väl något mer antar jag. Idag så gjorde vi potatisgratäng och kyckling, lussekatter, kola och fudge. Våra lussekatter misslyckades idag så vi ska göra om dom imorgon för dom ska nämligen säljas så då kan dom ju inte smaka som våra gjorde. Vi råkade hälla i potatis mjöl istället för vetemjöl. Så det smakade lite annorlunda än dom ska göra. Men nu så ska jag gå och göra någoting lite viktigare. Nämligen plugga. Ska göra en hiss och diss innan.

/Julia ♥


PEPPARKAKOR! (L)


Vem Kan Slå Filip & Fredrik?

Sitter just nu och läser min nya Frida tidning och väntar på att mitt vanilj teé ska bli färdigt. Ska sen gå in i tv:e rummet och sätta mig i soffan och kolla på vem kan slå Filip & Fredrik? och fortsätta att läsa min Frida tidning och dricka mitt varma vanilj teé = riktigt chill. Var uppe hos mamma innan och kollade på mina nya kläder och allt ska jag ha förutom rosetten och shalen för det var inte så fint i verkligheten. Men allt annat var fint och satt bra. Har pluggat lite med så ska bara öva in 9 stycken frågor till i huvudet så kan jag nog det sen. Men nu så är teé:t färdigt så om vi inte hörs så ha en godnatt.

/Julia ♥


Våfflor


Internet Check Out





Bilder Från Första Advent↓










Första Ljuset Är Tänt

Idag är det som sagt första advent som alla andra redan har skrivit på sina bloggar. Än så länge har dagen varit kanon mysig och rolig. Fast efter jag kommit hem från Julia så fick jag ont i huvudet och blev jätte trött så det blir ingen julskyltning för mig inte. Julia och jag har bakat pepparkakor idag och dom blev riktigt bra. Har några bilder från dagen som kommer att komma upp här på bloggen lite senare. Ska åka upp till mamma sen och kolla på mina julavslutnings kläder. Sitter just nu och dricker julmust och ska snart gå och plugga lite. Huvudvärken börjar gå bort men jag är fortfarande trött så jag tror att jag stannar hemma ikväll och vilar upp mig till morgondagen. Men nu så ska jag visa mina bilder jag har tagit. Trevlig advent.

/Julia ♥


Vill Ha↓


¨JAPP MARABOU¨


Pluggar I Mitt Ny Pyntade Rum(L)

Sitter just nu i mitt rum och pluggar tills samhälls provet som vi har tills på onsdag. Kan 9 frågor. Vi har 20 så ska öva in en till i huvudet så blir det inte så mycket mer pluggande mer för idag. Har julpyntat i mitt rum också och det är jätte mysigt och fint så sitter och pluggar där inne och lyssnar på julmusik och dricker julmust. Ska gå ner till konsum sen och köpa tomteskum som jag ska lägga på ett fat i mitt rum. Mina julkläder har redan kommit hem från Gina Tricot så ska upp till mamma imorgon och kolla ifall dom passar och ifall det är fint såklart. Vad tyckte ni när ni såg det på bloggen? Vill gärna veta ifall ni tyckte det var fint eller inte. Blir glad för en kommentar eller två. Jag ska gå och ta kort på mitt rum nu så ni får se hur det ser ut och dom bilderna kommer att komma upp på detta inlägget så jag slutar skriva nu, hörs senare.

/Julia ♥












All I Want For Christmas Is You! ♥

Idag är det lördag och jag ser en fruktansvärd bra dag framför mig med många goa vänner och mycket mys med dom. Ska snart gå och duscha eller så ska jag ta ett varmt bad. Jag vet faktiskt inte vad tycker ni? Vad skulle ni har tagit för någoting? Jag vet faktiskt inte men jag tror att det får bli ett varmt bad faktiskt. Så ska jag tända ljus och äta frukost och öva på samhälls provet eller så ska jag läsa min Frida tidning. Jag måste nog öva på provet så jag tror att jag läser in det i huvudet istället så får Frida tidningen vänta. Ska skriva ett sms till Tova också och fråga när tomtesmygen börjar. Men nu ska jag göra mig lite frukost och fylla på badkaret med vatten. Så det får bli ett bad istället för jag kände nu att jag börjde frysa hih så badkarat blir det nästa. Jag tycker att jag har blivit dålig på att lägga ut dagens outfit så den kommer för hoppningsvis komma upp efter jag har duschat. Så kolla in bloggen då igen. Have a good day everybody.

/Julia ♥


Någon som har smakat denna ännu?


Tomtesmyg

Sitter just nu hemma och dricker julmust och ska snart bege mig till Julia och stanna där och kolla på IDOL med henne och ha det allmänt mysigt. Skolan var riktigt slapp idag. Hade först film och vi kollade på Road Trip och den var väl bra. Sen hade vi Innebandy och det var val mindre bra. Det var jätte roligt och så men mitt lag kom näst sist. Hah men det var roligt  ialla fall. Imorgon blir det att ta det lugnt på dagen. Ta ett varmt bad och ligga och plugga på samhälls provet och sen blir det tomtesmyg på kvällen men några härliga människor. Sen blir det hem till Julia och sova där med jossan också. Låter som en riktigt bra dag. Men nu hinner jag inte skriva mer för nu ska jag gå till Jullan. Men vi hörs efter jag kommit hem.

/Julia ♥


25 December 2010

Skolan gick snabbt idag. Vi hade elevens dag hela dagen och det kommer vi att ha imorgon och på måndag och tisdag också. Idag på morgonen hade jag först film och den filmen var riktigt bra men jag kommer inte ihåg vad den hette men det var i alla fall very bra. Sen så hade jag inomhus fotboll. Mitt lag kom 3:a av 8:a så det tycker jag är bra ändå. Imorgon kommer jag att börja med film igen = riktigt chill. Sen kommer jag att ha innebandy riktigt roligt. Efter skolan packade jag en hel del tills helgen. Har inga saker kvar i mitt rum längre mer än min säng, skrivbord, bokhylla, hylla och lite smink annars är allt tomt. Ska gå upp och sätta mig i soffan och plugga lite och sen blir det Frida läsning och många koppar teé. Hoppas att ni har haft en bra torsdag allihopa. Och att er kväll blir mysig. Have a great time.

/Julia ♥


Börjar Det Bli Tomt?


When I See You Face I Smile

Idag har jag inte gjort mycket alls. Eller jo jag har packat ner en del kläder och sånt i kartongerna tills helgen och så har jag pluggat och duschat istället för ett varmt bad. Vi ska kunna 20 frågor tills nästa onsdag och jag kan 4 så det är bra att börja plugga redan nu. Har glömt att säga det men fick alla rätt på spanska glosorna i tisdags riktigt skönt för jag glömde att öva på dom så jag fick öva efter träningen i måndags på kvällen men det gick bra ändå. Sitter just nu och lyssnar på musik på MTV och äter lussekatter och dricker varm choklad mjölk. Har dock ingeting mer att säga så vi hörs senare blog readers.

/Julia ♥


3 Katonger Är Klara!


Jul Avslutnings Kläder↓


Tunika Från Gina Tricot 149:-


Leggings Från Gina Tricot 99:-


Skärp Från Gina Tricot 59:-


Shal Från Gina Tricot 99:-


Hår Accessoar Från Gina Tricot 29:-


Kläder Till December Månad:




Denna Önskar Jag Mig I Julklapp:

OnePiece Lusekofte (Pink)


PIZZA

Var och åt pizza med fin fina vänner innan på pizzerian. Och det jag kan säga er är att det var riktigt gott och riktigt mysigt. Imorgon är det studie dag så det betyder att jag kan vara uppe längre idag än jag brukar och inte behöva gå upp vid tjugo över sex = åh, så skönt. Imorgon ska jag bara ta det lugnt. Jag ska börja öva på samhälls förhöret som vi ska ha nästa vecka och så ska jag ta ett varmt bad och läsa min nya Frida tidning som jag fick hem idag. Skolan gick snabbt idag. Har varit riktigt roligt och slappt. Har inte så mycket att berätta så jag berättar väll någoting roligt senare kanske. Vi får se. Om vi inte gör det. Ha en godnatt!

/Julia ♥


Jag och Johanna läser våra omdömen! :*


Kameran Jag Önskar Mig↓

Sony DSC-W330
SONY DCS-W330 DSCW33ORED.

Värde: 1290:-

Mega Pixels: 14,1.


Filmer Jag Önskar Mig För Endast 99:- Tillsammans:



AVATAR!



BRÖDERNA KARLSSON!



THE BACK UP PLAN!


Lite Mer Saker:


Fodral!


Inne Kudde!




Täcke!


Till Mitt Nya Rum↓



Skillnad?

 

Idag:



2 Veckor Sedan!


Förlåt För Den Dåliga Uppdateringen!

Förlåt så mycket för att jag inte bloggade igår men jag hade inte tid till det och ingen lust heller. Men jag kan säga vad jag gjorde istället för att sitta framför datorn. Först så vaknade jag vid 10 tiden och gick sedan upp och gjorde mig i ordning och sen åkte vi in till Vetlanda och åt mat hos mammas sambos mamma och så gick mamma och jag på karlsson. Sen så kom vi hem vid fem tiden och då packade jag upp mina saker och sen vid 19.00 gick jag till Tova. Och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Gick hem vid tjugo över ett eller något och låg och kollade på tv:e och somnade vid 2 tiden kanske. Tack så mycket Tova för att du finns. Du lyssnar alltid på mig och hjälper mig när jag har det svårt. Jag älskar dig finaste. Idag så vaknade jag vid tio tiden och gick upp och packade klart en kartong med mina saker för vi flyttar ju som sagt till helgen. Sen så damsög jag rummet och vattnade mina blommor. Visst är jag duktig? Sen så gick jag och satt mig här. Ska snart gå och göra mig lite frukost för jag har inte ätit det än. Och jag har inte tagit på mig kläder heller så jag sitter här i pyjamas. Men efter jag ätit ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag göra klart fysik läxan. Sen i eftermiddag ska vi åka till Linneberga och kolla på huset. Men nu så blev detta inlägget långt så vi hörs senare.

/Julia ♥


Vad Jag Köpte:



Ljus Lykta Från Karlsson, 6 Pack Ljus Från Karlsson!



Kalender Från Karlsson!



Halsband Från Karlsson!



12 St Juladresser Från Karlsson!


Bilder Från I Fredags↓










Olle Vinner IDOL


IDOL, Julmust & Ostbågar

Ikväll blir det att kolla på IDOL dricka julmust och äta ostbågar och läsa i min Julia tidning. Fick hem en till Julia tidning idag så nu har jag att läsa. Skolan har varit kanon idag. Först KF-Tid, idrott, ÄÖ (bild) och det sista bild igen. Så två timmars bild på eftermiddagen = riktigt slappt. Gjorde klart en bild idag också men på den fick jag bara ett VG på men det är inte så bara ändå. Så jag är nöjd med mitt resultat. Efter skolan så gick jag hem och medans snöade det jätte mycket så när jag kom hem var jackan helt blöt, mössan och skorna så ställde in det i torkskåpet så det torkade till sig. Åkte sen upp till mamma och fixade i ordning och sen åt vi tacos. Sen så satt jag mig framför datorn och nu bloggar jag. Ska snart gå upp och tvätta bort mitt smink och sen ska jag sätta mig i soffan och tillbringa resten av tiden i den. Men nu ska jag gå och dricka julmust så vi hörs väl senare antar jag. Hoppas att ni har haft en mysig fredag och att den forstätter att vara det.

/Julia ♥


Internet Check Out


Frida-Tidningar


Detta Åt Jag Till Middag↓


VG På Svenska Provet

Skolan gick bra idag det har varit väldigt roligt. Vi fick reda på våra svenska prov idag och som ni ser på rubriken fick jag ett VG och det blev jag nöjd över. Veckans ord gick också riktigt bra. Efter skolan så gick jag hem och medans snöade det. Riktigt mysigt var det. När jag kom hem packade jag till mamma och sen så körde pappa mig till konsum så köpte jag en kladdkaka för jag orkar inte baka det själv. Så ikväll blir det kladdkaka och Robinson riktigt mysigt. Men nu så ska jag gå och sätta mig framför tv:en och chilla för snart börjar  veckan närma sig sitt slut och inga mera läxor för denna veckan så då kan man få ta en chilldag. Hörs!

/Julia ♥




Blev Inget...

...halv åtta hos mig för jag pluggade matte istället. För jag har tagit hem matte boken för att jag har legat efter men det gör jag inte längre så det är skönt. Så nu är matten klar och veckans ord så inga mera läxor för denna veckan = riktigt skönt. Men jag kollade ju inte på halv åtta hos mig som sagt så jag vet inte riktigt vad för poäng som han fick men det tar jag reda på imorgon. Just nu sitter jag på MSN och facebook men det är inget specielt som händer så då bloggar jag istället. Tror jag ska gå och sätta mig i soffan nu och kolla ifall det är någoting bra på tv:en men det är det väl inte. Men imorgon är det i alla fall Robinson och på fredag är det IDOL. Och det får jag inte glömma bort att se. Men på listan nu står det soffan.

/Julia ♥


Inga Slitna Toppar Längre

Har nyss varit och tvättat mitt ny klippta hår. Jag klippte bara mina slitna toppar och min lugg lite och sen vart det klart. Gjorde inte några slingor denna gången men det kanske blir att göra det nästa gång istället. Förhöret idag på Kemin gick kanon. Fick alla rätt så därför fick jag ett G så det är mycket bra. Ska snart äta snitzel och potatis mos och sen blir det att plugga matte och veckans ord. Sen sätta sig i soffan och kolla på halv åtta hos mig. Men nu ska jag logga in på facebook så simma lugnt.

/Julia ♥


Friterade kycklingar, gud vad jag är sugen..


Vad Jag Köpte:



Tre Styck Läppglans Och Ett Vitt Ögonskugga!


Ny Kategori!

Dagen har varit väldigt rolig idag med mycket underbara vänner och mycket skratt. Efter skolan satt jag mig och pluggade på Kemin och sen så kollade jag på Ung & Bortskämd och sen pluggade jag lite till. Kollade sen på halv åtta hos mig och åt baguetter. Har också läst ut min Frida tidning så hemma hos mamma väntar en Julia tidning också som vill bli ut läst. Så på fredag efter jag kommit hem till mamma blir det att läsa i den. Inte denna helgen men nästa helg så flyttar vi till Linneberga. Jag har inte berättat det på bloggen. Så vecka 47 blir det att packa i katogerna och sen flytta dit. Men vi ska bara bo där i ett halv år eller lite längre kanske men sen flyttar vi till Vetlanda! Det ska bli roligt att flytta ifrån det huset vi bor i nu för vi har bott där så länge så jag har tröttnat på det lite hih. Så det ska bli skönt med ett helt nytt rum och ett helt nytt hus rättare sagt. Ni kommer att få se hur mitt rum ser ut där ute också. Ni har nog sätt och jag har gjort en ny kategori som heter: Julia's Style. På den kategorin kommer jag att lägga ut lite tips och kläder och sådant smått. Men nu så blev detta inlägget långt så vi hörs senare. Hoppas att ni har haft en trevlig kväll.

/Julia ♥



Dom här verkar riktigt mysiga eller vad tycker ni? :*


Internet Check Out







Just Nu...


UNG & BORTSKÄMD


Snacka Om Att Jag Är Sugen På↓


KIWI ♥


Fotbolls Galan

Sitter just nu och kollar på Fotbolls Galan och ska snart göra mig en kopp teé för det blev ju inget teé drickande vid halv åtta hos mig. Så det ska bli riktigt gotti. På väg till skolan imorgon ska jag köpa halstabletter för det känns som att jag ska få ont i halsen igen och det vill jag inte så jag ska göra allt för att den ska hålla sig vanligt. Så teé drickande morgon och kväll och halstabletter på det så klarar jag mig nog. Min dag har varit helt toppen faktiskt. Allt har varit roligt och jag har inte haft en tanke om någoting som jag har tyckt varit jobbigt. Eller jo, att jag fick stressa efter skolan men det gjorde inte så mycket för jag lugnade ju ner mig sen efter jag kommit hem från skolan och var klar med allting så jag kunde ta det lugnt. Men annars har allting varit på topp. Detta får bli det sista inlägget för den 15 november 2010 som jag skriver så här mycket på. Så hoppas att er dag varit lika bra som min. Så hörs vi imorgon. Ha en godnatt allihopa.

/Julia ♥



+


Halv Åtta Hos Mig

Har just kollat klart på det första på halv åtta hos mig. Ska snart gå och göra mig en kopp med vanilj teé i och sen gå och sätta mig framför tv:en igen. Träningen gick super bra. Det var verkligen roligt att komma igång igen. Efter träningen kom pappa och hämtade mig och när jag kom hem hoppade jag in i duschen. Sen så åt jag mat och läste samtidigt historia läxan och gjorde den. Sen så övade jag på veckans ord och nu sitter jag framför datorn. Men nu har halv åtta hos mig börjat igen så vi hörs senare.

/Julia ♥



Denna ska jag önska mig i julklapp↑


Full Pott

Svenska provet gick väldigt bra idag. Ifall jag har alla rätt på det jag svarade på så kommer jag att få ett VG och det kommer jag att bli glader för. Vid fem ska jag träna foboll till 18.00 och sen blir det att åka hem och äta köttfärs sås och spaghetti. På kvällen blir det att kolla på Halv Åtta Hos Mig och chilla lite gran för nu har vi inga prov längre. På en vecka i alla fall. Vi fick reda på vårt resultat på Samhälls provet också och jag fick alla rätt. Så allså fick jag VG. Så jag är riktigt glader today. Men nu så ska jag gå och äta baguetter innan jag ska iväg och träna fotboll. Hörs senare. Hoppas att ni har haft en bra start på veckan.

/Julia ♥


14 November 2010

Sitter just nu i min pyjamas och ska snart gå och göra mig en kopp med vanilj teé och sen ska jag sätta mig framför tv:en och läsa min nya Frida tidning. På onsdag så ska jag åka och klippa mig. Men jag ska inte färga håret eller någoting. Jag ska bara klippa topparna och toppa upp håret lite gran tror jag. Och jag tror inte att jag har sagt det men imorgon börjar fotbollen igen inomhus. Jo, det har jag sagt kom jag nu på men jag säger det igen. Så nu måste jag skynda mig en snepp efter skolan ifall jag ska hinna med allt jag vill hinna göra. Men nu så vill jag inte blogga mera för dagen så vi hörs imorgon. Sov så gott.

/Julia ♥


Nu är all snö borta igen:/


Home Sweet Home

Kom hem från farfar för en stund sedan och satt mig nästan på direkten framför datorn. Ska snart äta stuvade makaroner och falukorv riktigt mumsigt. Pluggade på svenska provet innan också och nu kan jag hela det så ett + till mig för att jag kan det nu. Var uppe hos mamma innan också och hämtade min Frida tidning men det var ingen mamma hemma så jag stannade kvar där uppe en stund och läste min tidning. Cyklade sedan hem och pluggade och sen så ägnade jag min tid åt att sitta framför datorn. Sen efter pappa kommit hem så åkte vi till farfar och hälsade på. Var där i en timme ungefär och sen så åkte vi hem igen. Men nu så ska jag äta. Vi hörs senare readers. Hoppas att ni ha haft en mysig söndag.

/Julia ♥


Du är så fiin:*


Presenter↓



Världens Bästa Pappa Tröja:D



Världens Bästa Pappa Kopp:D


Farsdag(L)

God Morgon:D

Det var länge sedan jag skrev ett god morgon inlägg så nu när det är helg så passar jag på att göra ett. Vaknade vid 9 tiden och låg kvar och kollade på Nyhets Morgon Söndag hihi jag brukar alltid tycka att det är tråkigt men Måns Zelmerlöw var där och då var det mycket roligare att kolla. Idag är det fars dag och jag har köpt två presenter till min käre far. Jag kommer att lägga ut dom på bild här sen på bloggen så ni får se vad det är. Idag blir det en chill dag. Ska bara vara hemma och plugga och åka till min farfar och hälsa på lite med min bror och far. Sen så ska jag bara åka upp till mamma och hämta min Frida tidning men sen ska jag vara hemma hela dagen/kvällen. Vet inte vad jag ska säga mera. Så vi hörs senare.

/Julia ♥


Julmust♥


Visst Ser Det Mysigt Ut?


Gud Så Härligt:*

Nu så ska jag gå och ta mig en varmt bad och ligga och plugga på svenskan. Jag känner att mitt hår är fettigt men egentligen är det inte det men eftersom jag känner det så ska jag tvätta det. För jag duschar ju varannan dag och sist jag duschades var i torsdags så jag ska ju duscha idag. Och det har jag glömt att säga att på måndag börjar vi fotboll igen fast inomhus såklart. Härligt kommer det att bli men nu så måste jag stressa efter skolan igen. Men men jag får väl ta det som det kommer. Men det ska i alla fall bli härligt att börja med fotbollen igen. Bara jag inte har för mycket läxor jag måste göra. Men nu så ska jag gå upp och spola upp vattnet i badkaret. Vi hörs sen efter mitt härliga varma bad. Hoppas ni får en skön lördagkväll.

/Julia ♥


Plugga Svenska!

Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket men Wilma sov som sagt hemma hos mig inatt tills idag och så har vi inte haft lust att sätta oss framför datorn. Istället har vi varit nere och köpte lite smått och gott och sedan gått hem och kollat på Madicken. Hih riktigt bra var den. Sen nu vid halv sex åkte Wilma hem till sin mormor och då gick jag och satt mig framför datorn. Igår såg vi som sagt på Sex And The City 2 och den vart riktigt bra. Vi gick sedan och lade oss och då var klockan runt 12 och då låg vi och pratade lite och sen så somnade vi och vaknade vid halv 12 idag. Så vi har inte hunnit att göra så mycket men en del i alla fall och det har varit riktigt roligt. Ska snart plugga lite Svenska och inte lite. Mycket måste jag plugga men jag ska i alla fall försöka blogga lite mer. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag ska i alla fall PLUGGA och sen ska jag åka upp till mamma och hämta min nya Frida Tidning så jag kan göra någoting annat än att sitta och plugga hela dagarna. Sen så ska jag nog ringa till någon kompis och fråga ifall vi ska hitta på någoting roligt. Men nu så måste jag gå till toaletten och göra ett besök där inne så vi hörs senare.

/Julia ♥



Hiss & Diss

*Att jag fick MVG+ idag på en bild jag ritade:D

*Att jag ska kolla på Sex And The City 2 idag:D

*Att Wilma ska sova hos mig inatt:D




*Att jag fick G på Fysik provet!

*Att vi har Svenska prov på måndag!


Vampire Diaries

Sitter just nu hemma hos pappa och kollar på Vampire Diaries och bloggar samtidigt. Idag i skolan så har allting varit roligt men bilden har faktiskt varit roligast. Jag gjorde en bild och jag fick MVG+ på och ni ska bara veta vad glad jag blev för jag är inte alls duktig på att rita så en chock blev det. Vi skulle egentligen få reda på resultatet på Samhälls provet med Ingemar som han heter hade inte rättat klart dom. När jag kom hem från skolan så gick jag först hem till mamma och packade upp och åt mackaroner. Sen så var jag barnvakt åt Tyra ett tag och då åt vi vanilj glass och kollade på tv:e. Sen så kom mamma och då körde hon hem mig till pappa och när jag kom innanför dörren så började jag att packa upp och sen så kom pappa hem. Sen så damsög jag hela huset och mitt rum och sen så satt jag mig här. Snart så kommer Wilma hit också. Och sen så blir det att äta kyckling, ris och sås och sen kolla på IDOL och bara ha det über mysigt. Men nu så ska jag kolla vidare på Vampire Diaries så vi hörs senare blogg läsare.

/Julia ♥


Min Önskelista:

1. The Hills Boxen.

2. En Kamera.

3. En One Piece.

4. Gympa Skor.

5. Inrednings Saker Till Mitt Rum.

6. The Last Song Filmen.

7. Miley Cyrus Skiva.

8. Nagel Vård.


Tacos Blir Det Att Mysa På Ikväll

Provet gick som en dans idag. Jag svarade på alla frågor och allting kändes bra så jag tror jag får full pott. När jag kom hem så packade jag till pappa och sen så ringde jag och pratade med dadi. Sen så tog jag ett varmt bad riktigt skönt. Nu så sitter jag framför datorn pch tar det lite lugnt. Ikväll som är nu ungefär ska vi äta Tacos riktigt gott ska det bli. Imorgon så ska Wilma sova hemma hos mig riktigt mysigt kommer det att bli. Jag vet inte riktigt vad vi hittar på men vi ska i alla fall kolla på Sex And The City 2. Wilma har redan sätt den man hon sa att det inte gjorde någoting att hon såg den igen. Sen ska vi göra en tråkig sak också. Vi ska öva på Svenska provet. Så att vi kan det. Och så blir det nog att kolla på IDOL och äta gott. Men nu så har jag ingeting att skriva så vi hörs väl senare antar jag. Ha en fortsatt trevlig kväll.

/Julia ♥


I'm No Super Man

Nu så har jag övat på provet så nu kan jag alla frågor och G-Delen. Riktigt skönt att ha det klart så nu slipper man plugga hela dagarna. Eller ne det slipper jag inte för vi har Svenska prov på måndag också:/ Men jag får bara bita i det sura äpplet och köra på. Sitter just nu och kollar på trean men jag vet inte vart programet heter. Ska snart gå och göra mig lite teé och sen ska jag kolla på tv:en igen. Vi fick reda på våra prov idag också. Eller vi fick reda på Fysik provet igår men jag var för besviken på det resultatet så jag skrev det inte på bloggen. Jag fick ett G på Fysik provet och ett G på Matten. På fysik provet hade jag övat hur mycket som hälst på och när jag gjorde provet kändes det jätte bra. Men sen igår när man fick reda på det så ståg det bara ett G. Så besviken blev jag. Men jag har lite svårt för matte så jag blev glad att jag klarade ett G i alla fall. Men ni får inte tro att jag inte sköter mina läxor och att jag är dålig i skolan. Det är bara att jag har svårt för matte ingeting annat. Men i åttan då smäller det. Men nu ska jag fixa mig lite teé vi hörs.

/Julia ♥


Jag har fått hem mina två tidningar också så nu har jag att läsa! :*


Gårdagens Kväll Bestod Av:


PLUGGNING!


Outfiten Igår Var Den Här↓


Halsband Från Lindex!
Shorta Från H&M!
Svart Linne Från JC!
Leggings Från Ullared!
Benvärmare Från Ullared!


Jag Gillar Mina Sockor!


Nu Är Vintern Här:D






Vad Jag Köpte:



Svart Shal Från H&M!



Rött Nagel Lack Från H&M!



Tröja Från Gina Tricot!


House

Sitter just nu och dricker teé, äter popcorn och kollar på House fast det är reklam nu. Ska snart gå upp och borsta mina små tänder och sen blir det att krypa under täcket and sleepa. Vi har sov morgon imorgon till kvart i nio. Inte så långt men det är i alla fall längre än 08.20 så lite längre får man sova ändå. Innan så pluggade jag en hel del och nu så kan jag nästan alla 28 frågor. Jag har bara två frågor som jag har kvar att lära mig in i huvudet. Imorgon efter skolan ska jag åka in till Bupp och sen så ska mamma och jag gå på stan. Och då ska vi leta efter en mysdress till mig och sen får vi se ifall jag hittar någoting mer. Jag ska ta med mig 200:- till skolan för jag ska köpa en kofta som kostar 179:- på H&M. Men nu så blev detta inlägget långt så ha en godnatt så hörs vi imorgon. Hoppas att ni har haft en bra tisdag. Min har varit sådär.

/Julia ♥


Vill ha dessa byxorna!


Jag Vägrar Att Inse Du Sviker Mig Alltid

Jag försöker att lägga ut bilder men det går ju inte så jag får fösöka igen sen lite senare. Dagen gick väldigt snabbt var bara Spanskan som var seg. Efter skolan så gick jag raka vägen upp på mitt rum och pluggade så nu kan jag hela G-Delen och nästan alla frågor så jag är stolt över mig själv. Efter jag pluggat så tog jag en varm och lång dusch och nu sitter jag framför datorn. Ska snart äta korv med bröd och sen ska jag plugga vidare lite gran. Sen blir det att lägga sig tidigt för jag är riktgit trött. Men vi hörs.

/Julia ♥


Outfiten Idag Är Den Här↓


Tröja Från H&M!
Linne Från JC!
Leggings Från Ullared!
Strumpor Från Ullared!


I Can't See Yourself As A Victim

Dagen har varit väldigt slapp för jag har ju stått på Bullen nästan hela dagen och det har varit jätte roligt. Efter att vi stått på bullen gick jag upp och hade svenska och sen hade vi spanska den sista timmen och det var väldigt segt idag att ha spanska så ett minus till det. Efter skolan gick jag hem och gjorde historia läxan och sen så gick jag ner och satt mig här och åt en paj från Mc'donalds för mamma har varit i växjö idag för min storebror Alexander hade fått någoting i ögat så dom vart tvungna att åka in till lasarettet och ta ut det. Och efter det så åkte dom till Mc'donalds och då köpte dom en paj till mig. Men nu så ska jag plugga lite så vi hörs när jag har pluggat det som jag vill få in i huvudet.

/Julia ♥


Har vi mycket att göra i skolan eller var tycker ni?


I Will Always Love You

Sitter just nu i min säng och ska snart lägga mig ner och somna och vakna vid 06.20 för imorgon börjar skolan igen. Men jag ska inte ha mycket lektioner imorgon för jag ska stå i bullen. Men jag kommer att ha ÄÖ och Spanska i alla fall men det kommer att bli en lung start på veckan och det är skönt. Innan så åt vi Pizza eller inte jag för jag åt en Kebab Rulle och det var riktigt gott. Jag åt nästan upp en hel men jag tror jag skulle kunna göra det men min lillasyster ville smaka en bit och då fick hon lite men jag blev i alla fall mätt och det var kanon gott som sagt. Efter jag ätit gick jag och valde kläder till morgon dagen och sen så tog jag på mig mjukis kläder och fixade lite och sen satt jag mig här. Nu så har jag satt mig i tv:e rummet och sitter och kollar på Vem Kan Slå Filip Och Fredrik? men ska snart gå och lägga mig. Detta får bli det sista inlägget för jag har ingeting mer att säga så ha en god natt så hörs vi imorgon.

/Julia ♥


Världens godaste smoothie!


Små Saker Jag Vill Ha:



Just Nu...


PLUGGNING!


You Make Me Happy

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har haft fullt upp hela helgen så jag har inte haft tid till att sätta mig framför datorn. I fredags så var jag på Ullared från 10.00 och kom hem vid halv åtta ungefär men jag la i alla fall in ett inlägg om vad jag köpte. Igår så var jag hos Julia hela dagen för min mamma skulle bort. Och sen så blev det god mat och mycket skratt och så sov Jossan med mig och Julia också. Vi var uppe till 03.00 och vaknade vid nio idag. Vi gick ner och åt frukost och kollade på Hitta Nemo och sen så gick vi och fixade oss i ordning och sen så gick jag hem och packade upp och sen hoppade jag in i duschen och gjorde mig fräsch. Sen så tog jag på mig kläder och sen satt jag mig här. Ska snart laga mat till mig och sen så ska jag plugga, plugga och plugga. Och ikväll blir det Pizza det var riktigt länge sen så det kommer att bli kanon gott. Men nu så ska jag kolla i kylen och se vad jag ska laga för mat så vi hörs senare. Hoppas ni får en bra Söndag!

/Julia ♥


Avslutar med en bild på syster:*


Vad Jag Köpte:



Termo Byxor Till Skidbacken!



Sex And The City 2 Filmen!



En Väska!



Tvål, Shampo Och Balsam!



Ögon Remover, Tandborste Och Lösnaglar!



Grå:a Strumpbyxor, Svarta Strumpbyxor Och Tå Strumpor!

 

Mys Strumpor!



Skid Handskar Till Skidbacken!



En Grå Mössa!



Svarta Leggings!



Maskara Och Hand Kräm!



Paraply!



Grå/Grön Jacka! (Jag ska ha denna istället för den som är från H&M)



Skid Jacka Till Skidbacken!


Life Is Good

Dagen har varit kanon rolig med mycket skratt som jag sa och mycket härliga vänner. Vi åkte först in vid 09.00 och var frame vid 10 tiden någon gång och sen gick vi till badhuset och badade. Sen åt vi på kina resturang och sen shoppade vi. Allt har varit kanon roligt verkligen och ingeting har varit det minsta lilla tråkigt. Vi kom hem vid 7 tiden och då gick jag först hem till pappa och packade resväskan och sen så kom mamma och hämtade mig så åkte jag upp till mamma och packade upp och sen så tog jag på mig pyjamas och smörjde in mina torra ben och mitt ansikte med ansikts kräm och sen gick jag och satt mig här. Och snart ska jag gå och lägga mig för imorgon ska jag gå upp vid 06.00 för vid 07.00 ska vi bege oss till Ullared. Så nu måste jag slita mig från datorn och istället dra mig till sängen så vi hörs imorgon efter Ullared ifall jag orkar.

/Julia ♥


Vi tog en paj på Mc'donalds också:D


Bilder Från Dagen




















Vad Jag Köpte:



Nagel Lack Från Kicks, Rosa Rouge Från H&M, Deoderant Från H&M!



Öronhängen Från Gina Tricot!



Ring Från Gina Tricot!



Jeans Från Gina Tricot!


Hiss & Diss



*Jag hissar att jag ska till stan imorgon med mina fina vänner:D

*Att jag ska till Ullared på Fredag:D

*Att jag ska sova över med Julia och Jossan på lördag:D




*Jag dissar att jag inte bloggat bra idag!

*Att inte Kissie har bloggat bra!

*Att jag har spillt choklad mjök på min vita jacka!

*Att min vinter jacka inte har kommit hem från H&M!



You Are Gone Forever

Nu så har Tova gått hem inte så roligt men vi ses ju imorgon igen klockan 09.00 för då bär det av till Växjö för att spandera hela dagen där inne med härliga vänner, god mat och mycket skratt. Ska snart hoppa i sängen för jag ska gå upp vid halv åtta så då kan man inte vara uppe hur länge som helst även om det är höstlov. Så ska gå och borsta mina tänder så fort jag är klar här på datorn. Sitter just nu är nynnar på Paradise låten för jag har fått den på hjärnan. Men den är i alla fall bra så det stör mig inte så jätte mycket att den har fasnat in my memory. Men nu så ska jag gå och kolla ifall mina byxor och min kofta är torra för jag ska nämligen ha på mig det imorgon och pappa har tvättat dom så jag har hängt dom i tork skåpet så dom ska torka så jag ska gå och kolla ifall jag behöver köra tork skåpet lite mer eller ifall dom är klara så vi hörs imorgon.

/Julia ♥


Everybody Need This Song

Förlåt för den dåliga uppdateringen men har inte hunnit att sitta på datorn och inte haft lust till det heller. Idag så har jag varit med Tova och hon kom först till mig vid halv 2 och då planerade vi tills imorgon och sen gick vi till Bakboden igen och tog en fika men idag spillde jag inte chokladen på mig. Sen så gick vi hem och packade väskorna och sen så cyklade vi till Hälsans Hus och badade lite gran och det var riktigt härligt. Nu så sitter vi hemma hos mig och dricker varm choklad mjölk och jag ska försöka att inte spilla på mig. Och så kollar vi på Paradis Hotel och har det riktigt mysigt. Men nu så ska jag vara social med Tova så vi hörs sen. Jag ska göra en Hiss & Diss sen så kolla in bloggen då igen.

/Julia ♥


Detta myste jag på innan Tova kom(L)


Helgens Bra Och Dåliga

 Jag hade det kanon kul i lördags med mina vänner.

Som jag alltid brukar att ha:D
 Jag har övat på samhälls provet och kan en del saker.

Vi har 28 frågor och vi har det nästa vecka så då måste man sätta igång även om man har höst lov *suck*

 Att jag och Julia hade det jätte mysigt tillsammans i fredags.

Vi spelade WII på morgonen och jag ägde ju verkligen

Jag bloggade ingeting på fredagen.

Men det var för jag var med Julia och jag ville hellre vara med henne än att vara på datorn.
 Att Jossan inte kunde sova över med mig och Julia i fredags.

För hon skulle till sin mormor och morfar


Just Nu..



+


I Feel Good

Har lekt med Julia och Jossan hela dagen och vi har hittat på en hel del faktiskt. Först så kom jag till Julia och efter en kvart kom segot = jossan. Vi kollade först bara på tv:e och hade det roligt och sen så gick vi hem till mig och åt pizza och sen så gick vi till Bakboden och tog en god fika. Vi drack varm o'boy och jag spillde den på hela min vita jacka och mina ny tvättade byxor så det blev att ringa pappa så han kunde komma och hämta mig och slänga byxorna och jackan i tvätt korgen på direkten. Så nu är min favortit jacka i tvätten och vi får hoppas att chokladen går bort. Så nu får jag använda min skinn jacka. Men min vinter jacka kommer snart hem så då ska jag ju andvända den. Sen så gick vi hem till Jossan och var på datorn lite och och hade det allmänt härligt. Sen så gick jag hem och satt mig här. Men nu ska jag hitta på någoting annat.

/Julia ♥




En Film Man Måste Se!


I'm Lovin´ It


One Less Lonely Girl

¡Buenas Días!

Vaknade vid 9 idag och gick upp och tog en dusch och gick sen och pluggade på samhälls provet så nu kan jag 6 frågor så jag har 22 frågor kvar att lära mig *pust*. Gick sen och satt mig här lite gran och snart ska jag åka till Konsum och köpa mjölk så jag kan göra o'boy och rostade mackor. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men det blir väl att plugga lite till och sen får det nog bli att ringa till en kompis. Sitter just nu och lyssnar på Justin Bieber när han sjunger One Less Lonely Girl och det är en av bra låtar som han sjunger. Tycker i alla fall jag. Men nu ska pappa köra mig till konsum så vi hörs senare antar jag.

/Julia ♥



It's First Time

Har varit med Tova hela dagen. Hon kom först till mig vid två tiden och då hyrde vi hem en film och åt mjölk choklad och lakris och filmen vi hyrde hem var: I-See-You och den var riktigt bra. Sen så gick vi hem till Tova och skulle spela Sims men det gick inte så vi kollade på tv:e och läste lite bloggar och kollade runt på Facebook istället. Sen så gick vi hem till mig igen och kollade på Paradise Hotel och Böda Camping. Sen så gick vi och satt oss här eller jag sitter och bloggar och Tova läser i min Frida-Tidning för hon hade inte läst den så då fick hon läsa min. Vet inte riktigt vad vi ska göra nu men vi hittar säkert på någoting roligt. Vi hörs sen.

/Julia ♥


Outfiten Idag Är Den Här↓


Kofta Från H&M!
Jeans Från H&M!
Strumpor Från H&M!


Love Game

God Morgon!

Vaknade vid åtta idag och log och läste i min nya bok som jag fick av min faster när jag fyllde år. Efter jag hade läst några kapitel så somnade jag om och sov till halv 10. Riktigt skönt att få sova ut. Gick upp sen efter jag vaknat till och bäddade sängen och tändeljus i mitt rum och gjorde det lite mysigt. Gick sen och tog på mig kläder och plattade mitt hår men vi kör på inget smink idag. Har nyss ätit rostade mackor och juice och ska snart ringa till någon kompis och fråga ifall vi ska hitta på någoting roligt. Så vi hörs sen när jag har nya saker att berätta här på bloggen. Hoppas att ni får en skön måndag.

/Julia ♥



Fotot är från igår. Dom är väldigt inne i spelet:*


RSS 2.0