Ingen Bild Och Ingen Rubrik:/

Nehepp nu så ska jag gå och lägga mig och nu vid 22.00 så börjar Disaster Date på MTV med så ska kolla på det och sen nana. Imorgon har vi sovmorgon till kvart i 9 och jag funderar på att locka mitt hår istället för att platta det men jag ska tänka på det så skriver jag imorgon vad jag tog. Och föresten jag kommer inte hinna skriva ett inlägg imorgon efter skolan för jag ska åka in till Växjö och sen vid halv sex så ska vi samlas vid klubbstugan så ska vi spela match vid halv sju så då kommer jag nog inte hinna sätta på datorn men sen efter jag har kommit hem och packat upp väskan så kommer jag att blogga ofc.

Puss & Godnatt


Rengöringslotion Från Apoteket=

helt klart bäst, sminket går verkligen bort på en gång med detta rengörings medel i alla fall för mig så då borde det säkert gå för er fast jag vet inte hur mycket den kostar för Mamma köper den alltid till mig men nästa gång Mamma köper det så ska jag fråga hur mycket den kostar men i alla fall här är bilden på den! Vilken rengöringslotion andvänder ni?


Mina Söta Tofflor:*

Nu så har jag tagit på mig pyjamas och det gjorde jag i den första pausen och i den andra borstade jag håret och satt upp det i en toffs och borstade mina tänder. Och så har jag tagit på mig mina lila söta tofflor och tagit kort på det + på min rengöringslotion. Men nu så har det börjat igen och jag kan säga att barnen vann, YES jag hejade på dom vilken lag hejade ni på föräldrarna eller barnen? Jag hejade som sagt på barnen som jag sa nyss:)

Skriver Sen(L)


Prisoners At The Fort 100% Best:D

Nu så har jag ätit lite mat tagit på mig lite mjukis kläder och cyklat till Pappa så han kunde skriva på ett papper och så har jag lämnat det på posten och ställt in min cykel i garaget och läst allas bloggar och tagit hand om Tyra i en timme fast det var innan så det var därför jag inte kunde blogga då men jag ska blogga detta och sen en gång sen också när det är paus på Fångarna På Fortet. Men nu hinner jag inte skriva så mycket för nu börjar Fångarna På Fortet så skriver ett inlägg sen när det är paus det lovar jag.

Kram ♥


Mitt Älskade Skåp (Big Love)

Här kommer fyra bilder på det finaste, och det helt klart det bästa skåpet:D








Städ Dax:}

Förlåt för att jag inte skrev idag på morgonen men det var för att jag orkade inte cykla till skolan idag så då frågade jag Mamma när hon skulle åka ner och då sa hon kvart i åtta och då han jag inte skriva på bloggen så det är jag ledsen för:/ Men nu ska vi vara glada, efter skolan så kom Mamma och hämtade mig och då åkte vi hem och då packade jag upp och dammade lite i mitt rum och tog på mig mjukis kläder och tvättade bort sminket för jag mår inte riktigt så bra idag men det går väl över bara jag inte behöver stressa och tänka så mycket. Sen så tog Mamma in posten och då hade det kommit ett brev till mig och det var mitt Nordea kort:D Så nu har det kommit och jag är riktigt glad. Men nu så ska jag ladda upp lite bilder för idag har jag tagit kort på mitt skåp. Men hoppas ni har haft en bra Tisdag älskade bloggläsare och så får vi hoppas att kvällen blir bra också.

Puss Från Eran Julia ♥



Vill Du Höra Sanningen?

Nej nu orkar jag inte vara inne på datorn längre så ska skriva klart detta inlägget sen gå upp och lägga mig under det varma täcket och hoppas att min hals är bättre imorgon för när vi spelade match igår så var det en som fällde mig och då ramlade jag bakåt och slog i huvudet i marken i en jädra fart och slog i bak huvudet och sträckte mig AJ det gör riktigt ont faktiskt:/ Så vi får hålla tummarna att den är lite bättre imorgon i alla fall(Y) Och så har Pappa beställt tid till mig och min Bror så vi ska åka och klippa och färga oss så vi är fina innan vi ska ta klass foto och sånt i skolan, längtar. Men nu ska jag sova.

Godnatt! <3


"Amigos Textos Dos"

Nu så har jag övat på mina Spanska glosor och jag kan allihopa men jag ska öva varje dag ändå så jag inte glömmer någon och så har jag bortstat mina tänder och satt upp mitt hår i en toffs. När jag slängde lite papper i papperskorgen så kollade jag ut och då var himlen jätte fin och jag tog kort på den men den bilden lägger jag ut på det sista inlägget. Spanska tycker jag är det roligaste ämnet i skolan nu i alla fall för vi har inte haft Kemi och Biologi än men vi ska ha det på Onsdag tror jag. Men nu ska jag som vanligt läsa alla bloggar så skriver jag sen innan jag ska gå och lägga mig och sova så jag är pigg tills imorgon.

♦ Puss & Love ♦


Body Butter {Mango}

Nu så har jag tränat, duschat och haft hårinpackning + tvättat håret med shampo och balsam och tvål på kroppen och så har jag smörjt in hela kroppen med Body Butter Mango. Det blir att cykla ner till Pappa imorgon istället för jag ha redan ställt i cyklen i garaget och så orkar jag inte häller men efter detta inlägget så ska jag öva lite Spanska och sen så skriver jag här igen på min älskade blogg. Men innan jag ska öva Glosor så ska jag radera mina Mail och logga in på Facebook. Och ett tips bara: Body Butter är väldigt bra för torr hud!

PEACE ♣


Solen Skiner & Himlen Är Blå^^

Kom hem från skolan för en halv timme sedan och packade upp väskan och tog på mig fotbolls kläder ska snart ta fram en skål och hälla i yoghurt och flingor och äta lite och sen cykla ner till fotbolls planen och träna från 17.00-18.00 härligt ska det bli. Skolan idag var riktig rolig idag först så hade vi Musik och då spelade vi lite gitarr och sen hade vi Geografi och då kollade vi bara igenom kartan och lite så och sen hade vi Engelska och då skulle vi skriva en Saga som ska redovisas om 3 veckor. Sen hade vi lunch och det var riktigt gott faktiskt och sen hade vi ÄÖ och då hade vi SET och det var rättså roligt och det sista hade vi Spanska och det är roligast. Vi fick 10 glosor också som vi ska ha tills på Torsdag (På Spanska) så efter träningen ska jag först till Pappa och sen öva glosor. Men nu måste jag äta lite skriver sen efter den härliga träningen, och bilden är för länge sedan när Tyra var mindre.

Lots Of Love!


/Julia ♥


I ღ The City

God Morgon!


Vaknade av väckarklockan vid tjugo över sex och gick upp och gjorde mig i ordning och dagens outfit blev: En Blå Tröja Med Text, Ett Svart Linne Under, En Svart Kofta Över, Mörk Blå:a Jeans Och Svarta Strumpor. Ska snart gå och äta lite frukost men först ska jag skriva klart detta inlägget och radera mina Mail och logga in på kära Facebook för jag har redan läst alla 16 bloggar för jag glömde skriva Kattis.blogg.se också så den läser jag också. Till frukost ska jag äta vanilj yoghurt med flingor och en kopp med vanilj teé låter det gott bloggläsare? Just nu längtar jag faktiskt till vintern hihi kanske lite konstigt men det är så mysigt fast jag vill inte att det blir lika mycket snö som det var förra året då låg snön kvar ända till April och det vill jag verkligen inte. Men nu ska jag äta frukost skriver sen efter jag har tränat fotboll och ifall jag inte hinner innan jag ska träna så bloggar jag mycket på kvällen!

LOVE ♥


Ni Är Mina Pengar$

Nej, nu ska jag gå och lägga mig och ligga och tänka hur mitt nya rum ska se ut och hur jag ska ha det och så. Imorgon är det skola igen och vi börjar vid 08.20-15.15 och sen vid fem så ska vi träna fotboll och sen blir det hem och duscha och göra sig fräsch och sen cykla till Pappsen så han jag skriva på ett papper så Mamma kan skicka in det så jag kan få hem mitt Bank kort=LÄNGTAR och jag kan redan koden men den var rättså svår men jag kan den, den är jätte lätt sen när man kan den hihi men jag ska inte säga den till någon eller Mamma och Peder vet och Pappa kommer att få veta också men ingen annan. Men innan jag går och lägger mig så ska jag visa en riktigt fin tröja som jag ska köpa nästa gång och åker in till Stan för jag har 1000:- kronor kvar sen jag fyllde år och den kostar 99:- så jag har råd. Nehe jaha nu ska jag sova sov så gott och jag säger det igen: Hoppas att ni har haft en kanon bra:*

PEACE ♣


H&M Is Awesome♥

Har kollat på H&M Again och hittade ett par riktigt snygga skor se här nedanför↓




Inredning Gillar Jag:*

Nu så är jag mätt i magen och är fräsch i munnen och har tagit på mig en ren pyjamas och satt mig och kollat i lite inrednings tidningar och H&M kataloger. Har hittat en tröja och en kofta som jag vill ha på H&M men det ska jag köpa själv och så har jag hittat lite saker till mitt nya rum och det är riktigt fina saker har tagit kort på det för man får allt tillsammans för 4452:- för allt ingår tillsammans och då får man: En Dubbelsäng på 170cm Lång, Ett Nattusbord, Ett Täcke, En Lampa Och En Gaderob Med Två Dörrar, perfekt ju! Så har visat Mamma och Peder (Mammas Sambo) nu och dom tyckte det var jätte fint så det kommer nog att bli det JIPPI längtar tills jag får inreda mitt nya rum. Men här kommer tre bilder en på mina H&M kassar och en på katalogerna jag kollar i och en på sidan där allt var sängen och det.



~Chewing Gum~

Vilken smak tycker ni är godast av dessa smaker?


Förlåt För Dålig Uppdatering:/

Förlåt så väldigt mycket för så dålig uppdatering men jag kan i alla fall berätta hur dagen har sätt ut och den har sätt ut så här: Först så ringde klockan vid tio i sju och då gick jag upp och gjorde mig i ordning och tog på mig: En Helt Vanlig Vit Tröja, Ett Svart Linne Under, Svarta Leggings Och Vita Strumpor. Matchen gick inte så jätte bra eller för dom andra men jag var verkligen inte duktig idag. Vi förlorade med 2-1 men dom hade bara tur på den sista målet så vi var duktiga ändå förutom jag, för jag är inte duktig på att spela på konstgräs för det spelade vi på för då går bollen riktigt snabbt. Men sen efter vi kom hem vid 14.00 ungefär så packade jag upp väskan och åt lite mat och så kollade jag på mina nya kläder också som jag hade fått hem från H&M och allt passade förutom ett par leggings för dom var för stora. Jag tänkte ta kort på det men då ringde Tova och frågade om vi skulle va och vem tackar nej när en kompis ringer? Så då han jag inte det så då cyklade jag ner till fotbolls planen med Tova och kollade på när B-Laget spelade och dom vann med 3-2 till Åseda för dom är verkligen bäst. Men nu ska jag äta kebab-rulle och ta på mig pyjamas så skriver jag sen jag lovar att jag ska blogga mycket efter jag har ätit kvällsmat och tagit på mig pyjamas och fixat mig I Promes och hoppas att ni har haft en bra dag också och att alla har mått bra men nu ska jag radera mina Mail och logga in på Facebook och läsa lite bloggar skriver sen!


Kram /Julia ♥


Gästbloggare Tova!

Hej alla Julias bloggläsare!:)

Blir ett väldigt sent inlägg. Idag har jag varit i stan och shoppat lite sen så har jag nyss kommit hem från min mormor som hade kräftskiva, jätte gott! Kom faktiskt på att jag (Tova) skulle gästblogga varje lördag så det är ju precis det jag gör nu, hihi:) Ska göra som Julia nu, gå och lägga mig. Måste upp tidigt imorgon det är match mot Emmaboda, det här tar vi tjejor. Skolan går fort och det känns som om vi har helg hela tiden, men det är ju rätt bra va? eller vad säger ni Julias bloggläsare? Har bara en liten sak till på hjärtat, Julia vill att jag ska skriva precis som henne och jag vet inte riktigt om jag har gjort det, så Julia det här är till dig: du får gärna ändra fel och sånt i texten om du nu hittar något! Puss på dig gumman, älskar dig ♥



Kram /Tova ♥


Now I Have To Sleep [Heart]

Nej, nu måste jag verkligen sova ifall jag ska orka gå upp imorgon så ska stänga av datorn efter detta inlägget och sen borsta mina tänder och sen får det bli att sova under täcket och kolla på en bra film och somna till den. Imorgon efter jag har kommit hem från Matchen så ska jag först äta sen så ska jag kolla på Djävulen Bär Prada filmen som jag fick av söta Tova i födelsedags present har redan sätt den men den är sjukt bra så det gör ingeting att se den en gång till. Hoppas att ni har haft en bra Lördag kväll och att det har varit mysigt, och det kan faktiskt vara mysigt att bara ligga inne framför tv:en och kolla på en bra film och äta chips/godis och att det spö regnar ute det är übermysigt eller vad säger ni?

Sov Gott ♥


Julia Hjärta Sina Bloggläsare=SANT

 


Face Mask And False Lashes.

Sitter just nu och kollar på H&M fast inte på kläder utan på lite kropps vård och sånt och det finns på rubriken: Kosmatik om ni nu inte visst det. Och jag har hittat en Ansikts mask och lösögonfransar, jag har aldrig använt lösögonfransar så det ska bli roligt att prova men jag ska inte köpa det via internet utan nästa gång jag åker in till staden Växjö. Här kommer dom på bild! Har ni haft den smaken på Ansikts mask någon gång och i så fall luktar den gott?


 


Väskan Är Packad:]

Nu så har jag ätit lite rostade mackor och kollat på Sweet Sixteen fast det är slut nu och skickat lite sms med Jullan Gullan. Imorgon ska vi som sagt spela match mot Emmaboda borta och vi samlas redan vid kvart i åtta imorgon så jag ska gå upp vid tio i sju *pust* jag vill ju sova ut på helgerna så man kan gå upp vid 06.20 när det är skola men nehe det blir det inte men allt i livet är inte perfekt så jag får bita ihop. Men vi ska ju spela fotboll så det är ju roligt så det gör inte så mycket eller lite kanske. Men nu känner jag att jag blev kissignödig så skriver sen och några minuter till efter jag varit på toalett besöket.

PEACE AND LOVE ♣


Lite Smått & Gott(A)

Här kommer bara lite smått och gott vad jag använder och mina kort och hur mycket pengar jag har just nu och lite så! om ni undrar varför så var det för jag ville bara visa upp lite saker:)


















EUCALYPTUS (Extra)

Köpte dom här idag i Braås när jag var hos Alexandra och jag har aldrig smakat dom förut men man får verkligen en fräsch andedräkt och man luktar gott i munnen!


Hemma Från Braås!

Kom hem från Alexandra vid halv 6 ungefär och packade upp väskan och så och det har varit rent ut sagt riktigt roligt att få vara med dom härliga underbara personerna. Igår så åt vi Tacos och det är alltid gott och drack Fanta till det och sen satt vi och pratade lite gran om killar m.m och bara babblade på med allt och sen så åt vi lite chips och dipp och då tog jag en bild på Alexandra och då ville hon se den men då råkade hon tappa min mobil i dippen HAHA men det gick bra den luktade bara lite gran men nu luktar den inte längre och allt på den är som den var innan. Sen så gick vi ut lite och gick och tog frisk luft och snackade och satt oss vid Busshållplatsen och snackade lite mer. Sen så gick vi hem och kollade lite på tv:e på MTV och det var Crips tror jag det hette. Och sen gick vi ut och la oss i husvagnen och log där och pratade och skrattade riktigt mycket och det var grymt kul hihi (På Måndag Blir det Fläskoklet På Tisdag Bli Det Fläskoklet På Onsdag Blir Det Fläskoklet På Torsdag Blir Det Fläskoklet På Fredag Blir Det Tacos På Lördag Blir Det Pizza På Söndag Blir det Fläskoklet..) hihi den sjöng vi jämt Wilma och jag hela kvällen till klockan 3 på morgonen typ hihi kul var det i alla fall. Sen så vaknade vi vid halv 12 idag och gick in och åt en jätte god frukost och sen gick vi och gjorde i ordning oss och sen slappade vi lite och sen gick vi och åt Pizza och det var mumsigt. Sen vid 17.00 kom Wilmas Mamma och hämtade oss så åkte vi hem och då packade jag som sagt upp och fixade i ordning och sen gick jag och satt mig här. Men nu ska jag visa några bilder jag tog dom kommer cirka nu↓








God Morgon Blogreaders(L)

God Morgon Blogreaders(L)

Usch idag är jag verkligen trött ville bara sova vidare när klockan ringde vid tjugo över sex för det var så varmt under täcket och jag låg så skönt. Men gick upp på en halv minut ändå och började fixa mig i ordning, jag sa ju att jag skulle ta kort på mitt skåp idag och min outfit och det kan jag göra men jag kanske inte kan ladda upp dom idag eftersom jag ska till Braås. Men ifall jag hinner när jag har packat upp och packat ner så kan vi se ifall jag hinner sätta mig vid datorn ett liten tag och ladda upp alla mina nya bilder och ladda upp dom här på bloggen men vi fårse ifall det går snabbt eller sakta. Igår kollade jag i den nya IKEA katalogen och jag hittade lite saker för vi ska ju flytta om ett år som sagt till Vetlanda och då ska jag få helt nya saker = BÄST och då så håller jag på att kolla vad jag vill ha och tillsammans blev det: 855:- och då får jag: En Fotölj, Två Lyktor, Två Gardiner (Två Gardniner Menar Jag Att En Till Höger Sida Och Vänster Sida I Fönstret) Och det tycker jag är bra saker men rättså dyrt ändå kanske. Jaja jag får prata med Mamma om det och fråga vad hon tycker och så. Men nu ska jag äta frukost och ifall jag inte skriver mera idag så hoppas jag att ni får en kanon bra och mysig Fredag och att ni har fint väder och att allting är perfekt:*

Love! /Julia ♥


Visst är det fint? :'(


Börjar Bli Trött.

Har läst allas bloggar och varit inne på Facebook och läst och skrivit och nu har jag bara ett inlägg här kvar och radera mina mail sen så ska jag stänga av the computer. Jag vet inte riktigt ifall jag hinner blogga imorgon mer än på morgonen men jag fårse för jag ska inte sitta vid datorn imorgon i alla fall inte när jag är hos Alexandra för dom tycker nog inte det är så roligt och sitta och kolla på mig när jag bloggar får då vill jag ju umgås med dom härliga godingarna eller hur? För jag slutar vid 15.15 och då ska jag först cykla hem till Pappa och packa upp väskan och packa i det sista till Mamma och sen upp till Mamma och packa upp och fixa i ordning och så ska jag packa till Alexandra också och så ska jag fixa handväskan med pengar och sådant så det ser ut som att jag inte kommer hinna sätta på datorn eller vad tycker ni? Men i alla fall nu ska jag smörja in mig med min nattkräm och hoppas att mina Tidningar har kommit hem också jag har både Preminationer på Julia-Tidningar och Frida-Tidningar kanon:) Men sov så gott och dröm söta drömmer sweet hearts!

LOVE PEACE HOPE ♥



Nya Bilder^^

Nu så har jag varit ute och tagit lite nya bilder + att jag träffade en söt liten katt och den tog jag kort på med så här kommer dom, hoppas ni tycker dom är fina:}












Tänksam(:

Kom hem från fotbollen vid 20 i 7 och hoppade in i duschen och tvättade håret och sen borstade jag det och sen så åt jag lite mat och sen så satt jag mig här. Träningen gick jätte bra och det var jätte roligt och jag har inte ont någonstans längre och det är skönt. Har också tagit fram pengar till alla jag var skyldiga jag har tagit fram 5:- som jag ska ge till Sanna och 11.50 som jag ska ge till en kille i klassen så det är också klart. Och så har jag packat idrotts kassen och packat till Mamma och tagit fram kläder så nu är allt klart, riktigt skönt. Så nu sitter jag här framför datorn med pyjamas och halv torrt hår och bara tar det lugnt och längtar tills imorgon tills dagen är slut så det är helg så jag bara kan ta det lugnt. Vi har haft 4 läxor denna veckan eller en var bara att klistra in en bok så den ska hålla i 3 år men Ingallil som hon heter sa att det var en läxa så då var väl de det. Men nu ska jag kolla lite på tv:en skriver sen ikväll. P.S imorgon kanske det inte kommer vara slapp på dagen men sen på kvällen:D

Lots Of Love!


/Julia♥



Entligen Fotboll:]

Kom hem från skolan för en halv timme sen ungefär och packade upp skolväskan och packade väskan till Mamma och tog på mig mina fotbollskläder och fixade lite. Sen så gick jag och satt mig vid datorn och läste allas bloggar och åt min halva Schweizer Nöt som jag köpte idag i skolan fast hade inga pengar så jag lånade av en klass kamrat = snällt och tack. Ska som sagt träna nu vid 5 så ska bara skriva detta inlägget och logga in på Facebook och MSN och sen så ska jag cykla ner ska bara slänga ett papper i soptunnen hihi intressant va? Men i alla fall, skolan idag var riktigt rolig faktiskt först så började vi med Fysik/Teknik och det var inte så jätte roligt men ändå och då skrev vi lite i Anteckningboken och exprimenterade lite och sen hade vi Språk (Jag Har Spanska) och det gick jätte bra med alla meningar så tror jag får alla rätt WIHOO:D Och sen hade vi Lunch och det var Pörjelök (Stavning) soppa och det var riktigt gott och sen hade vi Svenska och då jobbade vi lite i boken och läste och hade veckans ord och jag tror faktiskt att jag hade alla rätt då med:D Sen hade vi Matte och då jobbade jag 20 tal och sen den sista Lektionen hade vi Samhäll och då pratade vi bara så det var inte så jätte roligt, oj detta blev långt men i alla fall hoppas ni har haft en bra dag!

/Julia!


Chicaste Foki♥

God Morgon Sötnosar♥

Vaknade som vanligt och gick upp och bäddade sängen och gjorde mig i ordning dagens outfit är: En Vit Tröja, Ett Vitt Linne Under, Ljus Blå:a Jeans Och Grå:a Strumpor Med Vita Prickar På. Tror inte jag orkar lägga ut den på bild men jag har blivit väldigt dålig på att ta kort på min outfit men jag ska försöka det imorgon i alla fall. Ska snart äta lite frukost och sen cykla iväg till skolan. Vädret idag är lite muligt men jag tror att det kommer att bli rättså fint ändå för solen skiner lite bakom molnen. Och ikväll blir det fotbolls träning också guttans från 17.00-18.30 ska bli roligt. Men nu har jag inget mer att komma med så vi får höras after the school. Juste det glömmde jag säga Foki vann igår som den Chicaste Bloggaren, yes:D

♦ Bye Bye ♦




Orkar Inte Sitta Vid Datorn Mer För Idag!

Nu så har jag smörjt in mig med min Nattkräm så nu är jag len och mjuk i mitt ansikte och det gillar vi så jag är redo för sängen. Men jag är inte trött så blir att kolla på lite tv:e och sen gå och lägga sig. Varför jag skriver godnatt inlägget nu är för att jag inte orkar vara inne på datan mera fast jag är pigg men jag orkar inte blogga mera men skriver såklart mera imorgon. Hoppas att ni haft en bra dag och att det går bra för Foki för hon är ju på Chic-Galan så nu får vi hålla tummarna för henne eller hur blogreaders? (Y) Men som sagt sov så gott och dröm inte mardrömmer för dom tycker vi inte om eller hur? :D

· Godnatt ·




5-1 Till Sverige;d

Nu så har jag kommit hem från kära Växjö, eller kom hem för en halv timme sedan kanske och då tog jag fram kläder tills imorgon skriver mer om det imorgon, bytte om till pyjamas och borstade tänderna. Det har varit rent ut sagt en kanon bra kväll med underbara personer och mycket skratt tack så mycket älskade ni  Har tagit lite bilder också på mina Älskade vänner hihi men dom lägger jag ut sen efter jag har pratat färdigt. Dagen har faktiskt varit riktigt nice även att vi har varit i Mörtelek, trodde att det skulle bli jätte tråkigt men det var det faktiskt inte. Hemresan från Växjö var nog det roligaste haha. Men skriver sen efter jag har varit inne och kollat på Facebook och chattat lite på MSN! Puss, Puss:*








(Han Bara Fyra Men Ändå)


Hemma Från Mötelek:D

Nu så har jag kommit hem från Mörtelek och det har regnat där hela dagen, *pust* så är helt slut nu. Fast vi behövde inte cykla till Mörtelek i alla fall för det regnade så mycket så Lärarna körde ut oss Skönt annars skulle vi bli jätte blöta. Men nu så har jag kommit hem och packat upp väskan, tagit på mig rena kläder och fixat håret och är redo för att åka till Växjö och kolla på Fotboll. Dagen har i alla fall varit jätte rolig tycker jag även att det har regnat för vi gick in i ett litet hus där det spökade och när vi gick där så kollade jag till höger och då låg det är bok och ett par glasögon där och sen när vi gick in i rummet så ståg dom upp. Och sen hon som "Jobbade" där ungefär sa att hon hade städat och så där så hon hade bäddat om sängen och när vi gick in i det rummet så hade någon suttit i sängen och dragit ut stolen vid matbordet scary. Men nu ska jag kolla vidare på tv:en för det är ett jätte bra program just nu men skriver sen efter jag har kommit hem från Växjö vet inte riktigt när vi kommer hem men jag skriver efter i alla fall! Hoppas att ni har haft en bra dag och så ses vi ikväll.

Puss ♥


Mörtelek♣

God Morgon Alla!

Vaknade på direkten idag när klockan ringde vid 06.20 och gick upp och bäddade min säng och gick på toaletten för jag är alltid kissinödig när jag vaknade alltid precis efter jag har bäddat min säng lite konstigt tycker jag men ändå. Idag ska vi som sagt till Mörtelek och jag har bara på mig min ÅIF-Mjukis dress och det spöregnar ute och vi ska cykla hm, trevligt kommer att bli jätte blöt men jag har mig mig ett par extra strumpor och en kofta så funderar på att ta med mig ett par extra mjukisbyxor också ska tänka på det. Ska cykla ner till Skolan vid ungefär tjugo kvart i för innan ska jag lämna mina böker/läxor i mitt skåp och så men nu måste jag äta lite frukost och hinna gå in på Facebook och MSN skriver sen efter jag kommit hem fast inte direkt för jag måste skynda mig lite då med för vi ska ju åka och kolla på Fotboll i Växjö vid 16.30 men ska försöka skriva ett inlägg ändå, bra va? :}

PEACE


→Tusan Också←

Kollade ju innan på Fångarna På Fortet och jag hejade på IDOL men dom förlordade tyvärr så Let´s dance vann, men dom fick bara ihop någoting på 9000:- så mitt lag som jag hejar på ligger först en så länge guttans. Har borstat mina tänder och smörjt in mig med nattkräm så efter detta inlägget ska jag kolla på lite tv:e och vänta tills jag blir trött och sen gå och lägga mig. Hoppas att det är grått imorgon fast inte att det regnar för jag gillar inte att cykla när det är sol ute och att man ska cykla långt för då blir man så svettig och det tycker jag är äkligt eller vad tycker ni bloggläsare? Jahopp jahej då måste jag väl säga godnatt nu kära ni hoppas ni sover gott och att ni har haft en bra dag:) P.S på Fredag ska jag till Braås och sova där med Wilma och Ebba hos Alexandra i Braås riktigt mysigt kommer det att bli eller hur tjejer? :D

Dreams Sweet Dreams Now ♥


Veckans-Ord:

Här kommer våra Veckans-Ord och jag tycker dom är jätte enkla!


Fräsch Igen♦

Nu så har jag duschat, ätit mat och köpt fika tills imorgon så nu är allt färdigt + att jag har övat på Spanskan så nu kan jag det också så efter detta inlägget ska jag öva på veckans ord också och dom är väldigt enkla kan ta kort på dom sen så ni fårse hur dom ser ut och så. Till mat åt jag: Biff, sås och potatis och det var jätte gott och till Fika köpte jag en Mer (Päron) och en Risifrutti. Men nu ska jag läsa dom bloggar som jag läser och gå in på Facebook och lite så, usch vad tråkigt detta inlägget blev men what ever.

/Julia ♦


Glass Med Kolasås=Mums!

Förlåt för att jag inte bloggade direkt efter jag hade kommit hem från skolan man jag han inte för jag var tvungen att göra andra saker. Jag har både gjort mina läxor min engelska och svenska läxa så nu så har jag bara veckans ord och 5 meningar med spanska kvar sen är jag klar med alla läxor. Och så har jag tagit fram kläder tills imorgon och så har jag varit uppe hos Mamma och hämtat min cykel hjälm och så hjälpte Mamma mig också att klistra in min bok så den blir finare och den blev lagom inte helt perfekt men det gör inte så mycket ändå tack så mycket Mamma. Så just nu sitter jag och äter Glass med Kolasås och ska snart hoppa in i duschen och sen så ska jag cykla ner till Konsum och köpa Fika till mig tills imorgon för imorgon ska vi som sagt till Mörtelek. Hade inte med mig min mobil till skolan idag heller för jag ville inte så jag tog inte kort på mitt skåp men på Fredag kanske jag tar med mig min mobil och då kan jag nog ta ett litet kort på mitt kära skåp! Men nu ska jag fixa i ordning lite innan jag ska gå och duscha.

◊ Puss & Kram ◊


Good Morning:*

Good Morning:*

Vaknade vid 06.20 som alltid och gick upp och bäddade sängen och gjorde i ordning lite i mitt rum och sen gick jag och tvättade mig i ansiktet och borstade mitt hår och sen gick jag och tog på mig lite kläder och outfiten är: En Vit Tröja Med Svarta Sträck, Vitt Linne Under, Blå:a Jeans Och Vita Strumpor. Har inte så mycket att berätta för det har knappt hänt någoting än bara det jag har berättat eller jo, jag har sminkat mig med puder och maskara och plattat håret också det är det som har hänt just nu i alla fall. Ska snart ta fram lite Baguetter och Juice så ska jag äta det och sen gå och borsta mina tänder och sen iväg till skolan och börja plugga hihi. Efter skolan så ska jag göra min Engelska-Läxa och hämta min cykel hjälm hos Mamma för det var man tvungen att ha på sig imorgon när vi cyklar till Mörtelek och så ska jag duscha och ta fram kläder och dona & fixa så det blir rättså mycket efter skolan men det klarar jag säkert bara jag tar det lugnt och inte stressar.

Ses Efter Skolan(L)


•Nighty•

Ne, nu så ska jag gå och lägga mig och sova tror jag för igår blev det alldelses för sent sov bara i 9 timmar så sängen står det högst på listan. Hoppas att ni har haft en bra och rolig dag själv har jag faktiskt haft det jätte bra och allt har flyt på. Imorgon är det skola igen och då ska jag ha med mig min mobil och ta kort på mitt skåp så lägger jag ut det sen på bloggen när jag har kommit hem från skolan. Tack för att så många läser min blogg fortsätt med det:)


Filmer Jag Ska Se Snart:

Här Kommer 4 Filmer Som Jag Ska Se Snart:








Fångarna På Fortet(Y)

Sitter just nu och kollar på Fångarna På Fortet fast just nu är det paus och jag hejar på just nu i alla fall det laget Magnus Samuelsson är med i, jag kom inte riktigt ihåg vad grupp namnet hette men i alla fall, vilket lag hejar ni på? Men nu ska jag dricka ett glas med Juice och sen gå in i tv:e rummet och kolla vidare för det har börjat nu men jag skriver sen efter jag har borstat mina tänder och så, så det blir ett inlägg till i alla fall!

PEACE ♣


I´m Home Lovers^^

Kom hem från Växjö för en timme sedan ungefär och när jag kom hem så packade jag upp skolväskan och så packade jag upp mina nya kläder och la fram vad jag skulle ha på mig tills imorgon. Jag köpte 3 par jeans och 3 par tröjor så nu behöver jag inte köpa mer kläder på ett tag eller jag kommer få hem ett H&M packet nu också i börjar av September men sen får det vara bra med kläder så nu är min gaderob hos Mamma och Pappa fulla, hihi skojar bara men dom är fyllda med lagom mycket. Tog på mig lite mjukis kläder också och tvättade bort mitt smink och smörjde in mitt ansikte med Body Lotion så nu ska jag sitta på datorn ett tag och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra ska kanske ut och cykla en rund eller vi fårse ska kanske göra min Engelska-Läxa också fast den är inte förens på Fredag för då ska man lämna in den men jag brukar alltid lämna in och göra mina läxor i början av veckan så att det är klart så jag kan va med min kompisar.


God Morgon! :}

God Morgon! :}

Vaknade som vanligt vid tjugo över 6 och gick upp och gjorde mig i ordning. Är väldigt trött idag jag ville bara sova längre idag på morgonen men nej, det får vi ta på helgen istället eller hur bloggläsare? Idag i skolan kommer vi att börja med Musik och sen vet jag inte riktigt för mitt schema är i skåpet men jag ska ta kort på mitt skåp en dag och sen sätta in här på bloggen för idag ska jag sätta upp lite bilder och då kommer ni fårse dom när jag har tagit kort. Och på Onsdag har jag glömt att säga att hela mitt Fotbolls lag ska åka till Växjö och kolla när Åseda IF (Tjejer) spelar match, jag vet inte riktigt vilket lag dom möter men jag säger det när jag vet. Nehe nu ska jag äta lite frukost och sen bege mig till lilla skolan!

Love! /Julia ♥


Sov Dags[:

Nu så är det dags att gå och lägga sig för jag börjar bli lite trött. Men jag ska till Växjö imorgon vid 14.00 så jag kommer att skriva sen när jag har kommit hem för först ska jag till Bupp och sen ska Mamma och jag gå och köpa lite nya jeans till mig för det behöver jag verkligen så jag blir ledig en timma från skolan får hoppas att det inte är en lektion som jag missar mycket på annars får jag skriva av någon ifall man skulle skriva ner någoting så det löser sig.

Kyss & Godnatt


Du Var Älskad<3

DU VAR ÄLSKAD OCH KOMMER ALLTID ATT VA AV MÅNGA



Puss & Kram:}

Nu så har jag valt vad jag ska ha på mig för någoting imorgon till skolan och ifall jag hinner och orkar så kommer jag att ta kort på det imorgon och ladda upp det på bloggen. Har också tagit på mig pyjamas och ska nog ta lite glass med kolasås strax och sitta framför tv:en och kolla ifall det är någoting bra. Ska skriva ett till inlägg innan jag ska gå och lägga mig och sova. Har också tagit två nya bilder inte så fina men i alla fall jag bjuder på dom + att två av dom har jag bara ändrat färg på en är svartvit och en vet jag inte riktigt vad den färgen heter men jag kommer inte lägga ut dom samtidigt utan vänta någon vecka eller 2 och lägga ut den andra färgen som jag gjorde med en annan bild förra veckan tror jag att det va.

PEACE ♣


Lev I Frid♥

Har nästan precis kommit hem från Mamma, har varit där uppe och ätit Blåpärs Paj och myst med lill Tyra. Har knappt inte gjort någoting idag men har tänkt väldigt mycket på dig Julia hoppas du har det bra fast att jag inte kände dig så gör det ont att läsa hur dom andra känner och hur ledsna dom är och då blir jag ledsen hoppas du har det bra på andra sidan:/ Imorgon är det skola igen och jag har skrivit ut lite nya bilder som jag ska ha i skåpet fast dom är svart vita men det gör ingeting det blev bra ändå. Har kollat på The Hills nästan hela dagen idag med på MTV det har varit The Hills hela dagen tills klockan slog 18.00 så nu har jag sätt The Hills från hela början och det gillar vi, någon mer som gillar The Hills? Men nu ska jag kolla på lite tv:e så skriver jag mera sen efter jag har fixat mig till kvällen och lite så!

♥ REST IN PEACE JULIA ♥




Dagens Låt:

Dagens låt är: Taylor Swift Med Låten, Fifteen[:

 <----- Taylor Swift:p <3


God Morgon Bloggen:*

God Morgon Bloggen:*

Vaknade vid halv 10 idag och låg och kollade på lite tv:e tills klockan blev 20 i tio och då gick jag upp och borstade håret och tvättade mitt ansikte. Sen så gick jag och satt mig vid köks bordet och började skriva lite i min Elev-Kalender och fixade lite i min Adidas-Väska som jag har till skolan och lite så och sen gick jag och satt mig här vi datorn. Ska snart hämta en sladd så man kan skriva ut bilder som jag kan sätta i mitt skåp så Ebba inte behöver göra det åt mig, men om jag inte kan Ebba så kan väl du försöka skriva ut det till mig tills imorgon om du läser det här så är du jätte snäll:) Och igår var jag som sagt med Tova och hon skrev ett inlägg för hon har blivit min Gästbloggare så hon bloggar varje Lördag nu bara så ni vet det. Men nu ska jag försöka ladda ner lite bilder till skåpet så skriver jag mera senare efter jag tagit på mig lite kläder också!

Love! ♥


Gästblogg!

Hej! (Tova Gästbloggar)

Nu sitter jag och Julia vid datorn, vi har nyss kommit hem från Konsum. Vi handlade lite godis och en fanta:) Jag vet inte riktigt vad vi ska göra nu, vi fårse. Här kommer lite fakta om mig: Jag heter som sagt Tova Lyrén. Jag bor då i Åseda precis som Julia. Jag gillar att spela fotboll, va med kompisar och shoppa på fritiden. Det var väl det mesta, har bara en sak till att skriva: Jag tycker synd om er som inte känner Julia:)

/Tova ♥



R.I.Pღ

Som jag sa innan kom vi hem runt halv 5 och när jag kom hem packade jag upp och gjorde i ordning lite i mitt rum och sen gick jag och satt mig vid min rosa LG data. Tror jag ska ringa någon kompis sen efter detta inlägget och fråga om vi ska hitta på någoting. Alla har skrivit på sina bloggar att det har hänt overkliga saker idag,  Hoppas att du får det bra på andra sidan vännen R.I.P♥ Men nu ska jag logga in på Facebook och MSN så skriver jag mera sen ikväll!




Tema Träning Vid 09.30.

God Morgon Söta Ni ♥

Vaknade vid 5 i 7 idag fast jag skulle vakna vid sju men gick upp fem minuter tidigare. Bäddade sängen och fixade lite och sen gick jag på toaletten och borstade håret och blötte ansiktet med vatten så jag vaknade till lite gran. Sen gick jag och tog på mig lite kläder och packade fotbolls väskan för idag vid 09.30 ska jag på Tema Träning och det är uttagning idag hoppas jag blir uttagen. Ska snart cykla upp till Mamma för jag glömde mina fotbolls skor, bekskydd och fotbolls strumpor där igår så ska be Pappa köra upp mig dit och sen till Stena Parken så ska vi vidare till Myresjö och vi sammlas där vid halv 9. Vi kommer att komma hem runt halv 5 tiden tror jag och sen när jag kommer hem så kommer jag packa upp och så, så det kanske inte blir så mycket bloggning idag heller men jag ska försöka så många jag kan!

Puss!


Förlåt Så Mycket!

Förlåt för att jag har bloggat dåligt idag men jag kan i alla fall berätta hur dagen har sätt ut: Först så vaknade jag vid 06.20 och gick upp och gjorde mig i ordning. Sen bad jag Mamma skjusa mig till Skolan för jag frös så jag ville inte cykla/gå. Och i skolan hade vi först KF-Tid och fick våra Elev-Kalendrar. Sen hade vi Idrott(Pratade Bara Och Delade Upp Lag) sen hade vi engelska och fick 4 böker och sen hade vi Lunch sen var det Elevens-val och jag har valt + alla mina kompisar utan Tova, Johanna och Ellen har valt Ämnesfördjupning och Tova, Johanna och Ellen har valt Idrott. Men idag på Elevens-val så hade vi bild och sen sista timmen hade vi bild igen så vi hade 2 timmars bild hihi inte så jätte roligt för jag är inte duktig på att rita/måla och sånt det är en sak jag är dålig på hihi. Sen efter skolan gick jag hem och packade upp väskan och sa hejdå till Mamii och min Syster och cyklade vidare till Dadii. Och när jag kom hem till Pappa så packade jag upp och gjorde i ordning och sen cyklade jag till Ebba och där var också Wilma & Alexandra. Och när jag kom dit så snackade vi lite och åt frallor och chokladbollar och sen hoppade vi lite studsmatta och sen cyklade vi ner till Fotbolls planen och kollade på A-Laget när dom spelade men vi kollade inte på hela för det var så mycket knott så vi cyklade till Konsum och köpte Chips och kola och cyklade till bron och satt där under och snackade lite och sen blev det att cykla till Unkan och träffa lite folk och snacka och det har varit en kanon bra dag tack alla:D Kom hem runt 10 och tog på mig pyjamas och tvättade bort sminket och så och sen gick jag och satt mig framför datan och så har min dag sätt ut, ojsan vilket långt inlägg men så här mycket har jag gjort idag så nu vet nu det hihi, skriver sen kära bloggläsare och jag tycker ni ska kommentera mer.

/Julia ♥


Längtar Tills Nästan Fredag:D

God Morgon:D
 

Vaknade vid 06.20 idag och låg kvar någon minut för det var jätte varmt under täcket så jag ville inte gå upp men till sist gick jag upp och gjorde mig i ordning. Är fortfarande lite trött så jag kanske inte är på toppen humör idag men jag ska göra så gott jag kan för att inte var tjurig och arg:) Min outfit är: En Blå Tunika Med Svart Text, Svarta Leggings Och Svarta Strumpor. Idag så börjar vi med KF-Tid och sen har vi idrott och på KF-Tiden så kommer vi få våra Elev Kalendrar. KF-Tid betyder klassförtåndare ifall ni nu inte visste det. Och sen efter skolan ska jag va med Wilma, Alexandra och Ebba och det ska blir roligt. Men innan det så ska jag åka hem till Pappa och packa upp resväskan och dona lite grana, men nu ska jag äta gröt och dricka juice skriver sen efter skolan.

Pusseli Puss ♣


Inte Match På En Vecka:/

Tränigen var riktigt rolig idag eller den är alltid rolig men idag var det lite roligare. Kollade lite på när min Bror spelade match mot Näshult och dom vann med 7-0 fast jag kollade inte på hela. Sen så cyklade jag hem och duschade och skrev in i min kalender och packade gympakassen tills idrotten imorgon. Sen blev jag sugen på Tutti Frutti Rings så cyklade ner och köpte en påse + en ny duschtvål till mig för min tog slut när jag duschade innan. Så nu sitter jag här framför datan med rent och fräscht hår och ren kropp och jag känner mig fräsch jämfört med innan hihi! Men jag tror inte jag skriver mera inlgg för jag är rättså trött men vi hörs imorgon bloggisar. Skriver ett inlägg innan jag går till skolan:)

Kram ♥



Home From School:]

Nu så har jag kommit hem från skolan, eller jag har varit hemma en stund och då packade jag upp väskan och la i lite papper i mitt fack, packade till Pappa och så tog jag på mina fotbolls kläder förutom fotbolls skorna. Så nu sitter jag framför datan och äter Ballerina Kex mums! Ska snart läsa allas bloggar för jag skyndade mig så fort som möjligt innan så jag skulle hinna blogga ett inlägg + läsa allas bloggar och logga in på Facebook och så. Men nu måste jag skriva klart här ifall jag ska hinna med allt jag sa.

Puss & Kram ♥


God Morgon(H)

God Morgon(H)

Vaknade vid tjugo över 6 idag igen och gick upp och gjorde mig i ordning och sen gick jag ner och satt mig framför datan. Ska snart äta lite frukost och sen ska jag borsta mina tänder och sen blir det att cykla till skolan och vi börjar med Fysik idag i sal 74. Ska träna ikväll också och det ska bli nice, och då ska jag få med mig min nya overall hem också! :) Skolan börjar inte förens om en timme ungefär så jag har väldigt mycket tid på mig så jag behöver verkligen inte stressa men det tyckte jag idag på morgonen för jag visste inte riktigt vad jag skulle ha på mig men till slut visste jag det. Men nu ska jag äta en macka och dricka en kopp med vanilj teé.

Puss ♥


Nu Måste Jag Sova!

Nu så ska jag gå och lägga mig så det inte blir allt för sent men jag skriver mera imorgon också men jag skriver ett innan jag går till skolan och vi slutar vid 15.15 och sen ska jag träna vid fem så hinner nog skriva ett inlägg där innan men ifall jag inte hinner det skriver jag sen på kvällen!

           Godnatt Och Dröm Sött ♥

        


Mitt Rum Ser Ut..

..Så här just nu! :}




Mysigt va? Och sen ösregnar det på fönstrutan, MYS PYS ♥


AJ:/

Förlåt för att jag inte skrev innan men jag orkade verkligen inte så jag gick upp och skrev  in i min kalender och fixade lite istället. När jag tog hand om Tyra så gick det jätte bra vi var på datan och ritade lite på Spelo.se och så kollade vi på Anki Och Pytte och fikade på Multivitamin Juice och Ballerina Kex dom vanliga och det var mysigt. Innan när jag skulle släppa ut min katt Zimba så råkade jag klämma mitt finger och det gjorde riktigt ont men det gick över efter ett tag och jag klämde inte av hela fingret utan bara en liten skin bit åkte bort men det gjorde riktigt ont ändå:/ Men nu så ska jag läsa lite bloggar 15 bloggar är det jag läser hihi, hur många läser ni? :)

/J


529♥

Kom hem från skolan för ett tag sen och det har varit riktigt roligt och vi fick vårat skåp idag och jag fick numret 529 och det var jätte fint och så. Innan vi gick hem så fick vi glass också och det var smarigt. Längtar tills imorgon då vi ska till skolan igen hihi och ni ska bara veta jag är ingen Pluggis jag bara sköter skolan och så och så tycker jag det är roligt att ha börjat sjuan för det är ju lite annorlunda. Men nu har jag lovat Mamma att ta hand om syster så jag skriver sen efter Mamma har kommit hem från Mötet som hon ska på!

/Julia!


Skolan Börjar 08.20

Sha Sha Bloggen:}


Vaknade av väckarklockan vid 06.20 och som jag sa igår gick jag upp på direkten och fixade mig. Dagens outfit blev eller rättare sagt är: En Rosa Tröja, Mörk Blå:a Jeans Och Vita Strumpor. Har ätit frukost redan så ska snart gå upp och borsta mina tänder och fixa mig det sista och sen måste jag väcka min bror och sen ska jag cykla vidare till Jossan så ska vi ta sällskap till skolan! Men jag skriver sen efter skolan när jag har kommit hem och så för jag har lovat Mamma att ta hand om Tyra en stund på eftermiddagen men det pratar vi om senare. Och hoppas att ni får en bra dag, när börjar ni skolan?

Sea ♥


Lila Rum Tror Jag.

Vi ska ju flytta om ett år ungefär och just nu håller jag på att tänka vad jag vill ha för färger och jag tror att jag vill ha lila och vitt och någon mer färg men vad passar med lila och vitt ge gärna tips:] Men nu börjar jag bli jätte trött så tror jag ska gå upp och borsta mina tänder och sen gå och lägga mig.

Kram Och Godnatt ♥


Vad Ska Man Skriva? :o

Jag längtar faktiskt lite tills imorgon för då får vi ett eget skåp och lite mer friare kan man säga. Och så ska det bli spännande att gå på Högstadiet och inte Mellanstadiet för dit vill jag verkligen inte till igen hihi, vet inte riktigt varför men jag bara känner så! Ska ta med mig lite kort och så till Skolan också som jag ska ha i mitt skåp men det ska jag inte göra imorgon utan på Torsdag tror jag eller jag får se, men snart måste jag gå upp och fixa mig lite för ikväll får jag inte vara uppe så länge för annars är jag för trött för imorgon:}


Ostbågar (Mums)

Sitter har framför datan nu och äter Ostågar fast har ätit upp dom nu så nu är dom slut hihi. Innan hade Wilma och jag Spa som sagt och vi målade naglarna både tårna och fingernaglarna och vi hade hårinpackning och ansiskt mask och filade våra fötter så dom blev lena och fina och så smörjde vi in oss med Body Butter så nu är jag riktigt ren och fräsch! :) Och så har jag ställt klockan tills imorgon på 06.20 tror att det kommer att gå bra för när det är första skoldan så är jag alltid så pirrig och glad så jag går upp på direkten. Har också packat väskan och valt vad jag ska ha för kläder och jag sa ju innan att jag skulle ta kort på det men jag orkade inte så imorgon kanske vi får se, och jag lovade också ta kort på min outfit men va med Wilma så jag han tyvärr inte[: Men imorgon kan jag kanske ta kort på min outfit.


PUSS!




Ny Design & Det Gillar Vi:]

Nu så har jag skaffat en ny design tycker ni att den blev fin kära blogg läsare? Jag blev väldigt nöjd faktiskt den kommer från sidan Tescho.se och där kan man välja andra Designer. Sitter just nu hemma hos Wilma och vi har inte gjort så mycket mest suttit framför datan och letat efter designer och läst bloggar och lyssnat på lite musik och kollat på MTV och så har jag skickat lite nya låtar till min mobil. Ska snart äta lite mat tror jag och det blir biff sås och potatis mums! Har redan bestämt vad jag ska ha på mig imorgon när skolan börjar tar kort på det ikväll och lägger ut här på bloggen men nu ska jag logga in på Facebook skriver mera senare. P.S ni är bäst och kommer alltid att vara:*

Mina Favoriter Är Ni ♥


God Morgon Alla!

God Morgon Alla!


Vaknade av att telefonen ringde idag vid halv 9 åh det är så jobbigt att vakna av sånt. Gick upp vid 9 ungefär och gick på toaletten och tvättade mig i ansiktet och sen gick jag ner och satt mig här vid datan. Wilma ringde nu också och vi ska va så ska äta lite frukost och så fast först ska jag gå upp och klä på mig lite kläder får bli lite mjukis kläder och så för det är inte fint väder idag, och så ska Wilma va med mig ikväll med när jag ska ha Spa kväll mys. Egentligen skulle jag ha en liten tjejdag och bara ta det lugnt men om en kompis ringer vill man såklart hitta på någoting med hon eller hur? :} Men nu ska jag gå upp och klä på mig lite kläder ska ta kort på det sen med så lägger jag ut den sen på bloggen så ni får se min outfit.

Love! /Julia ♥


Lite Mer Kläder!

Nu så har jag kollat på Filmtoppen och Sex And The City 2 fanns inte så kollade på H&M och då beställde Mamma och jag hem lite kläder till mig och här kommer det på bilder så jag säger godnatt nu, Godnatt mina bloggläsare:*








"100% Kärlek Till Er"

Nu så har jag tagit på mig pyjamas och ätit kladdkaka så just nu sitter jag framför datan och slöar. Ska gå in på Filmtoppen nu och kolla ifall Sex And The City 2 har kommit ut på film för i så fall ska jag nog hyra hem den imorgon och kolla på den för jag har ju inte sett den än! Kollar på Medium nu också det började precis så ska kolla på det. Men tror jag ska kolla lite på H&M nu skriver ett till inlägg innan jag ska gå och lägga mig.


Kladdkaka♥

Innan så åt vi ungspankaka och det var jätte gott och sen blev jag sugen på Kladdkaka efter jag hade kollat på Ebbas och Tovas blogg för då hade Ebba & Alexandra ätit Kladdkaka fast igår och det såg så gott ut på bilden *fniss* så tog cyklen och cyklade ner och köpte det + mjölk för det ville Mamma ha hihi. Imorgon ska jag ha spa dag, jag ska ha ansiskt Mask, hårinpackning, fila fötter, måla tå och fingernaglar, smörja in hela kroppen med body butter (Body Lotion) så den blir len och mjuk låter inte det som en härlig idé? ;) Och så ska jag fixa lite till Skolan packa väskan och kolla vad jag ska ha på mig och sådant så imorgon blir det en riktig tjejdag och så ska jag städa lite i mitt rum och dona och fixa! Skriver sen, ska gå och ta på mig pyjamas nu tror jag och tvätta bort mitt smink och så.

Kramiis ♣


Lite Mer I Gaderoben=Gillar´t

Nu så är jag hemma från Växjö igen. Blev en hel del faktiskt, fast jag åkte in själv för Julia kunde inte för hon mådde inte bra sad face:/ Men det får vi göra en annan gång. Men jag har inte så jätte mycket att berätta så nu kommer det jag har köpt idag, fast jag tog aldrig kort på shampot och balsamet och inte häller på pudret men ni vet nu hur det ser ut eller hur? :}












Kanske Inte Lika Mycket Bara!

God Morgon Sötfisar ♥

Skulle egentligen åkt in till Stan idag vid 9 men jag ville sova ut eftersom vi har bara två dagar på oss att sova ut innan skolan börjar men jag kanske ska ta 12 bussen istället. Och så blev det ingen blogg paus inte för idag kände jag mig mycket bättre så då orkar jag igen men, jag kanske inte bloggar lika mycket bara runt 3-5 inlägg i alla fall! Sitter just nu och äter frukost eller jag har redan ätit upp mackan och druckit upp min kopp med vanilj teé så jag har bara ett glas med Juice kvar. Ikväll blir det inte att sova i Tält heller för att Jossan var sjuk men Julia är frisk hihi dom bytte att Jossan blev sjuk och Julia frisk, men Julia ska kanske följa med mig till Stan iaf:) Men nu måste jag skynda mig lite gran så jag ska hinna med allt innan bussen går vid tolv. Och föresten ni är blivit lite dåliga på att kommentara tycker jag;o


Hoppas Ni Får En Bra Dag!


Ne, Nu Ska Jag Sova(L)

Nu ska jag gå och lägga mig tror jag men först ska jag dricka en varm kopp med vanilj teé jammy, finns inget bättre än att gå och lägga sig och att halsen är helt varm och skön efter man har druckit teé. Jo föresten, vilken favorit smak tycker ni om att ha i teét? Jag tycker såklart vanilj men säg gärna vad ni tycker skulle vara roligt att prova:D Men som sagt imorgon kanske jag inte bloggar bara så ni vet men jag fårse ifall jag orkar också annars kommer jag såklart göra det men aa vi fårse helt enkelt! Och imorgon kommer Julia och Jossan och sover i tält med mig på min Trädgård men Julia skrev att sms innan och sa att hon hade ont i huvudet så det kanske inte blir av:/ Men det får vi hoppas, snälla gud gör så Julia kan sova i Tält imorgon "AMEN" tror ni på gud föresten? Det gör jag ibland faktiskt för när jag ber går det i uppfyllelse.. ibland! Men nu håller vi tummarna för Julia okej?

Hihi Godnatt


Tror Jag Tar Blogg Paus..

Kom hem från Fotbolls planen för ett tag sen, kollade på 98:orna och 99:ornan för Wilma och Ebba spelade ju med dom idag och dom var jätte duktiga bra spelet tjejer:) Angående överskriften så tror jag att jag ska ta en Blogg Paus fast bara fram till den 18 Augusti för då börjar skolan och då ska jag börja igen fast det är inte säkert än för jag kanske inte kan stå ut att inte blogga hihi skojar bara med er:] Men har i alla fall tagit lite nya bilder idag eller två rättare sagt inte så många men jag har två som är Sepia och två som är svart vita men dom kommer inte att komma efter varandra och så för det kommer att se lite konstigt ut för då ser det ut som att man lägger ut samma bild två gånger fast med annan färg.

→Krameli←


Bloggar Jag Läser!

Har kommer bloggar som jag läser:

1. Baraebbaochtova.blogg.se
2. Wilmapetersson.blogg.se
3.
Majssaaan.blogg.se
4.
Klaaraw.blogg.se
5. Hbrolin.blogg.se
6. Kissies.se
7. Fokis.se
8.
DianaKrieg.blogg.se
9. Gardhem.blogg.se
10.
Ronngrensara.blogg.se
11.
Rooosenqvist.blogg.se
12.
Josefinefoxman.blogg.se
13.
Jossefiness.blogg.se
14.
Teesseh.blogg.se
15.
Alexandraafriisk.blogg.se


6-0 Till Åseda;D

Kom hem vid 3 tiden och packade upp väskan och sen åt jag lite mat och sen satt jag mig här. Vi vann med 6-0 dom som gjorde målen va: Johanna Sunesson 4, Sofia Ekbring 1 och Alisa Klokic 1. Men alla jobbade jätte bra och jag har bara tre ord att säga: VI ÄR BÄST;D Ska snart ringa Julia och prata lite om imorgon och men först ska jag logga in på Facebook och radera alla mina Mail för jag har redan läst allas bloggar!

Kyss ♥


Frukosten Avklarad[:

Nu så har jag ätit två ostmackor, en kopp vanilj teé och ett glas med Multivitamin Juice så nu är jag redo att åka och spela Fotboll! Ikväll blir det också att kolla på Fotboll för Ebba & Wilma spelar med 98:orna och 99:orna så då ska jag cykla och kolla på det. När jag har kommit hem från Fotbollen ska jag ringa Julia också och fråga om vi ska åka in till Stan för vi ska sova i tält där på kvällen men annars så åker jag in till Stan så sover vi över på kvällen och är när jag har kommit hem från Stan:] Sitter och kollar på Emil i Lönneberga nu på tv:en också det är när han fasnar i Sopskålen eller så som dom säger: Söpskåla hihi:)

Skriver När Jag Har Kommit Hem Igen!


I Love You!

Good Morning;)

Vaknade vid halv 8 idag och gick upp och fixade och gjorde mig i ordning innan matchen, hade redan packat så det är skönt så slipper man gå och packa den för det är jag för trött för. Min outfit idag är: En Rosa Puma Kofta, Ett Vitt Linne, En Ljus Blå Kjol, Vita Leggings Och Grå:a Strumpor! Ska snart äta lite frukost tror jag det får bli mackor och vanilj teé. Vid tio ska vi samlas och sen vid 12.00 ska vi spela mot LSK och dom måste vi ta eller hur? :] Imorgon ska jag nog åka in till Stan med Julia och Jossan och ifall dom inte kan så åker jag in själv för jag måste handla lite kläder innan skolan börjar och den börjar ju på Onsdag..

Kyss ♥




Good Night♥

Börjar att bli trött så efter detta inlägget ska jag stänga av datan och sen gå och lägga mig för jag ska gå upp vid halv åtta imorgon för vid 10.00 ska vi träffas vid Klubb Stugan och sen vidare till LSK och spela match och dom tar vi, TAGGA:) Var och lämnade mina brev innan också och jag ville nästan stanna ute för det var jätte skönt i luften. Men nu ska jag som sagt.. sova;] Sov så gott och dröm sött!

Kram & Hejs ♥



Ätit & Läst Ut Alla Mina Böker.

Nu så har jag ätit Tacos och det var grymt gott det var jätte länge sedan jag åt det:) Innan vi åt så läste jag ut alla mina sommar böker fast jag hade läst ut alla förutom en och det var bara lite kvar i den och sen läste jag ut en bok till och dom var riktigt bra så nu är dom färdig lästa:] Har inte riktigt något specielt att berätta men jag ska försöka komma på något till nästa inlägg men jag kan i alla fall berätta att jag ska ta cyklen sen och lämna mina Brev i Brevlådan och det är två Preminationer (Stavning) en på Julia så får man 6 tidningar + en extra tidning och sen på Frida också och då får man: Läppglans, Puder, Ögonskugga, Kajal och Conditioner vet inte riktigt hur det stavas men det är en som täcker finnar och sånt när man får det, usch det vill jag inte ha:/ Och så ska jag cykla förbi Preem med och köpa lite godis:}

PEACE!





Tacos:*

Ikväll blir det att äta Tacos mums:) Och sen imorgon blir det som sagt att spela match dom tar vi girls eller vad säger ni? ;) Alla som tycker om att äta Tacos skriver en kommentar^^ :}


En Härlig Bild Från..

.. Näshult när jag, Mamma och Tyra var och badade där på kvällen:* <3


Hemma Igen^^

 Nu så har vi kommit hem från Astrid Lindgrens Värld:) Det har faktiskt varit jätte roligt att kolla i alla små hus och kolla vart Lotta På Bråkmakagatan har spelat in hela serien och så kollade vi vart Bröderna Lejon Hjärta har spelat in och vart dom var när dom var i Mattiasborgen och det var faktiskt jätte roligt hihi:) Men nu ska jag inte babla har kommer bilderna som jag tog:]


































Aa, ni ser hur trött Tyra är efter en dag på Astrid Lindgrens Värld jämförs med den första:]


Redo Att Åka:}

Nu så är jag redo att åka till Astrid Lindgrens Värld, kanske inte så jätte roligt för mig men jag gör det för min Lillasyster:) Vi kommer nog att komma hem runt eftermiddagen någon gång och då kommer jag att sätta på datan på direkten och ladda upp alla nya bilder som jag kommer att ta idag:} Och så måste jag packa väskan tills imorgon för imon ska vi spela våran första Match efter uppehållet och vi möter LSK och det tar vi tjejer tagga nu:D Usch jag har dåligt samvete för jag inte bloggade mycket igår hihi kanske inte man ska ha men jag hade det i alla fall:) Hoppas att ni får en trevlig Lördag, kommer att blogga jätte mycket ikväll I Promes kära bloggläsare:]

Puss & Kram ♥


En gammal bild på mig och Tyra när Tyra döpdes:}



Sorry:/

Förlåt igen för att jag inte bloggade så bra igår, läste doms andras bloggar och dom hade bloggat jätte mycket och så kommer jag med bara 2 inlägg inte bra:/ Men idag kan jag tyvärr inte blogga så jätte mycket för att jag ska till Astrid Lindgrens Värld med Mamma och lilla Tyra:) Festen igår blev dunder super bra:D Fick ett halsband som ändrar färg beroende hur man är och två tidningar en Frida tidning och en Julia och i Frida tidningen var det en bra Maskara också så nu har jag 2 nya maskara och Djävulen Bär Prada och det är en DVD och jag har sätt den innan men det är riktigt bra så det gör ingeting om man ser den igen, har någon av er sätt den? :] Idag vaknade jag av att min mobil ringde vid halv åtta och då gick jag upp och duschade och sen gick jag och gjorde mig i ordning och så! Men nu ska jag äta frukost så skriver jag ett till inlägg innan vi ska åka;)

/Julia ♥


Ska Snart Fixa Mig!

Nu så har Mamma och jag handlat allt till Festen och allt är färdigt och jag har tagit fram mina kläder:) Tror jag ska börja fixa mig vid halv 5 och Grill Festen börjar vid 18.00 längtar, kommer att bli jätte roligt:] Just nu sitter jag på datan och bloggar och jag har läst allas bloggar också så jag ska snart logga in på Facebook:} Jag vet att detta inlägget inte var så roligt men jag har inte så jätte mycket att berätta för det har knappt hänt någoting än! Ska nog gå upp och fixa mig lite smått och fixa lite nu men jag skriver sen när allt är helt klart:D

Kram ♥


Hihi en gammal bild på mig;]


God Morgon:] ♥

God Morgon:] ♥

Idag vaknade Wilma och jag vid kvart över 10 och låg och skickade lite låtar till mobilerna och snackade och lite så:) Sen gick vi ner och åt frukost och sen satt vi på tv:en och tryckte på 10:an och lyssnade på musik:} Snart ska Wilma ha datan och sen ska vi nog klä på oss lite kläder och sen måste jag nog cykla hem i spöregnet för att jag ska hinna fixa lite saker hemma hos Mamma innan Festen men vi fårse hur mycket klockan är och så när vi är färdiga:]

Lots Of Love!

/Julia ♥


Nu Är Det Hot...

Nu så är det riktigt hot att ha datan på knäna så vi ska stänga av den nu efter detta inlägget:) Har inte så jätte mycket att säga tänkte bara säga godnatt och om ni har haft en bra dag:] Så skriver jag imorgon men jag kommer inte kunna skriva sen på kvällen för då har jag Grill Fest med underbara personer men sen när alla gått hem och så kan jag gå in på datan:}

Puss & Godnatt ♥


Allas Bloggar Är Lästa! :}

Nu så har jag läst allas bloggar så nu är det bara Facebook och mina Mail kvar och sen ska Wilma få datan:) Usch är verkligen jätte varmt i Wilmas rum håller på att svettas ihjäl hihi okej nu överdrev jag men det är otroligt varmt! Träningen gick jätte bra men det var väldigt jobbigt så när jag kom hem hoppade jag in i Duschen på direkten och svalkade av mig och det var riktigt skönt:} Sen packade jag till min Mamma och åt mat och sen slog jag en pling till Wilma och cyklade dit:) Och vid 22.30 kollade vi på X-Effekt och innan kollade vi på Disaster Date och det är alltid lika roligt att kolla på MTV eller vad säger ni kära ni? Men nu ska jag logga in på Facebook och det så skriver jag ett inlägg innan vi ska gå och lägga oss men jag tror inte att vi ska gå och lägga oss utan ligga och snacka lite! :*


Till Fotbolls Träningen:*

Nu så håller Wilma och jag på att byta om till Fotbolls kläder och ska snart cykla ner till Fotbolls planen men först ville jag skriva på min blogg och läsa allas bloggar och lite så:) Vi spelade kort innan också och jag vann några gånger och Wilma några gånger så jag tror att det blev lika ungefär hihi:] Var nere på Pizzan innan och åt en Kebeb Tallrik och det var smarigt:} Men nu ska vi nog cykla ner till Preem och köpa någoting gott för jag är sugen på lakris hihi skriver mera senare kära blogg läsare:*

-->Puss<--


Hos Wilma:}

Just nu sitter jag hos Wilma och vi sitter och snackar och äter Mariannelunds Godis mysigt:) Vet inte riktigt vad vi ska göra men ikväll blir det att träna fotboll i alla fall, har inte så jätte mycket att bertätta för det har inte hänt så mycket under dagen än så länge men jag skriver mera ikväll ifall jag inte skriver så mycket nu på dagen men jag ska skriva ett inlägg innan jag ska iväg och träna fotboll:]

Puss ♥


God Morgon^^

God Morgon^^

Vaknade vid halv 10 idag och precis när jag öppnade mina ögon så började mobilen ringa så då sprang jag till den och svarade och det var Wilma, vi ska ju va idag så jag ska till henne efter jag har gjort mig färdig:) Sitter just nu och äter frukost och chattar lite på MSN och ska snart logga in på Facebook och sen ska jag gå och borsta mina små tänder och sen blir det att cykla till Wilma:} Och outfiten idag är: En Vit Kortarmad Tröja, Ett Svart Linne, Svarta Leggings Och Vita Korta Strumpor:] Ikväll så ska jag träna Fotboll också riktigt Niice men nu ska jag äta upp det sista betet på macken och sen logga ut från bloggen och istället logga in på Facebook:*

/J ♥


Nu Är Jag Trött! [:

Nu så börjar jag bli trött så ska bara radera alla mina Mail och sen ska jag stänga av datan:) Hoppas att ni sover gott och att alla har haft en bra dag och att alla mår bra och så:) Dröm inte mardrömmar nu, så hörs vi imorgon eller hur? :} Och så avslutar vi med en bild som jag hittade på H&M som jag tyckte var väldigt snygg bara 99:- kanske inte så bara men rättså billigt endå eller vad tycker ni? Billigt eller mycket? :]

Kiss And Hug ♥


Tbx Från Underbarlingen♥

Nu så har jag tagit på mig min pyjamas och fixat mig så ska bara sitta på datan och chilla lite nu för är faktiskt inte trött! När jag var hos Julia så slappade vi bara och var på datan, åt glass och snackade & kollade på Lyx Fällan:} Kom hem runt 20 i 10 och gjorde mig i ordning för kvällen och sen gick jag och satt mig vid datan:] Skulle egentligen åka in till Stan (Växjö) imorgon med Wilma klockan 09.00 men det blev inte av för hon hade inga pengar sad face:/ Men jag ska åka in till Stan på Måndag nästa vecka tror jag för jag behöver verkligen handla lite nya kläder till skolstarten också hihi:) Ska nog kolla på lite kläder nu på datan på t.e.x på: H&M, GinaTricot, JC och ja dom 3 är nog mina tre favorit affärer:* Skriver sen;)


Spaghetti & Köttfärsås (Mums)

Har precit ätit lite mat och ska snart cykla iväg till Julia igen:) Och imorgon ska jag va med Wilma roligt kommer det att bli var länge sen vi va nu hon och jag:) Och sen på Fredag ska jag ju ha min Grill Fest bäst kommer det att bli:D Och sen på Måndagen där efter ska jag, Julia och Jossan ha en liten fest själva eftersom dom inte kunde komma på Grill Festen för dom skulle på Sim Läger och då ska vi sova över i tält på min trädgård och äta Pizza och bara ha det mysigt och roligt;D Men nu ska jag stänga av musiken och sen cykla iväg till Julia, Skriver sen ikväll när jag har kommit hem kära bloggläsare:} <3

Kram ♥


Glömde Säga ;o

Glömde säga att jag har haft min blogg i 2 månader idag och jag har skrivit 302 med detta inlägget:D <3




Visst Är Den Snygg?

Tycker denna är riktigt snygg + med en svart halsduk, men vad tycker ni? :] <3





God Morgon Alla:}

God Morgon Alla:}

Har ni sovit gott? Själv har jag sovit jätte skönt hela natten har jag sovit och inte drömt någon mardröm så det är skönt:) Vaknade vid halv 10 och gick upp från sängen vid 10 och gjorde mig i ordning och dagens outfit är: En Knall Rosa Tunika, Svarta Leggings Och Svarta Strumpor Och Mitt Svarta Armband Som Jag Fick Av Julia Igår:) Sitter just nu i mitt rum och lyssnar på musik i min nya Sterio och håller på att fixa i ordning mig lite:] Idag ska jag nog va med Julia ska ringa henne efter jag har ätit frukost och borstat mina tänder hihi, skriver mera sen:}

Puss & Kram ♥


God Natt Inlägget Kommer Nu! :]

Nu så har jag läst allas bloggar och varit på Facebook och Msn och raderat alla mina mail, SKÖNT att ha allt på datan gjort så nu kan jag gå och lägga mig:) Men först innan jag stänger av datan ska jag säga godnatt och så till er kära bloggläsare och tack för att ni följer min blogg ni är underbara och ni är mina favoriter:* <3

Puss & Godnatt ♥


H&M!

Sitter just nu och kollar på lite kläder på H&M och det har kommit jätte mycket nya och fina saker vill ha jätte mycket fast det blir för dyrt men jag har tagit bort lite och det blev 5 saker och summan blev 595.50 men jag vet inte riktigt ifall jag ska ha allt jag kanske ska beställa hem allt och prova och se ifall allt passar och om det är fint och så aa så gör vi hihi:D Här kommer det jag helst vill ha:}










En Kväll Med Julia:D

Kom hem från Julia för ett tag sen, vi hoppade studsmatta och kollade på tv:e och bara hade det mysigt och roligt:) Cyklade hem vid halv 10 ungefär och tog på mig pyjamas och smörjde in mig och borstade mina tänder, sen satt jag mig vid datan och laddade upp mina nya bilder som vi tog när vi hoppade studsmatta:] Dom kommer att komma här nedanför efter jag har pratat klart:) Ska läsa allas bloggar och lite så innan jag skriver det sista inlägget för dagen och vet ni? Imorgon har jag haft min blogg i 2 månader♥ Skriver mer om det imorgon, hörs sen:} Bilderna kommer att komma här nedanför cirka nu: ↓
 











Ser ni vad det står? :]


Fikat Färdigt:)

Nu så har vi fikat lite och så har jag fått mycket pengar i present och det är lika bra det så kan man köpa någoting som man helt säkert vill ha:) Jag skrev nyss ett sms till Julia och frågade om vi skulle hitta på någoting men hon har inte svarat än men snart tror jag:] Glömde säga min outfit innan och det är: En Vit Blus Med Blommor Där Uppe, En Jeans Kjol, Vita Leggings Och Vita Strumpor:} Men nu ska jag sätta i min nya skiva i min nya Sterio och lyssna på lite musik mysiigt:* Skriver mera sen ikväll eller det är kväll hihi:)

Lots Of Hugs!

/Julia ♥


Mina Presenter<3

Nu kommer mina bilder på mina FINA presenter:D <3










Halsbandet Högst Upp Är Från Jossan!
Den Där Efter Är Från Julia Och Det Är Samma Smycke Men Man Kan Ha Det Som Både Halsband Och Armband!
Ett Till Armband Från Julia!
Och En Sterio Från Pappa!

Tack Allihopa:D ♥

P.S INTE SÅ FINA BILDER MEN HOPPAS NI SER ÄNDÅ!


En Sterio:}

Julia och jag cyklade hem till mig innan och då packade jag upp och fixade lite och sen sa Pappa att han hade köpt en Present till mig så då öppnade jag den och gissa vad det va? Jo, en Sterio:D En svart rund liten och den var jätte fin, jag kan lägga ut den på bild lite senare och på mina Presenter från Julia och Jossanockså:} Julia och jag ska nog cykla ner till Preem och kolla ifall jag hittar en skiva till min nya Sterio så jag kan lyssna på:] Skriver mera senare mina söta blogg läsare:) <3


Förlåt:/

Förlåt för att jag inte har bloggat och sagt God Morgon och så men jag kan berätta lite hur morgonen har sätt ut och lite så:) Först så vaknade vi vid 11 och gick ner och kollade på tv:e och åt frukost och sen åkte Jossan hem och då cyklade jag och Julia lite och sen cyklade vi hem och gjorde Pankakor och då åt vi det och sen cyklade vi ner till Smyckes affären och köpte två armband till mig för det jag fick igår var för stort! Jag lägger ut dom på kort sen på bloggen + mitt halsband jag fick av Jossan också:) Och sen när vi kom hem så gick vi upp och satt oss vid datan så har inte kunnat blogga förens nu:/ Men nu ska jag läsa allas bloggar och logga in på Facebook och radera alla mina Mail och sen skriver jag här igen, jag lovar jag ska blogga mycket mer ikväll om jag inte hinner så jätte mycket nu på dagen:] <3

/Julia ♥


God Natt:]

Vi ska inte gå och lägga oss än men jag ville säga godnatt och så till min älskade blogg så då fick jag det:) Idag har det varit en jätte bra födelsedag den har dagen kommer jag verkligen att komma ihåg, har inte varit så jätte intressant men det har varit bra ändå:) Och imorgon kommer jag att få flera presenter och som sagt det kommer att komma presenter lite hur som helst eftersom min Faster Anneli bor i Trelleborg och mina kusiner i Växjö och så men min Farmor och Pappas bror och hans Sambo kommer att komma till mig imorgon, och så har jag fått presenter av Mamma och hennes sambo Peder och då fick jag min cykel och min Mormor och Morfar var med och betalde på den också för min cykel kostade 4000:- och så har jag fått en Maskara och en Body Butter och ett trospacket:) Och ett present kort av Peders Mamma och Pappa och så kommer jag få mer imorgon.. ;) Och jag har också fått presenter av Julia och Jossan, av Julia fick jag ett jätte fint armband och av Jossan fick jag ett jätte fint halsband kan lägga ut dom på bild imorgon:)

God Natt Everybody ♥


Till Julia:*

Nu så har jag tränat fotboll och duschat och ätit mat och så har jag packat till Julia, det blev många Och där hihi:) Jag ska sova hos Julia och Jossan kommer att sova där också mysigt kommer det att bli:] Jag skriver godnatt och sånt sen efter jag har varit hos Julia en stund för det kanske inte är så jätte roligt för Julia och Jossan om jag sätter mig framför datan direkt och bloggar hihi jag tror inte dom skulle tycka det var så roligt eller vad tror ni vad era kompisar skulle säga om ni gjorde det? :) Men i alla fall Fotbolls Träningen gick jätte bra var väldigt blött på gräset men det var kul att glida lite på marken så det var riktigt skönt att komma hem och duscha och göra sig fräsch efter allt gräs man hade fått på sig:) Men nu ska jag cykla till Julia och Jossan och äta Rababer Paj mums:} <3


Fotboll<3

Nu så har jag precis tagit på mig mina Fotbolls kläder och håller just nu på att äta lite mat och sen blir det att cykla till Julia så ska vi ta sällskap till Fotbollen:) Va hemma hos Julia innan och så fick jag en present och det var ett armband och det var jätte fint:D Fast det var lite för stort så då cyklade vi ner och sa att vi ville förminska det och då sa hon att vi skulle komma tillbaka imorgon på eftermiddagen så skulle det vara klart:) Men nu ska jag fortsätta att äta så skriver jag sen efter jag har tränat fotboll och duschat:]

Puss! /Julia ♥


Fick Lite Presenter Nu;D

Nu när jag kom upp till Mamma så hade jag fått två paket från Mamma och ett paket från Mammas Sambos Mamma:) Och av Mamma fick jag ett trospaket format som ett hjärta jätte fint och en helt ny maskara:) Av Mammas Sambos Mamma fick jag ett presentkort från H&M:) Jätte nöjd med mina presenter ska lägga ut dom på bild också och dom kommer här nedanför snart:) Jag har fått jätte mycket sms av er alla tack så jätte mycket ni är sanna vänner:D Men nu ska jag visa mina presenter men som sagt det kommer att komma fler bilder:)


Jag Fyller År Idag:D <3

God Morgon Alla Blogg Läsare:D <3

Idag vaknade jag redan vid halv 9 fast jag brukar alltid vakna tidigt när jag fyller år:D Gick upp och gjorde mig i ordning och fixade mig lite och så och sen gick jag och satt mig här vid datan:) Jag har inte fått några presenter än men jag kommer att få alla imorgon för imorgon ska vi ha lite "Kalas" för mig för jag kunde inte ha idag på min födelsedag för jag tränar ju fotboll ikväll så vi fick ta det imorgon istället och det går lika bra det:] Och så har jag fått min cykel av Mamma och hennes Sambo redan och så:) Men ska läsa allas bloggar och logga in på Facebook och sen ska jag äta frukost och sen blir det att cykla upp till Mamma en sväng för hon ville träffa mig idag när jag fyller år och jag vill träffa henne och min lillasyster Tyra:D


Är Faktiskt Inte Trött :O

Jag är faktiskt inte trött men jag tror att jag inte orkar blogga mer för dagen, ledsen:/ Har raderat alla mina Mail men just ni så såg jag att jag fick ett till från Facebook så ska kolla det och sen radera det, raderar alltid mina Mail vet inte riktigt varför men det har blivit en vana:) Men ska skriva det här inlägget och sen kolla igenom allas bloggar och se ifall dom har skrivit något mer och sen ska jag trycka av internet och sen vara på MSN ett litet tag och sen stänga av hela datan och så blir det att kolla på tv:en sen efter:} Inte så roligt detta inlägg men endå, godnatt nu alla blogg läsare så ses vi imorgon och då är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag Hurra Hurra Hurra:D Dröm inte mardrömmar nu, dröm en rolig dröm istället, mardrömmar är bara läskiga hihi godnatt:]

Lots Of Love!

/Julia ♥

P.S NI ÄR AWESOME <3


Hemma Från Julia:*

Nu så har jag kommit hem från Julia, eller jag har varit hemma rättså länge för jag har hunnit hänga upp mina kläder i torkskåpet för dom var blöta och så har jag hunnit ta på mig pyjamas och borstat mina tänder och tagit på mig min nattkräm:) Ja imorgon fyller jag år längtar jätte mycket tror att det kommer bli en jätte bra dag och det för vi hoppas för vem vill inte ha en bra dag på sin födelsedag? Jag älskar den känslan på morgonen när man vaknar och så kommer sin familj och sjunger och ger frukost på sängen och så får man öppna presenter, åh vad mysigt det är:D Eller vad tycker ni bloggläsare? ;) Nehe nu ska jag läsa allas bloggar och logga in på Facebook så skriver jag mera senare, är det okej? :} <3


En bild från Naturhistoriska Museét, gullig va? :]


Min Mobil Är Full Laddad:*

Nu så har jag ätit och Julia skrev ett sms innan om att hon hade kommit hem så hon skulle bara plocka upp sina saker och sen skulle hon ringa mig:) Har laddat min mobil också så nu är den full laddad:} Imorgon fyller ju jag som sagt år och då ska jag ta kort på alla mina födelsedags presenter men jag kommer inte få alla mina presenter imorgon för jag har ju skilda föräldrar så då får jag mina presenter lite hur som helst hihi men jag får i alla fall mycket presenter och det tycker jag om:D Så bilder kommer att komma lite hur som helst men what ever [: Julia ringde nu och hon ska komma hit till mig roligt kommer det att bli jag ska fråga ifall vi ska spela Monopol för det passar när det är en sån här regning och tråkig dag och så ska jag ta fram godiset också yterst trevligt:D <3

Tummen Upp (Y)


Potatismos<3

Just nu håller Pappa på att göra Potatismos och Snitzel och det ska bli jätte gott mums:) Har redan läst allas bloggar och varit på Facebook och raderat alla mina Mail så jag tror jag ska stänga av datan nu så skriver jag sen efter jag har ätit:) Ska nog gå och sätta mig framför tv:en och kolla på MTV som vanligt tills Pappa är klar med maten:] P.S Tova jag finns för dig dag som natt ifall du vill prata är det bara att ringa på mobilen, jag finns gumman:* <3

Skriver Sen Efter Maten ♥


Bara 1 Dag Kvar Nu:D

Nu så är det bara en dag kvar tills jag blir 13 år WIHOO:D Var uppe hos Mamma innan och hämtade lite kläder så nu har jag kläder hela veckan här hemma hos Pappa:) Ringde Julia innan också och hon var påväg hem från Öland nu så hon ska ringa mig när hon har kommit hem:) Vädret är inte specielt fint idag, det regnar rättså mycket men det kan vara skönt ibland så kan Julia och jag mysa hemma och kolla på en film och så:] Men nu ska jag kolla på MTV och det är X-Efekt:D

Kram ♥


Good Morning:*

Good Morning:*

Vaknade vid halv 11 idag och gick upp och fixade i ordning mig och så damsög jag mitt rum också:) Skrev också ett sms till Ellen för hon fyller år idag, Grattis På Födelsedagen Ellen:D Min outfit idag är nästan ingeting att ta upp det är bara mjukis kläder lite enkelt och så:) Idag ska jag va med Julia, jag ska ringa henne efter jag har ätit frukost och fråga när hon kommer hem:] Tror jag ska cykla upp till Mamma strax och hämta lite kläder som jag vill ha hemma hos Pappa nu när jag är här men jag vet inte riktigt jag fårse:} Men nu ska jag göra i ordning lite frukost! Det får bli baguetter och varm choklad mjölk hihi ;)

Kisses And Hugs ♥



Just Nu..

.. Borstar jag mina tänder och sitter framför datan:) Ska snart gå till toaletten och spotta, men ska skriva god natt till er och så innan:) Cyklade ner till Konsum innan och köpte godis och sen när jag kom hem så åt Pappa och jag på det och kollade på lite tv:e och hade det mysigt:] Ska snart gå och lägga mig tror jag för jag börjar bli lite trött:} Men vi ses och hörs imorgon sötfisar, hoppas ni har haft en bra dag!

Puss & God Natt ♥


Varm Choklad Är Gott(L)

Har precis gjort mig en kopp med choklad mjölk med vispgrädde mumma så sitter och mumsar på det medans jag är på datan och bloggar:) Imorgon ska jag va med Julia och det ska bli jätte roligt har inte träffat henne på en vecka nu så ska bli jätte mysigt hihi:) Kollade innan på Sweet Sixten och det är ett bra program på MTV också:] Håller just nu på att ladda upp en bild på min kopp med varm choklad med vispgrädde och den kommer här nedanför cirka nu: ↓



Visst ser det gott ut? :)


Dagens Låt:

Dagens låt är : Enrique Iglesias med låten, Can You Here Me? [:

<----- Enrique Iglesias :p <3



X-Efekt Är Bäst^^

X-Efekt är verkligen ett underhållande program älskar verkligen det, men det gör nog inte dom som är med i det:) Efter detta inlägget så ska jag nog kolla på det ifall det är på tv:en för det är är 3 program som sänds nästan hela tiden på MTV och det är: Room Riaders, X-Efekt & Disaster Date och det är grymt roligt att titta på tycker i alla fall jag och så älskar jag att kolla på Sex And The City på kvällarna på trean! Vilka är era favorit program kära blogg läsare? Förut när Andra Avenyn sändes så var det mitt bästa favorit program men det sänds ju inte längre inte roligt:/ Men nu ska jag kolla på lite tv:e och se ifall något av dom programen jag visade går nu på tv:en:)

/Julia ♥


Gissa Om Jag Har Tråkigt:/

Jag har det jätte tråkigt, finns inga kompisar hemma:/ Men var uppe hos Mamma innan och hälsade på och det var roligt att träffa lilla Tyra men jag påpekar inte att det är tråkigt hos Pappa för det är det inte kan jag lova:) När jag var hos Mamma så cyklade vi en liten runda och Tyra följde med också vi handlade lite och sen cyklade jag hem till Pappa igen:) Just nu håller Pappa och jag på att göra Makaroner och Falukorv men Pappa håller på att steka Falukorvarna medans jag bloggar hihi ;) Skriver sen efter jag har ätit och så:} <3


Canon, 10 Miga Pixel!

Den här kameran vill jag ha, snygg va? :) <3


Disaster Date:)

Nu så har jag ätit frukost och borstat mina tänder så nu är det klart:) Cyklade ner till Konsum innan också och köpte Mjölk för jag ville göra Varm Oboy med Vispgrädde och det var mumsigt:) Sitter just nu framför datan och tv:en och kollar på MTV och det är Disaster Date och det är jätte roligt, kolla gärna på det ni blir inte besvikna:] Men nu ska jag läsa allas bloggar och lite sånt så skriver jag mera senare:}


Kram ♥



 


God Morgon! :}

God Morgon! :}

Vaknade vid halv 9 idag och låg och kollade på lite tv:e och sen gick jag upp och tvättade mig i ansiktet och sen gick jag och tog på mig lite kläder och dagens outfit är: En Rosa Tunika , Grå:a Capri Shorts Och Vita Strumpor:) Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, fårse ifall det är några kompisar hemma annars så tar jag min nya cykel och cyklar runt lite rättså roligt när man har en fin cykel hihi ;) Snart börjar vi skolan också ska bli rättså roligt att börja sjuan bara man inte får för mycket läxor och prov och sånt:] Men nu ska jag logga in på Facebook skriver mera senare blog readers^^ :}

Puss ♥



Nu Börjar Jag Bli Trött [:

Jag tror att jag ska gå och lägga mig framför tv:en nu och kolla på lite på MTV och se ifall det är någoting bra och bli riktigt trött och sen gå och lägga mig och nana:) Har borstat mina tänder och smörjt in mitt ansikte med Natt kräm så är redo att gå och lägga mig:) Bara 3 dagar kvar tills jag blir 13 år nu längtar jätte mycket:* Men det enda tråkiga är att vi har fotbolls träning på min födelsedag jag påpekar inte att fotboll är tråkigt bara att det är på min födelsedag men den är vid 17.00 så det gör inte så mycket endå och vi har ju haft uppehåll nu ett tag så det gör ingeting:} Dom som inte spelar fotboll borde börja för Fotboll det är det bästa som finns även om fotbolls träningarna inte kanske är så roliga så måste man träna ifall man vill bli någoting bra , och det vill jag! Sen när jag ska flytta hemifrån så ska jag antingen flytta till: Göteborg , Malmö , Umeå eller Kalmar där jag kan spela fotboll och gå på ett bra Gymnasium:) Fast jag vet inte riktigt vilken linje jag ska gå men jag har 3 år kvar att tänka på vad jag vill bli , jag vill i alla fall ha ett jobb där man känar bra med pengar:P

God Natt Blogg Läsare ♥


Färdig & Klar!

Nu så har jag duschat och är fräsch och ren:) Sitter just nu framför datan med en skål med 2 Persikor halvor och vispgrädde och gott är var det är:] Ska snart sätta mig framför tv:en och kolla ifall det är någoting bra men först ska jag ladda upp min ny bild på mina spa saker som jag ska använda när jag ska ha ett liten Spa själv hemma nästa vecka:) Den kommer här nedanför cirka nu: ↓


Ansikts Mask Från H&M 19.50:-
Hårinpackning (Glow) Från H&M 59.50:-


Hemma Igen:)

Nu så har jag kommit hem från Konsum:) Köpte en påse med Ostbågar också mumsigt , jag håller just nu på att äta framför datan men har bara lite kvar så är snart färdig och efter jag har ätit upp ska jag hoppa i duschen:} Ska bli jätte skönt att ta på sig en ren pyjamas och sen krypa ner under en filt i soffan och ligga oh kolla på tv:e och äta Persikor halvor och grädde & ostbågar gotti gotti:* Skriver sen efter min sköna dusch:) <3


Hemma Från Öland:}

Nu så har jag kommit hem från Öland eller jag har varit hemma rättså länge endå för vi kom hem vid 6 tiden någon gång och då gick jag in och packade upp och packade till min Pappa och sen gick jag ner och satt mig vid datan lite men då bloggade jag inte för jag var på Facebook och läste dom andras bloggar och raderade alla mina Mail och sånt istället! Och sen när min Mammas Sambo kom hem så hade han med sig min nya cykel och då cyklade jag ner till Pappa och packade upp och lite sånt och nu är jag helt KLAR jätte skönt:] Ska snart cykla ner till Konsum och köpta Parsikor halvor och grädde som Pappa och jag ska äta på ikväll och sen när jag kommer hem ska jag äta och sen ska jag hoppa i duschen för jag duschar varannan dag och jag duschade senast i Onsdags efter jag och Wilma hade badat i Hälsans Hus:) Vi var ju på Rix FM också och det var jätte kul vi träffade Erik Grönwall och så fick vi hans Autograf jag och Jossan och vi hade det jätte roligt tack för en bra dag underbara Jossan:D Men nu ska jag cykla ner till Konsum skriver mera sen när jag har kommit hem:}


Öland:* <3

Sitter här framför datan nu på Öland i min bikini och ska snart äta lite mat:) Vet inte riktigt när vi ska åka hem man så fort jag vet så hör jag av mig till er på bloggen:) Det är jätte fint väder idag här på Öland och idag kommer Julia med till Öland får se ifall jag hinner träffa henne innan vi ska åka hem det tror jag nog för jag vill ju träffa den bästa ;] Men nu ska jag äta mat så skriver jag mera ikväll söta bloggläsare:* <3

Puss & Hej ♥


Hejdå Bloggen;/

Nu så har jag ätit frukost och läst allas bloggar det enda som jag har kvar på datan är att radera alla mina Mail och kolla igenom allas bloggar igen så inte har glömt att läsa någoting och så ska jag radera lite mer saker på min Facebook:) Just nu står jag framför datan och borstar mina tänder och ska snart packa i tandborsten i min väska och sen ska vi åka;) Hoppas att ni får en bra dag både imorgon och idag och att ni får fint väder och inte fult! Jag älskar er alla mina bloggläsare ni är så gulliga:*

Puss & Kram ♥


God Morgon:] <3

God Morgon:] <3


Vaknade vid 20 över 8 idag att min Lillasyster kom upp och kröp ner under täcket mysigt mysigt var det:) Sen efter vi hade mysigt lite så gick jag upp och tvättade mig i ansiktet så jag vaknade och borstade igenom mitt hår och sen gick jag och tog på mig lite kläder och min outfit blev: En Vit Randig Tröja Med Svarta Sträck På , En Svart Kjol Och Vita Strumpor:) I Håret har jag luggen uppsatt och flätor;) Idag ska vi åka till Öland JIHOO , så jag måste äta frukost nu för vi ska åka rättså tidigt fast min Storebror ligger och sover fortfarande sjusovare är var han är:) Men nu ska jag äta som sagt skriver efter jag har ätit^^ :* 


//Julia ♥

 


Ska Sova Nu:}

Nej , nu så ska jag gå och sova tror jag börjar bli jätte trött! Men skriver imorgon innan vi ska åka till Öland ska be Mamma vecka mig tidigt så jag hinner fixa mig i ordning och packa i det sista och hinna gå in på datan och blogga och så:) Hoppas att ni har haft en bra dag för det har jag haft och det har varit jätte fint väder också och det tycker vi om och det ger vi tummen upp på (Y) :) Vi ses imorgon mina fina readers:* <3

Puss Och Hej Jag Älskar Dig ♥


Pyjamasen På^^

Nu så har jag tagit på mig pyjamas och borstat mina tänder och fixat mig för att sova:) Imorgon ska jag åka till Öland och gå på Rix FM i Kalmar och det ska bli jätte roligt:] Synd att Julia Svahn inte kan gå för hon är i Göteborg med sin Pappa och kommer hem på Fredag och då åker hon till Öland så då hinner jag inte träffa henne heller inte roligt:/ Jag har redan packat till Öland så det är skönt men jag brukar alltid packa i tid så Jag är alltid redo när det gäller och jag brukar aldrig glömma någoting heller för den delen för jag skriver alltid en Packnings-Lista jag kan ta kort på den nästa gång och lägga ut den på bloggen så kan ni få se hur min Packnings-Lista ser ut:} Jag har hittat en cykel också och den var jätte fin längtar jätte mycket tills jag ska få hem den jag får den om 5 Dagar när jag fyller år längtar;D


(Den Ser Inte Ut Så I Promes)


Tack Wilma:*

Tack Wilma för 3 minnes dagar i mitt liv älskar dig:* <3




Glömde Säga...

Det blev inte att åka till Öland idag , det förstog ni nog eftersom jag inte sa det när jag berättade om dagen:) Vi ska åka imorgon istället så då hinner jag blogga mera och det är bra eller hur? Men nu ska jag läsa allas bloggar och logga in på Facebook , den bilden som kommer nedanför nu har jag tagit själv idag ↓


Dagen Lite.

Så här har dagen sätt ut idag: Först så vaknade Wilma och jag vid halv 11 och gick upp och bäddade upp bäddsoffan och fixade oss i ordning och sen gick vi ner och åt frukost och efter det gick vi upp och borstade våra tänder:) Sen så cyklade vi till Wilmas Mamma och åt mat på hennes Café och efter vi hade ätit klart så åt vi kulglass och jag tog smakerna: Polkagris och Saltlakris och kola sås (Kanske inte en bra blandning med jätte gott) hihi:) Och sen så cyklade vi hem till Wilma och hämtade badkläder och sen hem till mig och hämtade och sen cyklade vi till Hälsans Hus och badade till 5 och sen gick vi upp och duschade och vi var klara vid halv 6:) Sen cyklade vi hem till Wilma och hon packade upp och sen smörjde vi in oss för vi var så torra och sen så bad vi Sabina köra upp oss till min Mamma så packade jag upp och sen gick vi och åt Pizza:) Så nu har jag kommit hem , roligt har det varit i alla fall så nu är jag helt slut [: Håller på att ladda upp mina nya bilder nu också ;)


Blir Öland I Eftermiddag:)

Nu så har vi borstat våra tänder och fixat oss och så har jag packat till Öland med för vi ska åka dit i eftermiddag någon gång:) Vet inte riktigt vad vi ska göra idag men vi hittar väl på någoting , det är fint väder i alla fall och det är bra:] Om 14 dagar börjar vi skolan och det ska bli rättså roligt att börja sjuan fast när man gick i sexan var man äldst och nu blir man yngst igen hihi:) Ska bli roligt att få ett eget skåp och få börja på Högstadiet:) Men nu så ska vi hitta på någoting roligt och just det , när jag är på Öland kanske jag inte kan blogga heller sad face:/ Men Sofie har en data och den kanske jag får låna den någon dag kanske inte varje dag men någon dag kanske jag kan skriva ett inlägg eller två:)

Puss & Kram <3


5 Dagar Kvar:D

God Morgon Alla BloggLäsare:D


Idag så vaknade jag och Wilma upp vid halv 11 och låg kvar till kvart i och pratade lite och sen så bäddade vi upp bäddsoffan och gjorde oss i ordning och sen gick vi ner och åt frukost och ska snart gå upp och borsta våra tänder och sminka oss lite och så:) Idag ska jag åka till Öland så det blir ingen Chill Vecka trots allt men det kan vara skönt och åka till Öland , vi ska bara vara där från idag tills på Fredag så då är det inte så länge heller:] Vi ska gå på Rix FM också i Kalmar på Torsdagen och det ska bli roligt i alla fall men det ska bli roligt att komma till Öland och sola och bada och bara ta det lugnt:} Men nu ska vi göra oss i ordning lite mera skriver mera sen efter^^ :)

Lots Of Kissies ♥


God Natt Mina Söta Bloggare:*

Nu så börjar jag bli jätte trött så ska stänga av datan och släcka min fönster lampa i fönstret och så ska jag dricka ett glas med vatten också:) Men vi ses imorgon allihopa så får vi hoppas att alla mår bra och inte dåligt och att det blir en fin dag med solsken och inte regnint och att det oskar och blixtrar och sånt och det vill vi ju inte ha för vi vill ha SOMMAR eller hur?! :D


Puss Och Hej Leverpastej!


Just Nu..

..Sitter jag framför datan och bloggar och Wilma försöker sova inte så jätte roligt för Wilma och sitta och kolla på mig när jag bloggar så förstår om hon vill sova istället *fniss fniss* ;) Men jag ska snart stänga av datan och gå ner och lägga den på sin plats och så ska jag dricka lite vatten med så jag inte blir törstig inatt:) Men jag ska läsa allas bloggar och loggat in på Facebook och raderat alla mina Mail och sagt god natt till er innan jag ska stänga av datan:) <3


Fint?

Så har kanske jag vill ha i mitt rum för vi ska ju flytta om ett år så funderar på hur jag vill ha mitt rum så kanske så här eller vad tycker ni mina söta blogg läsare? :) <3


Förlåt Bloggen:/

Förlåt för att jag har bloggat jätte dåligt idag men jag har varit med Wilma , Ebba och Alexandra nästan hela dagen och sen skulle Ebba och Alexandra hem och då följde Wilma med mig hem och då frågade Lukas , Linus och Klas om vi ville komma till dom och kolla på Film så då gjorde vi det och kom inte hem förens halv 11:) Och när vi kom hem så tvättade vi bort sminket och tog på oss pyjamas och sånt så vi satt på datan nu och innan jag skrev detta inlägget så läste jag Fokis och Kissies blogg Ebbas & Tovas blogg och Alexandras och Thereses och doms:) Men ska skriva några inlägg nu innan jag ska sova och försesten Wilma ska sova hos mig inatt också mysigt:*


Puss På Näsan ♥


~Good Morning~

~Good Morning~

Vaknade av att jag var helt svettig och hade fettit hår så gick upp och duschade direkt så jag blev ren och fräsch , usch det är det äckligaste jag vet att ha fettigt hår på morgonen och en svettig pyjamas efter man har drömt en mardröm usch (: Men efter jag hade duschat så tog jag på mig lite kläder och det blev: En Randig Lila Tunika Med Vita Sträck , Vita Leggings Och Vita Strumpor:) Idag ska jag , Mamma och Tyra åka till Korsberga och kolla på en Cykel till mig säger ifall jag har hittat en som jag vill ha! Ska snart äta frukost och sen borsta mina tänder och sen ska jag åka , så måste äta nu så hinner inte skriva så jätte mycket idag heller men ifall jag inte hinner det så lovar jag att jag bloggar jätte mycket på kvällen för det har jag tid men i alla falll ifall jag inte är för trött bara..

Lots Of Hugs:*


Är Faktiskt Trött!

Jag är faktiskt jätte trött så tror jag ska ta en bok och läsa lite och sen sova men först ska jag äta upp min Kräm och sen så måste jag borsta mina tänder igen och så:) Men jag hoppas att ni sover gott alla mina söta bloggläsare och att ni drömmer söta drömmar och inte mardrömmar för det är inte roligt jag gjorde det inatt och jag svetades jätte mycket för drömmen var så läskig så när jag vaknade på morgonen var jag helt svettig inte mysigt:) Kollade också på en reklam innan och det var om en Skiva som hette Absolut Summer Hits eller någoting sånt och den tror jag att jag ska köpa för det var jätte bra låtar på den ;)

Sov Så Jätte Gott Nu ♥

 


Inte Bloggat Bra Idag (:

Har tyvärr inte bloggat så jätte mycket idag men har varit med Wilma och på kvällen va jag och Wilma med Alexandra & Ebba och det var jätte roligt:) Kom hem för en liten stund sen och tog på mig pyjamasen och tvättade bort mitt smink och borstade mina tänder så det var klart , är lite hungrig så tror jag ska gå ner och göra lite Kräm och Mjölk men då måste jag borsta mina tänder igen:] Wilma skulle egentligen sova hos mig inatt men hon kunde inte för hon var tvungen att sova hemma inatt för hon skulle ta hand om sin lillebror för hennes Mamma och Pappa jobbar , men vi får göra det en annan dag:) Men gissa vad jag ska göra nu det är jätte vanligt och jag gör det jämt? Jag tror att ni vet , jo jag ska läsa allas bloggar och logga in på Facebook som VANLIGT hihi:* Skriver mera senare:}


En Puss Från Mig Till Dig !


2 Augusti:}

Nu så har Wilma kommit och just nu sitter vi framför datan och kollar lite fast ska snart logga ut från min Blogg så skriver jag mera senare:) Har inte så jätte mycket att säga mer för det har inte hänt så jätte mycket än på dagen men berättar mera senare när det hänt mer:]


Wilma:]

Wilma ringde nyss och frågade om vi skulle hitta på någoting och då sa jag ja så nu väntar jag bara på att Wilma ska komma upp till mig så ska vi va:) Kollade på Top Model 3 innan och det är finalen idag om vem så blir Amerikas Next Topmodel:) Vem hoppas ni vinner? Jag hejar på Jajay eller hur hon stavas:] Ska läsa allas bloggar nu innan Wilma kommer och logga in på Facebook:}

/Julia ♥


God Morgon Everybody:*

God Morgon Everybody:*

Vaknade vid halv 9 idag och gick upp och gjorde mig i ordning så min outfit idag är: en kortarmad tröja med svarta och turkosa sträck , ett vitt linne , mörk blå:a jeans och vita strumpor och i håret har jag luggen uppsat helt vanligt och så har jag plattat mitt hår och sminkat mig med Maskara och Puder:) Idag mår jag mycket bättre så jag kan va med någon idag för jag ska inte åka in till Bupp för Amanda va sjuk (: Så om det är någon som vill hitta på någoting idag så är det bara att ringa på min mobil eller ringa hem till min Mamma för jag är hos hon:D Ska snart gå och äta lite frukost men först så ska Mamma åka och handla Vanilj Teé till mig för jag ha ont i halsen och sen så är det så gott så då ska jag ta hand om lilla söta Tyra:)


God Natt Allihopa:)

Nu så ska jag gå och lägga mig för jag börjar bli trött:) Men jag skriver mera imorgon och då får vi hoppas att jag mår bra så jag kan åka in till Bupp och va med kompisar efter:) Har varit på Facebook och läst allas bloggar så jag kan stänga av datan så är jag klar med allt på den:]

Puss & Godnatt ♥


Min Mjuka Outfit För Dagen:

Det här var min mjuka outfit för dagen:


Vit Tröja Med Tryck.
Grå:a Mjukis Byxor.
Lila Mys Strumpor (Ser Ut Som Svarta Med Dom Är Mörk Lila)


Vatten + Halstabbletter!

Sitter här framför datan och tv:en med ett glasvatten med isbitar i och så suttar jag på en halstablett hihi:) Nu så är det bara några vänner kvar som inte har sagt att dom ska komma men tyvärr så kan inte Julia och Jossan komma för dom skulle på Simläger men antingen så flyttar jag fram Festen eller så har Julia , Jossan och jag en Fest och sova över:) Jag har redan tagit på mig pyjamas och borstat mina tänder så ska skriva lite här och sen så ska jag stänga av datan och sen så ska jag gå och lägga mig för jag ska gå upp tidigt imorgon för jag ska till Bupp:)

Puss & Hej ♥


18:47:09

Nu så har jag tagit lite nya bilder så jag inte behöver ha Google bilder fast det kommer det att bli lite ibland endå:) Ska äta Tacos snart också mumsigt blir det:) Och så har jag skickat ut alla mina inbjudningar via Sms så det är klart också:) Håller just nu på att ladda upp alla mina nya bilder men lägger inte upp alla nu utan vid varje inlägg ;) Jag mår fortfarande bra och det är jätte skönt , hade svårt för att andas och var jätte varm innan , inte kul ;/

Pusseli & Krameli ♥


Andra Avenyn <3

Andra Avenyn , Ett Program Man Aldrig Glömmer <3


Hemma Igen^^

Nu så har jag kommit hem igen:) Ska kolla på lite bilder på Google snart , jag vet att det kanske inte är så roligt att kolla på min Blogg när jag tar bilder på Google men jag tycker att det är roligt *hihi* :) Ska skicka lite sms sen till några också och säga att jag ska ha en Fest om ungefär några dagar , jag fyller år på Måndagen den 9/8 och sen så ska jag ha den på Fredagen samma vecka den 13/8 så skriver jag mera till er som är bjudna när ni ska komma och lite så ;)

Love ♥


Skönt ;*

Nu så mår jag mycket bättre jag har varit ute och legat i hängmattan och svalkat av mig lite och ätit lite och tagit en huvudvärkstablett och jag mår mycket bättre:) Jag har bara lite ont i halsen men jag har kvar mina halstabletter så ska gå ner och ta en efter detta inlägget:) Men nu så ska jag vänta på att Mamma ska komma hem så ska jag åka lite bil med min Lillasyster Tyra så hon somnar ;)
 
Skriver När Jag Har Kommit Hem:*


Om 9 Dagar ;D

Visste ni att jag fyller 13 år om 9 dagar WIHOO , jag har redan skrivit en önskelista här på bloggen så ifall ni inte kommer ihåg den så sök på bloggen (Min Önskelista : ) så ser ni den där:) <3



Visst Är Hon Söt?

Visst är min lillasyster söt? :) <3


God Morgon:) <3

God Morgon:) <3


Idag så vaknade jag vid 09.00 och låg och tittade på lite tv:e och frös , inte så jätte roligt så jag tror att jag är sjuk:/ Men det gör ingeting denna veckan i alla fall för denna veckan har jag sagt att jag ska ta det lugnt och chilla:) Outfiten idag är bara mjukis kläder men jag kan säga färgerna och så endå: Grå:a mjukis byxor , en vit kortarmad tröja med grå:a bokstaver på och det står: The Music Grows Louder The Beat Gets Faster The Tempo Gets Harder ;) Och så har jag Lila mjukis strumpor:) Jag har redan ätit frukost och borstat mina tänder så ska gå och dricka en iskall coca cola för det är jätte gott och dricka när man är sjuk:]

Lots Of Love!


/Julia ♥


RSS 2.0